• Gratis accessoires - Weber

Gratis accessoires tijdens Winterweberen 2020!

Het idee dat barbecueën iets is wat u alleen in de zomer doet is al lang verleden tijd. Barbecueën kan het hele jaar door! Weber vindt dat ook en heeft daarom de WinterWeberen actie opgezet. Tijdens deze actie ontvangt u bij aankoop van geselecteerde Weber barbecues gratis accessoires! Klik op de knop hieronder om direct naar de actie te gaan of lees hieronder meer over de actie zelf.

Button WinterWeberen Actie

GRATIS ACCESSOIRES BIJ DE WEBER MASTER-TOUCH GBS E-5750

BBQ'en in de winter is erg populair. Gezellig met vrienden op een koude winterse avond rondom de warmte van de BBQ met een glühwein en heerlijk eten. Of maak bijvoorbeeld een kerstmaal klaar op de barbecue en verras uw familie en vrienden.

Met de Weber Master-Touch GBS E-5750 maakt u heel gemakkelijk een BBQ-Kerstmaaltijd voor uw vrienden en familie en dat wordt nu nog makkelijker met de gratis accessoires die u bij deze actie krijgt! Tijdens WinterWeberen krijgt u gratis een GBS Gevogeltestomer en gratis Premium Handschoenen met een gecombineerde waarde van €119,98! 


Bekijk de actieproducten

Uw gratis accessoires:

Weber GBS Gevogeltestomer

Weber Premium Handschoenen


GRATIS ACCESSOIRES BIJ DE WEBER SPIRIT II E-320 GBS en S-320 GBS

Met de nieuwe gasbarbecues uit de Spirit II serie van Weber kunt u het hele jaar door de lekkerste gerechten met groot gemak op tafel serveren. Doordat u niet alleen 3 branders, maar ook een sideburner tot uw beschikking heeft kunt u hele gerechten op één barbecue klaarmaken. 

Tijdens WinterWeberen helpt Weber u een stukje verder met het bereiden van uw kerstdiner, want u krijgt gratis een Weber BraadspitWeber Toolset en gratis Premium Handschoenen met een gecombineerde waarde van €239,97 bij de aankoop van een Weber Spirit II E-320 of een Weber Spirit II S-320! 

Button WinterWeberen Actie Spirit II

Uw gratis accessoires:

Weber Braadspit

Weber Toolset

Weber Premium Handschoenen


HOE WERKT DE ACTIE?

1. De actie is geldig in onze winkels en webshop.

2. Koop tussen 29 oktober 2020 en 5 januari 2021 één van de deelnemende Weber producten bij AllesvoorBBQ.

3. Registreer uw aankoop voor 5 februari 2021 op de website van Weber.

4. Weber stuurt u de accessoires op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via onze LiveChat, e-mail, telefoon of kom langs in één van onze winkels.

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact