Winkelreviews Pagina 9


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima behandeld, ziet erg goed uit!

Door: Dhr. Van Klaveren | Ordernummer: 62457 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Anne

Via een wandeling te Breda de winkel gevonden en ook op internet gezien dat dit PlatteTv.nl is. Door de goede reviews op kieskeurig heb ik voor deze winkel gekozen en vind de bediening voortreffelijk!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Scherpe prijs, goede service en helder advies

Door: HW van de Pasch | Ordernummer: 62428 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via kieskeurig kwamen wij bij PlatteTV terecht, ze vielen direct op dankzij de reviews en de scherpe prijs. De website is overzichtelijk en dat zelfde geldt voor de winkelindeling. We werden duidelijk en helder geholpen door de verkoopadviseur. Het enige puntje van kritiek is het feit dat de website niet altijd up-to-date is.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Een ruim assortiment televisie en er is genoeg keus

Door: WCH Janssen | Ordernummer: 62127 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via het internet zijn wij terecht gekomen bij PlatteTV.nl. Een tip voor PlatteTV.nl is dat het voorraadsysteem aangepast zou moeten worden zodat je op de website precies kunt zien wat wel en niet op voorraad is. Verder hebben wij een goede ervaring met PlatteTV.nl en zijn wij altijd vriendelijk geholpen en tewoord gestaan.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie TV voor nette prijs

Door: Daniel | Ordernummer: 62104 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Ferris

Mooi om TV te kunnen bekijken en daarna direct mee te nemen. Mooie overzichtelijke winkel met aardig personeel.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Product, Kennis & Kunde OK

Door: Alex Topsvoort | Ordernummer: 60267 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Rick

Wij waren al enige tijd op zoek naar een perfecte TV. En dan bedoel ik geen gedoe met kijkhoeken en foute kleuren. Na enig marktonderzoek vastgesteld dat Plasma dan de beste kwaliteit neerzet. Dus een Panasonic TX-P50VT50 gezocht en gevonden bij Plattetv.nl. De verkoper liet blijken te beschikken over voldoende kennis van zaken en gaf veel ruimte en tijd om de vele toestellen in de zaak te bekijken. Het betreft hier de vestiging in Doetinchem (hier staan vele verschillende TV's ruim opgesteld). De 50VT50 was op voorraad en kon direct worden meegenomen. Rick, verkoper, hielp mee de flinke doos in de auto te plaatsen. Tevens een goede reiniging set erbij geadviseerd. Ook de A-Z servicepakket is relatief goedkoop en zinvol als je zeker wilt weten het goede toestel aan te schaffen etc. De gewenste Bleu-ray-speler was er helaas niet bij, echter kosteloos kwam die een paar dagen later per post. De VT serie van Panasonic is echt een mooi toestel, elk systeem heeft voor en nadelen, maar voor het perfecte beeld is dit het toestel van dit moment. Wel goed instellen; iets wat per bron apart kan worden gedaan, waardoor het beeld per bron (decoder/DVD/BR etc.) ook optimaal is. Hoe de overige vestigingen van Plattetv opereren weet ik niet.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ben netjes geholpen

Door: M.J.H. Welles | Ordernummer: 62019 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via het internet ben ik bij PlatteTV.nl gekomen. Met name de scherpe prijs viel mij direct op. Ook via het internet wist ik dat ze een extra koopzondag hadden in Nijmegen. De kerstverlichting was erg aanwezig en er was moeilijk aan te ontkomen/te ontwijken.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gekozen vanwege beste prijs

Door: Hulsen | Ordernummer: 61968 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Niko

Website gevonden via Tweakers of Google... Gekozen vanwege beste prijs. Andere winkels konden hier niet aan tippen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima winkel goed assortiment

Door: A. Peperkamp | Ordernummer: 61900 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via google opzoek naar een Harman Kardon en zo bij Plattetv.nl gekomen. gekozen voor deze winkel vanwegen de goede prijs en omdat ze hem op vooraad hadden. goed geholpen en goede informatie gekregen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima winkel en goede prijs

Door: J. Benthem | Ordernummer: 61899 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via internet bij deze winkel gekomen. winkel was dichtbij en goede prijzen. goed geholpen in de winkel en een mooi toestel voor een goede prijs.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goede uitleg en service bij aankoop Beats by dr. Dre

Door: Monique de werd | Ordernummer: 61927 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Mathew

Prima geluid, vooral laag. Subwoofer op je oor. Vet geluid! Netjes geholpen door wel 2 medewerkers met demo. De prijs van de webwinkel werd zonder morren aangehouden, was aanmerkelijk minder dan in de winkel. Kortom: prima geholpen, voor herhaling vatbaar!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede winkel

Door: N. Schrievers | Ordernummer: 61813 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Ik kende de winkel van langs lopen in de stad. toen ik op internet ging kijken bleken ze een ruim assortiment te hebben en een goede prijs. in de winkel zeer goed geholpen. goede service…Een aanrader!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Groot assortiment en vollop keus

Door: R. van Leeuwen | Ordernummer: 61876 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Ik liep langs en zag plattetv.nl. toen op hun website gekeken. gekozen voor deze winkel omdat hij in de buurt zit maar de prijs ook goed was. nette winkel en in de winkel goed geholpen en een nette oplossing gekregen voor toestel dat niet op vooraad was.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Keurige winkel en prima geholpen

Door: Dhr. Lambrechts | Ordernummer: 61876 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Anne

Via m'n broertje hier uitgekomen want hij had hier een samsung Tv gekocht en hij was ook zeer goed geholpen. Hierdoor ben ik zelf ook gaan kijken en mijn Harman Kardon audio set gekocht!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Aan te bevelen voor andere mensen die op zoek zijn naar een nieuwe goede TV

Door: B. van Beurden | Ordernummer: 61838 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Aan te bevelen voor andere mensen die op zoek zijn naar een nieuwe goede TV. Krijg directe en snelle antwoorden op mijn vragen. Daar hou ik van!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima aankoop ervaring bij Plattetv.nl

Door: Smits | Ordernummer: 61657 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Michael

Op zoek naar een LED tv bij Plattetv.nl uitgekomen. Goed geholpen in de winkel door de verkoper. Tv van keuze kon ik meteen meenemen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Er wordt veel tijd besteed aan de wensen van de klant!

Door: Mevr. E Dinnessen | Ordernummer: 61280 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Eerst heel veel online gekeken, daarna in de winkel. In de winkel werd er ook goed meegedacht over de aanschaf. Ook een vriendelijke verkoper, en er werd ruim de tijd genomen. Over de winkel tevreden, nu de TV nog testen!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Via familielid bekend geraakt met PlatteTV.nl

Door: A. Mrkalj | Ordernummer: 61520 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Via familielid bekend geraakt met PlatteTV.nl. Zag de de Kieskeurig beoordeling hoog was. De prijs en levertijd zijn goed. Ruime voldoende voor de service!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  zeer goed geinformeerd in de zaak

Door: A. Wintermans | Ordernummer: 61817 | Aankoopdatum: 27-12-2012 | Geholpen door: Jochem

We zijn zeer goed geinformeerd in de zaak. Daar mankeerde niks aan! Schitterende winkel, ruim opgezet. Vriendelijke verkopers. Via kieskeurig deze winkel gevonden. Winkel makkelijk te vinden!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nette Site, Prettig geholpen!

Door: Dhr. Roozen | Ordernummer: 62114 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Anne

Via internet, kieskeurig uitgekomen bij platteTv.nl. Omdat de vestiging dichtbij was heb ik gekozen voor deze winkel, ik ben keurig geholpen en prima ruime winkel, mooi opgesteld alleen spectral zou leuk zijn als dit in de showroom was maar dit is in aankomst!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed prijzen, veel kennis en goed service!

Door: JJ Thijssen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Michael

Vandaag een nieuwe Panasonic gekocht in Nijmegen. Ik ben volledig naar tevredenheid geholpen. Medewerker wist alle vragen naar wens te beantwoorden en heeft meteen de juiste kabels mee verkocht tegen een scherp prijs. Kortom goede deal gesloten. Nu lekker achterover leunen en genieten van deze top tv!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Fijne vriendelijke verkoper

Door: L. Arts | Ordernummer: 59636 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Roy

prettig geholpen en duidelijke uitleg gehad over de aankoop. gemaakte prijsafspraak werd ook correct nageleefd.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vlotte verkopers

Door: J. Smits | Ordernummer: 61886 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Om de tijd te doden liep ik even Platttv.nl binnen in Nijmegen. ik was toevallig opzoek naar een nieuwe tv. gekozen voor hun vanwegen de goede prijs. in de winkel goed geholpen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  af kunnen halen en inruilen van een TV gaf ons de doorslag

Door: Overbeek | Ordernummer: 61768 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Niko

Eerst prijsopvraag via internet. Snel reactie terug met een interessante prijs vanuit Nijmegen. De combinatie van af kunnen halen en inruilen van een TV gaf ons de doorslag. Netjes geholpen in Breda en goed geholpen. Veel keuze van TV's van verschillende merken. Was aangenaam verrast van de grote showroom.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Proffessineel geholpen,scherpe prijzen!

Door: Dht. Nuytemans | Ordernummer: 61727 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Anne

Via Google de website gevonden en zo gevonden dat jullie in Breda zaten. Omdat wij uit Belgie komen en een dure dure aankoop moesten doen gingen we natuurlijk naar Nederland ff checken en zo uitgekomen bij PlatteTv.nl Hier een goeie service gekregen en zeker een aanrader!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Netjes geholpen

Door: A. van Biljouw | Ordernummer: 61773 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Netjes geholpen. Veel informatie gekregen van de verkoper. We waren op zoek een Philips tv, deze was makkelijk te vinden in de duidelijk ingedeelde winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk en goed geholpen!

Door: Dhr. Melis | Ordernummer: 61790 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Anne

Via kieskeurig gevonden (dit was makkelijk wan ze stonden boven aan!) Toen zag ik dat het in Breda was dus ben er maar eens gaan kijken. Toen ik in de winkel kwam hadden ze het scherm die ik op het oog had niet meer voorradig. Hierdoor werd er voor een scherpe passende oplossing gevonden. Ik zou deze webshop aanraden bij anderen want zoals gezegd zijn ze klantvriendelijk en helpen je goed! En natuurlijk een mooie prijs!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijke website en goede service in de winkel!

Door: Dhr. Steenhuizen | Ordernummer: 61765 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Anne

Via kieskeurig de website gevonden,met als grote voordeel dat ze een grote winkel hebben en de toestellen kun zien. De winkel te Breda was in de buurt dus heb hier een kijkje genomen en mijn aankoop gedaan, kortom een aanrader!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snelle telefonische professionele hulp

Door: P. Verhagen | Ordernummer: 61564 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Duidelijke website en snelle telefonische professionele hulp. Duidelijke bevestigingen via e-mail. Snelle levering van de bestelling. De winkel is duidelijk en zichtbaar te vinden!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mijn eerste indruk is absoluut positief

Door: G.J. Pelgrum | Ordernummer: 61736 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

Mijn dochter raadde mij aan om eens bij PlatteTV.nl te gaan kijken in de Molenstraat, Nijmegen. De winkel is overzichtelijke ingedeeld en de website was gemakkelijk te vinden. De verkoopmedewerker kwam deskundig over en hij hielp mij erg prettig. Ik zou PlatteTV zeker in mijn vriendenkring aanraden.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact