Winkelreviews Pagina 8


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Tot op heden netjes geregeld!

Door: Dhr. Van der Ham | Ordernummer: 61009 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Anne

Via internet incontact met Arnhem gekomen en zo in Breda uitgekomen om een Tv te kopen. Prima geregeld!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Erg tevreden!

Door: T. van Dreumel | Ordernummer: 61345 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Erg tevreden! Er werd snel contact met mij opgenomen. Na de bestelling werd ik gelijk gebeld en gemaild toen de bestelling af te halen was. Dezelfde dag van de offerte die om 14:00 gestuurd was, kreeg ik rond 17:00 bericht dat de set klaar stond om af te halen. Service en adviezen in de winkel zijn goed!


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goede korting, en goed geholpen

Door: Hendriks | Ordernummer: 61526 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Tim/Paul

mooie winkel.goede zaken gedaan hier.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ruime overzichtelijke winkel met goed klanten contact

Door: Y. Theunis | Ordernummer: 61469 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

via internet bij deze winkel gekomen gekozen voor hun omdat deze in de buurt zat. de winkel was groter dan verwacht maar toch een nette winkel. aantrekkelijke aanbiedingen in de winkel. In de winkel goed geholpen en goede informatie gekregen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  zeer tevreden!

Door: Pierre van Elst | Ordernummer: 61574 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Niko

Wij zijn zeer tevreden over de uitleg en aankoop in de winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Fijn dat de tv afgehaald kan worden

Door: E. Beerta | Ordernummer: 61097 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Fijn dat de tv afgehaald kan worden. Het komt zeer vertrouwd over voor een internet winkel. Goede service, klantvriendelijk. Als klant weet ik wat ik wil, goed over nagedacht. De uitleg van de verkoper was duidelijk en juist!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Scherpe prijzen!

Door: J. Jansen | Ordernummer: 61489 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Roy

Leuke prijs en zeer goede service's. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service!

Door: T. Nugteren | Ordernummer: 61513 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Goede service! Even zoeken om de winkel te vinden, maar eenmaal binnen ziet de winkel er goed uit met de huiskamer indelingen per merk. Scherpe prijzen, hoe meer korting hoe beter! Parkeergelegenheid is goed, locatie is goed.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Verbaast van het telefoontje

Door: De Lange | Ordernummer: 31687 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Niko

Prima service, overzichtelijke winkel waar je rustig kan rondkijken. Verbaast van het telefoontje dat TV al klaar stond


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Website enorm duidelijk en overzichtelijk

Door: M. van Slooten | Ordernummer: 61500 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Website enorm duidelijk en overzichtelijk. Typt typenummer in en krijgt gelijk de juiste tv+prijs. Winkel makkelijk te vinden, vlak langs de snelweg. Winkel per merk overzichtelijk ingedeeld. Prima service, uitstekend!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super service!

Door: D. van den Boom | Ordernummer: 60927 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Roy

Ik ben in de winkel Doetinchem wezen kijken. Fantastisch mooie showroom. Mijn oog viel op de ES8000 serie van Samsung. Ik heb uiteindelijk de 46" genomen na goed advies in de showroom. Ik ben voortaan vaste klant! De kinderen zijn trouwens ook helemaal blij met deze SMART TV!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijk en snel

Door: Verheul | Ordernummer: 61482 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Bij platteTV terecht gekomen omdat het dichtbij is, en het werdt ons ook al aangeraden door anderen. In de winkel ook goed geholpen en dus meteen een TV gekocht!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima eerste indruk van de winkel, grote kans dat ik terugkeer

Door: MJG van Vonderen | Ordernummer: 61470 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

Op het internet was ik opzoek naar een televisie en via keiskeurig ben ik bij PlatteTV.nl terechtgekomen. Ruim assortiment en genoeg televisies op voorraad. Tevens ben ik gewoon goed geholpen door de verkoopmedewerker. De kans is groot dat ik hier nog een keer terugkom.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima zaak!

Door: Dhr. Kersten | Ordernummer: 61375 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel zowel hier uit de stad als via internet. Ben deze winkel vaak tegengekomen via prijsvergelijkers. Website goed in orde. Mooie winkel in Nijmegen. Het is hier duidelijk en overzichtelijk, beter als bij de Mediamarkt. Voor deze winkel gekozen ivm o.a. de goeie prijs en ik van deze winkel een goeie service verwacht.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed, super goed geholpen!

Door: Daniel | Ordernummer: 61282 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Daniel

goed en vriendelijk geholpen, goed aanbod op televisie gekregen.Eerlijk en duidelijk voorgelicht over de verschillende merken. Zeker een aanrader om hier je spullen te kopen. Super!!!!!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gerichte service!

Door: Dhr. Kamps | Ordernummer: 61254 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Daniel

Daniel heeft ons goed geholpen, Hij is erg vriendelijk en weet veel over de producten die hij verkoopt. Waar hij echt pluspunten mee heeft gescoord is om ons op een kabel te wijzen die het optimale uit onze tv haalt!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prijs/kwaliteit verhouding is prima!

Door: J. van de Esschert | Ordernummer: 61158 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Prijs/kwaliteit verhouding is prima! Telefonisch goed geholpen, winkel makkelijk te vinden en te bereiken.Parkeergelegenheid is ook super. Winkel keurig netjes.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goed advies, goede prijs, goed geholpen

Door: Kompier JC | Ordernummer: 61246 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Anne

aan te raden aan derden.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijk, klantvriendelijk en goede service!

Door: G.J. Meijer | Ordernummer: 62109 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Liewe

via Kieskeurig.nl gekeken voor dit toestel na georienteerd te hebben, en bij plattetv.nl terecht gekomen omdat zij de goedkoopste waren. meteen opgebeld, in Arnhem was hij helaas niet meer maar in Nijmegen werd hij gereserveerd. In de winkel ook goed geholpen, goed advies en uitleg gekregen over extra opties. Alles compleet en tevreden naar huis.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Lekker gewoon, doeltreffend

Door: P. Bakker | Ordernummer: 62164 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Wij waren op zoek naar de Bose Soundlink en daarom bij plattetv.nl terecht gekomen. in de winkel nog goed advies gekregen en daarom ook meteen gekocht.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede ervaring en snelle service!

Door: C. Romme | Ordernummer: 62174 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Eigenlijk waren wij op zoek naar de Samsung UE32EH5000, welke wij bij plattetv.nl zijn gaan halen door goede ervaring van familie en een goede prijs. helaas bleek deze echter niet meer voorradig, maar wel meteen een goed aanbod gekregen voor het betere model! 5 minuten later hadden we een nieuwe TV.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk!

Door: R. van Berkel | Ordernummer: 62176 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Daniel

Ik heb goed advies gekregen in deze mooie showroom, want veel keus was er zeker. Met behulp van Daniël heb ik de juiste keuze weten te maken, nog voor een goede prijs ook! Kortom dik tevreden!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De service is goed en ik heb een prima indruk van de winkel

Door: F. Heijster | Ordernummer: 62209 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

Ik ben al een tijdje een vaste klant bij PlatteTV.nl. Voornamelijk de prijs is wat mij telkens erg aanspreekt. De winkel is overzichtelijk ingedeeld. Het personeel is vriendelijk en heeft me vriendelijk te woord gestaan.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  laagdrempelinge en behulpzame winkel

Door: R. Tonissen | Ordernummer: 21871 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

We liepen langs deze winkel en de winkel sprak ons wel aan. prima winkel met zeer goedkopen toestellen. in de winkel prima geholpen. aanrader


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  klant gerichte winkel

Door: B. Bottema | Ordernummer: 62186 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via internet gezocht naar de goedkoopste en zo kwam ik bij Plattetv.nlik ben in de winkel prima geholpen en heb een mooie prijs gekregen voor mijn toestel verder prima geholpen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed berijkbaar

Door: R. van haren | Ordernummer: 62162 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

ik liep toevallig langs de winkel. we waren opzoek naar een nieuwe tv en deze winkel sprak ons aan. vlot personeel en goed geholpen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed advies voor een goede prijs

Door: R. Zink | Ordernummer: 62050 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via internet bij deze winkel gekomen. ik kende de locatie al maar via injternet kwam deze winkel eruit. gekozen voor deze winkel omdat de prijs goed was en hij op vooraad was. goed geholpen in de winkel en netjes te woordt gestaan


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede bereikbaarheid

Door: C. Seyfarth | Ordernummer: 62031 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Goede bereikbaarheid. De prijs in de winkel is goed! Adviezen zijn perfect!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie winkel, vol aangekleed!

Door: K. Klop | Ordernummer: 62017 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Mooie winkel, vol aangekleed, je vind gelijk wat je zoekt! Winkel is makkelijk te vinden. Zocht een bepaald type set. Helaas was deze niet meer op voorraad en niet meer te bestellen. Kreeg een prima alternatief voor een zeer scherpe prijs.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Hele fijne winkel, uitstekende klant benadering

Door: M. Gaspar | Ordernummer: 61981 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Daniel

Hele fijne winkel in onze ervaring waar we reeds meerdere malen goed geholpen zijn. Goede service goede prijzen en een prima assortiment. Goede formule om webwinkel en fysieke winkels te combineren.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact