Winkelreviews Pagina 7


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Right to the point

Door: M. Bakker | Ordernummer: 61970 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Right to the point.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed advies zonder teveel verkoop praat. Recht op Op het doel af

Door: Pierre van Strien | Ordernummer: 61460 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Goed advies zonder verkoop praatjes en zonder aan te dringen. Recht op het doel af. Goed geholpen en tevreden met de deal!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede winkel

Door: P. Peters | Ordernummer: 61161 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via google op plattetv.nl gekomen. duidelijke website goede informatie. nette winkel en genoeg te zien. alles demonstratie klaar. in de winkel goed geholpen. set was op vooraad.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede prijs, goede service

Door: JMWM Tijssen | Ordernummer: 61162 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Vincent

Goed geholpen. Voor een klant met wat minder verstand van de technische kant miste ik wat opbouw. Heel erg tevreden over de inruilactie en over de gehele gang van zaken.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed vakkundig advies

Door: de Vrese | Ordernummer: 61145 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Vincent

Mooie winkel. Wordt goed geholpen en ben zeer tevreden met hoe het is afgehandeld. Mijn man is wat minder te been en op zondag was het daarom wat druk, maar er staat tegenwoordig wel een stoel waar gezeten kan worden. Goede ervaring.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Door: PWA van der Avoort | Ordernummer: 61099 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Op internet plattetv.nl gevonden aan aangeraden door een vriend van me. In de winkel bleek het scherm niet op vooraad maar heb voor een zeer kleine bijbetaling het betere en luxere model gekregen. In de winkel super geholpen. in een woord TOP.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geadviseerd en mooie prijs

Door: J. Klaassen | Ordernummer: 61133 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Liewe

OP de site gezocht voor een 3D Blu-Ray speler, en ook al wat rondgekeken voor de Bose Cinemate GS. In de winkel nog meer advies gekregen en mede door het prijsverschil uiteindelijk voor een Harman Kardon set gegaan.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geweldige ervaring!

Door: Dht. De Jager | Ordernummer: 60749 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Daniel

De verkoper begreep wat we wilden en heeft ons blij en tevreden de deur uit laten gaan, super!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Heel prettig geholpen en concurrende prijs!

Door: J. ter Beek | Ordernummer: 61071 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Heel prettig geholpen door Liewe. De prijs van het aangeschafte toestel was zeer concurrerend en het is prettig om de aankoop in een winkel i.p.v. het internet te doen. Ik geef het rapportcijfer 9.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Service!

Door: Sanders | Ordernummer: 60987 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Rick

Zojuist hebben wij een tv aangeschaft bij platte tv.nl Doetinchem. Er wordt de tijd genomen voor een duidelijke uitleg. Daarnaast wordt er goed mee gedacht met de wensen van de klant. Erg prettige klantgerichte zaak die we zeker zullen aanbevelen bij vrienden en familie.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nette klantvriendelijke meedenkende winkel

Door: A. van Baak | Ordernummer: 61059 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via internet op Plattetv.nl gekomen. gekozen voor deze winkel omdat zij via telefoon goede informatie gaven en een zeer nette prijs hebben gegeven. Grote maar overzichtelijke winkel. Alles demonstratie klaar. In de winkel zeer netjes geholpen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede Service!

Door: Van Laar | Ordernummer: 61190 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via de website van deze winkel een tv uit gekozen. gekozen voor deze winkel omdat ze de beste prijzen hadden. eenmaal in de winkel aangekomen een goede prijs gehad voor mijn toestel. goede winkel en goede service.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nette service, ze nemen tenminste de tijd voor uitleg

Door: Van der Heiden | Ordernummer: 61924 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Niko

Via de website gevonden. Familielid had al een tv gekocht. Winkel in de buurt. Prijs kwaliteit is zeer netjes. Nette service, ze nemen tenminste de tijd voor uitleg.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Deskundig

Door: Wijnand Lammens | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Tessa

Perfect, snel en zeer deskundig geholpen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Leuke winkel en leuk personeel

Door: S. Ruytenbeek | Ordernummer: 61225 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

via google op plattetv.nl gekomen. gekozen voor deze winkel vanwegen de goede prijs en service. en de mogelijkheid om te kunnen inruilen. de winkel is goed overzichtelijk. In de winkel prima geholpen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Expers op tv gebied

Door: Anoniem | Ordernummer: 61778 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Ik liep langs de winkel en de winkel sprak me wel aan. gekozen voor deze winkel vanwegen hun goede kennis en ervaring. en een zeer goede prijs gekregen. perfect geholpen in de winkel.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Combinatie van een goed assortiment en goede service!

Door: M. Ceekles | Ordernummer: 61853 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Wij komen al 8 jaar bij PlatteTV.nl en tot op heden geen klachten. Ook in de winkel goede ervaring, Aardige verkopers en goed advies.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service en vlotte bediening

Door: J. ten Cate | Ordernummer: 61843 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Rond lopen en kijken waar het goedkoopste is. zo kwam ik bij plattetv.nl uit. ik had mijn tv hier ookal gekocht en had een goede ervaring met hun. weer gekozen voor hun omdat zei weer de goedkoopste waren. Prettige winkel en in de winkel uitstekend geholpen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Winkellen bij Plattetv.nl is altijd gezellig

Door: J.P. Davids | Ordernummer: 61845 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Marco

De eerste keuze ging uit naar de Mediamarkt, vervolgens vertelde mijn vrouw dat Plattetv.nl beter staat aangeschreven. Zo doende zijn we naar Plattetv.nl in Arnhem gekomen en hebben onze aankoop daar bevestigd. Van de aardige verkoper hebben we nog een leuke korting gekregen ook!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer tevreden over mijn aankoop en over de scherpe prijs

Door: R. Burgers | Ordernummer: 60955 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Guido

k ben al vaker bij deze winkel binnengelopen, ik ken de winkel gewoon hier uit de stad. Hartstikke goed geholpen iedere keer, goeie uitleg en een erg nette prijs voor deze TV (ES8000) gekregen! Website duidelijk, erg veel informatie. Mooie winkel, ziet er goed uit. Ook leuk die kerstverlichting enzo


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service en nette winkel

Door: T. Sanders | Ordernummer: 61151 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Was al een keer in de winkel geweest en de winkel sprak me aan. Nette en overzichtelijke winkel. zeer uitgebreid assortiment. ik ben in de winkel netjes geholpen. en een goede prijs gehad. Goede service en ben zeer tevreden over de winkel.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk en goedkoop

Door: J. Jansen | Ordernummer: 61028 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via internet bij Plattetv.nl gekomen. op Kieskeurig.nl verwezen naar deze winkel. Prima winkel en goed assortiment. in de winkel heel goed geholpen en de product was op vooraad.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goed contact en snelle service

Door: W. Wissel | Ordernummer: 60558 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Via de website een offerte aangevraagd voor een inruiltoestel, en meteen supersnel reactie. Nog even een paar dagen overna gedacht, en gistermiddag gebeld of ik hem op kon halen, en direct de volgende dag opgehaald! In de winkel ook goede sfeer, overzichtelijk en goed advies gekregen van de verkoper.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Heel goed contact en prettige manier van zaken doen

Door: J. Fokkens | Ordernummer: 60299 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Andre

Ben op de site bij plattetv.nl terecht gekomen. Toen heb ik gezocht naar een 65hx920 van sony. Bij plattetv.nl kun je live chatten met een medewerker. Wat een uitstekende oplossing! Zo ben ik samen met plattetv.nl terecht gekomen bij de 65hx950 van sony! Deze is netjes en op tijd geleverd. Ik geniet nu van een prachtig toestel in mijn woonkamer!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Helemaal tevreden over de afhandeling

Door: C. Goorman | Ordernummer: 60660 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel via Kieskeurig, deze winkel viel mij omdat ik hier ook kan inruilen. Online offerte gevraagd, wel netjes behandeld. Leuk om te zien dat ze hier zo enthousiast met de offertes bezig zijn. Goeie website. Hele afhandeling ben ik zeer tevreden over. Mooie winkel in Nijmegen, sfeervol met al die kerstverlichting.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvrienelijke winkel

Door: E.H.J. Zeggelaar | Ordernummer: 60789 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

op internet bij de consumentenbond gekeken. en zo bij Plattetv.nl gekomen. Mooie winkel en overzichtelijk. In de winkel keurig geholpen. Prima service en zeer goede informatie gehad.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Leuk en professioneel en geholpen

Door: Jan | Ordernummer: 60981 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Anne

Prima uitleg gehad en naar huis gegaan met een leuke set. Nu genieten thuis!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede en duidelijke service

Door: J. Jan | Ordernummer: 60812 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Rustige en duidelijke uitleg. Goede sfeer, beter dan de andere winkels zoals MediaMarkt. Prijzen zijn goed, fijn dat in de winkel een goed contact is en de TV's gewoon te bekijken zijn in de showroom


3 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goed geholpen maar artiekel niet compleet

Door: Hekking | Ordernummer: 61806 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

ik heb vandaag om 16.30 uur een samsung hw-551 gekocht. om 1800 uur maak ik de doos open en pakhem uit nu missen de boxen allen de woofer en voeten en afstand brdiening zitten in de doos dus nu morgen terug naar de winkel en hopen dat ze het goed oplossen word vervolgd..


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijke mensen in de winkel met een goed advies

Door: M. Ozmen | Ordernummer: 60364 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Jochem

PlatteTv.nl gevonden op internet. Vriendelijke mensen in de winkel met een goed advies. Mooie showroom in Breda, meet een groot tv's!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede verkoopster met verstand van zaken

Door: Jacobs-Veldhuis | Ordernummer: 60739 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Tessa

Is goed op de hoogte van de produkten en geeft een duidelijke uitleg met veel geduld.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact