Winkelreviews Pagina 6


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service vriedelijk personeel en interessant qua personeel

Door: Dhr. Breejen | Ordernummer: 60413 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Anne

De doorslag gaf de fysieke winkel! Dat er persoonlijke service kan worden geboden vind ik een belangrijk pluspunt, verder een zeer nette showroom in Breda waar de schermen zeer overzichtelijk hangen en het personeel was zeer kundig qua uitleg!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service, netjes geregeld

Door: Albert Bakker | Ordernummer: 61480 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Roy

Zeker aan te raden


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  winkel ziet er goed uit

Door: DJJM Nijman | Ordernummer: 61542 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via kieskeurig bij plattetv.nl gekomen. gekozen voor deze winkel vanwegen afhaal mogelijkheid en dat het toestel op vooraad was. winkel ziet er goed uit. goed verzorgd en goed assortiment. in de winkel prima geholpen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service Mooie winkel in Nijmegen

Door: Lammers Kees-Jan | Ordernummer: 61090 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Michael

Via internet een offerte aanvraag gedaan voor een Samsung LED tv. Snelle respons vanuit Plattetv.nl, de deal was zo rond. Prijs zeer goed, beter als concurrenten! Vandaag de tv opgehaald in de winkel te Nijmegen, mooie en gezellige winkel met een hoop positieve uistraling!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ben zeer tevreden met de oplossingen die PlatteTV mij heeft aangeboden

Door: M. Thunnissen | Ordernummer: 616313 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

Ik kende PlatteTv al van vroeger toen het nog 'Expert' heette. Tevens ken ik het bedrijf dankzij de scherpe prijzen waarmee ze adverteren op het internet. Een ruim opgezette winkel met een goed en breed aanbod. De verkoper zocht ondanks de problematiek steeds naar een nieuwe oplossing en samen zijn we uiteindelijk tot een goede compromis gekomen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijke winkel

Door: J. van den eijssel | Ordernummer: 21749 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via kieskeurig.nl op Plattetv.nl gekomen. voor deze winkel gekoen omdat zei de beste prijsen hebben. Prima opzet in de winkel en overzichtlijk. in de winkel prima geholpen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vlotte en goede service

Door: V.M.L. van de wetering | Ordernummer: 61023 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Ik woon naast Plattetv.nl. Grote en mooie winkel. in de winkel goed geholpen en goede uitleg gekregen. toestel was op vooraad en kon ik zo meenemen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie Service!

Door: J.P. Cornelissen | Ordernummer: 60977 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Voorheen al een Samsung TV gekocht, hier waren wat problemen mee maar dit werd allemaal goed opgelost! Altijd goede ervaring gehad met PlatteTV.nl, dus daarom nu ook weer teruggekomen voor de Home cinema set. Ook onze dochter heeft hier naar tevredenheid een home cinema gekocht!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alles goed verlopen, zoals het hoort!

Door: j. Groenendael | Ordernummer: 60913 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Contact is goed verlopen, eerst gebeld, toen een ander, beter toestel aangeboden gekregen. deze in de winkel opgehaald en daar nog goed aanvullend advies gekregen. Zoals het hoort!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen!

Door: F. Hendriksen | Ordernummer: 60947 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Gister in de winkel geweest voor een ander model, en na wat goed advies toch voor een ander model gegaan. ook nog heel netjes de aanbiedingsprijs die volgende week eigenlijk pas inging gekregen, en alles werd daarna netjes afgehandeld.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Erg tevreden en profesioneel

Door: T. Wassink | Ordernummer: 60933 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via Google bij Plattetv.nl gekomen. voor hun gekozen omdat ik in de buurt woond en een super prijs gekregen voor mijn toestel. winkel is goed gevuld en toch duidelijk. In de winkel goed geholpen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie prijzen, goede aanbiedingen

Door: B. Mostert | Ordernummer: 59880 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Bijzonder dat verkoper de tv uit auto komt halen. Hulp bij transport, erg goed. Rustige en goede uitleg. Helaas gaat de telefoon enorm vaak, dus beetje storend tijdens een gesprek.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede uitleg en snelle service!

Door: P. van Schaijk | Ordernummer: 61509 | Aankoopdatum: 20-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Gister gebeld na ook bij andere winkels gekeken te hebben, en een hele mooie prijs gekregen. vandaag in de winkel opgehaald, mooie winkel, goed geadviseerd, de verkoper heeft me meteen de benodigde accesoires aangeboden.


1.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Negatief

Door: B. Smits | Ordernummer: 61605 | Aankoopdatum: 20-12-2012 | Geholpen door: Paul de Boer

mijn ervaring met platte TV is slecht,zij komen hun afspraken niet na,ik heb een tv besteld op 20-12 voor 17:00 uur,kreeg 17,45 een telefoonje dat het type toestel niet meer leverbaar was,terwijl de site aangaf dat er nog voldoende waren,vrijdag 21 -12 terug gebeld en werd mijn een ander type maar wel duurder,ik ging daarmee akkoord maar wel dat het toestel zaterdag 22-12 geleverd zou worden. het is nu 26-12 en nog steeds geen tv en heb wel 2 hele dagen thuis zitten wachten op de zending. mijn voorkeur gaat uit naar een winkel,betalen en meenemen.en nu maar hopen dat de TV nog komt anders kan ik ook nog is achter mijngeld aan.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Deskundig, netjes en snel geholpen

Door: Boekhorst | Ordernummer: 61612 | Aankoopdatum: 20-12-2012 | Geholpen door: Paul de Boer

Ik heb me door kennis van de verkoper laten overtuigen om een beter toestel te kopen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Veel keuze en vriendelijk personeel

Door: M. Heeneman | Ordernummer: 60899 | Aankoopdatum: 20-12-2012 | Geholpen door: Guido

Ik zag de winkel in de stad met de naam 'PlatteTV' toen dachten we gelijk daar moeten we zijn. Mooie website maar wel jammer dat je niet kunt selecteren op opties zoals beelddiagonaal, smarttv en dat soort dingen. Voor de winkel gekozen ivm de grote keuze. Goed geholpen door de verder, goed advies gehad.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Voldoende tijd genomen en goed geadviseerd

Door: R. Melsen | Ordernummer: 60890 | Aankoopdatum: 20-12-2012 | Geholpen door: Anne

Prima!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  2e aankoop, wederom perfect geholpen!!

Door: A. Shurki | Ordernummer: 60600 | Aankoopdatum: 20-12-2012 | Geholpen door: Michael

Online een tv besteld bij mijn vaste leverancier, Plattetv.nl. Ervoor gekozen deze op te halen in de winkel in Nijmegen, geweldig geholpen door mr M. Mooie prijzen en duidelijke afspraken, zoals het hoort! Volgende keer zo weer naar Plattetv.nl!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede overzichtelijke winkel en top service

Door: S. Willems | Ordernummer: 60775 | Aankoopdatum: 20-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

We hebben de winkel gevonden via een kennis, deze adviseerde ons om naar PlatteTV in Nijmegen te gaan. Hier zijn we vriendelijke te woord gestaan en hebben we een goede prijs voor onze televisie en home cinema set kunnen krijgen. In een woord: Top!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer tevreden

Door: S. Kurt | Ordernummer: 58154 | Aankoopdatum: 18-12-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel viel me op bij Google toen ik naar dit typenummer zocht, vooral de USP inruiler sprak mij aan. Als ik 'm particulier moest verkopen was ik waarschijnlijk maanden bezig, nu ben ik er direct van af. Online een offerte aangevraagd, werd snel beantwoord en ook het contact daarna was erg goed. Website zeer goed. Zou alleen nog de buitenmaten van de verpakking kunnen vermelden, dat is handig bij z'n grote TV. Maar nu heb ik gister gebeld en hebben ze het me netjes doorgegeven.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact