Winkelreviews Pagina 5


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service!

Door: J. Vroom | Ordernummer: 60882 | Aankoopdatum: 15-12-2012 | Geholpen door: Ralf

Gevonden via Kieskeurig, goed geholpen, goede service en aardige mensen. Uiteindelijk gekozen omdat ik de beste prijs kreeg. Helemaal naar mijn zin!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geholpen Bedankt

Door: Roel Albers | Ordernummer: 61005 | Aankoopdatum: 15-12-2012 | Geholpen door: Tessa

Goede adviezen en kennis van zaken


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekend!

Door: JH Krimp | Ordernummer: 60118 | Aankoopdatum: 14-12-2012 | Geholpen door: Internet

Ik ben zeer tevreden. En hoop in de toekomst nog eens van u online service gebruik te maken


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer tevreden

Door: F. Aranda | Ordernummer: 60788 | Aankoopdatum: 12-12-2012 | Geholpen door: Guido

Mijn vorige TV ook hier gekocht, dat is inmiddels alweer zo'n 6 of 7 jaar geleden. Tevreden over de service toen. Website goed in orde. Mooie winkel, wel een beetje chaotisch, er staat heel veel maar wel beetje door elkaar. Maar dat hoort misschien ook wel beetje bij het concept, het is een flexible winkel. Goed/perfect geholpen, goeie uitleg.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vlotte bestelling

Door: D. Verstraeten | Ordernummer: 60415 | Aankoopdatum: 12-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Bestellen ging vlot, helaas geen bevestigingsmail gekregen. Wel verstuurd, waarschijnlijk spamfolder. Telefonisch contact verliep goed en vriendelijk.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed en deskundig geholpen

Door: J. Welleman | Ordernummer: 60772 | Aankoopdatum: 12-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Goed en deskundig geholpen. Lekker ruime winkel, goed ingedeeld.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede informatie en betrouwbaar

Door: A. Buster | Ordernummer: 60366 | Aankoopdatum: 12-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Goede informatie en betrouwbaar. Contact via mail ging snel en goed, draaien er niet omheen. Overzichtelijke website, service is goed. Winkel is goed op orde, maar misschien ligt drempel hoog, vlak bij mediamarkt, misschien moeilijke locatie. Als je PTV niet kent kom je niet zo snel naar binnen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, klantvriendelijk

Door: H.J. Smits | Ordernummer: 60672 | Aankoopdatum: 11-12-2012 | Geholpen door: Guido

Overzichtelijke winkel in Nijmegen. Als je opzoek bent naar een TV of home cinema ben je hier zeker in de juiste winkel, je kunt hier alles goed vergelijken. Groot voordeel hier is dat je home cinema ook echt kunt beluisteren, dan is ook niet in alle winkels. Ik ken deze winkel gewoon uit de stad hier, ik kom zelf uit Nijmegen. Ook via via wel contacten die hier ook hebben gekocht. Website prima in orde. Makkelijk in gebruik.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, klantvriendelijk

Door: H.J. Smits | Ordernummer: 60672 | Aankoopdatum: 11-12-2012 | Geholpen door: Guido

Overzichtelijke winkel in Nijmegen. Als je opzoek bent naar een TV of home cinema ben je hier zeker in de juiste winkel, je kunt hier alles goed vergelijken. Groot voordeel hier is dat je home cinema ook echt kunt beluisteren, dan is ook niet in alle winkels. Ik ken deze winkel gewoon uit de stad hier, ik kom zelf uit Nijmegen. Ook via via wel contacten die hier ook hebben gekocht. Website prima in orde. Makkelijk in gebruik.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De winkel waar ik mijn TV wil kopen!

Door: H. van de Winckel | Ordernummer: 60658 | Aankoopdatum: 11-12-2012 | Geholpen door: Daniel

het was een prima ontvangst. wij weten nu wat wij gekocht hebben. wij kwamen even ons informeren en gaan met aankoop van de tv de deur uit. wij zijn bijzonder vriendelijk geholpen. wij kregen koffie en taart aangeboden om ons nog even te kunnen beraden samen op onze aankoop. ga zo door Daniël. ik denk dat de aansluiting net zo voorspoedig zal verlopen: alle vertrouwen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Was gezellig om de TV te kopen!

Door: H. Martens | Ordernummer: 60625 | Aankoopdatum: 11-12-2012 | Geholpen door: Guido

We kenden deze winkel al vanuit de stad, dit bedrijf zit hier al heel lang. Dit is onze eerste aankoop hier. Voor deze winkel gekozen ivm de scherpe prijs. Website prima is orde. Kon alles makkelijk vinden. Mooie winkel hier in Nijmegen. Prima geholpen door de verkoper.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snelle service met een hoofdletter!

Door: Bouwman | Ordernummer: 60220 | Aankoopdatum: 10-12-2012 | Geholpen door: Michael

Online een offerte aangevraagd voor een Samsung tv. Snelle reacties van de adviseur op mijn emails met vragen. Duigelijke antwoorden waar ik wat mee kon. Ik heb gekozen om de tv op te halen in een Plattetv showroom wat mij heel goed is bevallen. Goed geholpen door dezelfde persoon als ik het email en telefonische contact mee had, dat is prettig.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goed en professioneel advies. vriendelijk en weet waarover hij het heeft

Door: B. Koertshuis | Ordernummer: 60579 | Aankoopdatum: 10-12-2012 | Geholpen door: Anne

Via internet met goede pijzen en kwaliteit producten.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Dichtbij en goede prijs

Door: hoogesteger | Ordernummer: 60544 | Aankoopdatum: 10-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Ik moest snel een TV hebben en dit was dichtbij en een goede prijs, en kon hem direct ophalen! Vriendelijk geholpen in de winkel.Ik moest snel een TV hebben en dit was dichtbij en een goede prijs, en kon hem direct ophalen! Vriendelijk geholpen in de winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie bereikbaarheid, goeie service en goed advies

Door: P. Vaes | Ordernummer: 60541 | Aankoopdatum: 10-12-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel gewoon uit de binnenstad van Nijmegen. Heb ook de website wel 's gezien. Website is heel gebruiksvriendelijk en ook heel overzichterlijk. Optimaal! Mooie winkel, goed overzichtelijk en klantvriendelijk personeel. Prettig dat je rustig de gelegenheid krijgt om te kijken en als je vragen hebt kun je ze stellen. Ik heb ook in filiaal Breda al eens een TV gekocht, was ook goed bevallen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  HEEL enthousiaste jongens!

Door: Van der Geest | Ordernummer: 60460 | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Geholpen door: Michael

Vandaag een hele mooie tv en geluidsset gekocht in de winkel in Nijmegen. Hier heel leuk geholpen door Michael, goed advies en lekkere koffie! Bedankt!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service

Door: R. Zwamborn | Ordernummer: 60266 | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Overzichtelijke website, mooie scherpe prijzen. Al eerder geweest, nu telefonische besteld ging helemaal prima


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goed en vakkundig geholpen

Door: Tom Verwijmeren | Ordernummer: 60439 | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Geholpen door: Paul de Boer

Telefonisch gesproken goede aanbieding gemaakt van een mooi toestel, mooie winkel met groot assortiment,


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Tot nu toe gaat alles prima

Door: Chotkan | Ordernummer: 60083 | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Tot nu toe gaat alles prima. Tot nu toe gaat alles prima. Levertijd gaat volgens afspraak. Service prima.Nette zaak, erg overzichtelijk. Website top. Keurige zaak. Schoon!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed in service en afhandeling

Door: N. de Boer | Ordernummer: 58435 | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Product was op voorraad, fijn. Helaas geen filiaal tussen Den Haag en Rotterdam/Amsterdam. Winkel ziet er strak en verzorgd uit.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Voor mij belangrijk dat er naast een webshop ook een fysieke winkel is

Door: G. Koooijmans | Ordernummer: 60389 | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Geholpen door: Guido

Voor mij belangrijk dat er naast een webshop ook een fysieke winkel is. Website goed in orde. Geen kritische opmerkingen. Netjes geholpen in de winkel bij afhalen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  prima geholpen, meegedacht en niet aan het verkooppushen. prima

Door: H.J. de Wilde | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Geholpen door: -

zie boven prima geholpen, geen verkooppraatjes maar to the point


0.5 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Jammer dat jullie zo met klanten omgaan

Door: Bouwman | Ordernummer: 60283 | Aankoopdatum: 4-12-2012 | Geholpen door: Nijmegen

ik heb een am-wf100 LG internet dongel gekocht bij jullie in de winkel voor 39 euro tewijl hij maar 29 euro was later nog een gekocht voor 29 euro wel via internet dit heb ik via de winkel aangegeven maar geen oplossing jammer dat jullie zo met klanten omgaan. MVG R Bouwman tel 024 3564023


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekende service

Door: Dhr. Janzen | Ordernummer: 59757 | Aankoopdatum: 30-11-2012 | Geholpen door: Andre

2 weken geleden een Philips televisie besteld op de site van Plattetv.nl. 1 dag later stond de bezorgdienst voor de deur met mijn nieuwe televisie. 3 dagen later ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het toestel toch te klein vond. Hierover heb ik gelijk contact met PlatteTV opgenomen. Ik werd uitstekend geholpen! Zonder problemen kon ik mijn toestel omruilen voor een groter formaat. Al met al een uistekende (internet)winkel!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer tevreden, ook de uitleg over inruilTV

Door: Rob Fermont | Ordernummer: 59579 | Aankoopdatum: 29-11-2012 | Geholpen door: Internet

Donderdag besteld on ca. 11.00 uur, vrijdagmiddag on 16.00 uur TV kijken. Direct erna een Home cinemaset besteld bij PlatteTV.nl. Verreweg de goedkoopste!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede Service!

Door: Dhr. Joosten | Ordernummer: 58733 | Aankoopdatum: 20-11-2012 | Geholpen door: Daniel

Deze week een tv plus set gekocht. Service was super en den prijs ook! Als je hier koopt heb daar geen spijt van.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact