Winkelreviews Pagina 4


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer naar volle tevredenheid een tv gekocht

Door: J. Verwoerd | Ordernummer: 60323 | Aankoopdatum: 7-12-2012 | Geholpen door: Michael

Vandaag heb ik samen met mijn vrouw mijn 3e aankoop gedaan bij Plattetv.nl in Nijmegen. Zoals ook de vorige keren ben ik heel netjes geholpen, waarbij er rustig de tijd werd genomen om mij de tv's te laten zien en uit te leggen door de verkoper. Uitelijk een mooie LG tv gekocht, waarbij ik mijn oude tv kan inruilen voor een mooie prijs. Ik blijf Plattetv.nl dus ook aanraden bij mensen die op zoek naar naar een nieuwe tv of apparatuur.Ik blijf Plattetv.nl dus ook aanraden bij mensen die op zoek naar naar een nieuwe tv of apparatuur.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie winkel, vriendelijk personeel, klantvriendelijk!

Door: G. Rijcken | Ordernummer: 60219 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Geholpen door: Guido

Mijn vorige TV hier ook gekocht. Ik ken de winkel beetje via internet en ook beetje via horen zeggen, dus mond op mond reclame. Uiteraard gaan vergelijken maar toch hier uitgekomen. Voelde goed de vorige keer. Mooie winkel, goed overzichtelijk, leuk speelgoed. Website goed in orde, ook overzichtelijk, alles makkelijk te vinden, ook per merk. Goed geholpen in de winkel. Service weet ik (gelukkg) nog niet, nog nooit wat gehad.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Handig dat je TV kan ophalen aan de achterkant van de winkel met de auto

Door: H. van Elsen | Ordernummer: 60228 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Geholpen door: Guido

Ben hier al een paar keer komen binnenwandelen. Bij verschillende winkels langsgeweest maar deze was absoluut de goedkoopste. Het warm erg druk in de winkel, daarom werd ik helaas niet zo snel geholpen. Op moment dat ik werd geholpen werd ik netjes en deskundig geholpen. Website in orde. TV telefonisch gereserveerd zodat ie voor me klaarstaat, handig dat je TV kan ophalen aan de achterkant van de winkel met de auto


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Een goede eerste indruk met PlatteTv.nl

Door: P.K.M. de Greef | Ordernummer: 60239 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

We komen uit de buurt en hebben PlatteTV.nl al enkele keren gezien in de krant en op het internet. De service was goed en de verkoper had begrip voor onze situatie.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  gezellig en goed binnengekomen in de winkel

Door: P. van Vorsselen | Ordernummer: 60248 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via mijn kleinzoon bij Plattetv.nl gekomen. in de winkel aangekomen bleek de winkel een prima assortiment en goed gesorteert. in de winkel zeer goed te woord gestaan. goede informatie gehad in de winkel en in de winkel een leuke totaalprijs gehad.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Heel tevreden

Door: J. van den Kieboom | Ordernummer: 55696 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Heel attent met meedenken. Levering duurde lang. Vanaf dat het toestel binnen was alles vlot verlopen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nette Prijs en afhaalpunt is handig

Door: De Wit | Ordernummer: 59999 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Geholpen door: Niko

Via internet gezocht naar de Samsung UE46ES5500. Deze was helaas niet meer aanwezig, maar wel samen met de adviseurs van PlatteTV Breda tot een goede deal gekomen. Mooie rustige winkel


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede prijs en goede service

Door: Guus Bierman | Ordernummer: 60281 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Geholpen door: Bert Cillessen

Ik heb PlatteT.nl gevonden via Kieskeurig.nl. De eerste indruk van de winkel is perfect, de winkel ziet er goed verzorgd en aangekleed uit.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Het artikel wat ik had besteld was niet meer leverbaar

Door: Nijp | Ordernummer: 59567 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Geholpen door: Internet

Het artikel wat ik had besteld was niet meer leverbaar en heb een soort gelijke aangeboden gekregen met een extra HDMI kabel, deze afhandeling vond ik netjes


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede, vlotte, vriendelijke service

Door: Havermans | Ordernummer: 59861 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Zeer goed ontvangen. Goede uitleg. Er word moeite gedaan om de uitleg te geven. Winkel lekker dichtbij, fijn om TV+voet in het echt te zien voor de koop. De verkopers hebben verstand van zaken! Al eens anders meegemaakt in andere zaken.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ruime assortiment en goede voorlichting

Door: E. Kassies | Ordernummer: 60146 | Aankoopdatum: 5-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via een bekende die ookal hier een tv had gekocht bij Plattetv.nl gekomen. in de winkel ben ik goed geholpen door de verkoper. goede informatie verkregen. het toestel was op vooraad. Plattetv.nl een aanrader


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Netjes geholpen in de winkel

Door: J.D. van Ee | Ordernummer: 60105 | Aankoopdatum: 5-12-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel via een online prijsvergelijker, voor deze winkel gekozen ivm prijs en afstand. TV die ik had besteld was helaas niet meer op voorraad maar heb wel een heel mooi alternatief gekregen voor een scherpe prijs. Website prima in orde. Winkel prima. Netjes geholpen in de winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  snel en goed geholpen

Door: M. van Hout | Ordernummer: 60176 | Aankoopdatum: 5-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

via vrienden van mij bij Plattetv.nl en op de website naar een tv gegeken. toestel bleek niet op vooraad maar heb een goed alternatief gekregen voor een goede prijs. in de winkel goed geholpen en goede informatie verkregen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Positief

Door: De Hollander | Ordernummer: 60156 | Aankoopdatum: 5-12-2012 | Geholpen door: Niko

Via Google gezocht naar 8000-serie van Samsung. PlatteTv.nl stond bovenaan. Toen gebeld voor uitleg D en ES serie. Uiteindelijk mooi bod gekregen op de ES8000. Dus de keuze om meteen aan te schaffen was snel gemaakt. (punt vanwege klantvriendelijkheid)


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geweldige winkel!

Door: H. Leuverink | Ordernummer: 60044 | Aankoopdatum: 4-12-2012 | Geholpen door: Rick

Graag wil ik even laten weten dat wij erg tevreden zijn omtrent onze eerste aankoop bij platte t.v. in Doetinchem! We wilden onze kleinkinderen verrassen met een t.v. voor op hun kamer, en werden uitstekend geadviseerd door Rick! We vertrokken geheel tevreden met 2 Akai toestelletjes, en zijn helemaal overtuigd van de juiste keuze! Deze zaak is dus een ware aanwinst voor Doetinchem, veel succes gewenst en ga zo door! Vr.gr. familie H.Leuverink


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Een overzichtelijke winkel

Door: Anoniem | Ordernummer: 60100 | Aankoopdatum: 4-12-2012 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Via een bekende bij Plattetv.nl gekomen. via internet een mooie tv uitgekozen. daarna nog een paar keer telefonisch contact gehad. dat verliep prima. via telefoon een mooie prijs gekregen. heb het toestel in de winkel in Nijmegen opgehaalt. In de winkel nog goede uitleg gehad en verder goed geholpen. toestel was op vooraad.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, service is goed

Door: R. Hermans | Ordernummer: 59992 | Aankoopdatum: 4-12-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel al uit de stad, was al paar keer binnengelopen. Ook online deze winkel bekeken, werd online goed beoordeeld door andere consumenten. Oa daarom voor deze winkel gekozen. Mooie website, zeker een 8 waard. Alles makkelijk te vinden. Perfect te woord gestaan zowel telefonisch als in de winkel


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  netjes en vakkundig geholpen

Door: Bas Teulings | Ordernummer: 60075 | Aankoopdatum: 4-12-2012 | Geholpen door: Anne

netjes en vakkundig geholpen


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima!

Door: Hr. Houdijk | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 4-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Garantiepakket altijd nog een leuk discussiepunt, verder prima. Voor mij nog steeds een groot voordeel dat ik in een fysieke winkel kan komen. Gewoon snel telefooncontact en altijd persoonlijk met mensen bezig.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekende service!

Door: R. Meurs en A. Dingemans | Ordernummer: 21698 | Aankoopdatum: 3-12-2012 | Geholpen door: Roy

Ken deze winkel goed. Vanwege uitstekende service en advies komen wij hier terug. Ik had een defecte Bose 321. Deze was eerder defect gegaan dan verwacht. Kreeg voor een kleine meerprijs een Bose 321 GS. Helemaal goed!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie winkel, keuze zat, en er valt altijd te praten. Altijd goed

Door: R. Homburg | Ordernummer: 59599 | Aankoopdatum: 3-12-2012 | Geholpen door: Guido

Heb al zo vaak wat in deze winkel gekocht, iedere goed bevallen anders was ik hier niet he. De eerste keer dat ik hier kwam had ik de winkel getipt gekregen door een collega van me. Website goed in orde. Netjes geholpen, keurig gebeld bij binnenkomst, niks te mekkeren


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Veel keus en deskundig geholpen!

Door: L. ten Bos | Ordernummer: 59906 | Aankoopdatum: 2-12-2012 | Geholpen door: Liewe

Snel geholpen, ik heb zelf weinig kennis dus fijn dat de adviseur duidelijk advies gaf.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Deskundig advies!

Door: R. Vereecken | Ordernummer: 59899 | Aankoopdatum: 2-12-2012 | Geholpen door: Michael

Bij de winkel in Nijmegen op de koopzondag een mooie Samsung tv gekocht. Eerlijk advies gekregen van Michael en volledig advies op maat naar onze persoonlijke wens. Alle vragen werden deskundig beantwoord waardoor wij nu naar huis gaan met onze perfecte tv!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Helemaal tevreden, toppie

Door: E. van der Krabben | Ordernummer: 59896 | Aankoopdatum: 2-12-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel gewoon hier uit de binnenstad, heb bij deze winkel ook al mijn Bose systeem gekocht. Tevreden over mijn vorige aankoop. Website prima in orde, ik kon de informatie die ik vondt snel vinden. Winkel is Nijmegen omschrijf ik als prettig en overzichtelijk. Perfect geholpen door de verkoper.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact