Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Fantastisch bedrijf om zaken mee te doen!!

Door: D. den Dunnen | Ordernummer: 148410 | Aankoopdatum: 10-05-2017 |  Geholpen door: Tim

Mail gestuurd om onze oude Samsung in te leveren op een nieuw model. Binnen enkele uren een antwoord gekregen dat het kan en was in de lijn de verwachtingen. Daarna de TV besteld en de volgende dag in huis. De medewerkers zijn echt behulpzaam en doen ook wat ze zeggen. Nadat de TV aangesloten was liep er een streep aan de rechterkant van boven naar beneden. Direct contact opgenomen en gelijk hebben ze een nieuw TV met installateur op maandag 30 maart gestuurd. Als dit geen SERVICE is dan weet ik het niet meer. Ik zal ook dan deze bedrijf aanbevelen bij vrienden en familie. TOP BEDRIJF, FANTASTISCHE SERVICE EN DOEN WAT ZIJ BELOVEN.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Klant word goed ingelicht

Door: Dhr. Tieben| Ordernummer: -| Aankoopdatum: 09-05-2017 | Gekocht product: Samsung TV | Geholpen door: -

Goedemiddag dames en heren, ik wil uw medewerkers van de vestiging Doetinchem hartelijk danken voor de door hen verleende service. De Samsung tv was mij de baas, en dat is niet moeilijk, maar uw medewerker heeft het geweldig opgelost.

Complimenten!

Met vriendelijke groet van fam. B.C.Tieben, Doetinchem.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Super geregeld

Door: Dhr. Termaaten | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 09-05-2017 | Gekocht product: Samsung UE55JU7500
| Geholpen door: -

Had TV beesteld die niet meer leverbaar was, Platte TV kwam met een beter alternatief voor dezelfde prijs. Super tevreden Top TV, zo kan het ook.


 

5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Goed geholpen met de aankoop

Door: Peter van Loon | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 21-09-2015 | Gekocht product: LG 55UF850V | Geholpen door: Tim Swens

Ook na aankoop had ik nog wat vragen en daar bij geholpen . Mij adres is voor de meeste lastig te vinden. De bezorger heeft mij netjes gebeld en gevraagd hoe die moest rijden en heeft zo toch het pakketje bezorgt zonder te zeuren. Daarom dikke tien , zeer tevreden


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Prettig geholpen in de winkel, dat vinden wij erg belangrijk. Men is niet opdringerig.

Door: Dhr. Heeren | Ordernummer: 178110 | Aankoopdatum: 21-09-2015 | Gekocht product: Philips 49PUK7150 | Geholpen door: Anne

Prettig geholpen in de winkel, dat vinden wij erg belangrijk. Men is niet opdringerig. Het assortiment is prima, ik heb maar naar 1 televisie gekeken en deze was bij PlatteTV aanwezig.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Ik zou plattetv.nl zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Door: Dhr. Houtzager  | Ordernummer: 177895 | Aankoopdatum: 20-09-2015 | Gekocht product: Philips 40PUK6400 | Geholpen door: Aron

Ik ken plattetv.nl via het internet. Ik heb al meerdere malen producten in de winkel gekocht. altijd helemaal tevreden geweest met de producten en service. Ook deze keer goed geholpen + assortiment is erg uitgebreid.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Het assortiment is hartstikke goed, je kunt alles vinden bij PlatteTV.

Door: Jaco | Ordernummer: 178003 | Aankoopdatum: 19-09-2015 | Gekocht product: Samsung UE50JU6870 | Geholpen door: Ralf

Voorraadstatus klopte niet helemaal, dat vind ik minder. Ik had verwacht dat ik hem kon halen, dus werd een beetje teleurgesteld. Dit werd wel goed opgelost door de verkoper. Winkel te Breda is mooi gegroepeerd en ziet er netjes uit. Daarnaast wordt er een ruim assortiment gedisplayed.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Ze hebben alle prijs en kwaliteit klassen, zelfs 2e hands TVs.

Door: Dhr JJ Becker | Ordernummer: 178200 | Aankoopdatum: 18-09-2015 | Gekocht product: Samsung UE48JU6445 | Geholpen door: Vincent

Perfect geholpen, vriendelijk en competent. Gemak is erg goed, ben hier al vaker geweest om te kopen en altijd naar tevredenheid


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/super geholpen,makkelijk bereikbaar,gratis parkeren, zeer scherpe prijzen en goede kennis van zaken

Door: Fam. Hermes | Ordernummer: 176887 | Aankoopdatum: 18-09-2015 | Gekocht product: Philips 32PFK6500 | Geholpen door: Pim

super geholpen ook al was de tv niet te zien in de winkel.Verkoper heeft alles gedaan om toch de juiste tv voor mijn dochter te vinden en een hele nette prijs gemaakt.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Aanrader

Door: Fam. Jacobs | Ordernummer: 178289 | Aankoopdatum: 18-09-2015 | Gekocht product: Samsung UE55JU7000 | Geholpen door: Michael

Plattetv in Nijmegen is ons aangeraden door kennissen. Deze hadden goede ervaringen bij deze winkel. Wij op zondagmiddag eens binnen gelopen en advies gevraagd over een nieuwe tv. Goed geholpen door de medewerker met goed en tips. Niet opdringerig. Ze hebben een heleboel tv's opgesteld staan in de winkel maar dankzij goed advies een goede keuze kunnen maken. Winkel kunnen wij zelf ook weer aanraden, hebben we zelfs gister al gedaan!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Prima service, goede winkel

Door: Dhr. Vd. Graag  | Ordernummer: 158651 | Aankoopdatum: 18-09-2015 | Gekocht product: Samsung UE55JU7000 | Geholpen door: Tim Swens

In eerste instantie was ik erg achterdochtig vanwege enkele slechte recensies en dat er vaak voorraad werd aangeboden die er uiteindelijk niet is. Toch de gok gewaagd en is uitstekend bevallen. Wilde eerst de moeilijk verkrijgbare HU7500. Voor onder de € 1600,-. Die hadden ze helaas niet meer staan (stond wel op voorraad op de site). Uiteindelijk werd mij de HU8500 (curved) aangeboden voor dezelfde prijs. Niet geaccepteerd omdat ik geen curved toestel wilde. Een paar minuten later werd mij het nieuwere model JU7000 aangeboden via de mail. Dit is in principe de nieuwe versie van de HU7500. Ze boden een schitterende prijs (klein bedrag extra) + 2 3D brillen aan. Is een NL model en gewoon nieuw in doos. Dit wel geaccepteerd en een dag later om 08.30 stond de koerier met mijn nieuwe tv voor de deur. Al met al zeer tevreden!!!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Goede betrouwbare service ze doen wat ze zeggen!

Door: M. Hoffman | Ordernummer: 167104 | Aankoopdatum: 17-09-2015 | Gekocht product: JBL Charge 2+ | Geholpen door: Roy

Via Internet een Jbl charge 2 besteld. Deze bleek niet voorradig maar kreeg voor hetzelfde geld een JBL charge 2+ aangeboden. Deze was precies op tijd geleverd op de verjaardag van onze dochter. Super bedankt voor de goede service!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/De website is goed en overzichtelijk

Door: Barry Rutten | Ordernummer: 171243 | Aankoopdatum: 16-09-2015 | Gekocht product: Philips 32PFK5300 | Geholpen door: Ralf

Het assortiment ziet er goed uit, veel keuze. Ook voor lagere prijscategorie toestellen. Ik zou het zeker aan bevelen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Website snel doorgelopen op wat je wilt zien. Alles is heel compact en specificaties zijn ook prettig.

Door: Dhr. Donkelaar | Ordernummer: 171202 | Aankoopdatum: 15-09-2015 | Gekocht product: LG 43UF640V | Geholpen door: Tessa

Alles werd goed uitgelegd. Beter dan bij de MM. Alles staat er en overzichtelijk. Van alles staat er wel wat. TV's staan duidelijk opgesteld. Word goed geholpen. En personeel heeft er sjoege van


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Goede uitleg

Door: Dhr. Broeke | Ordernummer: 171169 | Aankoopdatum: 14-09-2015 | Gekocht product: Sonos set up | Geholpen door: Danny

Wat minder parkeerplaatsen precies voor de deur winkel Utrecht, verderop of achter het pand kon ik wel parkeren. Goede uitleg, ik kwam voor 2 audio systemen binnen lopen, na advies van de verkoper de beste keuze gemaakt. Er word tijd voor je genomen, geen druk op de verkoop!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/TV's hebben ze genoeg staan, voor ieder wat wils!

Door: A. Timmer | Ordernummer: 170823 | Aankoopdatum: 13-09-2015 | Gekocht product: Samsung UE48JU6445 | Geholpen door: Michael

Via onze dochter zijn wij bij Plattetv.nl uitgekomen, die heeft hier recentelijk ook een tv gekocht en is haar ook goed bevallen. Wij waren opzoek naar een sonos speaker, hierbij werden wij goed geholpen en kregen wij direct een goed advies en een hele scherpe prijs voor een nieuwe tv, dus wij konden geen nee zeggen :) Goed geholpen door de medewerker, goed advies van ons krijgt hij een 10 !


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Snel en accuraat geholpen in Arnhem

Door: Dhr. Rijse | Ordernummer: 171062 | Aankoopdatum: 12-09-2015 | Gekocht product: Samsung UE55JS8500 | Geholpen door: Maick

Na 6 jaar weer eens op zoek gegaan naar een nieuwe TV die ook meteen een stuk energie zuiniger is. Ben toen terecht gekomen bij PlatteTV.nl en ben snel en accuraat geholpen. De service tot nu toe is Uitstekend. Zeer goede service en advies.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Prima advies

Door: T. Sie | Ordernummer: 152002 | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: LG 60UF850V | Geholpen door: Mike

Ik had eerst een vriendelijke dame van het kantoor (Chiama) en die deed haar best om te regelen dat ik een demo kon krijgen voor mijn 91-jarige vader die een tv wilde kopen. Het moest een gebruikersvriendelijke zijn. In Arnhem hielp Mike ons en hij demonstreerde aan hem de smart tv functies. Aangezien wij twijfelden over 2 TV's heeft hij ons goed van advies voorzien waardoor wij een beslissing konden maken. Bovendien bood hij een goede deal aan ons aan. Zeker de moeite waard om naar Arnhem heen te rijden.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Super geregeld

Door: Dhr. Smeets | Ordernummer: 155890 | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: LG 65UB950V | Geholpen door: Chaima

Had TV beesteld die niet meer leverbaar was, Platte TV kwam met een beter alternatief voor dezelfde prijs. Super tevreden Top TV, zo kan het ook.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Vriendelijk personeel met tijd voor klant

Door: H. Peters | Ordernummer: 155874 | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: Onkyo BD-SP809 Zwart | Geholpen door: Marco

Onkyo receiver besteld en zoals afgesproken kon ik hem na 2 dagen afhalen(op eigen verzoek). Netjes koffie gekregen en uitleg gehad. Er werd (commercieel netjes) gevraagd of de benodigde kabels aanwezig waren (HDMI)maar men werd nimmer opdringerig, wat vaak bij grote concerns schering en inslag is. Ik kom hier zeker terug.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Zeer goed

Door: Peter van Loon | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: lg 55uf850v | Geholpen door: Ivo

Zeer tevrede. Goed geholpen met de aankoop en ook na aankoop had ik nog wat vragen en daar bij geholpen . Mij adres is voor de meeste lastig te vinden. De bezorger heeft mij netjes gebeld en gevraagd hoe die moest rijden en heeft zo toch het pakketje bezorgt zonder te zeuren. Daarvoor een dikke tien


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Prima service, goede winkel

Door: Kris van der Gaag | Ordernummer: 158651 | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: Samsung UE55JU7000 | Geholpen door: Tim

In eerste instantie was ik erg achterdochtig vanwege enkele slechte recensies en dat er vaak voorraad werd aangeboden die er uiteindelijk niet is. Toch de gok gewaagd en is uitstekend bevallen. Wilde eerst de moeilijk verkrijgbare HU7500. Voor onder de € 1600,-. Die hadden ze helaas niet meer staan (stond wel op voorraad op de site). Uiteindelijk werd mij de HU8500 (curved) aangeboden voor dezelfde prijs. Niet geaccepteerd omdat ik geen curved toestel wilde. Een paar minuten later werd mij het nieuwere model JU7000 aangeboden via de mail. Dit is in principe de nieuwe versie van de HU7500. Ze boden een schitterende prijs (klein bedrag extra) + 2 3D brillen aan. Is een NL model en gewoon nieuw in doos. Dit wel geaccepteerd en een dag later om 08.30 stond de koerier met mijn nieuwe tv voor de deur. Al met al zeer tevreden!!!


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Wou een Zilverkleurige blu-ray speler, heb een ZWARTE gekregen

Door: Dhr. Delombaerde | Ordernummer: 158566 | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: Blu Ray speler | Geholpen door: internet

Is de eerste keer dat ik iets gekocht heb bij plattetv.nl. Was als kado gekocht voor iemand die erop stond om een ZILVERKLEURIGE blu-ray speler te krijgen, omdat de rest van zijn toestellen ook zilverkleurig zijn. Voor ik de bestelling geplaatst heb, heb ik eerst nog iemand gesproken met iemand van de Live chat of het zeker geen probleem zou zijn om een zilverkleurige te krijgen, en dat ging het ook niet zijn. (staat trouwens ook zo op mijn bevestigingsmail). Dus wat heb ik gekregen een paar dagen later: een ZWARTE blu-ray speler. Heb nog vlug contact opgenomen met plattetv.nl en die stelden mij voor om wanneer ik het kado gegeven had, het terug te sturen.(je kan toch moeilijk een kado geven aan iemand en dan terugvragen.... vind het jammer dat het zo is moeten verlopen.

Reactie: Beste heer Delombaerde, Bedankt voor uw bericht. Vervelend te lezen dat u een niet de juiste kleur blu ray speler heeft ontvangen dan welke u besteld heeft. Daar bieden we onze welgemeende excuses voor aan. We zijn hier elke dag zo scherp mogelijk op, maar het kan incidenteel eens voorkomen gezien de grote hoeveelheden bestellingen dagelijks. We hebben toch geprobeerd mee te denken in een oplossing, hoe vervelend ook. We hopen desondanks dat we u een volgende keer nog eens van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Tim Servicemaneger


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Nette firma!

Door: Elwin van Himschoot | Ordernummer: 158448 | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: Akai ALED1912TBK | Geholpen door: Breda

Nette firma! Onlangs televisie besteld deze bleek echter niet leverbaar. Ze konden wel een duurdere aanbieden maar die was 30euro duurder. Uiteindelijk overeengekomen dat wij 10 euro tegemoet kwamen. Bij het ophalen van de tv zei de verkoper je hebt al zoveel tegen gehad. Je mag deze tv hebben voor het bedrag waar je de vorige voor besteld hebt. Hele nette service en staan je vriendelijk te woord.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Goede duidelijke website en de livechat is echt super!

Door: Dennis | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: nvt | Geholpen door: Breda

Ik gebruikte altijd de *discounter websites, tot ik een paar vragen mailde en de antwoorden echt kant nog wal raakte. Vervolgens via de livechat hier zo goed geholpen dat ik sindsdien de bestellingen voor o.a. muurbeugel en TV hier heb gedaan. Ik zal hier ook zeker weer terugkeren.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Duidelijke site en winkel, niks op aan te merken.

Door: K. Damman | Ordernummer: 164183 | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: LG 42LF580V | Geholpen door: Vincent

Kwam eigenlijk voor een Plasma en daarin zijn ze eigenlijk nog de enige die ze hebben. Hierin steken ze boven de andere uit. Prima koopervaring. Niets op aan te merken


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Wederom goed geholpen in de winkel

Door: Dhr. A. Janssen | Ordernummer: 164407 | Aankoopdatum: 29-05-2015 | Gekocht product: Sonos Playbar | Geholpen door: Bert

Via internet ken ik PlatteTV.nl. Ik was specifiek opzoek naar een Sonos dealer. Het merk kende ik al van de reclame, en wilde hier graag mee informatie over. Goed geholpen in de winkel, ook de vorige keren is dat gewoon netjes gegaan. Het assortiment is goed en heel erg groot. Ook van Sonos staat alles opgesteld en kun je alles beluisteren. Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Goed en klantvriendelijk bedrijf

Door: Adrie Broeders | Ordernummer: 150280 | Aankoopdatum: 28-05-2015 | Gekocht product: Samsung UE48JU7000 | Geholpen door: Niko

Een bedrijf met een goede service en heel klantvriendelijk. Om maar even een voorbeeld te geven. Nadat de monteur de tv bij mij had afgeleverd en geïnstalleerd kwam ik een dag later tot de ontdekking dat er een beschadiging zat aan de lijst. Meteen gebeld, en ik werd meteen door Niko gerust gesteld met de mededeling dat alles opgelost zou worden. Nog diezelfde dag kreeg ik een mailtje van e planning dat d tv zou worden omgeruild voor een nieuwe, uiteraard weer inclusief plaatsen en instellen. Dat noem ik nou goede service. Kortom een tv kopen bij platte tv.nl is zeker een aanrader.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Super geholpen door de verkoper, daarom heb ik de knoop hier doorgehakt.

Door: Mevr. J Heijligers | Ordernummer: 155930 | Aankoopdatum: 27-05-2015 | Gekocht product: Philips 49PUS7909 | Geholpen door: Guido

Ik liep door de stad en kwam deze winkel tegen, even naar binnengelopen om het toestel dat ik online gezien had eens in het echt te bekijken. In filiaal Nijmegen een scherpe aanbieding gekregen en daar op in gegaan. Mooie winkel, ziet er netjes en opgeruimd uit, groot assortiment.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/netjes via de mail op de hoogte gehouden en daarna nog een telefoontje gekregen toen de set voor mij klaar stond in Breda

Door: Laurens | Ordernummer: 155618 | Aankoopdatum: 26-05-2015 | Gekocht product: Sony BDV-E2100 | Geholpen door: Anne

Via mijn zoektocht op google.nl naar een Sony home theatre set kwam ik uit bij PlatteTv.nl . Omdat ze een fysieke winkel hebben te Breda en omdat de prijsstelling gewoon het beste was heb ik voor deze winkel gekozen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Aanbeveling

Door: W. Lyon | Ordernummer: 155447 | Aankoopdatum: 25-05-2015 | Gekocht product: Sony KDL-50W828B | Geholpen door: Bert

Via internet en via kieskeurig heb ik op kwaliteitsbeoordelingen gezocht. De service is zeer goed, in de ruimste zin van het woord. Het assortiment is goed, het is zeer uitgebreid en veel keuze. Ook nog heel veel verschillende prijsklasse. Ik zou de winkel zeker aanbevelen, mijn zoon heeft hier ook zijn elektronica gekocht.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Waardeloze Winkel!

Door: Mevr. Slabbers | Ordernummer: 153464 | Aankoopdatum: 24-05-2015 | Gekocht product: Salora led tv | Geholpen door: -

T.v. bestel op 11 mei 2015, nu na 2,5 week later en 4 telefoontjes en meerdere mails nog steeds geen t.v. geleverd. Telkens kreeg ik te horen hij komt volgende week binnen, dan krijgt U een mail en sturen wij hem op. T.v. Is gewoon niet leverbaar en daar zijn jullie gewoon niet eerlijk over geweest. Jullie komen ongeloofwaardig over! Ik zal nooit meer iets bij jullie kopen! Het meest trieste vind ik ook nog dat deze t.v. De Salora Led 5215CDW wel op de site gewoon nog op voorraad staat! WAARDELOOS! Ik zou vandaag mijn geld ontvangen? Ben benieuwd hoe lang ik hier op moet wachten!Beste mevr. Slabbers, Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl. Ik heb uw order bekeken en moet inderdaad concluderen dat de door u bestelde Tv wel beschikbaar was, maar helemaal niet is geleverd door de leverancier. Bijzonder vervelend en daar bieden wij onze welgemeende excuses voor aan. We hopen dat u elders toch nog bent geslaagd. Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager PlatteTV.nl


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Goede en snelle service

Door: mevr. Ten kate | Ordernummer: 29275 | Aankoopdatum: 31-05-2015 | Geholpen door: Tessa

Kwamen binnen lopen voor een kleine camera, hadden niet veel staan, maar werden goed geadviseerd door Tessa en zijn met een Pentax naar huis gegaan


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goede uitleg en nam de tijd voor mij

Door: E. Kets-De Vries  | Ordernummer: 29237 | Aankoopdatum: 30-05-2015 | Geholpen door: Roy

Ik ben op leeftijd en had veel vragen over een nieuwe tv. Een goed luisterend oor en de tv wordt door meneer vandaag zelf nog bezorgd en geïnstalleerd bij mij thuis. ook mijn oude breedbeeld tv neemt hij mee. Erg fijn


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Echt geweldig geholpen, super service

Door: nancy hendriks | Ordernummer: 144391 | Aankoopdatum: 17-04-2015 | Geholpen door: Tessa

Een super mooie product voor een super mooie prijs. Tessa heeft ons een super Deal gedaan. Een bedrijf dat service hoog heeft staan. Weer een tevreden klant. Bedankt toppers.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Voortreffelijk geholpen

Door: Dhr. Megens | Ordernummer: 146753 | Aankoopdatum: 16-04-2015 |Geholpen door: Maick

Kwam in de winkel in Arnhem terecht na mijn zoek tocht naar een nieuwe Home Cinema set. In de winkel voortreffelijk geholpen, goede uitleg gekregen en met de juiste keuze naar huis. Tevens een goede prijs gekregen


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Goed!

Door: Mevr. Buurman | Ordernummer: 29168 | Aankoopdatum: 15-04-2015 | Geholpen door: Jacob

Kwam binnen voor een senseo, zag ook combi magnetrons staan hier info over gevraagd en ook een folder die hebben ze helaas niet maar hij heeft wel een specificatie blad voor me gemaakt!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Echt een TOP TV

Door: Dhr. Hammerman | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 14-04-2015 | Geholpen door: Roy

We hebben onze keuze gemaakt op vrijdagavond in Doetinchem en ik moest woensdag er na toch in Doetinchem zijn dus ik zou hem dan dus meenemen nu was dit door omstandigheden dinsdag geworden toch nog even langs platte tv gegaan ik had nog een paar vragen en wat denk je eerst koffie toen ik me had voor gesteld ging Paul even naar het magazijn en kwam terug met de TV onder zijn arm alles top afgehandelt ook nog even over de Sonos gebabbeld dit was geen probleem dus en nu nog een Sonos voor de toekomst en het is compleet. al met al zijn ze echt goed bezig bij de Platte Tv


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Geweldige Service

Door: Mevr. Brinkerhuis | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 13-04-2015 | Geholpen door: Tessa

Had gisteren een pasfoto laten maken bij een andere collega en deze was met bril. Dat mocht niet, door Tessa heb ik nu Gratis een setje andere gekregen. Nu op naar de gemeente voor mijn paspoort


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/Nul service

Door: Marc Berends | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 12-04-2015 | Geholpen door: verschillende

A tm Z Service Totaal TV, stopt al bij À..... We hebben deze verzekering gesloten voor de 'aanbieding' van €29,95. Nou dit is nog teveel betaald. TV was binnen 2 maanden kapot, monteur zou 1 week duren, moesten zelf leentoestel ophalen in winkel tegen een borg waarover we niks in de voorwaarden terug kunnen vinden. Uiteindelijk de winkel uitgegaan met briefje waarop telefoonnummer stond vermeld van Philips, want volgens zegge medewerker Plattetv, zou dit de snelste oplossing zijn. We moesten maar contact opnemen met Philips op een 0900 nummer welke 1 euro per gesprek kost. Dit was voor plattetv inderdaad de snelste oplossing, met hun service.... Uiteindelijk 1 week en 6 euro telefoonkosten verder van Philips een nieuw beeldscherm


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Aftersale service is top!

Door: Mevr. L. burger | Ordernummer: 135129 | Aankoopdatum: 20-04-2015 | Geholpen door: Niko

Zelf een veel te kleine tv beugel gekocht. Helaas veel te lang gewacht met terugsturen. Na een belletje van mij en een intern overlegje van de medewerker van platte tv.nl, kon ik de beugel zonder probleem terugsturen. Hartelijk dank!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ betrouwbare levering(Tim) en goede hulp (Ivo) bij installatie

Door: Kees kuijken | Ordernummer: 143349 | Aankoopdatum: 19-04-2015 | Geholpen door: Ivo

Keurig op tijd thuis bezorgd.Post-NL bezorger bood zelfs aan te helpen met installeren, maar zei dat het een kwestie is van stekkers in de goede gaatjes te steken.Geen gebruik van gemaakt.Omdat wij een extern ZIGGO kastje hebben, konden we eerst niet met de afstandbesdiening van zender veranderen, maar door hulp van Ivo(chat) hebben we het voor elkaar: we moesten een ander kabeltje gebruiken en dat hebben we hier in de buurt gekocht en...het werkt!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Nog meer dan goede service!!!

Door: ronald gils | Ordernummer: 142654 | Aankoopdatum: 18-04-2015 | Geholpen door: Tim

Vorige week een lg ub820v besteld via webshop. Direct een mail terug van Tim dat hij momenteel even niet leverbaar was via LG, en na een paar dagen een nog mooiere versie opgestuurd gekregen zonder bijbetalen. Ik ben heel erg tevreden over de erg snelle antwoorden en hele goede service, de live chat is super.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeer tevreden met een heel goede aftersales

Door: Frans Bussman | Ordernummer: 132209 | Aankoopdatum: 26-03-2015 |  Geholpen door: Maick

Bij toeval in Arnhem bij platte TV terechtgekomen, maar door een goed advies en tenslotte een scherpe prijs de tv bij jou gekocht. Ben nu heel tevreden met de gehele installatie . Super beeld en geluid er gaat een wereld voor je open. Hiermede was wel enig geduld nodig, omdat er tussen canal digitaal en de tv een softwareprobleem was. De zeer slechte/ondeskundige ondersteuning van canal digitaal werd door platte tv steeds voortreffelijk opgevangen en tenslotte opgelost zonder ook maar een keer iets te berekenen. Maick en zijn team zijn een aanrader voor iedere aspirant koper,deskundig en betrouwbaar na verschillende mailcontacten en een 3 tal bezoekjes van een monteur aan huis heb ik steeds het gevoel gehad dat de klant centraal stond. Super tent! Bij toeval in Arnhem bij platte TV terechtgekomen, maar door een goed advies en tenslotte een scherpe prijs de tv bij jou gekocht. Ben nu heel tevreden met de gehele installatie . Super beeld en geluid er gaat een wereld voor je open. Hiermede was wel enig geduld nodig, omdat er tussen canal digitaal en de tv een softwareprobleem was. De zeer slechte/ondeskundige ondersteuning van canal digitaal werd door platte tv steeds voortreffelijk opgevangen en tenslotte opgelost zonder ook maar een keer iets te berekenen. Maick en zijn team zijn een aanrader voor iedere aspirant koper,deskundig en betrouwbaar na verschillende mailcontacten en een 3 tal bezoekjes van een monteur aan huis heb ik steeds het gevoel gehad dat de klant centraal stond. Super tent! Bij toeval in Arnhem bij platte TV terechtgekomen, maar door een goed advies en tenslotte een scherpe prijs de tv bij jou gekocht. Ben nu heel tevreden met de gehele installatie . Super beeld en geluid er gaat een wereld voor je open. Hiermede was wel enig geduld nodig, omdat er tussen canal digitaal en de tv een softwareprobleem was. De zeer slechte/ondeskundige ondersteuning van canal digitaal werd door platte tv steeds voortreffelijk opgevangen en tenslotte opgelost zonder ook maar een keer iets te berekenen. Maick en zijn team zijn een aanrader voor iedere aspirant koper,deskundig en betrouwbaar na verschillende mailcontacten en een 3 tal bezoekjes van een monteur aan huis heb ik steeds het gevoel gehad dat de klant centraal stond. Super tent!


2.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ onbetrouwbare website en administratie

Door: thomas | Ordernummer: 140259 | Aankoopdatum: 25-03-2015 | Geholpen door: Meerdere

Ik had een TV besteld op 22 januari die volgens de website de volgende dag geleverd zal worden. Dat werd stapsgewijs uitgesteld totdat die uiteindelijk op 11 februari geleverd werd. ook moest ik continu zelf het initiatief nemen (bellen, mailen of chatten, zeker aan 20 keer toe) om nieuwe informatie te krijgen. Ik wil nu even niet als feedback horen dat dat met de enorme drukte te maken heeft, zoals u bij anderen klanten als excuus aangeeft. De informatie op uw website is helaas niet betrouwbaar, en gedeeltelijk geldt dat blijkbaar ook voor uw interne database. Ook nadat mij aan de telefoon werd uitgelegd dat er een backlog voor de levering van de TV was, was dezelfde TV op de website nog altijd te vinden als "op voorraad". Ook dat ik zelf altijd weer moest contact opnemen, en u dat niet op eigen initiatief oplost vind ik zonde. Hij is nu geleverd en bevalt, en ik heb nog een kabeltje daarbij gekregen ter compensatie, dat is wel mooi. Maar voor een webwinkel is het wel belangrijk, dat je de informatie daar kan vertrouwen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Klant is koning

Door: Dhr. Joop | Ordernummer: 141338 | Aankoopdatum: 24-03-2015 | Geholpen door: Roy

prima winkel .de klant is koning.personeel geduldig en netjes...voor andere audio in ons huis gaan we zeker weer naar plattetv..


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Uitstekende service

Door: dirk huisman | Ordernummer: 138881 | Aankoopdatum: 24-03-2015 | Geholpen door: Online

Een aantal weken geleden mijn tv via de site besteld. Mijn tv was helaas niet meer leverbaar. Ik kreeg daarom een betere tv aangeboden voor hetzelfde bedrag. Helaas kwam deze beschadigd aan. Zonder veel gedoe kon ik de tv terugsturen en een aantal dagen later kreeg ik alsnog het betere model voor hetzelfde bedrag. Ideaal. Wat helemaal fijn is, is dat je razend snel een reactie krijgt op je vragen per e-mail. Deze website is een aanrader!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goede Service, Slecht voorraad weergave.

Door: Dhr. R. van den boomen | Ordernummer: 141671 | Aankoopdatum: 23-03-2015 | Gekocht product: LG 49UB850V | Geholpen door: Online

Super goede service, TV besteld volgens site op voorraad en de volgende dag in huis. daarna mailtje ontvangen dat deze niet op voorraad was en slecht leverbaar was.Voor kleine bij betaling duurder model gekregen. Was op voorraad volgens klantenservice. maar ook deze 24 uur levering niet waar kunnen maken. Zaterdag order gewijzigd en bedrag bij betaald en toch pas woensdag tv geleverd krijgen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goede service

Door: R. Coldewijn | Ordernummer: 140585 | Aankoopdatum: 23-03-2015 | Gekocht product: LG 55UB850V | Geholpen door: Online

Heb zaterdag onze TV binnen gekregen en ben zeer tevreden, als je wat wilt weten en je belt of mailt krijg je zeer snel een reactie.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Uitstekende klantenservice bij verkoop en nadat bleek dat de levering bij Postnl was verdwenen

Door: Dhr. W.F. Scholten | Ordernummer: 139939 | Aankoopdatum: 22-03-2015 | Gekocht product: Philips 42PUS7809  | Geholpen door: Paul

Ik heb bij Plattetv.nl een Ultra HD TV en Blurayspeler van Philips gekocht. Helaas bleek dat de zending bij PostNl was verdwenen. Na een telefoontje met Paul heeft Plattetv actie ondernomen richting PostNl en direct de volgende dag een nieuwe zending gestuurd. Tijdens het gebeuren ben ik prima op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was. Dit is absoluut Plattetv niet te verwijten maar ze hebben er alles aangedaan om het op te lossen hiervoor nogmaals mijn dank voor de inzet van Plattetv klantvriendelijker kan volgens mij niet.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goed advies en prima after service

Door: M. van Uum | Ordernummer: 139485 | Aankoopdatum: 21-03-2015 | Gekocht product: Samsung UE32H5570 | Geholpen door: Roy

Was op zoek naar een tweede smart TV, prima advies en keus goed afgestemd op de behoefte. Achteraf bleek het toestel bij een concurrent €50 goedkoper te zijn, gemeld en zonder enige discussie prijsverschil teruggestort. Top!


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Voorraad op website klopt niet

Door: J. Snaterse | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 20-03-2015 | Gekocht product: Akai TV | Geholpen door: -

Vandaag vanuit Uden naar Nijmegen gereden om een tv te kopen. Onze wens was duidelijk: 24 inch, ziggo gecertificeerd en ingebouwde DVDspeler. Op de website staat een model van Akai dat precies aan deze wensen voldoet en er zouden er voldoende op voorraad zijn. Dat klopte dus niet, 1 in de winkel maar die was gereserveerd. Inmiddels had de verkoper al een paar keer gevraagd of we toch niet liever een 32 inch tv wilden. Nee dus. Een plafondsteun die we ook zochten was in tegenstelling tot de informatie op de website ook niet op voorraad en zelfs niet meer leverbaar. Weer de vraag of we niet voor 32 inch wilden kiezen. Nogmaals nee. De enige belofte die nagekomen is: mijn parkeerkaartje op het molenpoortdak is betaald. Geen winkel waar we nog eens naar toe gaan.

Reactie: Beste heer Snaterse, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling, dat is natuurlijk niet de bedoeling en daar bieden wij onze welgemeende excuses voor aan. Desondanks hopen wij dat u alsnog geslaagd bent voor een mooie tv. Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ super service

Door: Mevr. Annette | Ordernummer: 139568 | Aankoopdatum: 20-03-2015 | Gekocht product: LG 47LB730V | Geholpen door: Chaima

Via de chat zijn we goed geholpen en de TV werd voor ons gereserveerd en we konden hem dezelfde dag nog in Breda ophalen. Ook daar werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Een aanrader voor een ieder


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Levering later dan afgesproken en een ander product wegens niet leverbaar, hierover niet tevreden.

Door: Esther hoogland | Ordernummer: 140890 | Aankoopdatum: 19-03-2015 | Gekocht product: LG 42LB580 | Geholpen door: -

Ik heb maandag avond een tv besteld, waarbij beloofd werd binnen 24 uur te leveren. De volgende dag een mail dat de tv niet op voorraad was, en of ik akkoord ging met een ander vergelijkbaar model. Akkoord gegaan met twijfel, omdat hij toch minder energiezuinig was dan het model dat ik besteld had. Ervan uitgaande dat de tv de volgende dag geleverd zou worden(vroeg in de ochtend doorgegeven dat ik akkoord ging met het andere model, op de site stond dat dit model ook binnen 24 uur leverbaar was) een dag vrij genomen van werk. Volgende dag een mail dat de tv een dag later geleverd zou worden. Voor niks vrij genomen dus en morgen en overmorgen ben ik niet thuis. Bij niet thuis levert PostNL bij een DHL punt in de buurt. Ik heb gebeld met plattetv.nl en aangegeven aan de telefoon dat ik geen auto heb, moet ik de tv dan op de fiets ophalen? Hier geen oplossing voor gekregen. Jammer! De volgende keer bestel ik ergens anders.

Reactie: Beste mevrouw Hoogland, Bedankt voor uw bericht. Vervelend te moeten vernemen dat het toetsel niet op tijd afgeleverd is door PostNL. Helaas kunnen wij nooit 100% garanderen dat de vervoerder altijd de volgende dag komt. Dit is in 90% van de gevallen zo, maar daarom niet minder vervelend. Desondanks hopen we dat uw toestel alsnog een mooie plek heeft gekregen en u er nu van kunt genieten. Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ super service

Door: Annette | Ordernummer: 139568 | Aankoopdatum: 02-03-2015 | Gekocht product: LG 55UB850 | Geholpen door: Chaima

Via de chat zijn we goed geholpen en de TV werd voor ons gereserveerd en we konden hem dezelfde dag nog in Breda ophalen. Ook daar werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Een aanrader voor iedereen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Voor de eerste keer een tv bij platte tv gekocht

Door: Dhr. H. boezer | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 01-03-2015 | Gekocht product: Lg 47lb650v | Geholpen door: Jimmy R

Zeer goed voorgelicht voor de gekochte tv Een scherpe prijs overeen gekomen Dit was de eerste keer ,maar zeker niet de laatste keer Heb na de aankoop nog enkele gebeld voor enkele kleine details , en kreeg correcte uitleg over de installatie van de tv


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ topservice en zeer snelle reactie

Door: Joost | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 01-03-2015 | Gekocht product: Samsung hwh750 | Geholpen door: Roy

plattetv blinkt voor mij uit door goede bereikbaarheid en zeer snelle reactie op een probleem. Bij mij was dat een vertraagde levering. Ze boden me zonder enig probleem 10% korting bij mijn bestelling.


Product wordt toegevoegd