Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ super service

Door: Annette | Ordernummer: 139568 | Aankoopdatum: 02-03-2015 | Gekocht product: LG 55UB850 | Geholpen door: Chaima

Via de chat zijn we goed geholpen en de TV werd voor ons gereserveerd en we konden hem dezelfde dag nog in Breda ophalen. Ook daar werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Een aanrader voor iedereen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Voor de eerste keer een tv bij platte tv gekocht

Door: Dhr. H. boezer | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 01-03-2015 | Gekocht product: Lg 47lb650v | Geholpen door: Jimmy R

Zeer goed voorgelicht voor de gekochte tv Een scherpe prijs overeen gekomen Dit was de eerste keer ,maar zeker niet de laatste keer Heb na de aankoop nog enkele gebeld voor enkele kleine details , en kreeg correcte uitleg over de installatie van de tv


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ topservice en zeer snelle reactie

Door: Joost | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 01-03-2015 | Gekocht product: Samsung hwh750 | Geholpen door: Roy

plattetv blinkt voor mij uit door goede bereikbaarheid en zeer snelle reactie op een probleem. Bij mij was dat een vertraagde levering. Ze boden me zonder enig probleem 10% korting bij mijn bestelling.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  waren alle webshops maar zo...

Door: Dhr. Roger | Ordernummer: 138931 | Aankoopdatum: 31-01-2015 | Gekocht product: Smit Ziggo CI+ 1.3 Module + GRATIS Ziggo Smartcard + toshiba led tv | Geholpen door: Tim Swens

ik had besteld een toshiba 22L1333. meteen na de bestelling een mail ontvangen dat deze niet meer beschikbaar was. na een korte mail wisseling een (beter, nieuwer model) toshiba 24D1433DG aangeboden gekregen voor zelfde prijs! dus goed geinformeerd en afgehandeld en alles snel geleverd. complimenten.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ superservice

Door: Ed | Ordernummer: 138188 | Aankoopdatum: 30-01-2015 | Gekocht product: LG 42LB730 | Geholpen door: Marco

Tv via internet besteld op 7 januar nadat de bestelling geplaats was bleek dat de tv afgeleverd zou worden op dinsdag 13 januari daar ik van zondag t/m woensdag niet thuis zou zijn kwam mij dit niet goed uit. Contact opgenomen met platte tv of er wellicht een tv in filiaal Nijmegen aanwezig was en ik deze zaterdag kon ophalen. Zatermorgen e-mail ontvangen dat de tv opgehaald kon worden in filiaal Nijmegen 's middags tv opgehaald in Nijmegen zo kon ik van het weekend al genieten van mijn nieuwe tv. Voor mij een dikke 10 met een vette pluim voor alle medewerkers van PLATTE TV .NL voor de service, het contact via live chat telefonisch en via e-mail en niet vergeten het persoonlijk contact in de winkel zeer vriendelijke medewerkers hier kan menig bedrijf nog van leren. Groet Ed


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goede service

Door: Dhr. G.v.Campenhout | Ordernummer: 135517 | Aankoopdatum: 29-01-2015 | Gekocht product: Panasonic TX-58AX800E | Geholpen door: Tim Swens

Ondanks de late levering, mede veroorzaakt door het niet op voorraad zijn van de bestelde TV en de feestdagen, ben ik zeer tevreden. Heb diverse keren per mail contact gehad en had steeds binnen 10 minuten reactie, vriendelijk en correct. Voor het "ongemak" ook nog een attentie ontvangen in de vorm van een aansluitkabel.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ perfecte service en medewerker met goede uitleg

Door: Janick de Klein | Ordernummer: 138983 | Aankoopdatum: 28-01-2015 | Gekocht product: samsung UE48H5570 | Geholpen door: Daniel

ik ging naar binnen met een paar voorkeuren. verkoper heeft mij overtuigt en ik heb een goede tv gekocht.goede service en bekwaamheid.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Helaas slechte bezorging door koerier

Door: Davidson Descelles | Ordernummer: 133505 | Aankoopdatum: 28-01-2015 | Gekocht product: Samsung UE48HU7500 | Geholpen door: Tim Swens

Alles ging gewoon perfect een dikke 10. Helaas was de doos waar de tv in zat kapot. na het installeren helemaal vergeten na de schade te kijken.zag pas later dat er toch schade aan de tv was. helaas kon men er nu niks meer aan doen, omdat de koop al was afgesloten. dus laat de tv nooit bezorgen. maar haal hem zelf op.


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Er wordt continu gelogen..!!!

Door: Huib Vriesendorp | Ordernummer: 136172 | Aankoopdatum: 27-01-2015 | Gekocht product: Sonos Playbar | Geholpen door: meerdere

Op 27 december 2014 een Sonos palybar besteld bij platte TV omdat op de website stond dat hij op voorraad is. En vandaag voor 18u besteld morgen in huis. Het is nu 13 januari 2015 en ik heb hem nog steeds niet!!!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Geen gedonder, gewoon top

Door: Johan van der velde | Ordernummer: 134515 | Aankoopdatum: 27-01-2015 | Gekocht product: Samsung UE65HU8500 | Geholpen door: Ivo Swens

Na chat met Ivo over inruil van huidige tv, hebben wij een goede inruil prijs gekregen, en de Samsung 65 inch curved besteld. Op geplande afspraak keurig geleverd, en inruil toestel is mee genomen, al met al een webwinkel die zich aan zijn/haar afspraken houd. Ivo Swens bedankt voor je service. Een zeer te vreden klant....


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Website niet up-to-date en bestelling kan niet naar België verstuurd worden

Door: Robin van Gestel | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 26-01-2015 | Gekocht product: soundbar | Geholpen door: Online

Levering naar België UITVERKOCHT???, vervolgens helemaal naar Breda (1u enkel) gereden om het product daar in de winkel op te halen: bleek het niet op voorraad!!! terwijl de website dit wel aangaf... Wel vriendelijk en correct te woord gestaan door de jongen in de winkel. Doe er iets aan!


3 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Online gezocht

Door: A. van der Hel | Ordernummer: 137192 | Aankoopdatum: 26-01-2015 | Gekocht product: LG 55UB820 | Geholpen door: Online

Donderdag TV besteld was volgens de site op voorraad en zou zaterdag bezorgd worden, mail ontvangen dat de tv pas na 2 werkdagen verstuurd wordt.... erg jammer


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Perfect

Door: Rob Vente | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 25-01-2015 | Gekocht product: LG 47LB650 | Geholpen door: Online

Via kieskeurig een tv uitgezocht ,en daardoor bij platte tv uitgekomen.Deze was het goedkoopst en de reviews waren goed .Via internet besteld en een dag later binnen. Bij het installeren van de tv ging het niet goed ,want kreeg de digitale zenders er niet op ,bleek de module kapot te zijn die ik in een andere winkel had gekocht,dus omgeruild. Nu bleek hetzelfde aan de hand te zijn ,en ging toen twijfelen ,dat het ook aan de tv lag. Heb contact gezocht met platte tv ,en via de chat het uitgelegd,en toen door verwezen met LG. Na 3 uur met LG zitten chatten en allerlei dingen gedaan te hebben ,snapte zij er ook niet van en wilde een monteur langs sturen ,waar ik het niet mee eens was. Heb weer contact gezocht met platte tv en alles uitgelegd ,en heb toen ook gevraagd om de tv te ruilen ,omdat het aan de tv lag . Daar deden totaal niet moeilijk over ,dus inmiddels is de tv geruild,en alles werkt zoals het moet werken. Dus de problemen die er waren ,lag toevallig aan de tv ,en dat kan altijd. Maar zoals ik ben geholpen door platte tv .nl ,in 1 woord grandioos ,ik zal als ik nog iets nodig hebt als eerste bij hun gaan kijken .PLATTE TV .NL bedankt


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Heel goed

Door: Ria Mossel | Ordernummer: 24778 | Aankoopdatum: 25-01-2015 | Gekocht product: Philips smart TV | Geholpen door: Online

De tv die ik besteld had was niet leverbaar (zou tussen 1-3 dagen zijn) maar ik heb een duurder toestel ervoor in de plaats gekregen. De levering duurde daardoor wel langer en in eerste instantie was ik bang dat het helemaal niet in orde zou komen (had slechte recensies gelezen) maar 24 december had ik het toestel in huis. De medewerkers die ik verschillende keren telefonisch benaderd heb waren op één na erg vriendelijk en behulpzaam, degene die dat niet was probeerde het probleem terug te geven aan mij: ik moest toch blij zijn dat ik een duurder toestel kreeg en ik kon de bestelling annuleren en bij een andere zaak een tv kopen. Dat hoort niet!! Als ik de bestelling had geannuleerd zou ik opnieuw geld moeten uitgeven om een andere tv te kopen en het geld dat ik betaald had aan Platte tv discounter had ik op dat moment natuurlijk nog niet terug. Maar al met al ben ik heel tevreden met de oplossing


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ In de winkel gefopt, duurder uit en slechte service.

Door: CR. Koelman | Ordernummer: 136806 | Aankoopdatum: 25-01-2015 | Gekocht product: - | Geholpen door: -

Via de website bleken de door mij uitgezochte TV's ruim op voorraad. 1 uur later in de winkel bleek dit niet het geval. 'We hebben wel de opvolger meneer. Is alleen € 150,- duurder maar ja, dan heeft u alles van de vorige PLUS nog meer'! Ontzettende irritante babbelaar, echte verkoper in negatieve zin. De tweede TV bleek helemaal niet op voorraad! 'Ik bestel 'm nu en dan wordt deze morgen bij u thuis afgeleverd'. Het is nu ( as we speak) maandag 5 januari en in mijn mailbox tref ik een orderwijziging: 'U kunt uw bestelling vanaf vandaag afhalen in winkel Nijmegen.' SCHANDALIG SLECHTE SERVICE. Ik ben benieuwd naar de reactie van PlatteTV. Nu is het voor mij PlatteVerkoop.nl


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Perfect

Door: Dhr. W. Nieuwenhuis | Ordernummer: 131657 | Aankoopdatum: 02-02-2015 | Gekocht product: LG 40UB800V | Geholpen door: Roy

Na een ontzettende miskleun van coolblue in Utrecht waarvoor wij van tevoren hadden gebeld en gevraagd of het mogelijk was om enkele door ons uitgezochte tv,s te mogen zien spelen om de kleuren en geluid te beoordelen bleek dat de verkoper de tv . uit de doos haalden en deze plat op de grond deponeerden verder was niets mogelijk, onvoorstelbaar dat zo iets mogelijk is, na een tip van onze zoon zich gewend tot platte tv en afspraak gemaakt met filiaal in Arnhem, geen Koffie maar vriendelijk en deskundig geadviseerd door Roy, leuke en scherpe prijs betaald echter binnen 2 dagen was tv goedkoper geworden, even gebeld omdat dit wel heel sneu was, vriendelijk te woord gestaan en na overleg intern is besloten om het verschil terug te storten op onze rekening, deze week ontvangen, dus woord gehouden grote Klasse!!! prima zaak om ook een volgende keer weer naar toe te gaan, echt een aanrader. Platte TV veel sucses !!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Perfecte service, uiterst correcte medewerker

Door: Dhr. Alblas | Ordernummer: 135281 | Aankoopdatum: 01-02-2015 | Gekocht product: Samsung UE48HU7500 | Geholpen door: Ralf

Afgelopen zondag hebben wij een groter model gekocht. Daarbij zijn wij zeer goed geholpen door Ralf. Voor de kleine logistieke miscommunicatie werd een prima oplossing gezocht. Eenmaal thuisgekomen vonden wij de 55" toch te groot en konden deze zonder problemen omruilen. Ralf wist mijn tussentijdse vragen/onduidelijkheden goed toe te lichten en beantwoorden. Kort samengevat: we zijn dik tevreden.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Ongelooflijk goede klantenservice en kennis van zaken!

Door: T. Broos | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 31-01-2015 | Gekocht product: Ultra HD TV Samsung + Sonos Playbar en sub | Geholpen door: Niko, Jimmy en Ivo

Wij hebben bij Plattetv.nl een Ultra HD TV van Samsung gekocht en deze laten installeren door iemand uit Breda. De levertijd was super, we hadden de gewenste tv heel snel in bezit. De televisie was binnen no-time geïnstalleerd. De uitleg was prima, de medewerker nam echt de tijd om alles uit te leggen. Omdat we toch niet helemaal tevreden waren over het geluid van onze oude home cinema set, toch besloten om eerder dan gepland de Sonos soundbar + sub aan te schaffen. Ook hierbij zijn we uitstekend geholpen en hebben we hele duidelijke uitleg en antwoorden op onze vragen gekregen. Ook dit wordt binnenkort bij ons geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van Ivo van de chat, Nico en Jimmy van Plattetv.nl in Breda en de jongen die de installatie kwam doen, maar daarvan ben ik even de naam vergeten, excuses daarvoor. Wij raden iedereen Plattetv.nl aan, de service is uitmuntend!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Via mediaplaats deze winkel gevonden: voordelig, makkelijk en snelle levering!

Door: Dhr. Frank | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 29-12-2014 | Gekocht product: Winkelmodel TV via winkelmodellen.nl | Geholpen door: -

Via mediaplaats terecht gekomen bij plattetv.nl als goedkoopste leverancier. Na twijfel (vanwege de wel iets drukke site) zeer positief verrast! Bestellen ging zeer gemakkelijk en de volgende dag werd de bestelling al geleverd! Wat mij betreft een grote aanrader!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Top, steeds netjes geholpen

Door: C. Geurds | Ordernummer: 133240 | Aankoopdatum: 28-12-2014 | Gekocht product: Samsung UE32H6410 | Geholpen door: Bert

Een flinke tijd geleden ben ik bij de winkel in Nijmegen terechtgekomen. Ben ze op het spoor gekomen via media, dan heb ik het echt over een jaar of 10 geleden. Hier heb ik al een aantal televisies gekocht, steeds opnieuw goed en vriendelijk geholpen. Een sterk pluspunt is de laagste prijs die ze hanteren. De service tot nu toe is goed, nog niet echt mee te maken gehad maar wel altijd vriendelijk geholpen. Het assortiment is zeer ruim, er meer dan voldoende. Ook zou ik de winkel zeerzeker aanbevelen bij vrienden en familie.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Super service!

Door: MW. Koopman | Ordernummer: 24658 | Aankoopdatum: 27-12-2014 | Gekocht product: Akai AL2425 | Geholpen door: Danny

Kwam binnen lopen voor een kleine TV, de meeste bedrijven geven dan minder aandacht aan de klant maar er werd echt naar me geluisterd en ik werd netjes geholpen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Mooie winkel in Nijmegen, heel groot assortiment.

Door: Dhr. Sluijter | Ordernummer: 28207 | Aankoopdatum: 26-12-2014 | Gekocht product: Samsung HW-H551 | Geholpen door: Danny

Goede winkel en al eerder een aankoop gedaan.


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeer Slecht Voorraad Management

Door: Portielje | Ordernummer: 131437 | Aankoopdatum: 25-12-2014 | Gekocht product: Pioneer XW-BTS5 Zwart | Geholpen door: -

3 weken geleden speakers besteld hier. Hoewel de site aangaf dat deze gewoon op voorraad waren kreeg ik een bericht dat de levering een week langer zou duren. Na een week niks gehoord te hebben zelf maar gemaild met de vraag waar de speakers blijven. Ik kreeg te horen dat de levering weer een week was uitgesteld. Na 2 weken uiteraard weer niks gehoord. Zelf erachteraan gemaild en kreeg als reactie dat het nog onduidelijk was wanneer ze geleverd zouden worden. Uiteindelijk bestelling dus maar geannuleerd. Jammer dat je er zelf achteraan moet gaan de hele tijd en dan de hele tijd aan het lijntje wordt gehouden met de mededeling dat ze de volgende week geleverd worden. De laatste keer dat ik hier iets besteld heb! Reactie Allesvoor: Beste heer Portielje, Vervelend om te vernemen dat u een minder goede ervaring heeft gehad met ons, dat is zeker niet de bedoeling! Door de drukte van de afgelopen tijd en het ook erg druk was in onze winkels ging sommige voorraad sneller op dan in eerste instantie werd verwacht. Deze drukte is dan ook de reden voor het feit dat wij niet op tijd contact met u hebben opgenomen. Wij bieden u nogmaals onze excuses aan voor deze slechte ervaring. Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2015 gewenst! Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager PlatteTV.nl


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Mooie winkel in Nijmegen, heel groot assortiment.

Door: Dhr. A. Gramberg | Ordernummer: 132342 | Aankoopdatum: 30-12-2014 |Geholpen door: Guido

Via internet deze winkel gevonden. Deze winkel sprak me aan door deze scherpe prijs en omdat ik hier goed werd geholpen. Stuk of 4 of 5 keer zitten bellen over verschillende modellen, werd iedere goed geholpen en werd ook lekker snel opgenomen. Dat is nogal een verschil met andere grote ketens waar je vragen minder goed worden beantwoord. De website vind ik ietswat druk, en soms wat die wat traag. Website compleet, maar de filters werkten niet helemaal goed op mijn iPad.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Via internet / tweakers heb ik Plattev.nl gevonden, plus ik kreeg Plattetv.nl aangeraden van een kennis. 

Door: Dhr. Gaertmann | Ordernummer: 132534 | Aankoopdatum: 29-12-2014 | Geholpen door: Michael

Goed geholpen in de winkel door de medewerker, scherpe aanbieding gekregen voor het nieuwste model van LG. Goede uitleg ook! Assortiment noem ik heel groot, staat meer dan genoeg! Winkel kan ik aanraden aan andere mensen! Mij werd deze ook aangeraden en ik kan hem met een gerust hart ook weer aanraden aan andere mensen.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Perfecte hulp

Door: Mevr. Engelhard | Ordernummer: 132389 | Aankoopdatum: 28-12-2014 | Geholpen door: Danny

Ik kwam binnen lopen voor een specifiek model wat ik gezien had op de website, de tv stond netjes opgesteld in de winkel en heb er een nette uitleg bij gehad.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Tot nu toe prima service gekregen

Door: Dhr. E. Oudshoorn | Ordernummer: 131383 | Aankoopdatum: 02-12-2014 | Geholpen door: Bert

Via internet zijn we bij de winkel uitgekomen. We hebben Gegoogled op 'PlatteTV'. Vanwege de goede prijzen en de mooie recensies hebben we voor deze winkel gekozen. Tot nu toe prima service gekregen. Het assortiment is ruim, ziet uitgebreid uit. Ook de site is gemakkelijk in de bediening en qua navigatie. Ook zouden we de winkel aanbevelen bij vrienden familie.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Prijs is een belangrijke factor om hier te kopen

Door: Dhr. Thomas | Ordernummer: 131338 | Aankoopdatum: 01-12-2014 | Geholpen door: Ralf

Efficiënte aankoop, website en fysieke vestiging combinatie is erg handig. Daarnaast vrij parkeren voor de deur in filiaal Breda erg fijn. Ook de prijs was voor ons een belangrijke factor om voor PlatteTV te kiezen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ TOP!

Door: Rob P. | Ordernummer: 131309 | Aankoopdatum: 30-11-2014 | Geholpen door: Tessa

Moest wel wat schrijven, na zeer goed geholpen te zijn bij de aanschaf van mijn tv. Super snel en op elke vraag direct antwoord op mijn mail. Levering de volgende dag perfect. Altijd spannend een tv aan te schaffen via internet, maar bij plattetv.nl absoluut vertrouwd. Wil het personeel dan ook bedanken voor de prettige transactie.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Eindelijk een bedrijf die waar maakt wat ze zeggen

Door: Dhr. Belman | Ordernummer: 129523 | Aankoopdatum: 28-11-2014 | Geholpen door: Maick en Chaima

En dat is dan ook precies de reden waarom ik hier steeds terug blijf komen. Nu weer voor mijn Sonos Boost, had wat vragen over hoe een en andere zou gaan werken ten opzichte van de Sonos Bridge en de verkoper had daar een vlot en juist antwoord op


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Netjes geholpen in winkel Arnhem

Door: Geurts | Ordernummer: 129729 | Aankoopdatum: 27-11-2014 | Geholpen door: Danny

We kwamen binnen lopen nav de nieuwsbrief, eenmaal in de winkel kregen we een nette demonstratie en advies en hebben de we soundbar meegenomen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Ouderwets goed en duidelijk geholpen met geduld.

Door: cf jansen | Ordernummer: 128303 | Aankoopdatum: 26-11-2014 | Geholpen door: Tim

Platte tv werd mij aangeraden, ik dacht zal wel weer zo'n internet winkel zijn waar je niks aan hebt, maar niets is minder waar sterker nog jullie kunnen mij als vaste klant behouden. Alles via mail gedaan je zou denken onpersoonlijk, nee hoor de betrokkenheid van medewerker om je een goede keus te laten maken is groter als face to face in een winkel. Ik geef een negen want ik weet nog niet hoe de aftersales is alhoewel ik denk dat het wel goed zit. Platte tv ga zo door en nog bedankt voor de goede deal die we gemaakt hebben met inruilen van mijn oude toestel.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ snelle en goede service aan huis

Door: Dhr. A. Olijslager | Ordernummer: 127824 | Aankoopdatum: 25-11-2014 | Geholpen door: Tessa

Gekocht samsung ue48h8000 goede en snelle levering van het toestel.Deskundig personeel en een zeer goede inruilprijs gekregen voor mijn oude toestel..Vervolgens een afspraak gemaakt wanneer het mij uit kwam.Ga er zeer zeker nog eens heen. Fijn en deskundig personeel. A. Olijslager


2 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Winkelvoorrraad

Door: Bob Smits | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Winkelvoorrraad zoals vermeldt bij het produkt klopt niet. Voor niets naar het filiaal gereden terwijl er vermeldt stond dat er een ruime voorraad aanwezig was. Ik kon wel het toestel bestellen maar dan duurde het nog zeker enige tijd om het produkt te ontvangen. Zeer teleurstellend.Beste heer Smits, Bedankt voor uw bericht. Door een ontzettend drukke week zijn wij helaas door onze vrije voorraad van het door u bestelde artikel heen. Dat vinden wij natuurlijk bijzonder spijtig en hierdoor was het voorraadsysteem niet op tijd geupdated. We hebben u geprobeerd minimaal een vergelijkbaar toestel aan te bieden, maar helaas konden we niet tot een akkoord komen. Mocht u nog niet voorzien zijn van een nieuwe tv, dan hopen we dat we nog een kans van u mogen krijgen. Heeft u verder nog vragen dan kunt u ons altijd contacten via: contact@plattetv.nl. Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager PlatteTV.nl


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Een winkel die zeker de moeite waard is om even langs te gaan

Door: Jimmy | Ordernummer: 130129 | Aankoopdatum: 25-11-2014 | Geholpen door: Dhr. M Van der voort 

Scherpe prijzen en ik ben goed geholpen in de winkel te Breda, kortom ga er eens kijken want het was een leuke ervaring


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goed geholpen deskundig geadviseerd.

Door: Anne | Ordernummer: 130095 | Aankoopdatum: 24-11-2014 | Geholpen door: Dhr. P Romers 

Ik heb via kieskeurig of de consumentenbond gekeken voor een nieuwe tv en kwam er zo achter dat platteTv.nl goede revieuws heeft. Hierdoor naar de winkel te Breda gereden en een nieuwe tv gekocht.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Prima meegedacht over alternatief

Door: Maick | Ordernummer: 130120 | Aankoopdatum: 23-11-2014 | Geholpen door: Vugts

Ik kwam naar de winkel omdat ik opzoek was naar een ouder model TV die ik hier eerder al gekocht had. Helaas konden ze mij deze niet meer leveren, echter de verkoper heeft mij goed geholpen en geadviseerd. Zo op een zeer passend alternatief uitgekomen


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Winkel goed in orde, ze hebben alles staan, overzichtelijk.

Door: Guido | Ordernummer: 130054 | Aankoopdatum: 15-11-2014 | Geholpen door: Dhr. D. van Dun 

Mijn vorige TV hier in 2010 ook gekocht, die aankoop was prima vervallen. Voor deze nieuwe aankoop weer gekozen voor PlatteTV ivm de afstand die prima te doen, dat je hier alles live kunt bekijken, goeie prijzen, en het goede advies. Je krijgt hier goed objectief advies, ik had een paar toestellen in gedachte en die kwam overeen met wat de verkoper mij adviseerde. Website prima in orde, zou qua filters/lookandfeel ed iets moderner kunnen, maar is qua content zeer uitgebreid.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ super!

Door: Wilco | Ordernummer: 130031 | Aankoopdatum: 14-11-2014 | Geholpen door: Dhr. J.J. Polman

Prachtige showroom, veel groter dan we gedacht hadden, vriendelijk personeel en goed geholpen


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Je hebt een ruim assortiment in tv en audio

Door: Jansen | Ordernummer: 129769 | Aankoopdatum: 13-11-2014 | Geholpen door: Jimmy

Je kan makkelijk voor de deur parkeren, er is ruimte genoeg. Ik ben zelf goed in de winkel geholpen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeker tevreden over de service.

Door: Dhr. HTA Derks  | Ordernummer: 129779 | Aankoopdatum: 13-11-2014 |  Geholpen door: Vincent

Site vond ik wat lastig, de filters voor het zoeken werken niet helemaal goed. Bij mij om de hoek, dus dat is ideaal. Kom hier eigenlijk omdat familie en vrienden hier ook goed zijn geholpen. Zelf ook zeker tevreden over de service. Genoeg keuze!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Netjes geholpen

Door: Geurts | Ordernummer: 129729 | Aankoopdatum: 12-11-2014 | Geholpen door: Danny

We kwamen binnen lopen nav de nieuwsbrief, eenmaal in de winkel kregen we een nette demonstratie en advies en hebben de we soundbar meegenomen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Eindelijk een bedrijf die waar maakt wat ze zeggen

Door: Belman | Ordernummer: 129523 | Aankoopdatum: 11-11-2014 | Geholpen door: Maick en Chaima

En dat is dan ook precies de reden waarom ik hier steeds terug blijf komen. Nu weer voor mijn Sonos Boost, had wat vragen over hoe een en andere zou gaan werken ten opzichte van de Sonos Bridge en de verkoper had daar een vlot en juist antwoord op


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goed geholpen in de winkel

Door: Dhr. RR Herder | Ordernummer: 129380 | Aankoopdatum: 10-11-2014 |  Geholpen door: Paul de Boer

Bijna 2 jaar terug een Sony TV gekocht bij PlatteTV.nl. Deze is helaas kapot gegaan, waarop ik contact heb gezocht met PlatteTV voor een passende oplossing. Toestel werdt op gehaald door Sony waarop PlatteTV mij een super aanbieding heeft gedaan voor de Nieuwste Samsung UE48HU7500. JE wordt hier netjes geholpen en bent niet alleen koning op het moment dat je iets koopt maar je blijft koning. SUPER


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Je hebt bij PlatteTv een volledig aanbod in alle merken

Door: Dhr. G Kluit | Ordernummer: 129331 | Aankoopdatum: 09-11-2014 | Geholpen door: JimmyR

Via internet bij PlatteTV uitgekomen, ik google-de op smart tv en led tv en kwam zo bij platteTv uit. Je kan bij platteTv makkelijk voor de deur parkeren, en de website is duidelijk. In de winkel ben ik goed geholpen, duidelijke uitleg en geduld voor de klant. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar PlatteTv te komen, dit is een keurige winkel, en een overzichtelijk assortiment


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Vriendelijk en duidelijk, veel parate kennis.

Door: M van der Wal  | Ordernummer: 129400 | Aankoopdatum: 08-11-2014 |  Geholpen door: Danny

We kwamen heel specifiek binnen lopen voor een model wat we gezien hebben, na advies hebben we toch gekozen voor een beter toestel!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Helemaal super!

Door: Mevr. G. Eijkelboom | Ordernummer: 128892 | Aankoopdatum: 08-11-2014 |  Geholpen door: Aron

Twee keer in de winkel geweest en beide personeelsleden waren heel aardig. Ook niet hoeven wachten. Volgens mij een goed assortiment. Ik vindt het helemaal prima.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goed geslaagd bij plattetv.nl.

Door: Mevr. C. de Vries  | Ordernummer: 129237 | Aankoopdatum: 08-11-2014 |  Geholpen door: Danny

Het is ideaal dat je in Arnhem nog Gratis kunt parkeren. Eindelijk een keer deskundig advies en een beter alternatief aangeboden gekregen voor een scherpe prijs. Genoeg te zien in de winkel. Ben zelf geadviseerd door mijn zus om te kijken bij PlatteTV.nl


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Winkel kunnen wij aanraden!

Door: Mevr. ML Frequin  | Ordernummer: 129247 | Aankoopdatum: 07-11-2014 | Geholpen door: Michael

Ik ben wel eens vaker hier binnen gelopen. Vandaag een mooie tv gekocht, samen met mijn schoonmoeder. Goed geholpen in de winkel door de medewerker. Meer dan genoeg tv's aanwezig in de winkel.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goede prijs kwaliteit verhouding. Deskundige medewerkers

Door: Dhr. F. van het Kaar  | Ordernummer: 27720 | Aankoopdatum: 07-11-2014 | Geholpen door: Tessa

Kan met de auto bij de ingang staan. Dus makkelijk bereikbaar. Je kan de winkel binnen komen lopen en alles word voor je opgelost. Goed advies. Alles wat jullie op internet aanbieden verkopen jullie ook. Dus erg breed


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Deskundig advies en goede prijzen!

Door: Dhr. F Backx | Ordernummer: 128999 | Aankoopdatum: 06-11-2014 |  Geholpen door: Ralf

Eerdere positieve ervaring met mijn aankoop bij PlatteTV. Nu weer terug voor een nieuwe aankoop. Deskundig advies en goede prijzen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Aanrader ,deze zaak

Door: J. Scheffer | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 05-11-2014 | Geholpen door: Chaima

Me reciever begaf het net 8 dagen voor de garantie was verlopen. Na 3 weken kreeg ik bericht ik kreeg een nieuwe toe gestuurt,zelfs een mooier en duurder type perfect toch..


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

Door: Dhr. CJP Schouw  | Ordernummer: 128789 | Aankoopdatum: 04-11-2014 | Geholpen door: Jimmy

Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Prima geholpen, een mooie deal gesloten!

Door: Dhr. W. Hendriks | Ordernummer: 128785 | Aankoopdatum: 03-11-2014 |Geholpen door: Daniel

Een mooie deal gesloten!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Ik zou PlatteTV bij iedereen willen aanraden.

Door: Richard | Ordernummer: 128238 | Aankoopdatum: 02-11-2014 | Geholpen door: Ralf

Onze schoonzoon had eerder al een televisie aangeschaft bij PlatteTV en was erg te spreken over zijn aankoop. Ik besloot hierop contact op te nemen met PlatteTV. Prettig contact gehad met Tim uit Arnhem, eigenlijk was ik niet van plan een nieuw toestel aan te schaffen maar omdat dit een prettig gesprek was en ik een goed bod kreeg op mijn inruiltelevisie heb ik besloten om toch een nieuwe televisie aan te schaffen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Ik ben in de winkel erg goed geholpen door de verkoper en zo tot de juiste keuze gekomen

Door: Dhr. R. Boekelmans | Ordernummer: 128674 | Aankoopdatum: 02-11-2014 | Geholpen door: Maick

Ik kom hier in Arnhem eigenlijk al jaren voor al mijn elektronica aankopen. Vandaag wederom voor het aanpassen van een aantal toestellen in huis, ben ik de winkel erg goed geholpen door de verkoper en zo tot de juiste keuze gekomen. Nu nog even afwachten wanneer ze alle spullen komen bezorgen installeren en ophangen, ik heb er zin in


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Door de adviseur goed geholpen een voorgelicht 

Door: Dhr. K.L. Van Horck | Ordernummer: 128693 | Aankoopdatum: 02-11-2014 | Geholpen door: Maick

Was via internet op zoek naar een nieuwe TV voor mijn zoon, nmaar de winkel in Arnhem gegaan voor een kleine TV. Door de adviseur goed geholpen een voorgelicht hier door toch de keuze gemaakt om een iets grotere TV te nemen, waar mijn zoon ook weer blijer mee was


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg gekregen. 

Door: Benthem | Ordernummer: 128432 | Aankoopdatum: 01-11-2014 | Geholpen door: Liewe

Duidelijke website, en gemakkelijk achter de winkel op kunnen halen. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg gekregen. ik kwam eigenlijk al specifiek voor een toestel binnen, maar de winkel staat in ieder geval vol TV's! ze waren een van de goedkoopste winkels online, en toch een echte winkel waar je even kan kijken.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Positieve verrassing dat de showroom zo veel heeft. 

Door: E. Van Duren  | Ordernummer: 128235 | Aankoopdatum: 01-11-2014 | Geholpen door: Tim

Goede duidelijke site, goede uitleg , alternatieven getoond en uiteindelijk besloten om een Philips tv te nemen en positieve verrassing dat de showroom zo veel heeft


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goede, juiste uitleg, neemt tijd voor de klant! 

Door: WM de Jong Willemsen | Ordernummer: 128348 | Aankoopdatum: 01-11-2014 | Geholpen door: Paul de Boer

Goede, juiste uitleg, neemt tijd voor de klant. mooi ruim opgezet assortiment, alles goed te zien, meerdere aankopen hier gedaan altijd goed bevallen en zeker een aanrader


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Aan te raden! 

Door: W Becks  | Ordernummer: 127900 | Aankoopdatum: 31-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE48H8000 | Geholpen door: Jochem

Op internet zoekend naar een TV. En omdat PlatteTV kan inruilen is het nog interresanter. Daarnaast is de winkel lekker dichtbij en hebben ze leuke prijzen! Aan te raden.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Flexibel en meedenkend! 

Door: A Niemeijer  | Ordernummer: 128177 | Aankoopdatum: 30-10-2014 | Gekocht product: Philips 55PUS8809 | Geholpen door: Maick

Dit cijfer is een combinatie van het klant gericht zijn en het mee denken als mede het flexibel zijn


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Leuke winkel met gezellige mensen! 

Door: R van Bergen | Ordernummer: 127690 | Aankoopdatum: 30-10-2014  Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel hier uit de stad, ik kom hier ook vaak in mijn werkpauze even rondkijken wat er allemaal voor moois staat. Website prima in orde. Wel moest ik even zoeken naar de openingstijden, deze staan direct niet bij de filialen maar helemaal onderaan op de pagina. Leuke winkel met gezellige mensen. Je wordt hier altijd goed geholpen en niet opdringerig als je even wilt rondkijken.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Verkopers hebben verstand van zaken! 

Door: Jeroen van den Hoff | Ordernummer: 128131 | Aankoopdatum: 29-10-2014 | Geholpen door: Maick

Ik was opzoek naar een home cinema set, via internet bij plattetv uitgekomen wat sets uitgezocht en naar de winkel in Arnhem gegaan om deze te beluisteren. In de winkel goede uitleg gekregen verkopers hebben verstand van zaken, en met een nieuwe en juiste keuze de deur uit gegaan


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goede service. 

Door: Dhr. AM Ter Horst | Ordernummer: 127586 | Aankoopdatum: 28-10-2014 | Geholpen door: Vincent

Verrast dat ze ook audio hadden, dachten dat het een echte TV zaak was. Ik zou hem wel aanraden, vanwege de manier waarop we benaderd werden en het uitgebreide assortiment. Meteen op voorraad!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Erg netjes geholpen door de verkoper! 

Door: Mevr. H. van Dam | Ordernummer: 127985 | Aankoopdatum: 27-10-2014 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel hier uit de stad. Daarnaast heeft deze winkel ook alle TV's bezorgd en geinstalleerd op de school waar ik werk. Overzichtelijke website, voldoende informatie over de produkten. In de winkel groot assortiment TV's, wel vindt ik de winkel niet zo veel uitstraling hebben. Erg netjes geholpen door de verkoper


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Vanaf het begin zowel via de website (chat en e-mail) en in de winkel helder en meedenkend advies gekregen! 

Door: M. van den Dungen | Ordernummer: 127888 | Aankoopdatum: 27-10-2014 | Geholpen door: Maick

Het totaalpakket aan service, expertise en vriendelijkheid heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk mijn aankoop bij PlatteTV heb gedaan. Vanaf het begin zowel via de website (chat en e-mail) en in de winkel helder en meedenkend advies gekregen. Prijstechnisch waren ze daarnaast erg concurrerend.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Echt veel keuze! 

Door: Dhr. J Jeurissen | Ordernummer: 127881 | Aankoopdatum: 26-10-2014 | Geholpen door: Vincent

Fijn dat je achter met de auto kunt komen bij het magazijn. Goed alles laten zien in de winkel en horen voor de audio systemen. Goede service en een mooie korting kunnen krijgen! Echt veel keuze! Voor audio en TV's.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeer goed gevoel over dit bedrijf! 

Door: Rob van Dalsem | Ordernummer: 127494 | Aankoopdatum: 25-10-2014 | Geholpen door: Timon

Het is toch altijd een beetje riskant om over internet een dure aankoop te doen, maar na een paar mailtjes had ik een goed gevoel hierover. Ik ben zelden over email zo snel te woord gestaan, het was alsof ik aan het chatten was, alle informatie had ik binnen no time binnen, ik kon blijven mailen, kreeg iedere keer meteen antwoord. Dus, de tv maar besteld, (oude tv kunnen inruilen tegen goede prijs) ook toen alle informatie over vervoer gekregen, tot in de puntjes geregeld. Vandaag komt ie binnen, zal naderhand nog een berichtje plaatsen over de afhandeling van alles. Tot nu toe, chapeau. Het is toch altijd een beetje riskant om over internet een dure aankoop te doen, maar na een paar mailtjes had ik een goed gevoel hierover. Ik ben zelden over email zo snel te woord gestaan, het was alsof ik aan het chatten was, alle informatie had ik binnen no time binnen, ik kon blijven mailen, kreeg iedere keer meteen antwoord. Dus, de tv maar besteld, (oude tv kunnen inruilen tegen goede prijs) ook toen alle informatie over vervoer gekregen, tot in de puntjes geregeld. Vandaag komt ie binnen, zal naderhand nog een berichtje plaatsen over de afhandeling van alles. Tot nu toe, chapeau.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Perfect geholpen door de verkoper.! 

Door: dhr. R. de geus | Ordernummer: 127518 | Aankoopdatum: 24-10-2014 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel hier uit de stad waar ik woon, ik loop er vaak langs. Ik had een aanbieding gezien bij een concurrent, toen even bij PlatteTV naar binnengelopen of ze wat vergelijkbaars hadden, en ze boven me het nieuwere betere model voor dezelfde prijs aan. Mooie winkel, genoeg te zien, ook veel verschillende prijsklasse. Perfect geholpen door de verkoper.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ De service is top! 

Door: dhr. Derksen | Ordernummer: 127132 | Aankoopdatum: 23-10-2014 | Geholpen door: Aron

Ik ken de winkel primair via het internet, maar ook vanuit de stad. Hier heb ik de televisie ook eerst goed kunnen testen. De service is top, heel erg netjes in de winkel geholpen. Het assortiment is goed hoewel specifiek opzoek was naar bepaalde toestellen heb ik niet heel erg breed gekeken. Ook zou ik de winkel aanbevelen, ik ben goed geholpen in de winkel en ze hebben verstand van zaken


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Alleen maar lof! 

Door: Mevr. Hetty de Ruijt | Ordernummer: 125509 | Aankoopdatum: 22-10-2014 | Geholpen door: Tim

Sinds woensdag trotse bezitters van een schitterende Samsung televisie en Sonos playbaar en extra Sonos 1 box. Zowel onze verkoopadviseur Tim als de installateur verdienen een pluim! Ga zo door, jullie service houdt niet op na de verkoop en dat is wat de klant van nu zoekt!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ AllesvoorTV.nl kan ik absoluut aanraden aan andere mensen! 

Door: Dhr. Bijvoet | Ordernummer: 126877 | Aankoopdatum: 21-10-2014 |Geholpen door: Michael

Via internet heb ik AllesvoorTV.nl gevonden, gewoon het typenummer ingevoerd op google.nl. Ik heb ze gebeld om wat informatie in te winnen over de sharp tv, maar kreeg na eerlijk advies een beter aanbod voor een nieuwere en stuk betere tv. Medewerker was zeer klantvriendelijk en neemt echt de tijd voor je. Ouderwetse service en super scherpe prijzen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Winkel ziet er goed. Vriendelijk personeel. 

Door: Dhr. B.W. Meeuwsen | Ordernummer: 127003 | Aankoopdatum: 20-10-2014 |  Geholpen door: Guido

Via een kennis en mijn zwager deze winkel getipt gekregen, en daarnaast kwam ik deze winkel tegen via internet. Ze raadde me deze winkel aan ivm scherpe prijzen en de goede service. Overzichtelijke website, veel informatie over de produkten, ook de voorraad wordt duidelijk aangegeven.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Vriendelijke geholpen en een duidelijke uitleg gehad 

Door: Mellie | Ordernummer: 126981 | Aankoopdatum: 19-10-2014 |Geholpen door: Anne

Via een bekende kwam ik achter Allesvoortv.nl en door de goeie ervraring van mijn vader heb ik mijn tv ook hier gekocht. Ik denkt dat ik volgende week al weer terug kom met iemand anders. Het ging allemaal zeer makkelijk.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeer goed op internet op te zoeken en een overzichtelijke winkel te Breda. 

Door: Leo126384 | Ordernummer: 126384 | Aankoopdatum: 18-10-2014 | Geholpen door: JimmyR

Er word goed uitgelgd en advies gegeven ook word er gezegd wat je niet moet doen en dit vind ik een eerlijk advies. Lekker rustgevend opgesteld. je kunt de tv's goed beoordelen. Vanwege advies hier naartoe gegaan


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Genoeg tvs opgesteld in de winkel! 

Door: Dhr. G. Schaap | Ordernummer: 127000 | Aankoopdatum: 17-10-2014 |  Geholpen door: Michael

De Plattetv winkel is mij aangeraden door mijn schoonmoeder, die heeft goede ervaringen met Plattetv.nl. Zelf vandaag ook goed geholpen en ze waren het goedkoopste in heel Nijmegen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ De eerste indruk is goed, prima service tot nu toe. 

Door: Dhr. L. Sewalt | Ordernummer: 126719 | Aankoopdatum: 16-10-2014 | Gekocht product: LG 42LB650V | Geholpen door: Bert

Via het internet zijn we bij PlatteTV.nl uitgekomen, we hebben gezocht op een specifiek type, we zijn hier uitgekomen omdat ze dichtbij in de stad zitten met een filiaal. De eerste indruk is goed, prima service tot nu toe. Het assortiment is ruim, er staan genoeg tv's. Ook zouden we de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Hier worden nog pasfotos gemaakt

Door: Mevr. Sneller | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 15-10-2014 | Gekocht product: Pasfoto's | Geholpen door: Tessa

We werden meteen aangesproken en vriendelijk geholpen. Heb opgezocht op internet waar ze officiële pasfoto's maken en daar kwam Fotobouw uit.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Prettige hulp

Door: Dhr. van der Werff | Ordernummer: 27331 | Aankoopdatum: 14-10-2014 | Gekocht product: Philips 32PFK5709 | Geholpen door: Maick

Wat ik zelf iets prettiger had gevonden is als de adviseur ongevraagd meer informatie had gegeven, maar kan me voorstellen dat andere klanten het juist fijn vinden dat je niet over laden wordt met informatie waar je zelf niet zo veel van begrijpt. Dit is dus geen kritiek maar een opmerking. Voor de rest best prettig geholpen. Aardige adviseur


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goede hulp in de winkel

Door: T. Jansen | Ordernummer: 27367 | Aankoopdatum: 13-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE40H5570 | Geholpen door: Maick

We kwamen naar de winkel voor een andere en nieuwe TV. Werden in de winkel goed geholpen en kregen een perfecte uitleg zodat we later niet voor verrassingen zouden komen te staan.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeer goed en kundig advies.

Door: Sebastiaan van Soest | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 12-10-2014 | Gekocht product: Philips 55PUS8809 | Geholpen door: Danny

Het is een zeer goede winkel die de tijd voor je nemen en weten wat ze verkopen. Ook de diversiteit aan tv's ontbreekt hier niet. Hier wordt je als echte klant behandelt en kan deze winkel aan iedereen aanraden! Ook één van de weinige winkels waar geen TL buizen boven de tv's branden zodat je nog beter kan zien wat de beeldkwaliteit is. Goed over na gedacht!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Je kunt makkelijk naar een tv op zoek gaan

Door: Mw. Edith | Ordernummer: 126009 | Aankoopdatum: 10-10-2014 | Gekocht product: LG 55LB730V | Geholpen door: Anne

Mijn tv ging helaas door blikseminslag kapot en toen ben ik gaan zoeken via google. even later kwam ik uit bij kieskeurig.nl en hier stond PlatteTv.nl boven en ook op de website van tweakers werden ze genoemd. hierdoor de tv besteld en afgehaald in de winkel te Breda.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Duidelijke site met goede alternatieven en top 5

Door: Dennis125913 | Ordernummer: 125913 | Aankoopdatum: 09-10-2014 | Gekocht product: Sony KDL-50W828B | Geholpen door: Paul

Ben zeer tevreden over dienstverlening. goed geholpen en goed advies, op de site al vast kunnen kijken naar een geschikte televisie


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Service optima forma

Door: Henk | Ordernummer: 124326 | Aankoopdatum: 08-10-2014 | Gekocht product: LG 24LB450U  | Geholpen door: Diverse

De TV die ik had besteld (een aparte maat) was helaas niet op voorraad, maar de firma platte TV heeft er alles aangedaan om hun belofte van snelle levering na te komen. De TV moest helemaal bij de producent vandaan komen via de distribiteur en dan uiteindelijk via Platte TV naar ons. Voor de vertraging (die buiten Platte TV lag) schonk de firma mij een presentje om van elke klant een blije klant te maken. Service optima forma.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Gewoon een goede ervaring

Door: A Decrauw | Ordernummer: 126031 | Aankoopdatum: 07-10-2014 | Geholpen door: Anne

Ik ben aan het neuzen geweest naar een paar tv's en zo kwam ik via tweakers uit bij LG. Hierna ben ik prijzen gaan vergelijken en kwam zo uit bij PlatteTv.nl. In de winkel te Breda ben ik vriendelijk en duidelijk geholpen, kortom een goeie ervaring!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeer goed en kundig advies.

Door: Sebastiaan van Soest | Ordernummer: 125920 | Aankoopdatum: 06-10-2014 | Geholpen door: Danny

Gisteren naar Platte tv Arnhem gegaan omdat deze winkel als eerste de Philips 55PUS8809 had staan. Na zeer kundige uitleg en het zelf kunnen ervaren wat de beeldkwaliteit is heb ik direct besloten deze hier te kopen. Het is een zeer goede winkel die de tijd voor je nemen en weten wat ze verkopen. Ook de diversiteit aan tv's ontbreekt hier niet. Hier wordt je als echte klant behandelt en kan deze winkel aan iedereen aanraden! Ook één van de weinige winkels waar geen TL buizen boven de tv's branden zodat je nog beter kan zien wat de beeldkwaliteit is. Goed over na gedacht!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Leuk en aardig winkel personeel

Door: Kruitbos | Ordernummer: 27157 | Aankoopdatum: 06-10-2014 | Geholpen door: Maick

Verbaasd maar het was echt waar, ik ben de gelukkige winnaar van de Gratis TV bij de presikhaaf kraskaart actie. IK werd direct feestelijk en leuk ontvangen toen ik een beetje verbaasd binnen kwam lopen! het duurde even tot het tot me door drong maar ik heb hem echt gewone! Leuk en aardig winkel personeel


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Op basis van prijs, kwaliteit en service weten ze alles te vertellen.

Door: JWL Verburg | Ordernummer: 125818 | Aankoopdatum: 05-10-2014 | Geholpen door: Bert

We kennen de winkel al van oudsher, ook hebben we hier al eerdere aankopen gedaan. Het gemak is erg fijn, het grootste voordeel is de uitleg, die is echt onderscheidend van de concurrentie. Het assortiment is ruim voldoende, alle belangrijke merken zijn aanwezig. We waren gericht opzoek en ook deze modellen stonden er in de gewenste maten. Ook zouden we de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.

Reactie Allesvoor: Geachte heer Verburg,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij Allesvoor.nl. U heeft een erg mooie keuze gemaakt met de Samsung UE55HU6900, mocht u hier na ontvangst nog vragen over hebben dan bent u ten aller tijden van harte welkom. Nogmaals dank voor uw komst naar onze winkel te Nijmegen en graag weer tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager Allesvoor.nl


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Klantvriendelijkheid is goed

Door: PCS Van Vlaanderen  | Ordernummer: 125778 | Aankoopdatum: 04-10-2014 | Geholpen door: Vincent

Locatie is goed, en afhalen achter is prima, hoef je niet te tillen. Klantvriendelijkheid is goed. Meerdere familie heeft hier al iets gekocht en er staat genoeg, deze winkel is echt aan te bevelen


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Ruime keus en goed advies

Door: Zakura | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 04-10-2014 | Geholpen door: Tim Swens

Met een aanbod op onze inruil en een goed advies hebben we nu een prachtige curved tv staan ,nee hangen ! Ja perfect gemonteerd in goed overleg. Een prijs die ik door landelijk te checken niet te evenaren is Met een site die goed te navigeren is kom je al gauw op ideeën die binnen je eigen mogelijkheid ligt. Vlot en goed vakkundig advies maakt het een feest


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Service optima forma

Door: Henk | Ordernummer: 124326 | Aankoopdatum: 03-10-2014 | Geholpen door: Diverse

De TV die ik had besteld (een aparte maat) was helaas niet op voorraad, maar de firma platte TV heeft er alles aangedaan om hun belofte van snelle levering na te komen. De TV moest helemaal bij de producent vandaan komen via de distribiteur en dan uiteindelijk via Platte TV naar ons. Voor de vertraging (die buiten Platte TV lag) schonk de firma mij een presentje om van elke klant een blije klant te maken. Service optima forma.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Super snel geleverd, uitstekende service!!

Door: Mw. Hilde | Ordernummer: 124588 | Aankoopdatum: 02-10-2014 | Geholpen door: -

Aanbevolen door mijn broer. De llevering was bijna te snel, we hadden mail niet gezien..Levering was al voor de volgende dag. oude tv zelf verkocht, Inruilactie geldde niet, klein minpunt.Mijn broer had meer geluk. Cashback moest handmatig, 3,80 voor verzending, lg type tv nog niet via internet te regelen. wachten en hopen dat we nog 150€ terug krijgen. We genieten van onze pracht aankoop.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Via online en de consumentenbond hadden we al wat huiswerk gedaan.

Door: Dhr. K. Nieboer | Ordernummer: 124568 | Aankoopdatum: 01-10-2014 | Geholpen door: Guido

Door de uitstekende begeleiding en service bij de eerste bestelling heb ik wederom voor jullie gekozen. Ondanks dat jullie zeker niet de goedkoopste waren. Deze ronde was het weer goed, op een paar kleine kanttekeningen na. Tip: zorg dat de chatmedewerkers beter op de hoogte zijn van levertijden en montagemogelijkheden. Het is natuurlijk te gek voor woorden dat ik een opmerking krijg als: eerst de bestelling plaatsen en daarna kunnen we pas kijken of de gevraagde levertermijn haalbaar is. Levering en montage top!

Reactie Allesvoor: Beste Stephen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en leuk om te horen dat ook deze bestelling weer helemaal naar uw wens is verlopen. Graag zou ik eventjes uw ordernummer ontvangen op orderdesk@plattetv.nl, ik zoek graag uit waarom uw chat wat moeizaam is verlopen en waarom mijn collega u niet direct de gevraagde informatie kon geven. Ik zie uw reactie graag tegemoet en wens u nogmaals heel veel plezier van uw mooie aankoop! Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact