Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


 

4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Tweede kennismaking.

Door: Dhr. Stephen1968 | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 30-09-2014 | Geholpen door: Ivo

Door de uitstekende begeleiding en service bij de eerste bestelling heb ik wederom voor jullie gekozen. Ondanks dat jullie zeker niet de goedkoopste waren. Deze ronde was het weer goed, op een paar kleine kanttekeningen na. Tip: zorg dat de chatmedewerkers beter op de hoogte zijn van levertijden en montagemogelijkheden. Het is natuurlijk te gek voor woorden dat ik een opmerking krijg als: eerst de bestelling plaatsen en daarna kunnen we pas kijken of de gevraagde levertermijn haalbaar is. Levering en montage top!

Reactie Allesvoor: Beste Stephen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en leuk om te horen dat ook deze bestelling weer helemaal naar uw wens is verlopen. Graag zou ik eventjes uw ordernummer ontvangen op orderdesk@plattetv.nl, ik zoek graag uit waarom uw chat wat moeizaam is verlopen en waarom mijn collega u niet direct de gevraagde informatie kon geven. Ik zie uw reactie graag tegemoet en wens u nogmaals heel veel plezier van uw mooie aankoop! Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Winkel getipt via mijn zus

Door: Dhr. Schrijnen | Ordernummer: 125180 | Aankoopdatum: 29-09-2014 | Geholpen door: Aron

Via mijn zus deze winkel getipt gekregen. Mooie website. Wel mis ik reviews van andere kopers over de toestellen. Daarnaast mag de website wat meer uitstraling hebben. Winkel zeer goed en verzorgd. Veel merken en veel keuze. Goed geholpen door de verkoper.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Behulpzaam en erg klantvriendelijk

Door: Dhr. De Valk | Ordernummer: 125122 | Aankoopdatum: 28-09-2014 | Geholpen door: Maick

De site is overzichtelijk er staat genoeg informatie bij en dat zoeken via kieskeurig bevalt me wel. de adviseur was behulpzaam en erg klantvriendelijk verschillende merken en formaten genoeg keuze in het assortiment daarom zou ik deze winkel aanbevelen aan iemand anders.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Keurig geholpen in de winkel, goede uitleg gehad, we snappen het allemaal nu!

Door: Dhr. Smits | Ordernummer: 125125 | Aankoopdatum: 27-09-2014 | Geholpen door: Anne

Wij hebben zelf al vaker wat gekocht bij Allesvoortv.nl, nu mijn moeder opzoek was naar een nieuwe tv zijn we meteen naar Allesvoortv.nl gegaan. Keurig geholpen in de winkel, goede uitleg gehad, we snappen het allemaal nu! Er staan genoeg verschillende tv's opgesteld in de winkel/showroom. We hebben de winkel zelf al verschillende keren aangeraden en andere mensen.


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Onbetrouwbaar bedrijf

Door: Dhr. Drijfhout | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 26-09-2014 | Geholpen door: -

Zojuist mijn bestelling van een televisie geannuleerd. Na herhaaldelijke beloftes, onbetrouwbare voorraad info op internet, 'vinkjes niet aangeklikt' en andere excuses, bleek zojuist levering wederom een week uitgesteld. En ze eindigden elke email met: wilt u hem annuleren? Waarom zou ik willen annuleren, ik wil toch juist een tv kopen? Vreemd, dan hebben ze er zelf dus ook niet veel vertrouwen in. Ben benieuwd of deze review op internet te zien zal zijn.

Reactie Allesvoor: Beste heer Drijfhout, Allereerst onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Helaas hebben we het toestel niet op de beloofde dag kunnen uitleveren. We hebben van Philips niet de garantie gekregen dat het voor u gereserveerde exemplaar tijdig uitgeleverd kon worden. Hierbij was u genoodzaakt uw bestelling te annuleren, wat wij natuurlijk betreuren. Hopelijk heeft u alsnog een mooi toestel kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Winkel getipt via mijn zus

Door: Mevr. M. Houterman | Ordernummer: 124675 | Aankoopdatum: 26-09-2014 | Geholpen door: Guido

Via mijn zus deze winkel getipt gekregen. Mooie website. Wel mis ik reviews van andere kopers over de toestellen. Daarnaast mag de website wat meer uitstraling hebben. Winkel zeer goed en verzorgd. Veel merken en veel keuze. Goed geholpen door de verkoper.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Eerlijke antwoorden op onze vragen

Door: Dhr. Blommers | Ordernummer: 123794 | Aankoopdatum: 25-09-2014 | Geholpen door: Tim

Snel contact, goede uitleg gekregen. Eerlijke antwoorden op onze vragen. Erg handig dat wij onze TV kunnen inruilen, dat zie je tegenwoordig bijna nergens meer. Website is overzichtelijk, het is meteen duidelijk waar de winkels zitten. Klik je door krijg je meteen informatie over de winkels zoals openingstijden.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goed en fijn geholpen

Door: WF Lommert | Ordernummer: 124639 | Aankoopdatum: 24-09-2014 |  Geholpen door: Danny

Heb al eerder iets gekocht bij AllesvoortV.nl in de winkel in Arnhem, erg tevreden met de service en de manier hoe je word geholpen. Altijd fijn en nemen de tijd voor je


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Winkel getipt gekregen

Door: Dhr. Kazar | Ordernummer: 124590 | Aankoopdatum: 22-09-2014 | Geholpen door: Michael

Winkel heb ik getipt gekregen van een vriend van mij, die is erg te spreken over Plattetv.nl en koopt hier vaker tv's. Perfect geholpen in de winkel door de verkoper, goede informatie waar je wat aan hebt. Meer dan genoeg tv's opgesteld in de winkel, voor ieder wat wils. Winkel is een aanrader


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goede winkel, top service

Door: Mathieu Verberne | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 21-09-2014 | Geholpen door: Niko

2e keer dat ik hier iets gekocht heb. 1e keer een Sony googleTV, tweede keer een Samsung Smart tv. Dit keer een winkelmodel, die ik met een erg leuke korting mee kreeg. In de winkel uitgelegd dat ik niet meer via de kabel kijk maar alles met internet doe (Netflix bijvoorbeeld). Dit zou op de SmartHUB aanwezig zijn. Maar dat is niet zo. Ik heb daarover gebeld en ik kan de tv dinsdag al om komen wisselen voor een andere (ander merk en model zelfs), die ze gaan bestellen. Eerlijkheid doet mij zeggen dat de voorraad aanduiding op de site niet echt klopt (beide keren zou mijn product op voorraad zijn volgens de site, maar dat was niet zo (producten waren er wel, maar gereserveerd). Dit is simpel op te lossen door van tevoren even met ze te bellen. Vanwege dat laatste krijgen ze een 9, anders was het gewoon perfect en een 10 zijn geweest. Een tevreden klant dus.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Behulpzaam en goede service

Door: Dhr. Elbers | Ordernummer: 124504 | Aankoopdatum: 20-09-2014 |  Geholpen door: Ralf

In breda zeer goed door ralf geholpen.Het was voor mij de eerste keer dat wij met platte tv zaken hebben gedaan en dat is mij zeer goed bevallen.Heel goed advies en service!Zeker een aanrader! Ik weet in ieder geval waar ik volgende keer moet zijn!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Snelle levering van het toestel voor een goede prijs.

Door: Dhr. Reijnen | Ordernummer: 123983 | Aankoopdatum: 19-09-2014 |  Geholpen door: Aron

ik vind de site erg gemakkelijk ik kon goed gespecificeerd zoeken. ook vind ik het erg fijn dat je gratis kan parkeren bij de winkel. snelle levering van het toestel voor een goede prijs. ruim assortiment genoeg keuze. ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders ik kom hier ook al voor de derde keer.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Vorige keer een TV gekocht en toen ook prima geholpen.

Door: Dhr. B. Ellenbroek | Ordernummer: 124301 | Aankoopdatum: 18-09-2014 |  Geholpen door: Bert

Via mijn broer ken ik de winkel, ook via prijsvergelijkers kom ik de winkel regelmatig tegen, tevens zitten ze vrij dicht in de buurt met een filiaal wat het erg gemakkelijk maakt. Goede service, duidelijke uitleg. Vorige keer een TV gekocht en toen ook prima geholpen. Het assortiment is enorm ruim, dus voldoende keuze. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Perfecte deal online geregeld

Door: Roel Lahaye | Ordernummer: 24224 | Aankoopdatum: 17-09-2014 | Geholpen door: Nijmegen

Netjes geholpen, online en offline. Winkel in Nijmegen goed bereikbaar. Offline een scherpe prijs kunnen onderhandelen. Opgehaald en na een paar tips cleanset gekocht. Over de tv helemaal tevree....Bestel gewoon bij plattetv.nl no problemo!


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Waardeloos!! Op site staat op voorraad, levering 24 uur, via ideal betaald.

Door: Mevr. Kox | Ordernummer: 124073 | Aankoopdatum: 16-09-2014 | Geholpen door: -

Na 3 dagen nog niets, zelf gebeld, zouden terugbellen, niet dus, weer zelf gebeld. Antwoord: geen voorraad. Maar op site staat nogsteeds dit artikel staat op voorraad, levering 24 uur? Antwoord ja dat weet ik, maar is niet zo......


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Een van de goedkoopste winkels

Door: Dhr. M. van der Gaag | Ordernummer: 123808 | Aankoopdatum: 16-09-2014 | Geholpen door: Daniel

Via de vorige TV die ik ook bij deze winkel heb gekocht weer bij PlatteTV gekocht. De vorige keer heb ik deze winkel via internet leren kennen, kwam toen als allergoedkoopste uit de bus. Ook bij deze nieuwe TV zijn ze ook weer een van goedkoopste. Website goed in orde, veel informatie over de produkten. Uitgebreide website met uitgebreide informatie.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Winkel kunnen wij aanraden.

Door: S. Winterman | Ordernummer: 124055 | Aankoopdatum: 15-09-2014 | Geholpen door: Michael

Via internet/google hebben wij Plattetv.nl gevonden. Scherpe prijs en redelijk in de buurt. Tevens vind het echt een meerwaarde dat je bij Plattetv.nl de tv's in het echt kunt bekijken in een van hun winkels. Goed geholpen tijdens het bezoek aan de winkel. Blij dat we naar de winkel zijn gegaan voor advies, anders hadden we wellicht de verkeerde keuze gemaakt blijkt wel. Genoeg tv's opgesteld in de winkel Nijmegen. Helaas was onze thuis uitgezochte tv alleen in een maatje kleiner te bekijken.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Perfecte webshop.

Door: Bart Roeben | Ordernummer: 113017 | Aankoopdatum: 14-09-2014 | Geholpen door: Roy

Ik ben vaste klant geworden bij PlatteTV. Op elk ogenblik van de week ( 7/7 dagen )krijg je antwoord op je vragen via mail. De prijzen zijn top en de levering verloopt snel ook naar België.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Geweldige winkel met deskundig advies!

Door: Jack van den Bergh | Ordernummer: 123833 | Aankoopdatum: 13-09-2014 | Geholpen door: Niko

Platte tv is een geweldige winkel met deskundig advies en zeer klant vriendelijk. Deze winkel en voor ons, Niko die ons fantastisch heeft geholpen met het kopen van een sonos serie. Goed en vakkundig advies, wij door Niko die ons heel goed heeft geholpen met deskundig advies, Niko een dikken pluim voor jou!!!!! We komen zeker terug, en bevelen andere deze winkel zeker aan!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Mooie winkel, je kijkt je ogen uit van deze mooie TV's hier.

Door: Dhr. J. Evers | Ordernummer: 123498 | Aankoopdatum: 12-09-2014 | Geholpen door: Guido

Mijn vorige TV ook bij deze winkel gekocht, ik kom hier terug omdat de vorige aankoop goed is bevallen. Ze zijn hier klantvriendelijk en ik heb een scherpe prijs gekregen. Perfect. Deze winkel is de enige winkel waarbij je je oude TV weer kunt inruilen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Leuke winkel en vriendelijk personeel

Door: Dhr. Hueting | Ordernummer: 123556 | Aankoopdatum: 11-09-2014 | Geholpen door: Danny

Al eerder een TV gekocht hier, en erg goed geholpen. Dat is ook de reden dat we hier weer terug komen en voor de goede service van deze winkel!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Perfecte service

Door: Ferry Halekor | Ordernummer: 123417 | Aankoopdatum: 10-09-2014 | Geholpen door: Chaima

Helaas heeft mijn vorige Samsung TV problemen gekregen binnen de garantie termijn en was niet meer te repareren binnen de gestelde eisen van Samsung. Dit hoor je niet vaak bij Samsung, maar helaas is dit mij wel overkomen. Contact gezocht met PlatteTV.nl. In samenwerking met Samsung en PlatteTV.nl wordt dit toestel nu vervangen. Dus de service bij PlatteTV.nl is niet alleen goed als men wat aanschaft, maar ook indien er zich problemen voordoen. Helemaal top van PlatteTV.nl


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Niet leverbaar

Door: Bernadet | Ordernummer: 122753 | Aankoopdatum: 01-09-2014 | Geholpen door: -

Mooie praatjes vandaag bestellen morgen in huis, dus niet. Nu hebben we 10 sept en nog geen tv. Zeker 6 keer contact gehad per telefoon steeds een ander verhaal en grote beloftes maar nu is de tv nog niet leverbaar maar op de site staat nu al 10 dagen dat hij leverbaar is. Ja zo worden de klanten aan het lijntje gehouden. Dit raad ik niemand aan, zeer slechte servies.

Reactie Allesvoor: Beste Bernadet, Hartelijk dank voor uw reactie. Ik zie inderdaad dat deze bestelling totaal verkeerd is verlopen. Helaas zijn ook wij in dit geval verkeerd voorgelicht door de fabrikant, wat als resultaat geeft dat we de levering ook steeds moesten uitstellen. Daar bieden wij uiteraard onze welgemeende excuses voor aan en proberen dit soort situaties uiteraard altijd te voorkomen. Inmiddels hebben we het bedrag retourbetaald en hopen we dat u desondanks nog een mooie tv elders heeft kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Roy Kerkhoff Servicemanager AllesvoorTV.nl


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Via mijn zwager gehoord over PlatteTV.nl

Door: Pascalle | Ordernummer: 123223 | Aankoopdatum: 09-09-2014 | Geholpen door: Jochem

Eenmaal in de winkel het toestel gevionden waar we naar op zoek waren. Goed geholpen, erg duidelijk en goede antwoorden op onze vragen. Fijn dat er fysieke winkels bij deze webshop zijn. Showroom is een enorm pluspunt! Tevreden!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Heel goed geholpen in de winkel!

Door: Dhr. K. Christ | Ordernummer: 122918 | Aankoopdatum: 08-09-2014 | Geholpen door: Guido

Gisteravond had m'n TV de geest gegeven, toen gelijk naar PlatteTV.nl gegaan. Een vriendin tipte me deze winkel omdat ze hier altijd scherpe prijzen hebben. Mooi ruim assortiment. Ligging van de winkel is goed.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Aanbeveling!

Door: Dhr. E. de Groot | Ordernummer: 122414 | Aankoopdatum: 07-09-2014 | Geholpen door: Alie

via internet gevonden, voor de rest in alle opzichten een goede zaak. Zeker voor aanbeveling naar anderen. Per mail en per telefoon goed op de hoogte gehouden van de status.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Snel/Voordelig/Deskundig/Gratis parkeren (voor de deur)

Door: Dhr. JW Lenting | Ordernummer: 123260 | Aankoopdatum: 06-09-2014 | Geholpen door: Roy

Via kieskeurig.nl en mailings op de hoogte van de winkel. Had gekeken naar lg tv en kwamen weer plattetv.nl uit. Gratis parkeren voor de deur!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Super geholpen!

Door: Dhr. S. van Dijken | Ordernummer: 123075 | Aankoopdatum: 05-09-2014 | Geholpen door: Guido

Via internet kwam ik deze winkel tegen, winkel viel me steeds op omdat ze bij de goedkoopste winkels stonden. We waren toevallig in Nijmegen aan het shoppen en kwamen toen dit filiaal tegen, tegen een goeie aanbieding gelopen en besloten 'm gelijk 'm mee te nemen. Mooie winkel met goeie merken, goeie prijzen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ duidelijk advies gekregen

Door: Dhr. Gubbels | Ordernummer: 122270 | Aankoopdatum: 04-09-2014 | Geholpen door: Paul

ik ken de winkel al een hele tijd uit het winkelcentrum. ik vind de site erg duidelijk en kon alles meteen vinden. ook vind ik het heel fijn dat je bij het winkelcentrum gratis kan parkeren. toen ik in de winkel kwam ben ik prima geholpen. ik werd goed geïnformeerd over het toestel en een cashback actie! de adviseur was erg aardig en duidelijk. ik vind het assortiment van platteTV ruim voldoende je hebt veel keuze uit verschillende producten. ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders omdat ik denk dat iedereen hier tot een goede deal kan komen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeer goed geholpen in de winkel, duidelijke uitleg. 

Door: Dhr. Wieleman | Ordernummer: 122993 | Aankoopdatum: 03-09-2014 | Geholpen door: Michael

Via internet hebben we Plattetv.nl gevonden. Vanwege de scherpe prijs en verkrijgbaarheid hebben wij gekozen voor Plattetv.nl in Nijmegen. Genoeg verschillende tv's opgesteld in de showroom. Winkel kunnen wij zeker aanraden. Winkel bied meer als dat je zou verwachten van een internet/discount shop!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Uitleg en service helemaal goed!

Door: Mevr. Bouwman | Ordernummer: 26879 | Aankoopdatum: 02-09-2014 | Geholpen door: Tessa

De opbouw van de winkel in Arnhem is zeer mooi en overzichtelijk. Eerder moest je nog weleens zoeken en dat hoeft niet meer. De uitleg en de service is helemaal goed. Het instellen dat ze voor mij heeft gedaan is helemaal top, anders was ik er een uur mee zoet geweest om het boekje te lezen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Kom hier vaker

Door: Dhr. van der Meijden | Ordernummer: 26860 | Aankoopdatum: 02-09-2014 | Geholpen door: Tessa

Heb hier al vaker gekocht. Ik vind klantvriendelijkheid belangrijk en het is erg overzichtelijk. Daarnaast word er niet achter je aan gelopen en kun je rustig alles bekijken. En als ik iets niet weet dan vraag ik het en word ik altijd netjes geholpen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Vaste klant

Door: Dhr. Merkus | Ordernummer: 122568 | Aankoopdatum: 01-09-2014 | Geholpen door: Tim

Vaste klant, ik kom hier al een paar jaar. Ik kom hier graag terug door de goeie prijs, we hebben nu 2 TV's tegelijk aangeschaft en daardoor een scherpe prijs kunnen onderhandelen. De website komt snel naar boven bij de vergelijkingssites en Google. Als ik een verbeterpunt mag geven, ik heb in de winkel een offerte laten aanmaken en daarna nog een paar keer gemailt maar dat mailcontact liep iedere keer via een ander persoon. Als dat via iedere via dezelfde persoon kan lopen zou beter zijn.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ De mogelijkheid dat ik mijn oude tv hier in kon ruilen maakte voor mij de doorslag.

Door: Dhr. Fokken | Ordernummer: 122446 | Aankoopdatum: 31-08-2014| Geholpen door: Guido

Nadat ik op internet zocht op een LED tv vond ik Plattetv in Nijmegen. Direct naar de winkel in Nijmegen gereden en daar een leuke deal gemaakt voor een Samsung tv. Zowel aan de telefoon als in de winkel goed geholpen.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Goed geholpen in de winkel, erg overtuigend zelfs.

Door: Dhr. Debons | Ordernummer: 122506 | Aankoopdatum: 30-08-2014 | Geholpen door: Michael

Nadat ik op internet zocht op een LED tv vond ik Plattetv in Nijmegen. Direct naar de winkel in Nijmegen gereden en daar een leuke deal gemaakt voor een Samsung tv. Zowel aan de telefoon als in de winkel goed geholpen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  de prijs is in verhouding met de service erg goed!

Door: Dhr. Sminkeldam | Ordernummer: 122291 | Aankoopdatum: 29-08-2014 | Geholpen door: Liewe

het was gezellig toen ik binnenkwam, afhandeling ook prima. meer dan goed, ik heb weer een boel geleerd over kabels en binnen mijn budget meer dan goed.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Alles wat je nodig hebt is hier te vinden!

Door: Frank  | Ordernummer: 122190 | Aankoopdatum: 28-08-2014 | Geholpen door: Anne

Ik had via kieskeurig gezocht naar een led tv en zo kwamen we uiteindelijk uit bij PlatteTv.nl Door de prijs en de voorraad hebben we hem hier gekocht. Dit was verder prettig zaken doen. Er werd snel geantwoord en verder een prettig gesprek gehad.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed assortiment in de winkel

Door: Dhr. R. Heerkens | Ordernummer: 122259 | Aankoopdatum: 27-08-2014 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel hier uit de stad. Ik was opzoek naar een specifiek typenummer van Samsung en gekeken of ze die bij PlatteTV ook hebben. Heb voor deze winkel gekozen omdat ze niet alleen een webshop zijn maar ook echt winkels hebben, zodat je kunt terugkomen als er wat is.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via tweakers ben ik Plattetv tegengekomen. Scherpe prijs voor Sony tv.

Door: Arthur Kaziow | Ordernummer: 121627 | Aankoopdatum: 26-08-2014 Geholpen door: Michael

Vandaag in mn pauze even langs plattetv opgelopen en een mooie deal kunnen sluiten. TV direct opgehaald en vanavond lekker gamen op mn tv! Goed geholpen door de medewerker en veel keus zeg!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via van horen zeggen heb ik Plattetv.nl leren kennen. Goede verhalen gehoord! 

Door: Dhr. Kroon | Ordernummer: 121891 | Aankoopdatum: 25-08-2014 | Geholpen door: Michael

Zelf vandaag na goed advies een mooie LG tv gekocht. Na onderhandelen een leuke prijs gekregen. Service kan ik goed noemen, goed geholpen/uitleg. Netjes dat de verkoper ook alternatieven aanbied in de zelfde categorie. TV kan ik meteen meenemen. Winkel kan ik zelf ook weer aanraden aan andere mensen.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Vind het een prima zaak

Door: Mevr. Jansen | Ordernummer: 121367 | Aankoopdatum: 24-08-2014| Geholpen door: Tessa

Prettige communicatie en het advies is ook goed. Contact met de medewerkster was prima. De winkel heeft een groot assortiment


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ goed bedrijf met enkele schoonheidsfoutjes

Door: Dhr. Arnold | Ordernummer: 119976 | Aankoopdatum: 23-08-2014| Geholpen door: Jimmy

mijn Blu-Ray is nog niet geleverd, daar wacht ik nu twee weken op. Daar kan het bedrijf niets aan doen dat het zolang duurt, maar deze DVD staat wel op de website vandaag gekocht morgen leveren. Ook is de chat service onbeleefd, ik werd geholpen door Timmy en die beledigde mij. Nu de goede punten, de service monteur die mijn TV ophing was geweldig een dikke tien. Een zeer goede monteur, ga zo door. jamemr van enkele schoonheid foutjes, maar ga zeker straks voor mijn schoonouders weer een tv kopen hier.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Topbehandeling

Door: Dhr. J.C. Dwarswaard | Ordernummer: 119905 | Aankoopdatum: 22-08-2014 Geholpen door: Diversen

Goede inruilprijs.Communicatie via email prima. Perfecte installatie(ophangen en installeren) Door 2 aardige personeelsleden.Dus al met al TOP


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prima service in de winkel ik werd goed geïnformeerd. en heb nog een leuke korting gekregen.

Door: Dhr. Hoek | Ordernummer: 121481 | Aankoopdatum: 21-08-2014 | Geholpen door: Aron

ik ken platteTV via via, ik vind het erg handig dat ze werken met kieskeurig zo ben ik op de website gekomen ik vond deze overzichtelijk en heb alle informatie meteen kunnen vinden. Groot assortiment ik denk dat iedereen hier wel kan slagen met zoveel TV's in de aanbieding. ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan iemand anders omdat ik weet dat deze winkel altijd mee kan met de laagste prijzen van officiële dealers.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Altijd netjes geholpen

Door: Dhr. JP de Wit | Ordernummer: 121263 | Aankoopdatum: 20-08-2014 | Geholpen door: Bert

Vanuit de stad ken ik de winkel, ben diverse keren voorbij gelopen. Steeds netjes geholpen in de winkel, ook goed geadviseerd. Ze hebben een compleet assortiment, voor ieder wat wils. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via familie en vrienden deze winkel getipt gekregen. Zij hadden hier ook hun TV gekocht en waren erg tevreden.

Door: Dhr. G. Rosmalen | Ordernummer: 121147 | Aankoopdatum: 19-08-2014 | Geholpen door: Guido

Zelf had ik een Philips TV die na 4 jaar al de geest had gegeven, Philips kwam niet met een oplossing en daarom nu overgestapt naar een Samsung. Website helder, veel informatie over de produkten. Mooie winkel, veel keuze.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Inruilen is erg handig

Door: Dennis | Ordernummer: 120819 | Aankoopdatum: 18-08-2014 | Geholpen door: Tim

PlatteTV stond bovenaan op Google. Contact gezocht ging allemaal vlot en was erg goed. Goede prijs en ontzettend handig dat je hier kan inruilen. Gratis parkeren voor de deur en zeer correct geholpen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Geweldige service

Door: Dhr. Breijer | Ordernummer: 120211 | Aankoopdatum: 17-08-2014 | Geholpen door: Roy

In eerste instantie een Harmen kardon BDS 300 besteld. Deze bleek achteraf niet meer leverbaar. Supersnelle reactie ontvangen met een schitterend aanbod voor type BDS 330, welke ik niet kon laten lopen. Andere websites en electronicazaken kunnen hier een voorbeeld aan nemen. (Slechte ervaring met foto klein). Volgende aankoop weet ik waar ik moet zijn!!!! Plattetv.nl!!!!!!!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Mooie winkel, mooi assortiment. En mooi alles demonstratieklaar.

Door: Dhr. R. Driessen | Ordernummer: 120220 | Aankoopdatum: 15-08-2014 | Geholpen door: Guido

Duidelijke website, je kunt alles makkelijk vinden via de zoekfunctie. Ook wordt de voorraad direct getoond.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Ik raad deze winkel aan bij andere mensen

Door: Dhr. Deckejo | Ordernummer: 120110 | Aankoopdatum: 14-08-2014 | Geholpen door: Ralf

Via Kieskeurig bij PlatteTV.nl terecht gekomen. In eerste instantie een Sony TV besteld die ik bezorgd wilde hebben. Wegens omstandigheden wilde ik deze toch afhalen, dit was geen enkel probleem. Goede service!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Winkel ziet er top uit

Door: Mevr. K. Binda | Ordernummer: 120158 | Aankoopdatum: 13-08-2014 | Geholpen door: Vincent

TV die ik wilde was er helaas niet meer, maar de verkoper heeft een mooi alternatief aangeboden voor een mooie prijs. Verkoper denkt mee en speelt in op mijn wensen. Zeker een aanbeveling waard


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  makkelijk voor de deur parkeren

Door: Dhr. Spijkers | Ordernummer: 120202 | Aankoopdatum: 12-08-2014 | Geholpen door: Jimmy

ruime voorraad en alle merken tv`s zijn zichtbaar. beter dan een media markt waar alles dicht op elkaar hangt. vriendelijk en behulpzaam geholpen


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Al vaker hier gekocht

Door: Dhr. H. Brugman | Ordernummer: 120219 | Aankoopdatum: 11-08-2014 | Geholpen door: Guido

We hebben al vaker bij deze winkel gekocht, oa een mooie steroset. Nu opzoek naar een mooie Sonos speaker er weer bij deze winkel terecht gekomen. Voor deze winkel gekozen ivm de goeie service en daarnaast een goeie prijs.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Assortiment noem ik heel groot, veel verschillende tv's

Door: Dhr. Langver | Ordernummer: 119175 | Aankoopdatum: 10-08-2014 | Geholpen door: Daniel

Plattetv heb ik gevonden via kieskeurig. Plattetv had een mooie aanbieding voor een Sony tv en hier kon ik mijn oude lcd tv inruilen voor een scherpe prijs. Tijdens het hele offerte proces en ook tijdens het afhalen goed geholpen door de medewerkers. Winkel kan ik aanraden vanwege inruil mogelijkheid en scherpe prijzen! Hier heb je dus een 2x zo goede deal! Tevens vind ik het fijn dat ik tijdens het afhalen in het echt met een medewerker kan praten.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  tevreden, altijd goede uitleg gekregen.

Door: Dhr. De Vos | Ordernummer: 120147 | Aankoopdatum: 09-08-2014 | Geholpen door: Liewe

Je kan bij plattetv.nl makkelijk je oude apparatuur inruilen, en altijd alles op voorraad. je kan makkelijk online al op de site kijken. de combinatie van online en en een echte winkel is handig, en je kan makkelijk je oude spullen inruilen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ik raad deze winkel aan bij andere mensen

Door: Dhr. C.B. Boersma | Ordernummer: 119988 | Aankoopdatum: 08-08-2014 | Geholpen door: Guido

We waren al vaker in deze winkel geweest en komen kijken. Paar dagen geleden, bij terugkomst van vakantie, heeft helaas de TV het vergeven. En toen opzoek gegaan naar een nieuwe TV, uitgekomen op een mooie LG die we voor een hele mooie scherpe prijs hebben gekregen. In de winkel heel veel keuze in TV's. De verkopers in de winkel hebben ook veel verstand van de produkten en geven goeie uitleg. Ook gebruik gemaakt van de Livechat functie, hier ook erg goed geholpen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Perfect geholpen

Door: Dhr. Mens | Ordernummer: 119886 | Aankoopdatum: 07-08-2014 | Geholpen door: Ralf

Via Tweakers en KIESKEURIG terecht gekomen bij PlatteTV.nl. Perfect geholpen in de winkel te Breda en een mooie combinatieprijs gekregen voor een mooie set!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  goed,niet opdringerig advies,keurige nazorg na aankoop

Door: Ton Wolters | Ordernummer: 119376 | Aankoopdatum: 06-08-2014 | Geholpen door: Michael, Ivo en Marco

via kieskeurig op PlatteTv.nl terecht gekomen,via de live chat info opgevraagd,netjes terug gebeld,besloten de autorit (75 minuten)er op te wagen, wilde het toestel bekijken en de adviseur persoonlijk spreken. toestel werkt prima, we hopen er veel plezier van te hebben. bedankt michael(adviseur) en ivo en marco van de chatbox(arnhem). chat liep via arnhem, en in nijmegen(winkel) gaan kijken en kopen. professionele aanpak, ook na een andere keuze geen gemopper of opdringerige mening. zelfs na aankoop loopt er nu nog contact over een mogelijke nieuwe aankoop van een ander toestel waar de mogelijkheden nog van nagevraagd worden m.b.t. aansluiten op een oude audioset vanuit een samsung 40h6700 zodat er geen synchronisatieproblemen ontstaan qua geluid/beeld.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Super service, snelle levering, helemaal TOP

Door: Sabine | Ordernummer: 119273 | Aankoopdatum: 05-08-2014 | Geholpen door: Tim

Super klantvriendelijk bedrijf!! Goed bereikbaar en een mooie deal voor een super TV. Een echte aanrader!! Ben blij dat ik plattetv.nl ben tegengekomen op het internet..


1 sterretje voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Duurt lang

Door: Dhr. Bram | Ordernummer: 119654 | Aankoopdatum: 04-08-2014 | Geholpen door: -

Ik had hier de JBL Charge besteld en op de site stond dat de voorraad op orde was en dat ik hem dan de volgende dag zou ontvangen. Ik kreeg echter al snel een mailtje waarin stond dat de JBL Charge niet meer op voorraad was en dat ik hem 3 tot 5 dagen later zou ontvangen. Het is nu 5 dagen later en ik heb nog steeds niks ontvangen dus ik had contact opgenomen met de winkel. Zij lieten weten dat ik hem pas eind volgende week kan verwachten, omdat dan pas de voorraad op orde is. Erg jammer dus, aangezien ik dan op vakantie ben. Ook vind ik het gek dat er op de site nog steeds staat dat de speakers op voorraad zijn, terwijl dit dus niet het geval is. Al met al vind ik het dus allemaal erg matig. Dit is mijn eerste ervaring met de winkel en ik zal er dus niet snel weer iets bestellen.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Met een beter product naar huis

Door: Mevr. B. van Schijndel | Ordernummer: 119603| Aankoopdatum: 04-08-2014  Geholpen door: Daniel

Ik kwam voor een JBL Shadow, helaas was deze niet meer voorradig. Gelukkig kwam de verkoper mij tegemoet en bood hij een luxer model aan voor een speciale prijs. Uiteindelijk toch met tevreden gevoel naar huis gegaan.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Direct af te halen

Door: Dhr. Patrick | Ordernummer: 119622| Aankoopdatum: 03-08-2014  Geholpen door: Anne

Via de sonos website ben ik uit gekomen bij PlatteTv.nl hierdoor even gebeld en gereserveerd. Ik kon het dezelfde dag nog afhalen te Breda


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Perfecte service en goede prijs

Door: Marc Houter | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 02-08-2014  Geholpen door: -

Na wat oriënteren in diverse winkels via internet bij Plattetv.nl terecht gekomen. Na offerte aanvraag netjes terug gebeld. Er was alle ruimte tot het stellen van vragen. De kennis van de medewerkers is zeer goed. Uiteindelijke bestelling opgehaald in Breda. Ook hier weer deskundige en vriendelijke medewerkers ontmoet. Kortom, een grote aanrader in prijs en kwaliteit. Nu hopen dat de gekochte producten ook gaan bevallen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede hulp

Door: Jan de Bruijn | Ordernummer: 119453| Aankoopdatum: 01-08-2014    Geholpen door: Ralf

Zowel digitaal als in de winkel erg goed geholpen, mooie setprijs ontvangen en het toestel was op voorraad zodat ik deze meteen mee kon nemen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top winkel, ziet er mooi straks uit.

Door: Dhr. D.G. Weijers | Ordernummer: 119395| Aankoopdatum: 31-07-2014    Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel hier gewoon uit de stad. De winkel trok mijn aandacht door de Sonos wand die vlakbij de ingang staat. Website heb ik niet gezien, dus kan ik niet beoordelen.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed geholpen in de winkel

Door: Dhr. P. Cramer | Ordernummer: 119344| Aankoopdatum: 30-07-2014   Geholpen door: Michael

Makkelijk kopen bij Plattetv.nl TV's die ik op het oog had waren aanwezig opgesteld in de winkel. Kon ze goed vergelijken. Genoeg tv's opgesteld in de winkel en sowieso degen die ik op het oog had. Deskundig advies en veel keuze, mooie vergelijingsopties!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat

Door: Peter te Mebel | Ordernummer: | Aankoopdatum: 29-07-2014   Geholpen door: Danny

Ik kwam voor een hd lg en verliet de zaak met een Ultra HD LG na eerst diverse andere tvs de revue te hebben laten passeren. Thuis gekomen leek het er eerst op dat de tv toch niet aan mijn verwachtingen (films afspelen via externe schijf) kon voldoen. Kreeg de mogelijkheid om mijn eigen spullen mee naar de winkel te nemen om andere tvs te testen. Dit bleek echter niet nodig nadat ik andere bestanden had gedownload. Service gerichtheid is hier top


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact