Winkelreviews Pagina 3


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Perfekte service kan niet beter

Door: E. van der wal | Ordernummer: 59785 | Aankoopdatum: 1-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Zeer goede service zeer scherpe prijzen! Erg goede bediening ,er wordt goed de tijd voor je genomen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed dat er winkels zijn!

Door: R. Mattijssen | Ordernummer: 59573 | Aankoopdatum: 1-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Heel fijn om te werken met chat. Dank aan Maick en ... Goed dat er winkels zijn. Tastbaars en niet alleen online. Dichtbij wonend


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gewoon goed

Door: B. de Jong | Ordernummer: 59380 | Aankoopdatum: 1-12-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken de winkel via Kieskeurig. Heb voor deze winkel gekozen ivm de zeer scherpe prijs en omdat ze ook ze fysieke winkel hebben dat vindt ik heel belangrijk. Daarnaast stonden er veel positieve reviews over deze winkel op Kieskeurig. Website prima in orde. Buitengewoon goed geholpen zowel in de winkel als via de email, de emails werden snel beantwoord. Mooie winkel Nijmegen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uistekend geholpen!

Door: Paul Dillewaard | Ordernummer: 59500 | Aankoopdatum: 1-12-2012 | Geholpen door: Anne

Via internet/google de site gevonden en ik had mijn tv (Samsung 55es6900) zo gevonden. Toen ik zag dat ik hier mijn oude tv kon inruilen, aangezien ik zelf niet graag handel via marktplaats enz. is dit een superoplossing.! dit was tevens ook het doorslaggevende punt! verder in de winkel uitstekend geholpen. Kortom eenzeker een aanrader!


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gewoon prima

Door: Breur | Ordernummer: 57466 | Aankoopdatum: 1-12-2012 | Geholpen door: Niko

Helaas niet meteen geleverd en hierover niet meteen op de hoogte gebracht. Uiteindelijk verder de service helemaal prima!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service, tot zover

Door: P. Wijnen | Ordernummer: 59714 | Aankoopdatum: 1-12-2012 | Geholpen door: Jochem

Goede uitleg en werd tijd voor ons genomen. Miste eigenlijk bakje koffie.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen!

Door: Fam. Kuipers | Ordernummer: 59710 | Aankoopdatum: 30-11-2012 | Geholpen door: Tessa

prettig geholpen, website ziet er prima uit.


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijk en niet opdringerige uitleg

Door: Broekhuizen | Ordernummer: 59725 | Aankoopdatum: 30-11-2012 | Geholpen door: Niko

Duidelijk en niet opdringerige uitleg. Overzichtelijke winkel (in Breda). Kwamen eigenlijk voor de Panasonic. Echter door goed advies, uiteindelijk gekozen voor een Philips LED TV.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Op voorraad en gelijk afhalen

Door: C. van de Schepop | Ordernummer: 59588 | Aankoopdatum: 29-11-2012 | Geholpen door: Roy

ik heb vanmorgen gebeld voor de Samsung BD-ES6000. deze was op voorraad is is voor mij gereserveerd. Deze kon ik een uurtje later gelijk afhalen. Top!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie winkel in Nijmegen, heel uitgebreid assortiment

Door: M. Peeters | Ordernummer: 59651 | Aankoopdatum: 29-11-2012 | Geholpen door: Guido

Bij deze winkel paar terug ook al een TV gekocht, toen een wat kleinere, nu een grotere. Ben tevreden over mijn vorige aankoop bij deze winkel. Website niet gezien dus die kan ik niet beoordelen. Mooie winkel in Nijmegen, heel uitgebreid assortiment, winkel mooi ruim ingedeeld. Lange balie waar ze alle klanten goed kunnen helpen. Wat ik prettig vindt ik dat ik niks wordt aangesmeerd. Ik zocht een niet te dure 32 inch TV en er wordt me ook geen duurdere aangesmeerd. Goeie verkoper, wel een beetje slimme kant haha


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  vlotte communicatie, scherpe prijs

Door: B.W. Rijken | Ordernummer: 58382 | Aankoopdatum: 29-11-2012 | Geholpen door: Tim Swens

In eerste instantie in contact gekomen via de livechat, deze hebben wij een aanbod gedaan voor een televisi en een home cinema set. Vervolgens nog goed telefonische contant gehad waarna ik tot koop over ben gegaan


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima winkel

Door: A. Oude Vrielink | Ordernummer: 59506 | Aankoopdatum: 28-11-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel via internet, via een prijsvergelijker gevonden. Website prima in orde.


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk

Door: P. van Meel | Ordernummer: 58870 | Aankoopdatum: 28-11-2012 | Geholpen door: Jochem

enig minpuntje, tv woe 21-11 via site besteld, credit card was niet mogelijk, wel via winkel, die was iets later af te halen dan gehoopt. Verder prima.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie ervaringen

Door: Dhr. J.P. Battels | Ordernummer: 59523 | Aankoopdatum: 28-11-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel via internet, via een prijsvergelijker gevonden. Website goed in orde. Voor deze winkel gekozen ivm afstand. Netjes geholpen zowel in de winkel als aan de telefoon.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer goed

Door: Giovanni van Tulder | Ordernummer: 59381 | Aankoopdatum: 28-11-2012 | Geholpen door: Niko

Zowel telefonisch als in de winkel zeer goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed, per definitie niet goedkoper dan BCC

Door: RCP Coenders | Ordernummer: 59312 | Aankoopdatum: 28-11-2012 | Geholpen door: Jochem

Goed, per definitie niet goedkoper dan BCC


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snel, vriendelijk en scherpe prijs

Door: J. van Gurp | Ordernummer: 59451 | Aankoopdatum: 28-11-2012 | Geholpen door: Jochem

Snel, vriendelijk en scherpe prijs.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De beste winkel uit omstreken met de ruimste keuze

Door: H. Leensen | Ordernummer: 59096 | Aankoopdatum: 24-11-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via Google toen ik zocht op 'TV kopen Nijmegen' Mooie duidelijk website. Je kunt alles heel snel vinden, je kunt makkelijk op merk e.d. zoeken. Voor deze winkel gekozen omdat de winkel de meeste en de ruimste keuze heeft. Goed geholpen in de winkel.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer ruime keuze, goed advies, vriendelijk personeel

Door: M. ham | Ordernummer: 59000 | Aankoopdatum: 23-11-2012 | Geholpen door: Jochem

Zeer ruime keuze, goed advies, vriendelijk personeel


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Na onduidelijkheid over voorraad vlotte en duidelijke afhandeling van bestelling

Door: Van wendel te joode | Ordernummer: 59061 | Aankoopdatum: 23-11-2012 | Geholpen door: Paul de Boer

Na initiele onduidelijkheid over het op voorraad zijn van de Philips 46PFL9707 kon geregeld worden dat deze besteld werd. Na het leveren aan de winkel is direct contact met mij opgenomen dat de TV opgehaald kon worden. Verder afhandeling ook keurig. Vriendelijk personeel, behulpzaam en correct.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima advies en hele mooie prijs gekregen

Door: Hans Schellekens | Ordernummer: 58953 | Aankoopdatum: 22-11-2012 | Geholpen door: Jochem

Site gevonden via google. Zeer tevreden. Prima advies en hele mooie prijs gekregen!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Aardig en vriendelijk personeel met veel kennis!

Door: Hr. Wouters | Ordernummer: 58959 | Aankoopdatum: 22-11-2012 | Geholpen door: Michael

Op pad gestuurd door mijn vrouw voor een mooie tv en geluidset samen met mijn zoons. Bij Plattetv.nl in Nijmegen heel goed geholpen door Michael. Goed advies gehad, werd ruim de tijd genomen. Normaal wordt ik altijd zenuwachtig van verkopers, bij Plattetv.nl voel ik me wel thuis!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  In een woord super en heel veel kennis van zaken

Door: Cees Verhoeven | Ordernummer: 58960 | Aankoopdatum: 24-11-2012 | Geholpen door: Anne

Door: Cees Verhoeven | Ordernummer: 59087 | Aankoopdatum: 22-11-2012 | Geholpen door: Niko

Lang gezocht en uit gekomen bij PlatteTV.NL wat een mooi bedrijf is dat zeg,alles is heel goed aan gegeven op de website,ben in Breda naar de shomroom wezen kijken,super over zichtelijk,net als thuis,heel goed van PlatteTV,1000 keer beter als bij die grote Media.....Super,en nog veel goedkoper ook,gewoon SUPER GOED.Ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen,en een goede uit leg,NICO EN ANNE,weten waar ze over praten,niets is te veel voor ze,Geweldig!!een Aanrader voor iedereen.PLATTETV.NL ga zo door....zit zelf in zaken weet waar ik over praat..Super mooi Bedrijf,mat geen buitelandse...TV.s en andere spullen..Nico en Anne bedankt voor de goede sevice en uit leg Groetje Cees


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service!

Door: Hr. Roelofs | Ordernummer: 58610 | Aankoopdatum: 21-11-2012 | Geholpen door: Leroy

Ik vond deze winkel via Google door te zoeken op de Philips LED TV. Uiteindelijk gekozen voor Plattetv.nl omdat deze als beste beoordeeld werden en een scherpe prijs boden voor het toestel. Tot nu toe zeer tevreden. De negen is voor de service tot nu toe.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Voordeligst en klantgericht

Door: R. Madretsma | Ordernummer: 58586 | Aankoopdatum: 20-11-2012 | Geholpen door: Guido

Ken deze winkel gewoon uit de stad, woon hier zelf ook in de stad. Goeie winkel in Nijmegen. Al is het soms wel rommelig, veel dozen e.d. Goed geholpen, netjes gedaan. Website niet uitgebreid gezien, voldoende. Pluspunt is dat ik hier altijd attentie krijg van het personeel.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geweldig, netjes, correct en de beste prijs!

Door: M. Boeren | Ordernummer: 58554 | Aankoopdatum: 20-11-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel getipt gekregen van de Harendsesmit haha. Ik vroeg daar om de buitenmaten van de TV, toen kreeg ik een link naar een site en daar stond ook de advertentie van PlatteTV.nl op die een stuk goedkoper was! Onze vorige TV hier ook gekocht trouwens. Scheelt heel wat met extra winkels. Website makkelijk in gebruik, duidelijk overzichtelijk. Alleen bij de specs stond niet precies wat er allemaal in de doos hoort te zitten, dat zou makkelijk zijn als dat er wel bijstaat. Geweldig geholpen in de winkel!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snelle bezorging

Door: F.J. Veldkamp | Ordernummer: 58747 | Aankoopdatum: 10-12-2012 | Geholpen door: Internet

's middags rond 15 uur besteld en volgende ochtend afgeleverd. Prima


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact