Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat

Door: Peter te Mebel | Ordernummer: | Aankoopdatum: 29-07-2014   Geholpen door: Danny

Ik kwam voor een hd lg en verliet de zaak met een Ultra HD LG na eerst diverse andere tvs de revue te hebben laten passeren. Thuis gekomen leek het er eerst op dat de tv toch niet aan mijn verwachtingen (films afspelen via externe schijf) kon voldoen. Kreeg de mogelijkheid om mijn eigen spullen mee naar de winkel te nemen om andere tvs te testen. Dit bleek echter niet nodig nadat ik andere bestanden had gedownload. Service gerichtheid is hier top


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  prettig geholpen en heel veel informatie

Door: Dhr. Ligtlee | Ordernummer: 119032| Aankoopdatum: 28-07-2014   |  Geholpen door: Danny

goede en fijne service mogen ontvangen bij de koop van een LG TV. In de winkel ruime keus aan artikelen en prijstechnisch ook erg goed.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede en duidelijke uitleg

Door: Dhr. S.N. | Ordernummer: 119049| Aankoopdatum: 27-07-2014    Geholpen door: Danny

Goede en duidelijke uitleg, Leuke combinatieprijs gekregen met allerlei accessoires


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Superservice

Door: Aad Bentvelzen | Ordernummer: 118731| Aankoopdatum: 26-07-2014  |    Geholpen door: Tim

Goede inruilprijs gehad, en vlotte levering en toen ik er niet uitkwam met de installatie werd snel een thuisinstallatie geregeld. Er wordt altijd snel gereageerd op vragen en meegedacht. Mooi voor een online winkel dat je toch het gevoel hebt persoonlijk te worden geholpen. Ik zal deze winkel bij iedereen aanprijzen. Aad


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Alles wat je wil zien staat er

Door: Dhr. F. Klomp | Ordernummer: 118764| Aankoopdatum: 25-07-2014  |    Geholpen door: Bert

Via een eerdere aankoop kennen we de winkel. Toen was het complete plaatje goed, dus vandaag teruggekomen. Nu vergeleken via internet, op prijs en aanbod. Prima service tot nu toe. Het assortiment is ruim genoeg, veel aanbod, alles wat je wilt zien staat er. Ook zouden we de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  fijn dat je op merk kan zoeken.

Door: Dhr. Wesselo | Ordernummer: 118917| Aankoopdatum: 24-07-2014  |    Geholpen door: Aron

veel keuze goede producten, klantvriendelijk personeel


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Heel vriendelijk geholpen, DIK tevreden.

Door: Dhr. T. van Delen | Ordernummer: 118761| Aankoopdatum: 23-07-2014  |    Geholpen door: Guido

We waren in de stad aan het shoppen voor een nieuwe mooie TV. Bij deze winkel een mooie TV gevonden van Sharp die aan onze eisen en prijs voldeed. Veel keuze in deze winkel, een van de weinige winkels waar je zo veel keus hebt. Daarnaast ook een mooie en nette winkel.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via een collega gehoord over PlatteTV.nl

Door: Dhr Vrij | Ordernummer: 118158| Aankoopdatum: 22-07-2014    Geholpen door: Anne

Op de website gekeken naar een nieuwe TV, zowel telefonisch als mailcontact ging vlot. Winkel was even zoeken, werd om de tuin geleid door mijn TOMTOM. Eenmaal in de winkel een erg nette zaak! Goed geholpen, kortom zeer tevreden!!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snelle levertijden!

Door: Dhr. Kirkels | Ordernummer: 118654| Aankoopdatum: 21-07-2014  |    Geholpen door: Niko

Na mijn zoektocht voor een nieuwe TV kwam ik uit bij PlatteTv.nl. De prijs en levertijd hebben de doorslag gegeven om hier mijn aankoop te doen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeker een aanrader

Door: Dhr. Nikkelen | Ordernummer: 118360| Aankoopdatum: 20-07-2014  |    Geholpen door: Vincent

Na eerdere aankoop waarbij een fout was gemaakt, die door PlatteTV volledig en correct is gecorrigeerd zijn wij, nu we een tv nodig hadden, bij platteTV in Nijmegen naar binnen gelopen. Onze keuze werd gerespecteerd en de vragen goed beantwoordt. Wel kregen we nog tips die ons deden besluiten voor een iets ander model te gaan. Goed geholpen, goede prijs, ruime keuze in de winkel, zeker een aanrader.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ruime, gezellige winkel

Door: Mevr. C. van der Hoofde-Van Goolen  | Ordernummer: 24012| Aankoopdatum: 19-07-2014  |    Geholpen door: Roy

Fijne bediening in de winkel gehad en met een showmodel naar huis gegaan voor een mooie prijs. Heel vriendelijk geholpen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top service van een top bedrijf!!

Door: Boerke | Ordernummer: 118279| Aankoopdatum: 17-07-2014  |    Geholpen door: Ralf

Afgelopen week een 55 inch TV gekocht bij PlatteTV.nl Breda. Thuis aangekomen hebben wij het toestel uitgepakt en deze bleek na een avondje voetbal kijken veel te groot. We zijn terug gegaan naar de winkel te Breda en omruiling was geen probleem met het aangeschafte servicepakket. Zeer goed geholpen, uitermate vriendelijk en er word de tijd voor je genomen als klant. Top service van een top bedrijf!!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Aanrader

Door: Dhr. Jansen | Ordernummer: 118164| Aankoopdatum: 16-07-2014  |    Geholpen door: Michael

Vorig jaar ben ik al eens binnen gelopen bij Plattev.nl in Nijmegen. Nu wij opzoek waren naar een NIEUWE TV zijn wij gister binnen gelopen in onze vaste electronica winkel in Beuningen. Hier niet geheel naar tevredenheid geholpen dus niks gekocht. Vandaag tijdens de vierdaagsefeesten in Nijmegen eens bij Plattetv.nl naar binnen gelopen, hier zeker goed geholpen en meteen een mooie tv gekocht.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  TV meteen mee kunnen nemen, en we kregen zelfs koffie aangeboden!

Door: Dhr. Jacobs | Ordernummer: 118165| Aankoopdatum: 15-07-2014    Geholpen door: Liewe

Verkoper heeft zeer ruime vakkennis en kan het geduld opbrengen zodat de klant rusting zijn eigen keuze kan maken. Veel keuze mogelijkheden winkel Nijmegen!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Dikke prima, helemaal ROLSTOEL toegankelijk. Echte luxe.

Door: Mevr. Y. Suttnuller | Ordernummer: 118057| Aankoopdatum: 14-07-2014  |    Geholpen door: Vincent

Uitgrebreid assortiment en zeker een aanbeveling waardig!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  7 Jaar geleden heb ik hier al een tv gekocht naar tevredenheid.

Door: Dhr. A.W. de Vries | Ordernummer: 117928| Aankoopdatum: 13-07-2014  |    Geholpen door: Michael

7 jaar later zijn wij opzoek naar een nieuwe en vooral groter tv. Uiteraard weer naar Plattetv.nl gegaan. Zeer goede uitleg gekregen in de winkel door de medewerker. Plattetv kan ik zeker aanraden, hebben wij zelfs al gedaan.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Scherpe prijs en goede beoordeling!

Door: B. van den Hurk | Ordernummer: 117438| Aankoopdatum: 07-07-2014  |    Geholpen door: Bert

Via kieskeurig ken ik de winkel, uiteindelijk voor PlatteTV.nl gekozen vanwege de scherpe prijs en de goede beoordeling. Tot nu toe goede service, fijn en netjes geholpen. Ziet er groot genoeg uit, staat voldoende. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   mooi en ruim assortiment

Door: Dhr. Brand | Ordernummer: 116560| Aankoopdatum: 06-07-2014  |    Geholpen door: Paul de Boer

neem tijd voor de klant om de juiste keuzes te maken. via via hier terecht gekomen en zeker een aanrader!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Er staat genoeg in de winkel!

Door: Dhr. T. van Loveren | Ordernummer: 117280| Aankoopdatum: 05-07-2014  |    Geholpen door: Vincent

Site spreekt voor zich en locatie is midden in de stad. Als iemand een TV nodig heeft stuur ik ze zeker langs, vooral door de prijs.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ferfecte service in de winkel

Door: Dhr. Van Rhijn | Ordernummer: 117373| Aankoopdatum: 04-07-2014  |    Geholpen door: Niko

Via kieskeurig.nl op PlatteTV.nl gekomen. Iets een te drukke website. Maar in de winkel uiteindelijk perfecte service gehad


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ruime keuze!

Door: Dhr. Jacobs | Ordernummer: 117396| Aankoopdatum: 03-07-2014  |    Geholpen door: Guido

Onze vorige TV ook bij deze winkel gekocht, reden dat we nu hier weer terug zijn is het ruime aantal keuze. Website goed in orde, genoeg informatie, makkelijk sorteren op merken e.d. Laagdrempelige winkel, veel keuze. In de winkel goeie gehad over de verschillende toestellen, enthousiast/vriendelijk, hij heeft er voor gezorgd dat we toch ruim honderd meer hebben uitgegeven dan gepland.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Overzichtelijke winkel en duidelijke uitleg.

Door: Dhr. Bosman | Ordernummer: 23914| Aankoopdatum: 01-07-2014   Geholpen door: Danny

Mijn tv is kapot gegaan dus moest een nieuwe tv hebben, ben naar binnen gelopen en werd direct netjes aangesproken, nadat ik heb aangegeven wat mijn voorkeuren zijn heeft de verkoper een goed advies gegeven!! Erg tevreden met deze zaak!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Klasse winkel + medewerkers

Door: Dhr. Van der Hel | Ordernummer: 116641| Aankoopdatum: 30-06-2014  |   Geholpen door: Roy

Ik ben vandaag toevallig in Arnhem en heb daar een mooie camera met tas gekocht. Komen wel vaker bij PlatteTV in Arnhem, vandaar ook hier gekocht. Bekende winkel met leuke en vriendelijke medewerkers en kennis van zaken!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  nette opgeruimde zaak

Door: Dhr. Manen | Ordernummer: 57855| Aankoopdatum: 29-06-2014    Geholpen door: Danny

Aankoop een poos geleden gedaan, nu werkte mijn product niet meer goed. Ben terug gegaan naar de winkel en werd netjes te woord gestaan en het product is meteen voor me opgestuurd!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Afspraken worden nagekomen

Door: Dhr. Visscher | Ordernummer: 111445| Aankoopdatum: 28-06-2014  |   Geholpen door: Alie

Snelle levering en duidelijke communicatie.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Fantastisch

Door: Dhr. M. Mailito | Ordernummer: 23904| Aankoopdatum: 27-06-2014  |   Geholpen door: Danny

Tv gekocht bij plattetv.nl, erg tevreden over de afhandeling en de prijs! Personeel heeft verstand van zaken en geeft een goed gevoel bij de aankoop van een tv.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede service!!

Door: Bas | Ordernummer: 23903| Aankoopdatum: 26-06-2014  Geholpen door: Danny

Kwam binnen lopen voor een model die ik op internet heb gezien, na advies van de verkoper ben ik goedkoper uit voor een veel beter toestel!! Dus bedankt platteTV.nl voor het fijne en goede advies.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer klantvriendelijk

Door: Dhr. Moek | Ordernummer: 115789| Aankoopdatum: 25-06-2014  |    Geholpen door: Danny

Net met deskundig advies van Danny mijn eerste 55" gekocht. Heel leuk gesprek, goede service en zeer klantvriendelijk. Een aanrader!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  in 1 woord: erg tevreden over dit bedrijf

Door: Mevr. Karakuca | Ordernummer: 115789| Aankoopdatum: 24-06-2014  |    Geholpen door: Danny

Heb bij PlatteTV een wasmachine en een TV gekocht en werd netjes geholpen. Erg duidelijke uitleg en een leuke combinatie prijs gekregen! Een echte aanrader en een van de weinige bedrijven met goede service!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed bedrijf en je word netjes geholpen

Door: Dhr. A. van Veen | Ordernummer: 111503| Aankoopdatum: 24-06-2014  |    Geholpen door: Roy

Een goed bedrijf waar ik al meerdere tv's heb aangekocht. Elke keer tevreden met de aankoop en de prijzen. Heb meerdere kennissen en familieleden al geadviseerd om naar dit bedrijf te gaan!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede kennis

Door: Sander | Ordernummer: 115789| Aankoopdatum: 23-06-2014  |    Geholpen door: Danny

Geholpen door Denny goede kennis, duidelijk in de uitleg. Hier terecht gekomen via internet en op aanbeveling via mijn werk. Uitleg en de tijd mee dan voldoende.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Perfect geholpen

Door: Jeffrey | Ordernummer: 114181| Aankoopdatum: 22-06-2014    |  Geholpen door: Ralf

Opgezocht naar een nieuwe soundbar. Bij PlatteTv uitgekomen. Zeker een goede prijs gekregen. Overzichtelijke winkel, mooi uitgestald. Goed geholpen, perfect!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede afhandeling

Door: Hans Deurwater | Ordernummer: 114063| Aankoopdatum: 21-06-2014    |  Geholpen door: Ralf

Ik had op 07-06-2014 op internet een tv gezien, de lg 55lb630v. ik zag toen dat er ook een winkel van Platte tv.nl was in breda. Daar aangekomen werd ik door een medewerker Ralf geholpen. ik had de tv besteld en betaald, en ik zou hem uiterlijk woensdag binnen krijgen. Maar hij was er niet, dus bellen ,er werd gezegd dat het wel langer kon duren. Toen kreeg ik een voorstel dat er 'n tv stond in nijmegen, een 55lb650 die mocht ik hebben voor het zelfde aankoop bedrag. Dus ik wil platte tv.nl, en met name Ralf bedanken voor de goede afhandeling.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Geweldige service!!!

Door: Dhr. Scott | Ordernummer: 114750| Aankoopdatum: 20-06-2014    |  Geholpen door: Ivo en Nina

Ik was al een geruime tijd op zoek naar een mooie TV.Via google kwam ik bij Plattetv terecht en maar goed ook! Mijn gewenste TV was niet meer voorradig maar de medewerker adviseerde mij een nieuwer EN beter model! Deze kon voor een scherpe prijs geleverd worden. Alles via de chatsessie besteld en verliep helemaal goed. Inmiddels genieten van mijn nieuwe TV thuis, de levering ging ook super snel en perfect! Alle medewerkers van Plattetv.nl bedankt, ik kom zeer snel terug als jullie mijn gewenste Pioneer versterker en Blueray op voorraad hebben


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via internet bij PlatteTV gekomen

Door: Dhr. Vermunt | Ordernummer: 115362| Aankoopdatum: 18-06-2014   |  Geholpen door: Ralf

Op internet gaan zoeken naar een curved televisie. Al snel terecht gekomen bij PlatteTV.nl. Omdat filiaal Breda in de buurt zit ben ik hier eens langs gereden. Keurig te woord gestaan in de winkel, goede uitleg gekregen en met een mooie Samsung Curved televisie de deur uit gegaan!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via een kennis deze winkel getipt

Door: Mevr. A. Schattner | Ordernummer: 114540| Aankoopdatum: 17-06-2014   |  Geholpen door: Guido

Via een kennis kreeg ik over deze winkel te horen, die persoon was heel tevreden. Ze tipte me deze winkel ivm de goeie aanbieding en de goeie service. Website even snel bekeken, die kan ik zo niet beoordelen. Zeer ruim assortiment in de winkel, ook overzichtelijk. Prettige winkel. Ook tevreden over de manier hoe we geholpen zijn.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Veel keuze in de winkel

Door: Dhr. Mackenbach | Ordernummer: 114724| Aankoopdatum: 16-06-2014   |  Geholpen door: Micheal

Plattetv heb ik gevonden via tweakers. Collega had ze ook al getipt. Goed geholpen door de medewerker, goede uitleg gehad, ook v.w.b 3d mogelijkheden. Plattetv was de eerste winkel die mij goed kon laten zien wat de verschillen waren tussen de verschillende technieken. Er staan echt veel tv's opgesteld in de winkel, dus meer dan ruime keuze! Winkel heeft een groot assortiment, veel technische kennis onder personeel en goede prijs!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kom hier via via

Door: Dhr. GJ Moed | Ordernummer: 114682| Aankoopdatum: 15-06-2014  |  |  Geholpen door: Bert

Via via ken ik de winkel, een van mijn medewerkers adviseerde winkel. Hier werd ik heen gestuurd vanwege het ruime aanbod. Netjes geholpen, mooie winkel. Ook ik zou de winkel weer aanbevelen bij vrienden en familie.


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Slecht, niet aanwezig en zeer trage uitlevering, let op!!

Door: Dhr. Schulte  | Ordernummer: 112869| Aankoopdatum: 30-05-2014  |  |  Geholpen door: -

Op 30 mei hebben wij bestelling geplaatst, echter paar dagen later bericht ontvangen dat deze niet meer leverbaar was en is ons een alternatief (nieuw) model aangeboden. Vervolgens is het nu inmiddels 13 juni en hebben we nog steeds geen TV gezien!!! Je hoort verder niets, alleen op eigen mails/initiatief wordt er gereageerd. Na een telefoontje vandaag blijkt de doos/tv tijdens transport te zijn beschadigd..maar waarom hoor je niets. Erg slecht dit, nooit meer een bestelling bij dit bedrijf. Voor ons geen NL - Spanje vanavond. GR. een gefrustreerde klant.

Reactie Allesvoor: Beste heer Schulte, Wij betreuren het dat u een aantal keren teleurgesteld bent, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze leverancier gaf aan dat het toestel te bestellen was, maar deze is veel te laat uitgeleverd. Daar hadden wij u veel beter in moeten informeren. U heeft gelukkig op 14 juni alsnog het nieuwe model van Samsung kunnen afhalen in ons filiaal Arnhem. We bieden uiteraard onze welgemeende excuses aan voor deze vertraging en gaan intern bespreken hoe wij dit kunnen verbeteren. Dit mag natuurlijk niet voorkomen. Desondanks wensen wij u veel plezier toe van uw mooie tv. Met vriendelijke groet, Roy Kerkhoff Servicemanager


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ook vorige aankoop hier gedaan

Door: Dhr. J. van den Elzen | Ordernummer: 114357| Aankoopdatum: 13-06-2014  |   Geholpen door: Liewe

Ik ken deze winkel van mijn vorige aankoop, ik heb de winkel toen via internet leren kennen. Nu weer terug bij PlatteTV.nl want de vorige keer was goed bevallen, en daarnaast natuurlijk de scherpe prijs. Netjes opgeruimde winkel en veel keuze. Prima geholpen bij het afhalen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed advies

Door: Dhr. Koning | Ordernummer: 113815| Aankoopdatum: 12-06-2014    Geholpen door: Maick

Ik sas op zoek naar een nieuwe TV, bij PlatteTV uitgekomen voor een Samsung TV. Goed geholpen goed te woord gestaan, goed advies gehad. En zeker ook een goede prijs!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Perfect services

Door: Dhr. Spaya | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 11-06-2014    Geholpen door: Tim Swens

I approached the guys at PlatteTV.nl and asked for a price match. Within 5 minutes I had a positive answer and within 20 minutes I had paid for the TV. They promised a delivery in 48 hours which actually took 24 so I am amazed with the service and specially with the customer care and after sales of Tim from the shop in Arnhem.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed gevoel

Door: Dhr. J. Spanjers | Ordernummer: 114099| Aankoopdatum: 10-06-2014  |  |  Geholpen door: Bert

We kennen de winkel van het internet en vanuit de stad. We hebben niet bewust voor deze winkel gekozen, waarschijnlijk vanwege het goede gevoel. Fijn geholpen in de winkel. Prima service tot nu toe. Staat genoeg aan televisie, keuze zat. Ook zouden we de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ik kom zeker terug!

Door: Dhr. Knipin | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 09-06-2014   Geholpen door: Mathew

Ik vond de website overzichtelijk en ik kan per onderdeel zoeken, dat was zeer gemakkelijk. Ik woon in de buurt van filiaal Doesburg, na het vinden het model ben ik naar het filiaal gereden. De medewerker was direct bereikbaar voor vragen, zeer naar tevredenheid ben ik geholpen. Op de site heb ik de Samsung tv gevonden. Ik wist al dat ik een curved wilde, hierop heb ik het model opgezocht op de site. Het model was voorradig in filiaal Doesburg en ik heb hem meegenomen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Erg tevreden

Door: Mevr. Höngens | Ordernummer: 112800| Aankoopdatum: 08-06-2014    Geholpen door: Diverse

Naar de winkel in Breda geweest omdat ik een mooie tv had gezien op de website. Helaas hadden ze deze niet meer op voorraad. Andere tv besteld waarbij ik nog wat vragen had. Via de mail en telefonisch contact gehad en ik ben echt tevreden! Mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben, kom ik hier graag terug!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Weer eens perfect!!

Door: Dhr. Bartjan | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 07-06-2014    Geholpen door: -

Vandaag reeds mijn tweede Smart TV in 1 maand keurig geleverd gekregen. Plattetv heeft een zeer goede communicatie met zijn klanten (zelfs gedurende het weekend en tijdens avonden) en je kan perfecte deals doen tegen zeer goede prijzen. Voor mij zelfs na wat onderhandelen de beste prijzen van al de webshops. En de levering naar België verloopt zeer vlot en snel. Doe zeker nog nieuwe bestellingen bij deze shop.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prima contact gehad in de winkel!

Door: Dhr. Van Wijk | Ordernummer: 113534| Aankoopdatum: 06-06-2014  |   Geholpen door: Roy

Ik heb eerder gebeld naatr winkel Arnhem voor telefonisch advies en is keurig afgehandeld. Naar de winkel gegaan om de soundbar te kopen voor een mooie prijs


3 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Plezierig geholpen en goed aanbod

Door: Mark Smulders | Ordernummer: 113317| Aankoopdatum: 05-06-2014    Geholpen door: Marco

Ik werd via chat prima geholpen en kreeg uiteindelijk een prima aanbod voor een Samsung UE55HU7500. Op de site staat ook op dit moment nog steeds 4 sterren groen (=ruim op voorraad) bij het filiaal waar ik de tv wilde afhalen. Net als bij drie andere filialen. En de tekst "Voor 18 uur besteld, morgen in huis." Vandaag bleek echter na telefonisch contact dat deze voorraad niet overeenkomt met de werkelijkheid, omdat alle nog aanwezige exemplaren al zijn gereserveerd voor eerdere aankopen. Na navraag bij andere filialen door de medewerker van platte tv begreep ik dat bij geen enkel filiaal meer mijn tv op voorraad lag. Ik moet nu maar hopen dat hij vrijdag of misschien volgende week nog komt. En na volgende week is het WK en is ook de cashback actie van Samsung voorbij. Ik maak mij zorgen of dit wel op tijd gaat lukken.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prima bedrijf, lage prijzen en denken goed mee

Door: Dhr. Eric | Ordernummer: 112919| Aankoopdatum: 05-06-2014    Geholpen door: -

In eerste instantie lukte het niet om de eerder gekozen Tv op te halen. De voorraden waren niet bijgewerkt. Wel een positieve beoordeling omdat de verkoper echt goed meedacht naar een ander product. Uiteindelijk dus een hele mooie Tv gekocht tegen een concurrerende prijs.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Perfecte service

Door: Dhr. Pertic | Ordernummer: 112934| Aankoopdatum: 04-06-2014  |   Geholpen door: Ralf

Goed geholpen in de winkel te Breda, perfecte service tot dusver. Vriendelijk personeel, duidelijke opstelling van de producten in de winkel! Tot dusverre geen op of aanmerkingen.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prima bedrijf, lage prijzen en denken goed mee

Door: Dhr. Eric | Ordernummer: 112919| Aankoopdatum: 03-06-2014  |    Geholpen door: -

In eerste instantie lukte het niet om de eerder gekozen Tv op te halen. De voorraden waren nog niet bijgewerkt. Wel een positieve beoordeling omdat de verkoper echt goed meedacht naar een ander product. Uiteindelijk dus een hele mooie Tv gekocht tegen een concurrerende prijs.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snel en to the point

Door: Dhr. Folmer | Ordernummer: 110569| Aankoopdatum: 02-06-2014  |    Geholpen door: Roy

Ik wist al wat ik wilde hebben en kwam gelijk ter zake. Goede prijs voor deze mooie tv en goede service met het Servicepakket!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Toppertje,deskundig personeel geven goed advies

Door: Dhr. Holleman | Ordernummer: 108498| Aankoopdatum: 01-06-2014    Geholpen door: Roy Kerkhoff

Prettig geholpen, goed advies gekregen. Prijs goed overeen gekomen. Goede afhandeling van de aankoop. Op tijd geleverd en de kwaliteit stijgt op dit moment boven onze verwachtingen uit. Dus, complimenten voor Platte TV en hun personeel. Mvg P.Holleman


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Geheel onverwachts een tv gekocht.

Door: Mevr. Manessen | Ordernummer: 111817| Aankoopdatum: 30-05-2014  |   Geholpen door: Roy/Maick

Wij gingen even gezellig naar het winkelcentrum zonder intentie om wat te kopen, maar we gingen naar huis met 2 paar schoenen en een Samsung tv. De tv is geweldig. Wij zijn heel goed geholpen door medewerker R. Hierna hebben de installateurs ook keurig gehandeld. Vandaag zijn we terug gekomen voor een oven en we zijn wederom geslaagd. Wij komen zeker weer terug! Echt een tevreden klant, hadden we deze winkel maar eerder gevonden.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Uitstekend geholpen

Door: Dhr. Uyting | Ordernummer: 110535| Aankoopdatum: 29-05-2014    Geholpen door: Maick

Via internet opzoek gegaan naar een nieuwe TV. Ben bij PlatteTV uitgekomen, ben daar uitstekend geholpen goede prijs gekregen en goed advies gehad


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Prijzen zijn lager dan bij andere winkels

Door: Dhr. Korfage | Ordernummer: 112208| Aankoopdatum: 28-05-2014  |   Geholpen door: Olivier

Via mijn broer bij PlatetTV.nl gekomen. Met namen voor deze winkel gekozen omdat de prijzen lager waren dan bij andere winkels en ze bestaan al lang dus dat is voor mij ook een zekerheid. Het model dat ik wou was er niet maar ze hadden meer dan genoeg keuze uit andere modellen. prima geholpen en een mooie prijs gekregen. Ook via de chat van te voren even contact gehad en ook dat liep goed.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Goede service tegen goede prijs.

Door: Dhr. Appel | Ordernummer: 111408| Aankoopdatum: 27-05-2014    Geholpen door: Marco

Goed geholpen bij vragen; alleen vergeten te vermelden dat je alleen met ideal kan betalen. Goede service tegen goede prijs.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via de buurvrouw te horen gekregen over PlatteTV.nl

Door: Dhr. Sterkens | Ordernummer: 111355| Aankoopdatum: 26-05-2014   Geholpen door: Ralf

Via de buurvrouw te horen gekregen over PlatteTV.nl. Fysieke winkel bij ons in de buurt, wat erg makkelijk is! Wij zijn niet echt internetkopers dus dit is echt een groot pluspunt voor ons! Netjes geholpen in de winkel, nette winkel. Goede uitleg gekregen van verkoper, heeft verstand van zaken! Zeer tevreden!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Uistekende prijs

Door: Dhr. Geurts | Ordernummer: 112040| Aankoopdatum: 25-05-2014    Geholpen door: Daniel

Nieuwste Samsung LED TV gekocht voor een uitstekende prijs. Ik raad het aan om voor de beste prijzen altijd even telefonisch contact op te nemen. TV opgehaald in Nijmegen, overigens een hele mooie winkel. Dik tevreden over deze aankoop.


3 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Voorraad beheer kan beter..

Door: Dhr. Maas | Ordernummer: 112333| Aankoopdatum: 24-05-2014   Geholpen door: -

Via de site gekeken of het product op voorraad was, daar stond voldoende voorraad dus naar de winkel in Breda gereden. daar aangekomen niet meer op voorraad terwijl de site aangeeft wel. Dit tot 2 keer toe meegemaakt. vergelijkbaar product maar meegenomen. stond op de doos gratis ziggo pakket erbij, dacht deze in de doos terug te vinden maar helaas. terug naar filiaal gereden, kreeg te horen dat ik via Humax het product zou krijgen (nog nooit meegemaakt), maar daar staat dat het bij de doos geleverd wordt. Helaas dus geen gratis pakket erbij terwijl dat wel vermeld wordt op de site. misschien vermelden bij de site beperkt meegeleverd. + punt : Word wel vriendelijk geholpen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Mooie winkel met veel keuze!

Door: Dhr. Tempelaars | Ordernummer: 110673| Aankoopdatum: 23-05-2014    Geholpen door: Roy Kerkhoff

Erg veel keuze in de winkel. Ik wist eigenlijk niet dat er zoveel te zien was, van TV tot BBQ. Gewoon goed en mooie spullen en mooi dat Playseat® verkocht wordt!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Correcte service, ook bij problemen!

Door: Dhr. Phillipens | Ordernummer: 109925| Aankoopdatum: 22-05-2014    Geholpen door: Roy Kerkhoff

De bestelde TV was helaas niet meer leverbaar en we kregen na een korte mailwisseling een uitstekend alternatief aangeboden. Helaas bleek deze na installatie stuk te zijn (fout / inwendige barst in het scherm).....enorm balen en we zagen de bui al hangen, maar na één telefoontje werd er meteen een afspraak gemaakt om de TV om te ruilen voor een nieuwe. Top service zoals het hoort. De volgende keer bestellen we gewoon weer bij plattetv.nl !!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top service!

Door: Dhr. NvT | Ordernummer: 111365| Aankoopdatum: 21-05-2014    Geholpen door: Tim Swens

Goed geholpen bij het afhandelen van een "beschikbaarheid" probleem. Dit is zeer netjes en correct opgelost door PlatteTV. Top!


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Slechte service en voorraad die niet klopt

Door: Mevr. Isabella | Ordernummer: 110871| Aankoopdatum: 20-05-2014  |   Geholpen door: -

ik had een Philips tv bested, en was op voorraad, grne balletjes, echter tv bleek niet op meer op voorraad en kreeg alternatief aangeboden van 100 euro duurder als eerste tv, daarna zelf alternatief gezocht en om compensatie gevraagd, mededeling compensatie zou goed komen maar wederom tv niet op voorraad wel als voorraad op de site, kreeg weer alternatief aangeboden maar weer met meer prijs van euro, dus kontakt gezocht via chat en er werd mij geode compensatie geboden dus besloten op aanbieding in te gaan, tv zou op voorraad te zijn, volgende dag echter geen mail dat ik tv kan ophalen, weer kontakt gehad via chat en tv zou andere dag komen en wederom weer geen email, daarna gebeld met winkel om vijf uur in de middag of tv er was, gelukkig namen ze de telefoon op, en meneer zei oh ja tv is binnen doos staat voor me, ik moest dus zelf bellen, tv is opgehaald, ben heel goed geholpen door marco op de chat maar dit is zeker de laatse keer dat ik hier bestel,heel slechte service en slechte voorraad op internet, maar daar zijn meer klachten over maar ze doen er niks aan. ze bieden klanten alternatief en hopen dat ze hierop ingaan zeker betere provisie op deze tvs

Reactie Allesvoor: Beste Isabella, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Ik heb meegekeken met uw bestelling en zie inderdaad dat hier dat het door u bestelde toestel nog op voorraad stond. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Door de laatste gereserveerde voorraad gaf het systeem nog beschikbare modellen aan. Hier bieden wij onze welgemeende excuses voor aan. Daarnaast is het voor u bestemde afhaalbericht, wat wij per e-mail sturen helaas niet op de juiste wijze verzonden. Desondanks wensen wij u veel plezier van uw toestel toe. Met vriendelijke groet, Roy Kerkhoff Servicemanager PlatteTV.nl


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Thuis op je luie stoel bestellen..

Door: Dhr. Zwirs | Ordernummer: 110753| Aankoopdatum: 19-05-2014  |   Geholpen door: Marco

Thuis op je luie stoel een mooie tv bestellen. Dat gaat heel gemakkelijk bij plattetv.nl. Fijn email contact met het personeel en dat tot s'avonds laat. En een mooie tv voor een mooie prijs. Ruim assortiment met veel in de showroom zodat je weet wat je koopt. Ik zou iedereen aanbevelen om hier te bestellen. Fijn personeel die je graag van dienst zijn.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer servicegericht!..

Door: Dhr. EvL | Ordernummer: 110656| Aankoopdatum: 18-05-2014    Geholpen door: Roy

Servicegericht! Klantvriendelijk en super snelle service. Via de mail in eerste instantie contact over LG tv en in winkel Arnhem afgehaald voor mooie pr


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snel contact en goede prijzen!..

Door: Dhr. Klepper | Ordernummer: 111005| Aankoopdatum: 17-05-2014  |   Geholpen door: Roy

Ik heb eerder contact en informatie gezocht via telefoon en mail. Tot een goede prijs gekomen voor een Samsung 4K tv na inruilen. Direct meegenomen


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede snelle service..

Door: Dhr. T. in 't Zand | Ordernummer: 110336| Aankoopdatum: 16-05-2014    Geholpen door: Tim

Oorspronkelijk de Onkyo A-5VL versterker gekocht. Bleek niet leverbaar meer te zijn. Dit was helaas nog niet aangepast op de site: bij veel filialen was alles nog groen. Na mijn terugkoppeling werd dit direct aangepast. Tim dacht mee, en stelde uiteindelijk de Yamaha versterker voor. Die voldeed ook goed en werd direct, zonder meerkosten, opgestuurd. Uiteindelijk goed en snel geholpen. Tevreden klant!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Huppetaa..

Door: Dhr. Roel | Ordernummer: 25370| Aankoopdatum: 15-05-2014    Geholpen door: Tessa

Heb Nikon gebeld om Firmware te updaten wat dus niet lukte met Nikon ondersteuning. Vandaar terug gegaan naar Plattetv waar ik door Tessa en Maick uitzonderlijk goed geholpen ben. Maick zei kom maar hier zet ik het er effe op. Met 10 minuten was het gebeurd. Dank je wel mensen. Een dikke tien!!!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kortom service is super..

Door: Dhr. Geert | Ordernummer: 25370| Aankoopdatum: 14-05-2014    Geholpen door: -

Ik kreeg te horen dat de tv die ik besteld heb (een philps 42inch 5000serie) niet meer leverbaar is krijg ik een nieuwe philips 6000 serie 42inch paar honderd euro duurder voor de zelfde prijs aangeboden


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed geholpen..

Door: Nieuwland | Ordernummer: 25370| Aankoopdatum: 12-05-2014  |    Geholpen door: Maick

Kwamen in de winkel in Arnhem voor een nieuwe TV, ben in de winkel goed geholpen en daar door met een goed gevoel en een nieuwe TV naar huis gegaan


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede service..

Door: J. Jelijs | Ordernummer: 25347| Aankoopdatum: 11-05-2014  |   Geholpen door: Danny

Goede service en goed idee om de producten gratis te laten bezorgen


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Vriendelijk..

Door: E.Jansen | Ordernummer: 25316| Aankoopdatum: 10-05-2014    Geholpen door: Wilco

Het ziet er allemaal keurig uit, overzichtelijk. vriendelijk hulp.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prettig geholpen..

Door: Hellinga | Ordernummer: 25271| Aankoopdatum: 08-05-2014  |   Geholpen door: Tessa

Kwam in de winkel voor een Braun Stoomstrijkijzer, deze was helaas niet in de winkel. de vriendelijke dame heeft deze voor mij besteld. prettig geholpen en ook zeer vriendelijk


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Deskundig personeel..

Door: Lucia | Ordernummer: 25195| Aankoopdatum: 07-05-2014    Geholpen door: Mathew

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Winkel om bij terug te komen!! Ben zeer content met hoe ik als klant geholpen ben. Werd goed met me meegedacht alsmede niet a.h.w. overgehaald om duurdere apparaten te kopen, als welke ik in mijn hoofd had. Mathew was ervaren, deskundig, vriendelijk en nam ruim de tijd voor me, hetgeen ik als zeer klantvriendelijk heb ervaren. Verder was een snelle levering mogelijk en kreeg ik ook goede uitleg over service en garanties. Hoop oprecht dat ik lang plezier zal hebben van beide apparaten. Ga zeker terug naar deze winkel als ik weer iets nodig heb.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Geslaagd..

Door: Edwin | Ordernummer: 25238| Aankoopdatum: 04-05-2014    Geholpen door: Maick

Was op zoek naar een nieuwe TV, in de winkel winkel geslaagd voor het Top model van Samsung UE46F8000


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  servicegericht..

Door: Van Liempt | Ordernummer: | Aankoopdatum: 02-05-2014  |   Geholpen door: Mathew

Zul je net zien, vrijdagmiddag gaat de wasmachine stuk en met twee kinderen is zo'n machine ook echt onmisbaar. Allesvoorwasmachines.nl was gelukkig (17:45u) telefonisch bereikbaar en ondanks dat de bestellingen voor zaterdag al vol zaten is er toch een oplossing bedacht. Zaterdagochtend 10:30u was de nieuwe wasmachine al bezorgd en geïnstalleerd. Kortom zeer tevreden over de service gerichtheid en het meedenken met de klant.


3.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Keurige bediening..

Door: Verkerk | Ordernummer: | Aankoopdatum: 01-05-2014  |   Geholpen door: Roy

Ik vind de winkel aan de smalle kant voor mijn rolstoel. Ik kan moeilijk omkeren. Voor de rest altijd keurige bediening en hebben altijd wat ik nodig heb.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Netjes aangesproken..

Door: Eikmans | Ordernummer: 25122| Aankoopdatum: 28-04-2014  |   Geholpen door: Danny

Aangenaam bezoek in de winkel, werd netjes aangesproken toen ik binnen kwam en duidelijke uitleg


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede hulp..

Door: Bieleman | Ordernummer: 25079| Aankoopdatum: 26-04-2014  |   Geholpen door: Wilco

Goede hulp, ik kom hier altijd terug. wordt altijd prettig geholpen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Aanrader!..

Door: Radevaletta | Ordernummer: | Aankoopdatum: 23-04-2014    Geholpen door: Roy

Kwam voor een Weber ging weg met een Brada. Na wat internet vooronderzoek naar de winkel in Arnhem gereden en vriendelijk en competent geholpen door Roy. De gezochte Weber E-310 original was niet meer verkrijgbaar en als speciale aanbieding kon ik een Brada 7300 RVS voor dezelfde prijs meenemen. Opgehaald in Doetinchem en 2 dagen later in 2 uurtjes in elkaar gezet. Materialen en constructie zijn hoogwaardig en de handleiding is duidelijk. Alles voelt zeer degelijk aan. Hij staat prachtig op het balkon en bij het proefdraaien bereikt hij binnen 10 minuten een temperatuur van meer dan 200 graden onder de kap. Kortom een aanrader!!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede service..

Door: Mw. Brader | Ordernummer: 24908| Aankoopdatum: 22-04-2014    Geholpen door: Tessa

Wij komen hier al 50 jaar en worden altijd zeer prettig geholpen. De service is hier ook altijd goed. Verder ziet de winkel er met de jaren steeds beter uit en het assortiment is ook zeer uitgebreid!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Klantvriendelijk..

Door: Hopman | Ordernummer: 25024| Aankoopdatum: 20-04-2014    Geholpen door: Roy

Klantvriendelijkheid is het juiste woord. Er is de mogelijkheid voor onderhandeling en dat bevalt natuurlijk altijd! :)


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Dikke prima..

Door: Mw. Valkenier | Ordernummer: 24999| Aankoopdatum: 19-04-2014  |  Geholpen door: Paul

goed merk voor scherpe prijs, mooie winkel, gratis parkeren. Dikke prima deze winkel


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Duim omhoog..

Door: A.P. Pasman | Ordernummer: | Aankoopdatum: 19-04-2014    Geholpen door: Mathew

Wij wonen al sinds 71 in Arnhem noord. Wij oa hebben inmiddels een wasmachine en een staafmixer aangeschaft. Allemaal een dikke duim omhoog. OOk hebben we de zaak zien groeien, echt we zijn heel tevreden.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Unieke service..

Door: Ton Gijsbers | Ordernummer: | Aankoopdatum: 17-04-2014    Geholpen door: Roy

Op 15 april vroeg ik advies over een LG TV via E-mail. Roy had een beter advies en aanbod over een andere LG TV. deze kon hij me aanbevelen.Ik kon een mooie deal met hem afsluiten en deze deal komt hij tot in de puntjes na. Gisteren de deal afgesloten vandaag TV ontvangen. Deze service heb ik nog nooit meegemaakt.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Geen klachten..

Door: Groenewold | Ordernummer: 24800| Aankoopdatum: 16-04-2014    Geholpen door: Wilco

Ik heb absoluut geen klachten, heb hier al heel wat gekocht. Dat zegt genoeg toch?


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via vrienden..

Door: Herman | Ordernummer: 110295| Aankoopdatum: 13-05-2014    Geholpen door: Jochem

Via vrienden gehoord over PlatteTV. Goede spullen, goede service en lekker op het gemak even rondkijken naar de alle TV's. Mooie zaak, helder en duidelijk. Alles overzichtelijk!! Kortom prima!!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kende ik van eerdere aankopen

Door: M. Coenraad | Ordernummer: 110467| Aankoopdatum: 12-05-2014    Geholpen door: Michael

Plattetv kend ik al van eerdere aankopen. Altijd goed geholpen hier! Nu een mooie harman kardon set gekocht. Hele mooie demonstratie gekregen van de medewerker. Goede uitleg met duidelijke punten. Veel tv's in de winkel, maar ook qua geluid hebben ze genoeg staan. Winkel is op deze punten helemaal aan te raden!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Makkelijk winkelen bij PlatteTV

Door: Dhr. Jansen | Ordernummer: 110463| Aankoopdatum: 11-05-2014    Geholpen door: Michael

Makkelijk winkelen bij Plattetv.nl website en winkel overzichtelijk ingedeeld. Makkelijk kopen zo. Uitstekend geholpen door de medewerker. Goed advies voor een nieuwe tv voor mijn moeder. Meer dan genoeg tv's om uit te kiezen. Maar dankzij goed advies snel de juiste keuze gemaakt. Plattetv heeft scherpe prijzen, goede service en veel assortiment, aan te raden dus!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede inruilprijs

Door: Stan | Ordernummer: 108444| Aankoopdatum: 10-05-2014  |  Geholpen door: Marco

Via Google gezocht waar ik een TV kan kopen en waar er ingeruild kan worden. Dit vond ik erg belangrijk! Prettig contact gehad met de winkel, snelle reactie op vragen! Parkeren voor de deur ideaal! Nette winkel en erg overzichtelijk. Erg tevreden!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Service gericht!..

Door: Martens | Ordernummer: 110196| Aankoopdatum: 09-05-2014  |   Geholpen door: Roy

Deze winkel is klantoplossend! Zeker aan te bevelen en kom hier al na een tweede aankoop. Dat zegt genoeg!


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Waardeloze service..

Door: A.C. van Schaik | Ordernummer: 105864| Aankoopdatum: 08-05-2014   Geholpen door: Marco

Op 17 maart heb ik 4 Sonos Play:1 boxen met muurbeugels besteld en betaald. Ik ben ervan uitgegaan dat de spullen onmiddellijk geleverd zouden worden, PlatteTV had mij niet bericht dat ik een bestelling had geplaatst die niet onmiddellijk uitvoerbaar was. Maar op 9 april had ik nog niets gehoord, dus maar eens navraag gedaan. Antwoord was dat levering nog twee weken zou duren. Drie weken later nog niets gehoord. Dus maar gerappelleerd en aangegeven dat ik in de knel dreigde te komen omdat ik de spullen dringend nodig heb. Antwoord was dat de spullen eind van de week binnen zouden zijn en onmiddellijk zouden worden uitgeleverd aan mij. Vervolgens bleef het weer stil. Twee weken later opnieuw gerappelleerd. Antwoord: de verkeerde spullen zijn binnengekomen. Mijn vraag: waarom laat u mij dat dan niet weten? Antwoord van PlatteTV: "Ik beantwoord alleen uw vraag. Ik heb verder geen contact met u gehad." Ik vind het belachelijk dat ik zelf steeds moet rappelleren en niet spontaan door PlatteTV geïnformeerd word over vertragingen in de levering. En dan nog wordt er niet in oplossingen voor de klant gedacht. PlatteTV heeft een mogelijkheid van spoedbezorging, maar dat is kennelijk alleen als je ervoor betaalt, niet als PlatteTV fouten maakt of problemen veroorzaakt. Dat bij PlatteTV de klant centraal staat, is makkelijk gezegd. Ik heb het niet ervaren.

Reactie PlatteTV.nl Beste heer Van Schaik, Bednakt voor uw feedback. Onze welgemeende excuses voor het ongemak in deze bestelling. We hadden verwacht eerder de Sonos producten te kunnen leveren. Helaas is de uitlevering vertraagd en daar bent u de dupe van geworden. Ondertussen hebben we dit afgelopen zaterdag met u opgelost en heeft u uw bestelling in huis. We wensen u in ieder geval veel plezier van deze mooie set toe. Met vriendelijke groet, Roy Servicemanager PlatteTV.nl


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Vanuit eerdere aankoop gekomen..

Door: Van Nispen | Ordernummer: 110001| Aankoopdatum: 07-05-2014  |  Geholpen door: Roy

Ik kom vanuit een eerdere aankoop van een Samsung F8000 serie. Ik kom nu iets voor het geluid halen. Demonstratie gehad en direct mee kunnen nemen. Klonk prima!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Vanuit Kieskeurig naar PlatteTV..

Door: R. Simon | Ordernummer: 109843| Aankoopdatum: 06-05-2014   Geholpen door: Jochem

Op Kieskeurig gezocht naar een nieuwe televisie. Via een Sony toestel kwam ik bij PlatteTV.nl terecht, op website zag ik dat zij ook in Breda gevestigd zijn. Hierop heb ik besloten langs te gaan in het filiaal te Breda, hier ben ik goed geholpen en heb een mooie combinatieprijs gekregen. Snelle levering van het toestel, hier ben ik blij mee!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Scherpe prijs..

Door: T. Antonis | Ordernummer: 109248| Aankoopdatum: 05-05-2014   Geholpen door: Tim

Via Tweakers ben ik bij PlatteTV.nl uitgekomen, voornamelijk voor deze winkel gekozen vanwege de scherpe inruilprijs die ze me aanboden. De service is gewoon goede, steeds vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrieden/familie en kennissen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prima prijsstelling, mooi assortiment, perfecte service!..

Door: Rick Gaspersz | Ordernummer: 109097| Aankoopdatum: 04-05-2014  | Geholpen door: Tim

Op de website was de omschrijving van de door mij gewenste tv (op 1 na hoogste model uit de serie) niet correct: de tv die ik had gekocht heeft in tegenstelling tot wat de website vermeldde, geen camera. Nadat ik de tv had gekocht, kwam ik daarachter en besloot de koop te annuleren. Na uitgebreid overleg, waarbij er zeer veel oplossingen werden geboden die ik niet aantrekkelijk vond, is mij het topmodel geboden voor de reeds scherpe prijs van het model dat ik initieel had gekocht. Dit omdat plattetv erkende dat het een fout op de site had gemaakt. Dit is allemaal via de chat gebeurd, wat mij een gang naar een winkel of een lang telefoongesprek bespaarde. De reacties op de chat waren ook zeer snel zodat het binnen de dag was opgelost.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Keurig geholpen, zeer nette afhandeling...

Door: Ente | Ordernummer: 109633| Aankoopdatum: 03-05-2014    Geholpen door: Danny

Van te voren even gebeld of het scherm gereserveerd kon worden, paar minuten later werd ik netjes terug gebeld en kon ik het toestel afhalen. Goede winkel


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via mijn zoon getipt..

Door: Mw. J. van der Wielen | Ordernummer: 108569| Aankoopdatum: 02-05-2014    Geholpen door: Guido

Onze 1e aankoop bij deze winkel. Via mijn zoon deze winkel getipt gekregen, hij zei dat ik hier moest gaan kijken, en kennen wat mensen die ook hier hebben gekocht. Heb ze toen gebeld om te vragen of ze met de Pasen op waren want ik wou naar een bepaald toestel komen kijken, toen gelijk een goeie aanbieding gekregen. Winkel zou wel op bepaalde wat moderner mogen, bijvoorbeeld de ingang en enkele puntjes op i. Wel heel veel keus. Helemaal prima geholpen door de verkoper, zowel aan de telefoon als in de winkel. Werd ook netjes telefonisch op de hoogte gehouden


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Service was top!

Door: Julio | Ordernummer: 109380| Aankoopdatum: 01-05-2014  |   Geholpen door: Aron

Service was top! heel mooi product voor een scherpe prijs. Ook blij dat ik mijn oude televisie kon inruilen met goede service


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kwam alleen kijken..

Door: Gerritsen | Ordernummer: 109295| Aankoopdatum: 30-04-2014    |  Geholpen door: Roy

Ik ging een horloge wegbrengen in het winkelcentrum, liep langs en zag een super aanbieding voor een Samsung TV. Advies gekregen en direct gekocht samen met een Bose Slo geluidsysteem. Keurige service en meedenkend personeel!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Bose dealer!

Door: H. Van Stekelenburg | Ordernummer: 109112| Aankoopdatum: 29-04-2014    |  Geholpen door: Bert

Ik liep langs de winkel in Nijmegen, tijdens mijn vorige aankoop al gezien dat PlatteTV.nl Bose dealer is, vandaar ook dat ik even langs ging. Scherpe prijs gezien via internet, dit bleek concurrent te zijn, gelukkig konden ze me tegemoetkomen. Het assortiment is zeker ruim genoeg, ook op het gebied van audio en Bose. Mijn zus heeft op aanraden bij mij gister een TV gekocht bij PlatteTV.nl, dus dit zou ik ook zeker blijven doen.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Vriendelijk personeel

Door: B. Hesselink | Ordernummer: 108667| Aankoopdatum: 28-04-2014    |  Geholpen door: Nina

Via de livechatfunctie op de website een mooie order geplaatst en stond netjes gereserveerd in de winkel.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Uiteindelijk zeer tevreden over oplossing en verkoper!

Door: Martijn en Sandra | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 27-04-2014    |  Geholpen door: Liewe

Helaas pech gehad met onze Sony, die binnen garantietermijn stuk gegaan is en welke niet meer leverbaar was nu. Echter zeer netjes opgelost door Liewe en ons tegemoet gekomen met onze nieuwe aankoop. Absoluut professioneel, geduldig en netjes opgelost!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Super, geweldig, fantastisch

Door: Bas Dijkhof | Ordernummer: 108989| Aankoopdatum: 26-04-2014    |  Geholpen door: Nina

Ik had gisterenavond laat via internet een Samsung UE46F6510 besteld en aangegeven dat ik deze af wilde halen in Doetinchem. Vanmorgen om een paar minuten over 9 kreeg ik een telefoontje van Mevrouw Swens met de mededeling dat mijn bestelde TV niet op vrije voorraad was. Deze uiterst vriendelijke mevrouw kon me de UE46F6740 aanbieden tegen gereduceerd tarief. Heel erg netjes, ik ben uiterst tevreden en zal platteTV ten sterkste aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een nieuwe en goede TV, voor een leuke prijs bij een super klantvriendelijk bedrijf. Mijn complimenten. Ga zo door!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  In de winkel beluisteren

Door: Lind | Ordernummer: 109017| Aankoopdatum: 25-04-2014   |  Geholpen door: Maick

Overzichtelijke website. Was al langer opzoek naar dit systeem van Bose, toen ik PlatteTV.nl tegen gelukkig hebben ze winkels waar je dit systeem kunt beluisteren. en dat heeft de keuze bepaald dat ik hem ook hier gekocht heb


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Via een vriend gehoord over PlatteTV

Door: Bram | Ordernummer: 108873| Aankoopdatum: 24-04-2014   Geholpen door: Jochem

Via vriend gehoord over PlatteTV. Gekeken op de website. Overzichtelijke mooie website, waar ik een geschikte TV zag. Goed geholpen in de winkel. Mooie prijs voor een goed toestel! Goed geadviseerd en zeker goed dat er een A-Z servicepakket word aangeboden! Zeer tevreden!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Kwam voor een Weber ging weg met een Brada

Door: Radelavaletta | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 23-04-2014  Geholpen door: Roy

Na wat internet vooronderzoek naar de winkel in Arnhem gereden en vriendelijk en competent geholpen door Roy. De gezochte Weber E-310 original was niet meer verkrijgbaar en als speciale aanbieding kon ik een Brada 7300 RVS voor dezelfde prijs meenemen. Opgehaald in Doetinchem en 2 dagen later in 2 uurtjes in elkaar gezet. Materialen en constructie zijn hoogwaardig en de handleiding is duidelijk. Alles voelt zeer degelijk aan. Hij staat prachtig op het balkon en bij het proefdraaien bereikt hij binnen 10 minuten een temperatuur van meer dan 200 graden onder de kap. Kortom een aanrader!!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Meerdere malen teruggekomen

Door: E. Walraven | Ordernummer: 108672| Aankoopdatum: 22-04-2014   Geholpen door: Guido

Heb al meerdere malen bij deze winkel gekocht, oa een TV. Reden dat ik hier steeds terugkom is de goeie, goeie service en goeie uitleg. Website goed in orde, veel informatie over de produkten. Mooie winkel, overzichtelijke indeling. Prima geholpen, goeie professionele klantvriendelijke klantbenadering.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact