Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via een vriend gehoord over PlatteTV

Door: Bram | Ordernummer: 108873| Aankoopdatum: 24-04-2014   Geholpen door: Jochem

Via vriend gehoord over PlatteTV. Gekeken op de website. Overzichtelijke mooie website, waar ik een geschikte TV zag. Goed geholpen in de winkel. Mooie prijs voor een goed toestel! Goed geadviseerd en zeker goed dat er een A-Z servicepakket word aangeboden! Zeer tevreden!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kwam voor een Weber ging weg met een Brada

Door: Radelavaletta | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 23-04-2014  Geholpen door: Roy

Na wat internet vooronderzoek naar de winkel in Arnhem gereden en vriendelijk en competent geholpen door Roy. De gezochte Weber E-310 original was niet meer verkrijgbaar en als speciale aanbieding kon ik een Brada 7300 RVS voor dezelfde prijs meenemen. Opgehaald in Doetinchem en 2 dagen later in 2 uurtjes in elkaar gezet. Materialen en constructie zijn hoogwaardig en de handleiding is duidelijk. Alles voelt zeer degelijk aan. Hij staat prachtig op het balkon en bij het proefdraaien bereikt hij binnen 10 minuten een temperatuur van meer dan 200 graden onder de kap. Kortom een aanrader!!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Meerdere malen teruggekomen

Door: E. Walraven | Ordernummer: 108672| Aankoopdatum: 22-04-2014   Geholpen door: Guido

Heb al meerdere malen bij deze winkel gekocht, oa een TV. Reden dat ik hier steeds terugkom is de goeie, goeie service en goeie uitleg. Website goed in orde, veel informatie over de produkten. Mooie winkel, overzichtelijke indeling. Prima geholpen, goeie professionele klantvriendelijke klantbenadering.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Professionele indruk

Door: Schreurs | Ordernummer: 108407| Aankoopdatum: 21-04-2014  |  Geholpen door: Paul

In de winkel geweest voor een nieuwe TV. De Winkel in Arnhem heeft een ruime keuze en het personeel neemt alle tijd om welke vragen dan ook goed te beantwoorden. Professionele indruk


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Bekend via internet

Door: M. Versleije | Ordernummer: 108475| Aankoopdatum: 20-04-2014  |  Geholpen door: Guido

We kennen deze winkel hier uit de stad maar ook via internet. Nadeel van de website vind ik dat je niet kunt filteren op bijvoorbeeld formaat en verschillende functies. Verder was de informatie goed. In de winkel staan veel TV's, wel vinden we het jammer dat de home cinema set waarvoor we kwamen niet op voorraad was, terwijl dit wel online stond aangegeven. Goed geholpen door de verkoper, goeie uitleg gehad.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Verkoop in prettige sfeer!

Door: V. Bolder | Ordernummer: 108527| Aankoopdatum: 19-04-2014  |  Geholpen door: Roy

Fijne bediening, prettige sfeer in de winkel en kennis van zaken! Goede prijs gekregen


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Deal komt hij tot in de puntjes na!

Door: Ton Gijsberts | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 18-04-2014  |   Geholpen door: Roy

Op 15 april vroeg ik advies over een LG TV via E-mail. Roy had een beter advies en aanbod over een andere LG TV. deze kon hij me aanbevelen. Ik kon een mooie deal met hem afsluiten en deze deal komt hij tot in de puntjes na. Gisteren de deal afgesloten vandaag TV ontvangen. Deze service heb ik nog nooit meegemaakt. Groetjes Ton.

Reactie Allesvoor: Beste Ton, Nogmaals bedankt voor uw goede ervaringen. Ik wens u heel veel plezier van deze mooie LG tv en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Roy Servicemanager


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Snel bezorgd, heel fijn

Door: Marijke V | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 17-04-2014  |  Geholpen door: LiveChat

Ik ben zeer tevreden over Plattetv.nl. Ik vind het concept echt super vooral de live chat. Via de live chat heb je direct contact met een medewerker die al je vragen beantwoord. Indien je dit wenst kan er direct een offerte voor je worden opgesteld en deze heb je dan ook direct in je mailbox. De afhandeling loopt daardoor makkelijk en snel. Het tijdstip van bezorgen kun je ook afstemmen. Bij ons was de bezorger keurig op tijd en zeer correct. Ik kan zeker iedereen adviseren om hun aankoop via Plattetv.nl te doen! Goede prijs, snel en correct!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Op voorraad!

Door: CR | Ordernummer: 109313| Aankoopdatum: 17-04-2014  |   Geholpen door: Roy

Goed behandeld en volt. Artikel gelijk op voorraad en meegenomen. Kom hier uiteraard vaker


3.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snelle en goede service

Door: Mevr. Atteveld | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 16-04-2014  |   Geholpen door: -

Mijn tv en de bijbehorende beugel online gekocht. Super snelle levering. De beugel die ik erbij had bestelt terug gebracht aangezien die niet Voorde tv geschikt was. De tv discounter Arnhem zit in de buurt dus dacht breng hem daar retour. De verkoper heeft me erg onbeschoft behandeld. In die winkel kom ik in ieder geval niet meer terug.

Reactie Allesvoor: Beste mevrouw Atteveld, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat u dit zo ervaart. Mijn collega heeft u uitgelegd dat u uw Sony tv via de voet aan de wand kunt monteren. Dit betekent dat u geen extra muursteun nodig heeft. Mijn collega heeft deze steun ingenomen en u het bedrag teruggenomen. Wij hebben u vervolgens nog telefonisch gecontact om deze ervaring te bespreken. We hopen u in de toekomst graag nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roy Servicemanager


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snel bezorgd, heel fijn

Door: Dhr. Kerker | Ordernummer: 24921| Aankoopdatum: 16-04-2014   Geholpen door: Mathew

Ik kan er altijd lekker snuffelen en dingen bekijken. Ik heb eerder wat dingen gehaald in filiaal Arnhem. Ik kom uit Velp en woon nu in Doesburg en de winkel viel op vanuit buiten. Ben nu naar binnen gegaan voor een wasmachine en heb deze aangeschaft. Hij wordt snel bezorgd, heel fijn.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Word altijd keurig netjes geholpen.

Door: Steenstra | Ordernummer: 24919| Aankoopdatum: 15-04-2014  |  Geholpen door: Tessa

Heb hier al zoveel dingen gehaald. Word altijd keurig netjes geholpen. Heb nooit geen klachten. Kom eigenlijk altijd hier en zeer prettig.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Duidelijke uitleg

Door: Mevr. Boersema | Ordernummer: 24796| Aankoopdatum: 15-04-2014    Geholpen door: Mathew

Wij zijn naar Fotobouw gekomen omdat het kleinschalig is dat is prettig. Wij zijn leken op dit gebied, en de uitleg was duidelijk wat ons doen besluiten hier te kopen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede hulp

Door: Dhr. Verheijne | Ordernummer: 24775| Aankoopdatum: 08-04-2014    Geholpen door: Tessa

Werd prettig geholpen door deze dame. Groot assortiment en ze hebben verstand van zaken. Kom hier al jaren met mijn vrouw vanwege de goede hulp


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Inruilmogelijkheid

Door: R. Keizer | Ordernummer: 107490| Aankoopdatum: 15-04-2014  |   Geholpen door: Tim Swens

Via Google opzoek gegaan naar een Bose systeem, deze winkel trok snel mijn aandacht omdat ze ook inruilen. Dat vind ik een sterke factor. Op de website staat veel en goeie informatie, lekker duidelijk. Via de website toen formulier ingevuld wat ik terugkreeg voor mijn oude Bose spullen. Contact per email en telefoon liep goed, lekker snel antwoord. Mooie overzichtelijke winkel in Nijmegen, ruim aanbod. Als ik nog een keer wat nodig heb ga ik weer hier naar toe.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  PlatteTV kende ik via mijn dochter..

Door: A. Rooijendijk | Ordernummer: 107902| Aankoopdatum: 15-04-2014    Geholpen door: Michael

Plattetv.nl kende ik al via mijn dochter, die heeft vorige maand bij Plattetv.nl naar tevredenheid ook een gekocht. Goed geholpen in de winkel door de medewerker, goede uitleg mogen krijgen. Assortiment is groot, veel tv's en accesoires! Ik kan de winkel zelf ook weer door aanraden


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prima geholpen en goede voorlichting

Door: RA Nederhoed | Ordernummer: 108038| Aankoopdatum: 14-04-2014    Geholpen door: Maick

Naar de winkel gekomen om een nieuwe SmartTV uit te zoeken, we zijn snel en vakkundig van alle informatie voorzien. En hebben nu een prachtige TV meegenomen


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Nieuwste modellen op voorraad!

Door: Dhr. Nijssen | Ordernummer: 107802| Aankoopdatum: 14-04-2014    Geholpen door: Daniel

De nieuwste 2014 Samsung modellen direct uit voorraad leverbaar! Ben vriendelijk geholpen in de mooie winkel, ontzettend veel keuze!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Scherpe prijzen

Door: P. Smeets | Ordernummer: 104974| Aankoopdatum: 14-04-2014    Geholpen door: Daniel

Prima geholpen. Goede adviezen en prima meedenken. Kortom, aan te bevelen!!! Zeker vanwege de hele scherpe prijzen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede winkels!

Door: Spaans | Ordernummer: 24871| Aankoopdatum: 13-04-2014    Geholpen door: Anne

Gezocht naar Panasonic Plasma. Uiteindelijk voor PlatteTV.nl gekozen vanwege bekijk mogelijkheid en vergelijken in de winkel. Goeie uitleg van verschillen. Ruimtelijke indeling op merk bij elkaar.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Duidelijke uitleg in de winkel!

Door: Gardenier | Ordernummer: 107835| Aankoopdatum: 13-04-2014   Geholpen door: Liewe

de TV was op voorraad, dus meteen mee kunnen nemen! alles soepel verlopen. Ze hebben een ruim aanbod, scherpe prijzen en snelle levering. Al met al prima!


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Amateurs

Door: B. van Dijk | Ordernummer: 107453| Aankoopdatum: 13-04-2014   Geholpen door: Marco

Vorige week zondag heb ik dit product besteld. Levering in 1-2 werkdagen. Belofte maakt schuld. Een aantal keren gemaild waar dit product blijft. Telkens zou men contact opnemen met het distributiecentrum en zou ik daar meer van horen. Na een week geen vertrouwen meer. Dit is wanprestatie, want ze komen hun belofte niet na. Ze hadden het zelfs in de tussentijd bij bol.com kunnen bestellen als er leverproblemen waren. Daar had ik niets van hoeven merken. Uiteindelijk krijg ik nu mijn geld terug en heb ik alvast bij bol.com besteld, want zij kunnen wel leveren en dat is wat ik wil.

Reactie Allesvoor: Beste heer Van Dijk, Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Ik heb uw bestelling er bij gezocht en zie inderdaad dat een en ander niet helemaal verlopen is zoals u had verwacht. Wij hebben van Panasonic vernomen dat deze binnen 3 werkdagen uitgeleverd zou worden. Dit is helaas niet gebeurd en daar bieden wij onze welgemeende excuses voor aan. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, wij hopen u graag een volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roy Team PlatteTV.nl


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Echt nooit meer

Door: Van Veen | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 12-04-2014  |  Geholpen door: -

Was op zoek naar een LED TV, maat 27-30 inch. Omdat ik de TV's graag in de showroom wilde bekijken, heb ik de voorraad op de site bekeken. Volgens de website van plattetv.nl was er voldoende voorraad. Er zouden in deze maten, verschillende modellen(meer dan 7) van diverse merken redelijk(3 groene bolletjes)aanwezig moeten zijn in Arnhem. Omdat verschillende negatieve klanten reviews over dit onderwerp al aan de orde waren geweest op deze site, was ik eigenlijk al tevreden met 2 of 3 modellen. Helaas was ik te naïef. Afgelopen zaterdag 12 april 2014 was er namelijk geen enkel model of merk met deze maten in de winkel aanwezig!!! Niet op voorraad en niet in de showroom. Zonde van de kilometers. De verkoper probeert zich vervolgens achter allerlei onzinverhalen, lees leugens, te verschuilen. Verkopers die wellicht ge(mis)bruikt worden, maar in deze moeilijke tijden blij zijn met hun baantje. Snel ergens anders solliciteren jongens. Advies: doe uw voordeel met deze waargebeurde trieste ervaring. TV aangeschaft bij Mediamarkt. Duidelijke website met een eerlijk overzicht van de voorraad.

Reactie Allesvoor:
Beste heer Van Veen, Vervelend om te vernemen dat u helemaal naar filiaal Arnhem bent gekomen en vervolgens weer met lege handen naar huis moest gaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Uit ervaring weten wij dat deze formaten vrijwel niet in de winkel worden gekocht en eigenlijk altijd via de website worden besteld en gratis worden thuis geleverd. Desalniettemin moet onze voorraadstatus natuurlijk gewoon de werkelijke voorraad weergeven, onze excuses dan ook dat dat in dit geval niet correct was. U bent inmiddels al voorzien van een ander model. Mochten wij u ergens anders toch nog bij van dienst kunnen zijn dan horen wij graag van u en dan zoeken wij uiteraard een passende oplossing. Ik zie uw reactie graag tegemoet op contact@plattetv.nl. Met vriendelijke groet, Roy Team PlatteTV.nl


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Afspraken worden niet nagekomen!

Door: A. Niggebrugge | Ordernummer: 106835| Aankoopdatum: 10-04-2014   Geholpen door: Danny

Had interesse in de nieuwe Samsung UE32H6410 en met inruil van mijn oude Led TV leek de deal snel gemaakt. PlatteTV.NL zou de TV die week binnen krijgen dus geen vuiltje aan de lucht. Alles verliep vlot, e-mail bevestiging en daarna mijn betaling. Ook de afspraak om de nieuwe TV te plaatsen kreeg ik dezelfde dag nog binnen. Op de dag van de plaatsing , 1 uur voordat de monteur zou komen , werd ik gebeld dat de TV niet geleverd kan worden omdat zij het niet binnen gekregen hebben. Was natuurlijk speciaal thuis gebleven en een andere afspraak afgezegd. Als compensatie voor het ongemak zou ik een schoonmaaksetje ter waarde van €20 bij de TV krijgen. Na wat onderhandelen zou ik uiteindelijk de CI+ module er gratis bij krijgen. De levering zou dan een week later plaats vinden. In het gesprek bleek dat i.p.v. een week later de TV pas 2 weken later zou komen. Heb de overeenkomst geannuleerd en nu maar hopen dat het geld binnen korte termijn teruggestort gaat worden. Wees eerlijk tegen je klanten en zeg niet dat je iets kan leveren als je het niet zeker weet. Ik vind het wel jammer dat dit zo gelopen is.

Reactie Allesvoor: Beste heer Niggebrugge, Bedankt voor uw bericht. Allereerst onze welgemeende excuses voor deze teleurstelling. Uiteraard betreuren wij het ten zeerste dat wij u niet tijdig dit nieuwste model van Samsung hebben kunnen leveren. Wij hadden van Samsung Nederland vernomen dat dit model tijdig uitgeleverd zou worden, zodat we hem bij u volgens afspraak konden leveren. Dit is helaas niet gelukt en daarom waren wij genoodzaakt de afspraak te verplaatsen. Helaas heeft u daarbij besloten de bestelling te annuleren. Desondanks hopen we dat u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Roy Team PlatteTV.nl


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Vriendelijk personeel

Door: Mevr. P.I. | Ordernummer: 24822| Aankoopdatum: 10-04-2014  |  Geholpen door: Danny

Goede winkel, en duidelijke uitleg van de producten.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer behulpzaam!

Door: Bart | Ordernummer: 107595| Aankoopdatum: 09-04-2014   Geholpen door: Paul de Boer

Snel en behulpzaam personeel en bezitten de benodigde productkennis. Zeer goed, behulpzaam bij het inladen extra's bijgeleverd tegen zeer aantrekkelijke prijs. In vrijwel elke prijsklasse (ook gebruikt) is een model aanwezig. Het totaalplaatje klopt in deze winkel, luisteren nog echt naar de klant en kunnen door goede kennis van zaken goed op de behoefte inspelen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Qua informatie toevoer kan het beter

Door: R. Werven | Ordernummer: 107238| Aankoopdatum: 08-04-2014   Geholpen door: Maick

OP de website staat dat het de volgende dag geleverd wordt, later bleek dit niet voor alle toestellen te gelden, zou wel handig zijn als dit beter vermeld wordt. Telefonisch contact gehad was wat rommelig. Uiteindelijk naar de winkel gegaan om de TV op te halen daar voor de rest goed geholpen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top geholpen

Door: M El Karouni | Ordernummer: 107390| Aankoopdatum: 07-04-2014  Geholpen door: Vincent

Makkelijk. Goede locatie en fijn dat je achter bij het magazijn kunt afhalen bij filiaal Nijmegen. Qua TV's veel keuzemogelijkheden. Zou iedereen die een TV nodig heeft hier langs sturen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Op advies langs gegaan

Door: Mevr. Lentjes | Ordernummer: 107538| Aankoopdatum: 06-04-2014  | Gekocht product: Philips 42PFL6678 |  Geholpen door: Daniel

Ken deze winkel vanuit de stad al heel lang, maar nooit echt naar binnen geweest om te gaan kijken. Op advies van een paar collega's en prijs vergelijk op internet ben ik toch langs geweest. Erg netjes geholpen, ze hebben verbazingwekkend veel TV's!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Klantvriendelijk, chat functie werkt perfect.

Door: Dhr. J. Maas | Ordernummer: 103666| Aankoopdatum: 05-04-2014  | Gekocht product: LG 42LN5758 |  Geholpen door: -

Goede service, tv die ik besteld had was uitverkocht, heb hiervoor een iets duurder model gekregen voor het zelfde geld. Perfect gewoon.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Doen niet moeilijk..

Door: Jans | Ordernummer: 107135| Aankoopdatum: 04-04-2014    Geholpen door: Roy

Ik had een tv besteld en ik had mij toch bedacht. Ze deden helemaal niet moeilijk en adviseerde mij goed welke grootte beter zou passen bij mij.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Regelmatig raad ik de winkel aan bij vrienden en familie, vanwege de goede service en de scherpe prijzen.

Door: Peeters | Ordernummer: 106870| Aankoopdatum: 03-04-2014    Geholpen door: Bert

Via eerdere aankoop bij ons teruggekomen, prijs is vrij scherp plus de mogelijkheid tot extra service pakket. Het assortiment is ruim, van alles wat, diverse merken, ook van het geluid.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  De formule winkel+online en de chatfunctie vind ik helemaal top.

Door: F. Watson | Ordernummer: 106976| Aankoopdatum: 02-04-2014  |   Geholpen door: Tim

Mijn eerste aankoop bij PlatteTV. Ik vind dat ze het hier top hebben geregeld. Ik had bij een andere webshop dit toestel voor een lagere prijs gezien, toen contact opgenomen met PlatteTV omdat ik hier liever kocht en zij waren zo flexibel om met de prijs mee te gaan. En daarnaast nog het voordeel dat ik 'm hier direct kon ophalen ipv 2 dagen levertijd.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prettige winkel en overzichtelijk!

Door: N.H. | Ordernummer: 106844| Aankoopdatum: 01-04-2014  |   Geholpen door: Roy

Zowel voorafgaand als in de winkel goed geholpen. Snelle en goede beantwoording van vragen. Eerlijk en goede prijzen na inruil!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snel geleverd en goed bereikbaar

Door: Jordy | Ordernummer: 106737| Aankoopdatum: 31-03-2014    Geholpen door: Roy

Ik heb op 28-3-2014 een Bose Companion 3 gekocht, ik had echter voor de aankoop nog een aantal vragen die zeer snel werden beantwoord via de Chat module. Na het antwoord op deze vragen heb ik de aankoop direct gedaan. Na het bestellen kreeg ik de bevestiging en een aantal uren later een track&trace code van de verzending. De volgende dag stond de post nl bezorger met het pakketje op de stoep. Zo hoort 't!! ik ben erg tevreden over de service, levering en niet te vergeten het product wat natuurlijk ook erg belangrijk is. Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede prijzen

Door: L. Hasanova | Ordernummer: 24658| Aankoopdatum: 01-04-2014    Geholpen door: Paul Kraan

Kom hier al jaren, valt nooit tegen en altijd goede prijzen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Vandaag gebeld vandaag gehaald

Door: Jaap | Ordernummer: 106797| Aankoopdatum: 29-03-2014  |   Geholpen door: Niko

Prima service, vriendelijk, duidelijk. Ik belde vanmorgen voor dit toestel, had hem elders goedkoper gezien. Kreeg een erg mooi aanbod, waarmee ik akkoord ben gegaan. Kon het toestel snel ophalen in filiaal Breda, dat is erg fijn want ik wilde het toestel snel hebben.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Van alle gemakken voorzien

Door: Baumann | Ordernummer: 24578| Aankoopdatum: 28-03-2014    Geholpen door: Paul Kraan

Van alle gemakken voorzien deze winkel. Op en top service. Ik woon nu niet meer direct in de buurt, maar kom nog steeds het liefst hier


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snelle service

Door: Dhr. Goedhart | Ordernummer: 106761| Aankoopdatum: 28-03-2014  |   Geholpen door: Liewe

Duidelijke website, en ook in de winkel alles snel afgehandeld. in de winkel duidelijke uitleg gekregen, en daardoor ook nog een betere TV gekocht! genoeg keuze, zeker meer dan de meeste concurrenten.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Veel wasmachines

Door: M. van den Brink | Ordernummer: 24457| Aankoopdatum: 27-03-2014    Geholpen door: Paul Kraan

Heeeel aardige jongen daar bij Fotobouw. Erg veel wasmachines in de winkel Arnhem.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kom weer terug

Door: Koert | Ordernummer: 106739| Aankoopdatum: 27-03-2014    Geholpen door: Michael

Hier 4 jaar geleden ook een tv gekocht, goed bevallen toen! Vandaag opzoek naar een Bose apparaat en deze natuurlijk bij Plattetv.nl gekocht vanwege eerdere goede ervaring. Goed geholpen door de medewerker!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede service

Door: Mw. Hermsen | Ordernummer: 24627| Aankoopdatum: 26-03-2014    Geholpen door: Paul Kraan

Een goede service. We zijn er ook uitgekomen met de prijs. Makkelijk te vinden en gratis parkeren! Voldoende keuze in de winkel


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Aanrader

Door: Bosveld | Ordernummer: 106460| Aankoopdatum: 26-03-2014  |   Geholpen door: Paul de Boer

Mooie site alles makkelijk te vinden, goed geholpen, scherpe prijzen, klant vriendelijk. ruim assortiment alles is hier te koop en mijn vrienden al aangeraden hier naartoe te gaan!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Service

Door: J. de Waal | Ordernummer: 106632| Aankoopdatum: 25-03-2014    Geholpen door: Guido

Mijn 1e aankoop bij PlatteTV.nl. Voor deze winkel gekozen ivm scherpe prijs en de lokatie, niet te ver weg. Website zit goed in elkaar, maar is wel een beetje druk met de informatie aan de linker en rechterkolom. Netjes geholpen zowel in de winkel als via de email.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top geholpen

Door: Mevr. Eldering | Ordernummer: 24529| Aankoopdatum: 25-03-2014  |   Geholpen door: Maick

Was opzoek naar een nieuwe hoofdtelefoon, waren erg aan twijfelen over deze Bose QC15. Mocht hem van de adviseur direct beluisteren met me eigen muziek daarom ook meteen de keuze kunnen maken TOP!!!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Voldoende artikelen

Door: Campo | Ordernummer: 24569| Aankoopdatum: 24-03-2014    Geholpen door: Marc

We kwamen eerst voor een bbq, maar er zijn voldoende witgoed artikelen, dus toen nog een vrieskast en oven gekocht. Keurig netjes geholpen en vakkundig personee


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede prijs!

Door: Van Klis | Ordernummer: 106696| Aankoopdatum: 23-03-2014  |   Geholpen door: Bert

Prachtige LG TV gekocht voor een mooie prijs. In filiaal Nijmegen opgehaald, goed advies daar kregen over het gebruik en onderhoud van de TV. Het mooie is dat ik de TV achter op kan halen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Gemakkelijk parkeren

Door: Te Maat | Ordernummer: 24550| Aankoopdatum: 22-03-2014  |   Geholpen door: Paul Kraan

Parkeer gemak en makkelijke inloop. overzichtelijke winkel.Goede bediening en ruim assortiment. Alles wat ik nodig heb


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede ervaringen

Door: Dhr. Verheul | Ordernummer: 104567| Aankoopdatum: 23-03-2014    Geholpen door: Michael

Vorige keer goed geholpen bij Plattetv.nl, dus deze keer toen mijn schoon moeder een mooie tv en geluidsetset nodig had direct naar Plattetv.nl gegaan. Ook nu weer goede service mogen krijgen van dezelfde verkoper. Heel veel tv's aanwezig en ook voldoende keuze in geluid. Winkel is aan te raden, zelfs aan mn eigen schoon moeder:)


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Heel erg goed

Door: Borghuis | Ordernummer: 105983| Aankoopdatum: 21-03-2014  |   Geholpen door: Roy

Goede Ervaringen met PlatteTV.nl! Eerste keer dat ik in een winkel komt, erg goed geregeld! Gratis parkeren zeer gemakkelijk, perfecte service en een mooi bedrag terug gehad voor mijn inruiltoestel. Wat een Pluspunt dat inruilen! Overzichtelijk ingedeelde winkel, kortom zeker een aanrader! Heel erg goed!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Via Via..

Door: Van Sprundel | Ordernummer: 106231| Aankoopdatum: 20-03-2014    Geholpen door: Ralf

Via familie terecht gekomen bij PlatteTV.nl , uitstekende service, goed geholpen in de winkel, snelle leveringen en deskundig advies.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Breda, lekker dichtbij

Door: Jorgo | Ordernummer: 105931| Aankoopdatum: 19-03-2014    Geholpen door: Jochem

Op zoek naar een specifiek product, al snel gevonden bij PlatteTV.nl via Google. Hier was men het goedkoopst, snel af kunnen halen in filiaal Breda.. lekker dichtbij. In volle tevredenheid weer naar huis.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snel contact!

Door: Marco Dekker | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 17-03-2014   |  Geholpen door: Online

direct contact via mail. binnen uur offerte. open en vriendelijke taal. jonge medewerkers die wel weten waar het om gaat en onderhandelen over beste prijs met garantie en service!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Klantvriendelijk, en klant gericht.

Door: Hofman | Ordernummer: 105805| Aankoopdatum: 16-03-2014   |  Geholpen door: Vincent

Makkelijk in de winkel betalen en later bij het magazijn ophalen. Er is veel keus op de site en in de winkel, maar ze hebben helaas niet alles wat op de site staat.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Mooie winkel!

Door: Kruijse | Ordernummer: 105796| Aankoopdatum: 15-03-2014   |  Geholpen door: Bert

Via kieskeurig bij PlatteTV.nl uitgekomen, ook kende ik ze al vanuit het centrum van Nijmegen. De eerste indruk is gewoon goed. Heel ruim assortiment, wat een groot pluspunt is op het moment dat je twijfelt tussen diverse toestellen, je wilt ze tenslotte toch fysiek even bekijken.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Goede hulp

Door: Fahed | Ordernummer: 105980| Aankoopdatum: 14-03-2014    Geholpen door: Daniel

Netjes geholpen, er wordt goed luistert naar de wensen van de klant. Je kunt er goed onderhandelen over de prijs, dat heb ik elders wel eens anders ervaren.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Gratis parkeren

Door: JC | Ordernummer: 24266| Aankoopdatum: 14-03-2014   |  Geholpen door: Marc

Ideaal, gratis parkeren in Arnhem, kom uit zelf uit Nijmegen, is parkeren heel duur..Ik ben erg goed geholpen, klantvriendelijk en snelle levering en erg uitgebreid segment


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   prettig geholpen

Door: Mevrouw Frazer | Ordernummer: 24117| Aankoopdatum: 13-03-2014   |  Geholpen door: Tessa

Ben prettig geholpen en werd goed geïnformeerd. Moesten even zoeken naar de schap. Maar kennis van zaken


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  goede winkel

Door: valkenburg | Ordernummer: 105099| Aankoopdatum: 13-03-2014   |  Geholpen door: -

Alles soepel gelopen, makkelijk te bestellen en op te halen. ,Goede service, er was een misverstand over de maat van de TV maar dit werdt netjes opgepakt door plattetv. duidelijk uitleg gekregen!Vriendelijk en open personeel, je wordt goed geholpen en ze hebben scherpe prijzen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Goede service

Door: Kleisterlee | Ordernummer: 103265| Aankoopdatum: 12-03-2014   |  Geholpen door: Daniel

Gemak is zeer goed Plattetv.nl Ik was opzoek naar een Bose solo geluidbalk. In de winkel stond deze opgesteld en kon ik deze uitgebreid beluisteren.Zowel tijdens de demonstratie als tijdens het ophalen in de winkel zeer goed geholpen. Goed advies mogen krijgen.,Op basis van dat ik goed geholpen ben, scherpe prijs kan ik deze winkel aanraden.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  makkelijke winkel

Door: Schuurs | Ordernummer: 104728| Aankoopdatum: 11-03-2014  |   Geholpen door: Michael

Makkelijk tv kopen bij Plattetv.nl,Goed geholpen door de verkoper, goede uitleg gehad over de tv's en over de bijbehorende beugels.Genoeg tv's in de winkel. Ook een hele mooie nieuwe OLED tv!,Winkel kan ik aanraden aan vriendinnen vanwege bovenstaande punten.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Super goed te bereiken

Door: Hommen | Ordernummer: 23461| Aankoopdatum: 11-03-2014    Geholpen door: -

Super goed te bereiken, gratis parkeren bij de winkel.Perfecte service, wij zijn al een paar keer hier geweest en altijd heel goed geholpen..Echt heel uitgebreid assortiment.Perfecte service, wij zijn al een paar keer hier geweest en altijd heel goed geholpen, en raden onze vrienden en kenissen Fotobouw aan.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede snelle service

Door: Cobussen | Ordernummer: 24266| Aankoopdatum: 10-03-2014    Geholpen door: Marc

Ik ben erg goed geholpen, klantvriendelijk en snelle levering..Uitgebreid assortiment.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  keurige winkel

Door: R Engeln | Ordernummer: 105283| Aankoopdatum: 10-03-2014  |  Geholpen door: Guido

Via Google kwam ik deze winkel tegen, gezocht op LED TV Nijmegen. Uiteindelijk kwam ik via Kieskeurig deze winkel tegen. Voor deze winkel gekozen omdat het in de woonplaats is en midden in het centrum. Website goed in orde, kon alles makkelijk vinden. Winkel kan ik niet zo goed beoordelen, heb niet uitgebreid gekeken, ik kwam vrij direct binnen voor de TV die ik zocht. Heel goed geholpen door verkoper Makkelijk dat je hier met de auto aan de achterkant van de winkel kunt komen, goeie bereikbaarheid.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede service en uitleg

Door: Michael Rave | Ordernummer: nb| Aankoopdatum: 09-03-2014   Geholpen door: Tessa

Online besteld en zeer tevreden over de chatfunctionaliteit. Ik werd zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Tessa! Gewenst toestel tijdelijk niet leverbaar. Tessa heeft me een ander toestel aanbevolen dat betere functionaliteiten had. Over de prijs werden we het via chat snel eens!


div class="hreview">

5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede vriendelijke adviseurs

Door: Thyssen | Ordernummer: 104997| Aankoopdatum: 08-03-2014    Geholpen door: Bert

Vanwege eerder bezoeken bekend met PlatteTV.nl. Teruggekomen vanwege de scherpe prijs, en de vriendelijke adviseurs in de winkel. Assortiment is perfect, staat meer als genoeg. Ik zou de winkel zeerzeker aanbevelen bij vrienden en familie.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Overdekt winkelcentrum

Door: MK24368 | Ordernummer: 24368| Aankoopdatum: 07-03-2014  |   Geholpen door: Marc

Lekker in overdekt winkelcentrum. Ik ben hier altijd heel tevreden en adviseer anderen ook bij Fotobouw met een uitstekend assortiment.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Makkelijk kopen

Door: Vandenberg | Ordernummer: 105235| Aankoopdatum: 07-03-2014  |  Geholpen door: Liewe

Makkelijk kopen. Had de bluray spelers eerst bij een andere winkel besteld welke de spelers niet kon leveren na 6 weken wachten. Gebeld naar Plattetv welke de spelers wel alle 2 op voorraad had. Aankoop service is goed! Gekozen voor afhalen in de winkel in Nijmegen. Hier goed geholpen door de medewerker. Winkel is aan te raden op verschillende punten zoals goede service, scherpe prijs en werkelijke voorraad aanwezig.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Kennis

Door: te Nijenhuis | Ordernummer: 105259| Aankoopdatum: 06-03-2014   Geholpen door: Liewe

Vakkennis is goed, duidelijk uitleg. veel kennis, vriendelijk, staat open voor suggesties en denkt mee. Was op voorraad dus meteen mee kunnen nemen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Netjes behandeld

Door: 6826 EL | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 05-03-2014  Geholpen door: Marc

Je loop binnen en wordt netjes behandeld, super service. Nette verschijning van de medewerker en vakkundig en klantvriendelijk. Kwalitatief goede zaak met merkartikelen en zie bovenstaande


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Keurige winkel Arnhem

Door: Murugesu | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 05-03-2014    Geholpen door: -

Keurige winkel, goed en geduldig te woord gestaan door één van de medewerkers. Gratis parkeren bij de achterdeur en konden het toestel meteen meenemen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Geweldig

Door: Stokman | Ordernummer: 24366| Aankoopdatum: 04-03-2014   Geholpen door: Online

Geweldige tv met een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Bevat bizar veel opties en mogelijkheden, helemaal als je in het bezit bent van andere Sony apparatuur. Ik maak veel gebruik van de Netflix app, ingebouwde videorecorder en de interactive tv van Ziggo en dat werkt helemaal perfect!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Top service!

Door: Matser | Ordernummer: 103974| Aankoopdatum: 04-03-2014   Geholpen door: Roy

Prachtige Harman Kardon soundbar gekocht in winkel Arnhem. Mooie winkel en goede afhandeling!


3.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Voorraden niet altijd correct

Door: Speurder | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 03-03-2014  Geholpen door: Online

Het bestellen ging goed, verliep zonder problemen. Het enige probleem was een storing van iDEAL bij ING maar daar kan PlatteTV.nl helemaal niets aan doen. Ik kreeg alleen wel twee orderbevestigingen. Dat is dan weer wat minder. Vooral vanwege het niet op voorraad hebben van artikelen en in de winkel wel aangeven dat ze op voorraad zijn zou ik PlatteTV.nl niet meteen aanraden aan anderen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede vriendelijke adviseurs

Door: Thyssen | Ordernummer: 104997| Aankoopdatum: 08-03-2014  | Gekocht product: Samsung UE46F5700 |  Geholpen door: Bert

Vanwege eerder bezoeken bekend met PlatteTV.nl. Teruggekomen vanwege de scherpe prijs, en de vriendelijke adviseurs in de winkel. Assortiment is perfect, staat meer als genoeg. Ik zou de winkel zeerzeker aanbevelen bij vrienden en familie.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Overdekt winkelcentrum

Door: MK24368 | Ordernummer: 24368| Aankoopdatum: 07-03-2014  | Gekocht product: Whirlpool JT379 SL Combimagnetron |  Geholpen door: Marc

Lekker in overdekt winkelcentrum. Ik ben hier altijd heel tevreden en adviseer anderen ook bij Fotobouw met een uitstekend assortiment.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Makkelijk kopen

Door: Vandenberg | Ordernummer: 105235| Aankoopdatum: 07-03-2014  | Gekocht product: Samsung BD-F6500 |  Geholpen door: Liewe

Makkelijk kopen. Had de bluray spelers eerst bij een andere winkel besteld welke de spelers niet kon leveren na 6 weken wachten. Gebeld naar Plattetv welke de spelers wel alle 2 op voorraad had. Aankoop service is goed! Gekozen voor afhalen in de winkel in Nijmegen. Hier goed geholpen door de medewerker. Winkel is aan te raden op verschillende punten zoals goede service, scherpe prijs en werkelijke voorraad aanwezig.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Kennis

Door: te Nijenhuis | Ordernummer: 105259| Aankoopdatum: 06-03-2014  | Gekocht product: Bose Companion 5 |  Geholpen door: Liewe

Vakkennis is goed, duidelijk uitleg. veel kennis, vriendelijk, staat open voor suggesties en denkt mee. Was op voorraad dus meteen mee kunnen nemen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Netjes behandeld

Door: 6826 EL | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 05-03-2014  | Gekocht product: Wasmachine |  Geholpen door: Marc

Je loop binnen en wordt netjes behandeld, super service. Nette verschijning van de medewerker en vakkundig en klantvriendelijk. Kwalitatief goede zaak met merkartikelen en zie bovenstaande


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Keurige winkel Arnhem

Door: Murugesu | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 05-03-2014  | Gekocht product: Winkelmodel Sony |  Geholpen door: -

Keurige winkel, goed en geduldig te woord gestaan door één van de medewerkers. Gratis parkeren bij de achterdeur en konden het toestel meteen meenemen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Geweldig

Door: Stokman | Ordernummer: 24366| Aankoopdatum: 04-03-2014  | Gekocht product: Sony KDL-42W805 NL MODEL |  Geholpen door: Online

Geweldige tv met een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Bevat bizar veel opties en mogelijkheden, helemaal als je in het bezit bent van andere Sony apparatuur. Ik maak veel gebruik van de Netflix app, ingebouwde videorecorder en de interactive tv van Ziggo en dat werkt helemaal perfect!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Top service!

Door: Matser | Ordernummer: 103974| Aankoopdatum: 04-03-2014  | Gekocht product: Harman Kardon SB 35 Soundbar |  Geholpen door: Roy

Prachtige Harman Kardon soundbar gekocht in winkel Arnhem. Mooie winkel en goede afhandeling!


3.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Voorraden niet altijd correct

Door: Speurder | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 03-03-2014  | Gekocht product: - |  Geholpen door: Online

Het bestellen ging goed, verliep zonder problemen. Het enige probleem was een storing van iDEAL bij ING maar daar kan PlatteTV.nl helemaal niets aan doen. Ik kreeg alleen wel twee orderbevestigingen. Dat is dan weer wat minder. Vooral vanwege het niet op voorraad hebben van artikelen en in de winkel wel aangeven dat ze op voorraad zijn zou ik PlatteTV.nl niet meteen aanraden aan anderen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Service

Door: Sandor | Ordernummer: 94458| Aankoopdatum: 01-03-2014  | Gekocht product: LG 47LA6908 |  Geholpen door: -

Prima service en goede prijs. Volledig pakket advies en duidelijk


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Medewerkers zijn zeer attend

Door: Ijzerman | Ordernummer: 104614| Aankoopdatum: 27-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE32F5300 |  Geholpen door: -

Prettig en heel attent geholpen. Mooi weten te onderhandelen voor een goede prijs. Prachtige winkel met veel keuze!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Duidelijk.

Door: A. van Balen | Ordernummer: 103914| Aankoopdatum: 26-02-2014  | Gekocht product: LG 55LA6918 |  Geholpen door: -

Mijn 2e aankoop bij PlatteTV.nl, vorige aankoop was ook een TV. Iedere keer voor deze winkel gekozen ivm prijs en afstand en dat je hier een winkel hebt waar je direct kunt meenemen. Website is goed in orde, veel informatie over de produkten. Je kunt alle specificaties vinden. Mooie winkels, heel veel keus. Uitstekend geholpen in de winkel, offerte gekregen en werd toen een week later gebeld. Dat nabellen had voor mij niet gehoeven, maar ik snap de verkoper wel.


2 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  waardeloos, houden zich niet aan afspraken

Door: J. Braams | Ordernummer: 103944| Aankoopdatum: 25-02-2014  | Gekocht product: Bose 301 |  Geholpen door: Tim

Ik moest vorige week vrijdag per se een set Bose speakers hebben. Wilde ze afhalen, maar Rotterdam blijkt niet te bestaan. Dichtsbijzijnd is Breda, te ver dus. Na advies van de chathulp Tim, die mij verzekrde dat de volgende dag de speakers bezorgd zouden worden, overgegaan tot aankoop. Op de site staat binnen 2 werkdagen, dus dinsdag 25 februari. Het is nu woensdag 26-2 en net bericht gekregen dat ze morgenochtend bezorgd worden. Eens maar nooit meer.

Reactie: Beste heer Braams, Wij hebben zojuist contact met u gehad omtrent de uitgestelde levering. Wij bieden bij dezen onze nogmaals onze excuses aangeboden en hadden u hier beter over moeten informeren. Desondanks wensen wij u heel veel plezier van uw aankoop toe. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Service gericht!

Door: Buka | Ordernummer: 104150| Aankoopdatum: 24-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE40F6740 |  Geholpen door: Maick

Ik vind het een hele leuke winkel, ze zijn klant vriendelijk en denken oplossings gericht. Heldere uitleg en goed bereikbaar met gratis parkeren. En een hele goede prijs gehad!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kennis van zaken

Door: CUR | Ordernummer: 104215| Aankoopdatum: 23-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE46F8000 |  Geholpen door: Maick

personeel is technisch onderlegd, vriendelijk en behulpzaam. En wat ik heel fijn vind is dat het onze keuze is, dus het is geen verkoper die verkoopt wat hij wilt. Nee ze helpen ons met dat wat wij willen


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  De beste keus voor ons!

Door: AJA 104196 | Ordernummer: 104196| Aankoopdatum: 22-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE40F6740 |  Geholpen door: Roy

Goed en eerlijk geadviseerd over verschillende modellen in de winkel. Op basis daarvan de beste keuze kunnen maken voor een zeer goede prijs!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Heel makkelijk bereikbaar

Door: IW24175 | Ordernummer: 24175| Aankoopdatum: 21-02-2014  | Gekocht product: Melitta Cremio Melkopschuimer wit |  Geholpen door: Marc

Heel makkelijk bereikbaar, je kunt er gratis parkeren, overdekt winkelcentrum. Je wordt altijd erg goed geholpen bij Fotobouw en adviseer al mijn vrienden altijd hier heen te gaan


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Werd vriendelijk en correct geholpen

Door: Wijnoud | Ordernummer: 24201| Aankoopdatum: 20-02-2014  | Gekocht product: Nespresso |  Geholpen door: Tessa

Had gisteren een melkopschuimer gehaald voor iemand, maar deze wilde die niet. Gelukkig kon ik deze nog ruilen in de winkel. en heb nu voor mezelf een Nespresso gekocht. Werd vriendelijk en correct geholpen


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Winkel ziet er prachtig uit

Door: Kastelein | Ordernummer: 24178| Aankoopdatum: 19-02-2014  | Gekocht product: Delonghi EO32352 Grill/Oven |  Geholpen door: Tessa

De service is goed. Mankeert niks aan. Winkel ziet er prachtig uit. Is heel mooi geworden. De bestelling is ook prima. Lekker snel en word gratis thuis bezorgd


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Heel prettig geholpen

Door: Sprenkel | Ordernummer: 22594| Aankoopdatum: 18-02-2014  | Gekocht product: Philips Huistelefoon |  Geholpen door: Marco

We komen wel vaker bij Fotobouw en worden altijd heel prettig geholpen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Netjes op de afgesproken tijd geleverd

Door: Willem Hendriks | Ordernummer: 22815| Aankoopdatum: 17-02-2014  | Gekocht product: Sony KDL 46W905A |  Geholpen door: Marco

Beetje laat maar dan nu toch een winkelrevieuw. Elke dag genieten we van het nieuwe Sony toestel scherp helder en natuurlijk is het plaatje ven de 46w905. Daarna uitgebreid laten zien en uitleg hoe alles werkte ook het draadloos internet is allemaal keurig gecontroleerd of alles naar wens werkte. Klein minpuntje van de TV is dat het geluid onder de maat is terwijl Sony roept dat dit type een goed geluid geeft. Heb er een Yamaha Soundbar boven gehangen heb geen zin in dat schelle geluid van de tv. Soundbar werkt samen op de afstandsbediening van de tv. Verder was de aanschafprijs ver onder de anderen winkels die roepen de goedkoopste te zijn. Onderhandelen loont dus bij Fotobouw maar dat wist ik al meer dan 35 jaar. Netjes op de afgesproken tijd geleverd en volgens afspraak keurig opgehangen


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact