Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Op voorraad!

Door: Linden | Ordernummer: 103434| Aankoopdatum: 18-02-2014  |  |  Geholpen door: Jim

de prijs is wel het grootste pluspunt, en daarnaast kun je hem gemakkelijk direct op gaan halen! Genoeg keuze, een groot assortiment en toestel van keuze direct mee nemen


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kom weer terug

Door: R. Blaauw | Ordernummer: 103697| Aankoopdatum: 17-02-2014  |  |  Geholpen door: Guido

Ongeveer een jaar geleden ook al een TV gekocht bij PlatteTV.nl. Voor deze nieuwe TV voor de slaapkamer direct weer naar deze winkel gegaan. Prijzen zijn hier goed en het is lekker dichtbij. Via de website wat modellen vergeleken en opzoek gegaan naar een goedkope 40" voor de slaapkamer. Website goed in orde, al vond ik het soms wat onduidelijk selecteren. Je kunt via Samsung naar TV selecteren, maar ook andersom via TV naar Samsung selecteren. Nette overzichtelijke ruime winkel in Nijmegen en vriendeijke bediening


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Nette prijs en service

Door: Willem Hendriks | Ordernummer: 100555| Aankoopdatum: 16-02-2014  |  |  Geholpen door: Tim

Opgehaald in Arnhem netjes en vlot geholpen en ook nog extra korting op de prijs. Hier kunnen de anderen die stunten met o.a. geen Btw nog wat van leren ? Ik ben toch niet gek!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, goede service en een scherpe prijs

Door: Ralf | Ordernummer: 103463| Aankoopdatum: 15-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE40F6740 |  Geholpen door: Jim

Net voor de feestdagen een Panasonic bij Platte TV besteld. Van te voren diverse email contact gehad waarbij snel werd geantwoord. Ook via de Chat eea met hun afgestemd, chat gaat helemaal makkelijk. Van te voren gaven ze al aan dat door de feestdagen de TV wat later dan gebruikelijk werd geleverd. Obver de levering: Levering zou op donderdag 2 januari plaats vinden. Echter door een oorzaak buiten Platte TV om kon dit niet gehaald worden, de TV kwam pas 3 januari bij hun binnen. Platte TV heeft meteen erg sterk gehandeld en de TV met een spoedlevering laten bezorgen zodat wij de TV dezelfde avond nog hebben ontvangen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, goede service en een scherpe prijs

Door: Haring | Ordernummer: 24133| Aankoopdatum: 15-02-2014  | Gekocht product: Moulinex Oven |  Geholpen door: Tessa

Net voor de feestdagen een Panasonic bij Platte TV besteld. Van te voren diverse email contact gehad waarbij snel werd geantwoord. Ook via de Chat eea met hun afgestemd, chat gaat helemaal makkelijk. Van te voren gaven ze al aan dat door de feestdagen de TV wat later dan gebruikelijk werd geleverd. Obver de levering: Levering zou op donderdag 2 januari plaats vinden. Echter door een oorzaak buiten Platte TV om kon dit niet gehaald worden, de TV kwam pas 3 januari bij hun binnen. Platte TV heeft meteen erg sterk gehandeld en de TV met een spoedlevering laten bezorgen zodat wij de TV dezelfde avond nog hebben ontvangen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, goede service en een scherpe prijs

Door: Rocchi | Ordernummer: 103257| Aankoopdatum: 14-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE40F6740 |  Geholpen door: Guido

Net voor de feestdagen een Panasonic bij Platte TV besteld. Van te voren diverse email contact gehad waarbij snel werd geantwoord. Ook via de Chat eea met hun afgestemd, chat gaat helemaal makkelijk. Van te voren gaven ze al aan dat door de feestdagen de TV wat later dan gebruikelijk werd geleverd. Obver de levering: Levering zou op donderdag 2 januari plaats vinden. Echter door een oorzaak buiten Platte TV om kon dit niet gehaald worden, de TV kwam pas 3 januari bij hun binnen. Platte TV heeft meteen erg sterk gehandeld en de TV met een spoedlevering laten bezorgen zodat wij de TV dezelfde avond nog hebben ontvangen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, goede service en een scherpe prijs

Door: W. Tankink | Ordernummer: 24131| Aankoopdatum: 14-02-2014  | Gekocht product: Siemens vaatwasser SN25D800 |  Geholpen door: Wilco

Net voor de feestdagen een Panasonic bij Platte TV besteld. Van te voren diverse email contact gehad waarbij snel werd geantwoord. Ook via de Chat eea met hun afgestemd, chat gaat helemaal makkelijk. Van te voren gaven ze al aan dat door de feestdagen de TV wat later dan gebruikelijk werd geleverd. Obver de levering: Levering zou op donderdag 2 januari plaats vinden. Echter door een oorzaak buiten Platte TV om kon dit niet gehaald worden, de TV kwam pas 3 januari bij hun binnen. Platte TV heeft meteen erg sterk gehandeld en de TV met een spoedlevering laten bezorgen zodat wij de TV dezelfde avond nog hebben ontvangen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, goede service en een scherpe prijs

Door: Lamers | Ordernummer: 24121| Aankoopdatum: 13-02-2014  | Gekocht product: Samsung 19F4000 |  Geholpen door: Tessa

Net voor de feestdagen een Panasonic bij Platte TV besteld. Van te voren diverse email contact gehad waarbij snel werd geantwoord. Ook via de Chat eea met hun afgestemd, chat gaat helemaal makkelijk. Van te voren gaven ze al aan dat door de feestdagen de TV wat later dan gebruikelijk werd geleverd. Obver de levering: Levering zou op donderdag 2 januari plaats vinden. Echter door een oorzaak buiten Platte TV om kon dit niet gehaald worden, de TV kwam pas 3 januari bij hun binnen. Platte TV heeft meteen erg sterk gehandeld en de TV met een spoedlevering laten bezorgen zodat wij de TV dezelfde avond nog hebben ontvangen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, goede service en een scherpe prijs

Door: JS 102602 | Ordernummer: 102602| Aankoopdatum: 13-02-2014  | Gekocht product: Harman Kardon BDS 880 |  Geholpen door: -

Net voor de feestdagen een Panasonic bij Platte TV besteld. Van te voren diverse email contact gehad waarbij snel werd geantwoord. Ook via de Chat eea met hun afgestemd, chat gaat helemaal makkelijk. Van te voren gaven ze al aan dat door de feestdagen de TV wat later dan gebruikelijk werd geleverd. Obver de levering: Levering zou op donderdag 2 januari plaats vinden. Echter door een oorzaak buiten Platte TV om kon dit niet gehaald worden, de TV kwam pas 3 januari bij hun binnen. Platte TV heeft meteen erg sterk gehandeld en de TV met een spoedlevering laten bezorgen zodat wij de TV dezelfde avond nog hebben ontvangen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, goede service en een scherpe prijs

Door: M.P. Bal | Ordernummer: 102769| Aankoopdatum: 12-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE46F8000 |  Geholpen door: -

Net voor de feestdagen een Panasonic bij Platte TV besteld. Van te voren diverse email contact gehad waarbij snel werd geantwoord. Ook via de Chat eea met hun afgestemd, chat gaat helemaal makkelijk. Van te voren gaven ze al aan dat door de feestdagen de TV wat later dan gebruikelijk werd geleverd. Obver de levering: Levering zou op donderdag 2 januari plaats vinden. Echter door een oorzaak buiten Platte TV om kon dit niet gehaald worden, de TV kwam pas 3 januari bij hun binnen. Platte TV heeft meteen erg sterk gehandeld en de TV met een spoedlevering laten bezorgen zodat wij de TV dezelfde avond nog hebben ontvangen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, goede service en een scherpe prijs

Door: Te Gussinklo | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 08-02-2014  | Gekocht product: Canon Cartridge |  Geholpen door: Tessa

Net voor de feestdagen een Panasonic bij Platte TV besteld. Van te voren diverse email contact gehad waarbij snel werd geantwoord. Ook via de Chat eea met hun afgestemd, chat gaat helemaal makkelijk. Van te voren gaven ze al aan dat door de feestdagen de TV wat later dan gebruikelijk werd geleverd. Obver de levering: Levering zou op donderdag 2 januari plaats vinden. Echter door een oorzaak buiten Platte TV om kon dit niet gehaald worden, de TV kwam pas 3 januari bij hun binnen. Platte TV heeft meteen erg sterk gehandeld en de TV met een spoedlevering laten bezorgen zodat wij de TV dezelfde avond nog hebben ontvangen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top bedrijf, goede service en een scherpe prijs

Door: Peter van Stuivenberg | Ordernummer: 97574| Aankoopdatum: 11-02-2014  | Gekocht product: Panasonic TX-P65VT60 |  Geholpen door: Jim

Net voor de feestdagen een Panasonic bij Platte TV besteld. Van te voren diverse email contact gehad waarbij snel werd geantwoord. Ook via de Chat eea met hun afgestemd, chat gaat helemaal makkelijk. Van te voren gaven ze al aan dat door de feestdagen de TV wat later dan gebruikelijk werd geleverd. Obver de levering: Levering zou op donderdag 2 januari plaats vinden. Echter door een oorzaak buiten Platte TV om kon dit niet gehaald worden, de TV kwam pas 3 januari bij hun binnen. Platte TV heeft meteen erg sterk gehandeld en de TV met een spoedlevering laten bezorgen zodat wij de TV dezelfde avond nog hebben ontvangen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prima service!

Door: Mw. S Harutyunyan | Ordernummer: 101974| Aankoopdatum: 07-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE40F6740 |  Geholpen door: Tim en Marco

Op 1 februari 2014 een Samsung TV type UE40F6400 besteld. Helaas was dit model uitverkocht/niet meer op voorraad.Direct werd ons een ander model Samsung UE 40F6740 tegen een zeer redelijk prijs aangeboden. Voor een meerprijs van slechts € 30,00. Daarna werd alles zeer snel en binnen de afgesproken termijn thuis bezorgd. Prima service, chapeau!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer klantvriendelijk, behulpzaam, snel emailcontact.

Door: J.N.Teigeler | Ordernummer: 102248| Aankoopdatum: 07-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE46F6740 |  Geholpen door: Tim Swens

Bij bestelling van een andere Samsung TV bleek dat deze toch niet voorradig was en dat levering nog niet bekend was. Tegelijkertijd kregen wij een alternatief aangeboden (600 hertz ipv de 400 hertz) tegen een zeer geringe meerprijs. Wij vinden dit grote klasse! Wij raden dan ook iedereen om eens te gaan kijken op www.platteTV.nl of in 1 van hun winkels!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Efficiënt, professioneel bedrijf

Door: Reen | Ordernummer: 102092| Aankoopdatum: 06-02-2014  | Gekocht product: TV-HDMI-Servivepakket-Screencleaner |  Geholpen door: PlatteTV

Kort nadat ik een multi-bestelling had geplaatst, zag ik dat ik een fout had gemaakt bij één van de bestelde producten. Een paar korte en snelle e-mails (binnen 1 uur tijd) waren voldoende om een correctie nog te kunnen aanbrengen vóórdat mijn pakket verwerkt ging worden en daarna zonder enige vertraging werd geleverd. Soepele en efficiënte bedrijfsvoering. Aanbevolen ! óók voor als je géén fouten maakt


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed, snel en deskundig geholpen!

Door: Dhr. Van Vliet | Ordernummer: 102491| Aankoopdatum: 06-02-2014  | Gekocht product: LG 39LA6208 |  Geholpen door: Tim Swens

Na wat speurwerk uitgekomen bij Plattetv i.v.m. de scherpste prijs. Telefonisch alles laten reserveren en kon direct alles afhalen. Tijdens het afhalen ook goed advies meegekregen, Top!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Klantgericht!

Door: jake | Ordernummer: 101838| Aankoopdatum: 06-02-2014  | Gekocht product: LG 39LA6208 |  Geholpen door: Anne

Gezocht naar specifiek type tv via vergelijkings- website. Vanwege fysieke winkel en telefonische bereikbaarheid naar PlattTV.nl gegaan. Zeer tevreden over de service en klantgerichtheid!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Totaal geen minpunten!

Door: F. van de Assem | Ordernummer: 97431| Aankoopdatum: 05-02-2014  | Gekocht product: Philips 40PFL8008 |  Geholpen door: Niko

Was in eerste instantie enigszins afwachtend of alles wat beloofd werd,ook waar gemaakt zou worden. Maar totaal geen minpunten tot op heden.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Top Bedrijf, Top personeel

Door: Ad van der Mark | Ordernummer: 101393| Aankoopdatum: 04-02-2014  | Gekocht product: Samsung UE55F7000 |  Geholpen door: Tim Swens

Gisteren is mijn tv bezorgt, en oude tv meegenomen, ik moet zeggen, was allemaal heel goed geregeld, alles naar wens verlopen. Dit is echt een bedrijf waar service en klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel staan. Kan ik een ieder aanraden. Met vriendelijke groet, Ad


2 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Slechte vervangende aanbieding

Door: J. van den Hoeven | Ordernummer: 102117| Aankoopdatum: 03-02-2014  | Gekocht product: - |  Geholpen door: Guido

Via webshop een Sharp LED TV besteld voor € 270, helaas niet meer voorraad -voorraad systeem kan dus beter- maar kon voor een dezelfde prijs een vergelijkbaar Samsung krijgen die normaal € 100,= duurder is. Tot zover een goed voorstel. Jammer dat mijn email als spam werd herkend. Dan maar bellen, bleek dat had de Samsung geen PVR functie die ik juist wel wilde hebben. Dat kon alleen via een model hoger. Echter daar wil de winkel hetzelfde bedrag voor hebben als actuel prijs op de website met het argument dat daar geen marge meer op is. Kortom voel me als klant niet serieus genomen. Laatst nog een AV receiver gekocht maar daar houdt het dan wel mee op. Bedrag terug laten storten en deze klant zie je voorlopig niet meer terug.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snel en correct afgehandeld

Door: Hardewijk | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 05-02-2014  | Gekocht product: pasfoto's |  Geholpen door: Tessa

Bij Fotobouw word je meteen aangesproken en werd snel en correct afgehandeld.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snelle hulp

Door: Mevr. Van Duijgen | Ordernummer: -| Aankoopdatum: 01-02-2014  | Gekocht product: Tristar Stoomstrijkijzer |  Geholpen door: Roy

Voor klein huishoudelijke artikelen kom ik altijd naar presikhaaf. Nu een goedkope strijkijzer, maar prima van kwaliteit.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Nemen de tijd

Door: H. Bastiaansen | Ordernummer: 101008 | Aankoopdatum: 01-02-2014  | Gekocht product: LG 55LA9709 |  Geholpen door: Jochem

Gezocht op Google en terechtgekomen bij PlatteTV. Hele nette winkel. Zeer rustig. Verkoper neemt rustig de tijd voor de klant. Goede uitleg, parkeren voor de deur. Zeer zekere aanrader. Zeer tevreden!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snelle service via de mail!

Door: Hr Meijer | Ordernummer: 101371 | Aankoopdatum: 31-01-2014  | Gekocht product: Samsung UE40F6740 |  Geholpen door: Roy

Offerte ingestuurd en binnen 5 min een goed aanbod. Volgende dag persoonlijk afgehaald in winkel Arnhem, mede omdat ik het toestel daar ook nog kon bekijken. Scherpe prijs!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Fantastisch!

Door: F. de Vries | Ordernummer: 100671 | Aankoopdatum: 28-01-2014  | Gekocht product: Bose OE2 hoofdtelefoon |  Geholpen door: Tim

Ik kon alsnog voor de aanbiedingsprijs het product afnemen terwijl de actie niet meer geldig was. Ook leverde ze extra service. Tevens een erg snelle levering. Ik zou PlatteTV dan ook bij iedereen aanbevelen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede vriendelijke verkoper

Door: De Clerq | Ordernummer: 23871 | Aankoopdatum: 28-01-2014  | Gekocht product: Electrolux wasautomaat |  Geholpen door: Marc

Drukke winkel, komt veel op je af, wel een goede vriendelijke verkoper, let goed op klantbehoefte en geinteresseerd in wat voor mij belangrijk is.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Scherpe prijzen, mooie winkel

Door: D. van den Hof | Ordernummer: 23793 | Aankoopdatum: 25-01-2014  | Gekocht product: Samsung tv |  Geholpen door: Paul de Boer

Scherpe prijzen, mooie winkel in Arnhem en komen direct installeren bij klant. Dat is nou service.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Geweldige service!

Door: E. Gijsbertsen | Ordernummer: 23787 | Aankoopdatum: 24-01-2014  | Gekocht product: Philips BDP3480 |  Geholpen door: Wilco

Eind december een nieuwe 40" samsung smart tv aangeschaft in Arnhem. Helaas bleek deze te klein te zijn voor de kijk afstand, maar kon 'm zonder pardon ruilen vanwege het service contract dat in verhouding met de tv eigenlijk weinig kost. De medewerkers hebben veel inzet getoond door een tv voor me te vinden, die aan mijn eisen voldeed. 4 dagen later werd ik een blije eigenaar van een 46" smart tv die ook nog eens binnen mijn budget viel. Zeer tevreden dus!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Geweldige service!

Door: S. Peters | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 25-01-2014  | Gekocht product: - |  Geholpen door: -

Eind december een nieuwe 40" samsung smart tv aangeschaft in Arnhem. Helaas bleek deze te klein te zijn voor de kijk afstand, maar kon 'm zonder pardon ruilen vanwege het service contract dat in verhouding met de tv eigenlijk weinig kost. De medewerkers hebben veel inzet getoond door een tv voor me te vinden, die aan mijn eisen voldeed. 4 dagen later werd ik een blije eigenaar van een 46" smart tv die ook nog eens binnen mijn budget viel. Zeer tevreden dus!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Op aanraden naar PlatteTV.nl

Door: Chris | Ordernummer: 100006 | Aankoopdatum: 25-01-2014  | Gekocht product: LG HX523 |  Geholpen door: Anne

Ik heb een LG televisie van een half jaar oud, daarbij wilde ik wat beter geluid. Op aanraden van mijn zwager uitgekomen op de LG HX523. Bij de plaatselijke winkelier gekeken, waar deze set een stuk duurder was dan bij PlatteTV.nl. Via Kieskeurig ben ik bij deze winkel terecht gekomen, de dichtstbijzijnde winkel was Breda. Contact opgenomen met deze winkel, waarna ik deze set voor een stuk goedkoper de volgende dag kon afhalen!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Geweldig snelle en deskundige reactie!

Door: Mevr. Schoolen | Ordernummer: 97500 | Aankoopdatum: 23-01-2014  | Gekocht product: Philips Soundbar en TV |  Geholpen door: -

Een maand geleden een Soundbar en TV van Philips gekocht tegen een scherpe prijs. De soundbar werd vlot geleverd; de tv liet echter op zich wachten... Deze bleek niet meer op voorraad te zijn bij Philips, maar we werden heel goed op de hoogte gehouden van de status! Zelfs 's avonds of in het weekend werd er gelijk gereageerd op de mail, klasse! De tv hebben we nu vanwege de lange levertijd bij Philips elders gekocht, maar een volgende keer zullen we zeker eerst weer hier kijken!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  absoluut geen 24uurs service !

Door: Danny | Ordernummer: 98993 | Aankoopdatum: 05-01-2014  | Gekocht product: 3D brillen + blue ray speler |  Geholpen door: -

op 5 jan een blue ray speler en 3D brillen besteld alles in voorraad volgens de site dus vandaag besteld morgen in huis . helaas dus niet de blue ray speler werdt 9 jan geleverd maar er zaten geen brillen bij en ook geen informatie gehad hoe en waarom ze er niet bij zaten .. dus maar even zelf via de chat contact gezocht , werden ein van de week geleverd . maar er kwam mooi niks . dus maar weer contact gehad met de chat : ze worden maandag 20 jan geleverd en verzonden , maar weer niks . dus vandaag maar weer eens contact gezocht via de chat (inmiddels 17 dagen verder ) en de brillen waren nog steeds niet binnen terwijl ze al deze 17 dagen gewoon op voorraad staan op hun site ? dus voor een snelle correcte levering bent u hier bij plattetv op de verkeerde plek !


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  erg mooi assortiment!

Door: Hazeldonk | Ordernummer: 100512 | Aankoopdatum: 21-01-2014  | Gekocht product: Samsung UE46F8000 |  Geholpen door: Paul de Boer

mooi assortiment , scherpe prijzen, gratis parkeren, goede omruil service , goed advies en op voorraad


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Telefonisch geholpen

Door: Verhulst | Ordernummer: 100376 | Aankoopdatum: 21-01-2014  | Gekocht product: samsung ue 46 6740 |  Geholpen door: Ralf

ik ben per telefoon en in de winkel uiterst vriendelijk en goed geholpen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  geweldig geholpen super service

Door: Finn | Ordernummer: 100223 | Aankoopdatum: 17-01-2014  | Gekocht product: Samsung TV |  Geholpen door: Tim

mijn bestelde tv was niet op voorraad dat kreeg ik direct te horen, dat is geen enkel probleem want het werd me gelijk verteld. maar platteTV.nl kwam met een heel goed bod waar ik geen nee tegen kon zeggen direct afgehandeld en sper geholpen op de live chat. ze hebben mij als klant binnen. groeten finn


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Uitstekend geholpen met deskundig advies!

Door: Reuling | Ordernummer: 100026 | Aankoopdatum: 16-01-2014  | Gekocht product: Philips soundbar |  Geholpen door: Jim & Roy

Ik had een soundbar gezien op de website, wilde voordat ik over zou gaan tot de aankoop wel eerst even de winkel bekijken en zeker weten of het product op voorraad zou zijn omdat dit vaak bij andere webshops niet het geval is. Het artikel was ruim op voorraad, werd ook goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Super! Groeten een tevreden klant.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Uitstekende service

Door: W.L.M. de Haas | Ordernummer: 99705 | Aankoopdatum: 13-01-2014  | Gekocht product: Panasonic TX-L42E6 |  Geholpen door: -

Ik had in de eerste week van januari via de Kieskeurig de Panasonic TV in beeld gekregen. Al snel kwam ik bij Plattetv.nl terecht. Omdat ik enkele vragen had, heb ik eerst een paar keer per mail contact gehad.Het antwoord kwam steeds snel en na 3 dagen besloten om de TV te kopen. Helaas was de prijs inmiddels net met €100 euro verhoogd, nadat die tijdens de feestdagen tijdelijk verlaagd was. Toen ik daarop per mail liet weten toch op zoek te gaan naar een andere leverancier kreeg ik als reactie dat ik de TV nog voor de eerdere (100 euro lagere) prijs kon kopen, en dat ik als extra ook nog een gratis cleaner erbij kreeg. Toen heb ik de bestelling meteen gedaan en de volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat de levering een paar dagen kon duren. Vandaag heb ik de TV alsnog in de winkel kunnen ophalen. Echt een prima service, ik kom hier zeker terug!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Goed en snel!

Door: Gerard | Ordernummer: 98409 | Aankoopdatum: 03-01-2014  | Gekocht product: Panasonic TX-P50VT60 |  Geholpen door: Danny

Boven verwachting, snelle bevestiging van de bestelling en snelle levering. Keurig afgeleverd. Goed advies.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Winkel ziet er prachtig uit

Door: Holman | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 15-01-2014  | Gekocht product: Scheerkoppen Philips |  Geholpen door: Tessa

Een zeer vriendelijke dame hielp mij. Winkel ziet er prachtig uit. Goed assortiment en de scheerkop op voorraad


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Gelijk meegenomen

Door: H.C, 23610 | Ordernummer: 23610 | Aankoopdatum: 11-01-2014  | Gekocht product: Samsung UE32EH5000 + Base 25 wandsteun |  Geholpen door: Roy

Duidelijk informatievoorziening in de winkel. Vriendelijke benadering, rustig en neemt de tijd. Zag gister de EH5000 voor in de winkel staan met 2 stoeltjes ervoor en dat sprak me aan. Gelijk meegenomen


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Daar komen we voor!

Door: Bos | Ordernummer: 23570 | Aankoopdatum: 08-01-2014  | Gekocht product: Beko DPU7360X warmtepompdroge |  Geholpen door: Marc

We moesten iets langer wachten,maar een deskundig advies, en goed geholpen. Daar komen we voor!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Netjes geholpen

Door: Van Loon | Ordernummer: 99234 | Aankoopdatum: 13-01-2014  | Gekocht product: Philips 55PFL8008 |  Geholpen door: Ralf

Op Google gezocht naar Philips 55PFL8008, na aanleiding van een winkelbezoek bij ons in de buurt. Vrij snel kwamen wij bij PlatteTV.nl uit, hier was men een heel stuk goedkoper. Duidelijk website, fijn dat er fysieke winkels zijn en een heel prettige winkelervaring! Netjes geholpen en te woord gestaan door verkoper Ralf.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Inruilmogelijkheden

Door: W. van Duijvenvoorde | Ordernummer: 99342 | Aankoopdatum: 13-01-2014  | Gekocht product: Samsung UE46F8000 |  Geholpen door: Niko

Gezocht naar BDS380 en naar de ue46F8000. Toen op plattetv.nl gekeken omdat er ook inruil mogelijkheid is. Op zondag inruil aanvraag gedaan en meteen een reactie gehad. Echt Top! Ook nog kunnen onderhandellen. Plattetv.nl zeer aan te raden!!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede inruilprijs

Door: B. Lange | Ordernummer: 99572 | Aankoopdatum: 12-01-2014  | Gekocht product: Samsung UE40F6740 |  Geholpen door: Tessa

Op Kieskeurig gaan zoeken naar Samsung televisies. Na een tijdje zoeken kwam ik terecht bij PlatteTV.nl. Deze winkel ken ik omdat ik er geregeld voorbij rijd. Ik ben eens gaan speuren in het assortiment, waarna ik de Samsung UE40F6740 tegen kwam. Ik las veel goede reviews en het toestel komt zeer goed uit de tests, na kort e-mail contact heb ik en zeer mooi inruilbod gekregen op mijn oude apparatuur. Ik ben een zeer tevreden klant!


2 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Online shoppen kan een pak beter !

Door: R.N. | Ordernummer:  | Aankoopdatum: 07-01-2014  | Gekocht product: - |  Geholpen door: Roy

plus punten: Goede pre-sales mogelijkheden. Reageren snel via chat en mail op de gestelde vragen. Onderhandelen over de prijs is mogelijk! min punten: De voorraad status van deze winkel is echt waardeloos ! Zowel de muurbeugel als de TV stonden op voorraad. Eenmaal in de winkel te Breda aangekomen waren de toestellen uitverkocht en hadden ze beide een levertijd van 3-4 dagen. Verzending gebeurd in de standaard tv-doos. Qua stevigheid is dit voldoende maar dit had ik graag toch anders gezien. De klant word niet op de hoogte gebracht wanneer een levering uitgesteld is ondanks de belofte dat ze dit wel doen. Op de 3 mails die ik voor aftersales gestuurd heb is er geen enkele keer gereageerd. Toen ik contact zocht via de chat vertelde de medewerker mij dat ze een oplossing voor mijn probleem zochten. NIETS meer van gehoord...

Reactie: Beste Fargo, Spijtig om te horen dat u ondanks een aantal goede pluspunten toch niet te spreken bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl. Ik heb uw bestelling jammer genoeg niet kunnen vinden in ons ordersysteem, graag zou ik dan ook uw ordernummer ontvangen zodat ik kan inzien waar dit fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen. Na een erg drukke periode rondom de feestdagen en inventarisatie werken wij hard om onze voorraadstatus weer up to date te krijgen en verdere teleurstellingen te voorkomen. Ik zie uw reactie omtrent het ordernummer graag tegemoet op contact@plattetv.nl, tevens beantwoord ik uiteraard graag uw onbeantwoorde vragen. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Deskundig advies!!

Door: Meijboom | Ordernummer: 99400 | Aankoopdatum: 08-01-2014  | Gekocht product: Samsung UE40F5700 |  Geholpen door: Roy

Overtuigend! Wij vonden eerlijk advies en daardoor keuze kunnen maken. Toestel wordt gratis bezorgd.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  snelle levering

Door: Dhr. Deckers | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 06-01-2014  | Gekocht product: Samsung tv |  Geholpen door: -

samsung tv gekocht binnen 3 werkdagen al binnen. zeer te vreden grt Wil


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Plezierig geholpen

Door: Tuitjer | Ordernummer: 23540 | Aankoopdatum: 07-01-2014  | Gekocht product: AEG Kruimeldief |  Geholpen door: Marc

Wij komen hier al jaren. Je wordt hier altijd heel plezierig geholpen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Correcte behandeling

Door: Hr. tempelman | Ordernummer: 23528 | Aankoopdatum: 06-01-2014  | Gekocht product: Samsung UE40F6740 + servicepakket+hdmi kabel+screencleaner |  Geholpen door: Jim

Fijn en snel geholpen. We wilden eerste instantie een duurder toestel maar de adviseur wees ons op een scherpere aanbieding, top service! Wij komen hier in het vervolg vaker!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snel eruit gekomen!

Door: Van Duuren | Ordernummer: 98828 | Aankoopdatum: 04-01-2014  | Gekocht product: Onkyo soundbar |  Geholpen door: Roy

wij kwamen voor een pedaalemmer naar het winkelcentrum en gingen weg met een soundbar ha! Leuk prijsje gekregen


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Bevalt prima

Door: I.v.d.W. | Ordernummer: 23466 | Aankoopdatum: 03-01-2014  | Gekocht product: Bose 201 speakers |  Geholpen door: Roy

Ik krijg rustig de tijd om eerst eens even rond te kijken. Daarna product uitleg en direct mee kunnen nemen! Bevalt altijd prima en lekker in de buurt


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Veel variatie

Door: G.J. Vette | Ordernummer: 23459 | Aankoopdatum: 03-01-2014  | Gekocht product: Whirlpool WBE2614 koel/vrieskast |  Geholpen door: Paul K

Vanwege het winkelen hier, kwamen we hier langs en door de uitstraling kwamen we hier naar binnen.Veel variatie en veel artikelen, erg overzichtelijk.We zijn heel prettig geholpen, meedenkend en meegaand


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  prima service

Door: von der Crone Hans | Ordernummer: 23459 | Aankoopdatum: 31-12-2013  | Gekocht product: Panasonic TX-P50GT60 |  Geholpen door: Tim

Had eerst een Sony W905 besteld maar toch wat gaan twijfelen en na het lezen van aantal reviews bestelling aangepast naar een Panasonic P50GT60. Hier is dan wat foutgelopend, maar telkens heel goede communicatie via chat en ondanks foutgelopen levering toch behoorlijk tevreden. Factuur was opgemaakt op foutieve datum, maar dat zou ook snel rechtgezet worden. Er kan altijd wel iets fout gaan maar dankzij de chat is er een heel pro-actieve communicatie mogelijk met héél vriendelijke mensen achter de chat. Volgende tv koop ik ZEKER terug bij jullie!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Deskundig geholpen

Door: Zuimmers | Ordernummer: 91183 | Aankoopdatum: 31-12-2013  | Gekocht product: Technetix BDA-01 |  Geholpen door: Tessa

Wij wisten niet dat we een versterker nodig hadden die retour geschikt is voor digitale tv. Door de deskundigheid van Tessa weten we nu wat we moeten doen. Fijne jaarwisseling


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snelle levering

Door: R. Bruins | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 29-12-2013  | Gekocht product: Samsung wasmachine |  Geholpen door: Tessa

de bediening in de winkel is perfect. Snelle levering en behulpzaam personeel.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede kwaliteit

Door: E. Zulovic | Ordernummer: 23343 | Aankoopdatum: 28-12-2013  | Gekocht product: Samsung UE40EH5000 |  Geholpen door: Paul K

Een goede kwaliteit, alles wat we hier gekocht hebben is gewoon goed geweest met een keurige winkel


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kom hier al jaren

Door: Mw Keurhorst | Ordernummer: 23332 | Aankoopdatum: 28-12-2013  | Gekocht product: Panasonic huistelefoon |  Geholpen door: Marc

Ik kom al jaren bij Fotobouw, altijd naar volle tevredenheid. Als er wat is wordt het altijd netjes opgelost.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Heel vriendelijk

Door: W. Willemsen | Ordernummer: 23316 | Aankoopdatum: 25-12-2013  | Gekocht product: Melitta cremio |  Geholpen door: Marc

Hele vriendelijke verkoper, goed geholpen, snel en duidelijk.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Fijn geholpen

Door: Van der Hoeven | Ordernummer: 23262 | Aankoopdatum: 24-12-2013  | Gekocht product: Gigaset dect telefoon |  Geholpen door: Marc

Fijn geholpen bij Fotobouw in Arnhem. Niet opdringerig en correct!


2 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Niet leverbaar

Door: Mevr. Orbon | Ordernummer: 23244 | Aankoopdatum: 12-12-2013  | Gekocht product: Led tv |  Geholpen door: -

Allereerst is het product niet leverbaar, terwijl het wel als zodanig op de site staat. Fotobouw stelt een alternatief voor, wat ik zeer netjes vind, maar vervolgens reageert fotobouw niet meer. Na zelf weer geinformeerd te hebben volgt uiteindelijk levering van een incompleet product. Wanneer ik daar vragen over stel krijg ik doodleuk: "heb je dat zelf niet nog liggen?" Daar gaat het niet om! Het product is niet compleet! Kortom: ik zal Fotobouw nooit aanraden bij vrienden en familie en er zelf geen aankoop meer doen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Online prijzen met top-service

Door: Rens Postma | Ordernummer: 23026 | Aankoopdatum: 15-12-2013  | Gekocht product: Philips 40PFL8008k/12 NL Model |  Geholpen door: Marco

Aanschaffen en uitzoeken heel eenvoudig. Supersnelle reactie op vragen per email (zelfs op zondag!). Na bestelling afleverdatum afgesproken. Op de afleverdatum (een vrijdag0 gebeld dat monteur ziek was geworden, kan gebeuren, en dus werd de TV op de zondag geleverd en geïnstalleerd. Vakkundige medewerker heeft alles netjes neergezet en geïnstalleerd en een heldere en duidelijk uitleg gegeven.


2 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer slecht

Door: rens Verhelst | Ordernummer: 95659 | Aankoopdatum: 14-12-2013  | Gekocht product: Yamaha YHT-S401 |  Geholpen door: -

Speciaal mijn bestelling gedaan bij plattetv vanwege de snelle levering. Is op voorraad dus voor 10.00 besteld dus 24u levering. Een mailtje met order wijziging, met 2 dagen bij ons, dus met3 bij mij. Niet dus. Via live chat, duurt ongeveer een week maar we weten het niet zeker. Kijk het kan uitlopen, maar zorg dan dat de verdere informatie wel klopt. Zoals de orderwijziging en werk je website dan bij. Daarom voel ik me foutiev geinformeerd en komt de bestelling als niemand thuis is. Jammer van mijn vakantie..

Reactie: Beste Rens, Erg vervelend om te vernemen dat u bij uw bestelling toch een slechte nasmaak overhoud aan uw bestelling bij PlatteTV.nl. Vanwege grote drukte en grote vraag naar dit model bij onze leverancier en het geringe aanbod werd de levertijd telkens uitgesteld. Uiteraard betreuren wij dit en stellen altijd alles in werking dit zo spoedig mogelijk bij onze klant te bezorgen. Wij betreuren het dat we het door u bestelde product niet tijdig hebben kunnen leveren en bieden hier onze welgemeende excuses voor aan. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl


2 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Slechte service

Door: mevr. Yvonne | Ordernummer: 97850 | Aankoopdatum: 14-12-2013  | Gekocht product: - |  Geholpen door: -

De afgelopen twee weken twee maar iets bij platte tv besteld. Als eerste een tv die bij alle vestigingen nog op voorraad was. 's avonds met de verkoper afgesproken dat ik de tv de volgende dag in de winkel op zou komen halen. De volgende dag bleek de tv toch ineens nergens op voorraad, ook al stond er nog steeds op de website van wel. Tv uiteindelijk drie dagen later pas ontvangen. Ik dacht, dit zal wel komen door de drukte rondom de feestdagen. Dus afgelopen vrijdag toch weer iets besteld bij plattetv. Een muurbeugel die ook overal op voorraad was. Voor 17.00 besteld is de volgende werkdag in huis. Niet dus!!! Uiteindelijk zelf maandagmiddag maar weer achteraan gebelt. De muurbeugel was niet op vooraad en komt de volgende dag pas binnen bij plattetv, dus woensdag pas bij mij. En nog steeds staat deze muurbeugel overal gewoon op voorraad. De bestelling dus geannuleerd. Conclusie, geloof niet de vooraad die op de websit staat aangegeven. Want deze wordt niet bijgewerkt en hierover een melding naar je maken gebeurd niet.

Reactie: Beste Yvonne, bedankt voor uw bericht. Allereerst onze welgemeende excuses voor de slechte ervaring. Helaas door de enorme drukte rondom de laatste 2 weken van december is uw bestelling niet op de juiste wijze in behandeling genomen en hebben u daarover te laat ingelicht. Graag zouden wij uw ontevredenheid alsnog willen wegnemen en een passende oplossing zoeken voor u. U kunt daarvoor contact opnemen met: contact@plattetv.nl. Dan kunnen we dit met elkaar bespreken. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Advies op maat voor elk klant segment met top service

Door: Fam. Vleeming | Ordernummer: 88629 | Aankoopdatum: 02-01-2014  | Gekocht product: Philips 42PFL4208H/12 en Philips 42PFL5028H/12 |  Geholpen door: Ralf

Voor het eerst een tweetal tv's bestelt bij Platte TV. Eén tv diende bij ons thuis in de slaapkamer opgehangen te worden en de andere diende afgeleverd te worden elders in onze woonplaats. Dit was geen probleem en zelfs werd deze tv bevestigt door de installateur op de vogels beugel. Bij beide tv's de extra garantie bijgekocht. Helaas bleken bij beide tv's dode pixels aanwezig te zijn. Zonder problemen zijn de tv's zeer vlot vervangen. Zelfs voor 1 dode pixel werd een tv omgeruild. Complimenten hiervoor aan Platte TV. Zie ik me namelijk niet zo maar lukken bij de concurrenten. De persoonlijke benadering in de vestiging te Breda en de scherpe/laagste prijs tesamen met de aftersale service heeft van ons tot op heden tevreden klanten gemaakt. Mocht u nog twijfelen schroom niet een vestiging te bezoeken en zelf een indruk op te doen van de sfeer en benadering. Je hoeft echt geen tv uit het top segment aan te schaffen om toch top service te krijgen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Aanrader!

Door: S. Koster | Ordernummer: 98011 | Aankoopdatum: 02-01-2014  | Gekocht product: Samsung UE32F5300 |  Geholpen door: Rick

Netjes geholpen. Scherpe prijs gekregen. De tv is zelfs in de auto gelegd. Zeker een aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer goed advies

Door: A. denekamp | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 31-12-2013  | Gekocht product: Sony kdl 46w905 |  Geholpen door: Paul de Boer

Zeer goed advies en probleem sipper opgelost


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer klant vriendelijk

Door: T. Westerneng | Ordernummer: 97953 | Aankoopdatum: 31-12-2013  | Gekocht product: LG 47LA6908 |  Geholpen door: Maick

Telefonisch contact gehad duurde wel even voor dat er opgenomen werd echter was wel goed. Naar de winkel in Arnhem gegaan waar ik door de adviseur ook nog goed te woord ben gestaan


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  een negen op dat ik uitstekend geholpen en geadviseerd wordt

Door: Dhr. Troost | Ordernummer: 96536 | Aankoopdatum: 29-12-2013  | Gekocht product: LG 42LA7408 |  Geholpen door: Maick

een negen op dat ik uitstekend geholpen en geadviseerd wordt. Met de juiste keuze naar huis gegaan!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede en snelle service! Aanrader!

Door: Dhr. Louwerman | Ordernummer: 97720 | Aankoopdatum: 29-12-2013  | Gekocht product: TV+kabels+A-Z servicepakket |  Geholpen door: Jimmy

Goed en snel geholpen. Gratis parkeren bij de achterdeur en erg scherpe prijzen! Kortom, een aanrader!


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  wat een slechte service

Door: John | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 29-10-2013  | Gekocht product: Sharp LC-60LE752E |  Geholpen door: -

na een tv uitgezocht te hebben via het web wil je hem toch even zien. Dus ik naar de winkel in Nijmegen. volgens de voorraad was de tv die ik uitgezocht had ruim op voorraad 3 groene stippen (nu nog steeds) maar in de winkel aangekomen staat de tv nergens. dus vraag je een verkoper. tv is niet in display en alleen vanuit het magazijn te kopen......geen probleem dan koop ik hem en dan bekijk ik hem thuis dacht ik......maar er was er nog maar 1 en die was gereserveerd. ik dacht mijn huiswerk goed gedaan te hebben maar het voorraadbeheer van platteTV.nl klopt van geen kanten op de vraag of ik de tv in andere vestingen kon bekijken kreeg ik ook en nee tja dan ga je naar de plasma discounter en koopt hem daar voor minder

Beste John, Erg vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze winkel en wij betreuren het dat wij het door u uitgezochte tv niet (tijdig) konden leveren. Uiteraard willen wij u nog graag van dienst zijn en zijn dan ook meer dan bereid mee te denken in een passende oplossing. Graag horen wij dan van u en kunt u ons contacten via: contact@plattetv.nl. Nogmaals onze excuses voor de slechte ervaring en we hopen dat we er samen nog uit kunnen komen! Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl

1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Slechte service achetraf, veel beloven weinig nakomen.

Door: Groos | Ordernummer: 91000 | Aankoopdatum: 26-10-2013  | Gekocht product: LG 55LM860 |  Geholpen door: -

Meerdere artikelen in een aankoop via internet gekocht bij plattetv.nl. Zolang de aankoop nog niet is geregeld krijg je alle service. Als echter na levering blijkt dat er wat ontbreekt, dan komt eerst de ontkenning: hoort er niet bij (staat wel in de handleiding maar LG levert dit niet meer mee), medewerkers die elkaar tegenspreken, etc. Daarna de beloftes: we gaan direct kontakt opnemen met leverancier, vertegenwoordiger, e.d. Na een maand nog maar weer eens vragen hoe het er mee staat. Antwoord: Ja duurt wel lang, we gaan nog maar eens kontakt opnemen met de leverancier. Na 3 weken nog maar weer eens aan mail gestuurd met "Het blijft wel akelig stil aan jullie kant....". Als dat geen reactie uitlokt dan weet ik het ook niet meer. Resultaat na 2 weken nog geen enkel berichtje. Een tip voor de mensen van Plattetv.nl: Als je beloftes doet of afspraken maakt kom die dan na. Lukt het niet durf dit dan ook bij de klant te melden.

Beste heer Groos, Nofmaals onze welgemeende excuses voor de ontstane vertraging. We hebben inmiddels al contact met u opgenomen en de situatie bij LG toegelicht. Ook wij betreuren de gang van zaken en dat dit onnodig lang moet duren. We zijn ermee aan de slag en we houden u op de hoogte. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl

5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Makkelijk en snel geregeld

Door: M.M. Verhoef | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 29-12-2013  | Gekocht product: LG 42LA6908 |  Geholpen door: -

Heb via de chatfunctie de televisie`s gekocht en geregeld wanneer en waar ik het op kan halen en alles was tot in de kleine puntjes geregeld en zelfs een halfuur na de chat had ik de offerte al op de mail staan.daarom nog eens bedankt plattetv en ik zal ook zeker de winkel aanraden bij vrienden en bekende.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Veel keuze voor een scherpe prijs

Door: Beuting | Ordernummer: 97336 | Aankoopdatum: 27-12-2013  | Gekocht product: Sony KDL-46W905 |  Geholpen door: Tessa

Voorraad klopte niet helemaal, wel aan te raden om eerst te bellen voor zekerheid. Gratis parkeren


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Gebeld en half uur later opgehaald

Door: P.v.M. | Ordernummer: 97324 | Aankoopdatum: 27-12-2013  | Gekocht product: LG CM3330B |  Geholpen door: Roy

Niet verwacht, want kon hem nergens meer vinden. Arnhem had er gelukkig nog eentje staan. Deze zojuist opgepikt voor leuk prijsje!


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact