Winkelreviews pagina 26


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer deskundig en eerlijk advies, voelt goed aan wat klant wil.

Door: Avezaat | Ordernummer: 94086 | Aankoopdatum: 1-12-2013 |  |  Geholpen door: Maick

Ik had zelf al via internet gekeken en PlatteTV.nl heeft de goede combinatie van online prijzen maar ook een showroom/winkel waar je heen kan gaan voor deskundig advies en om te kijken, vergelijken en luisteren. Ik ben in de winkel vriendelijk en zeer deskundig geholpen door Maick. Hij voelde goed aan waar ik naar op zoek was. Ook fijn dat ik tv en soundbar gelijk mee naar huis kon nemen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed en snel geholpen

Door: Servie Biloro | Ordernummer: 92392 | Aankoopdatum: 30-11-2013 |  |  Geholpen door: Diverse

Ik heb mijn oude Sony KDl-46HX800 van bijna 3 jaar oud ingeruild. Kreeg er nog een goede prijs voor. Toen de prijs van de nieuwe zakte voordat ik besloten had, werd een bodemprijs gegeven; toch kreeg ik nog genoeg terug voor mijn oude. De nieuwe TV moest besteld worden en ik kreeg een mail toen hij er was. Tussendoor wel nog wat vragen gesteld via de chat en steeds vriendelijk en goed te woord gestaan. Als ik over een paar jaar weer besluit om een nieuwe tv aan te schaffen, weet ik waar ik het eerst heen ga.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Deskundig advies, mooie showroom

Door: Ravenstein | Ordernummer: 93936 | Aankoopdatum: 30-11-2013 |  |  Geholpen door: Paul de Boer

Wij komen hier al jaren zijn altijd goed geholpen, scherpe prijzen,gratis parkeren


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeer tevreden deskundig advies snelle levering

Door: Mevrouw Starsky | Ordernummer: 92938 | Aankoopdatum: 25-11-2013 |  |  Geholpen door: Tim Swens

Ik had zelf al op internet gekeken en vergeleken, de TV die we wilden was bij Platte TV.nl niet de goedkoopste, ik vertelde dat hij elders €200,- goedkoper was. Dat werd beaamd en de prijs werd meteen met €225,- verlaagd.Ook werden wij attent gemaakt op de Philips actie. Omdat Platte TV.nl officieel Philips dealer is, mogen wij ook nog meedoen aan de gratis Ambilight Hue actie twv €200, of €100,- retour. Als wij op het gebied van beeld en geluid in de toekomst nog wat nodig hebben weten wij waar we moeten zijn. Onze complimenten Tim.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Zeer makkelijke chatfunctie

Door: Van den Eynde Marc | Ordernummer: 92389 | Aankoopdatum: 24-11-2013 |  |  Geholpen door: Jim

Alleen heb ik na 2 dagen mail gehad dat tv uitverkocht was , maar dat die binnen ongeveer 2 dagen terug ging binnenkomen. Het werden uiteindelijk 4dagen .Dus uiteindelijk werd mijn tv 8 dagen na mijn betaling geleverd. Al die tijd bleef hij op de site echter in voorraad staan! Hier is verbetering dringend aangewezen. Als je niet dringend uw tv nodig hebt , is dit echter een aanrader , zeker als je de prijzen vergelijkt, is het enkele dagen extra wachten aanvaardbaar!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Geweldig geholpen en wat een geboden service!

Door: Dhr. Vito | Ordernummer: 93359 | Aankoopdatum: 23-11-2013 |  |  Geholpen door: Roy

Mooie scherpe prijs gekregen in een mooie winkel. Ben verder helemaal naar wens geholpen en 3 jaar service op de tv!


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  misleidend website

Door: Dhr. Man | Ordernummer: 93199 | Aankoopdatum: 22-11-2013 |  |  Geholpen door: niet bekend

Op vrijdag 22 november 2013 een Philips 32PFL3208 Led TV besteld. Ik heb gekozen voor afhaal in de winkel omdat ik dit weekend de TV wilde gebruiken. Volgens de website was/is dit product op voorraad. Bestelling via email bevestigd. Rij vervolgens op zaterdag 42 kilometer naar de winkel in Arnhem om het product op te halen. Aangekomen verteld de verkoper met een stalen gezicht dat het product niet meer beschikbaar is en dat er een alternatief kan worden aangeboden in een Samsung Led TV. Die is echter wel Euro 70,-- (+25%) duurder is. Thuis gekomen nog even de website geraadpleegd, verbazingwekkend dat het apparaat volgens de website nog steeds op voorraad is. Zou sportief zijn geweest om de Samsung voor hetzelfde geld aan te bieden! Zeer teleurstellende ervaring.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ken deze winkel al erg lang.

Door: Verhaag | Ordernummer: 22711 | Aankoopdatum: 25-11-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Als er wat was kon ik altijd bellen.Ik ken deze winkel al vanaf dat het bestaat. Televisies en alles hier al vandaan.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snel en prettig geholpen!

Door: Hageman | Ordernummer: 22710 | Aankoopdatum: 25-11-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Ik was snel geholpen en dat vond ik prettig. Het is ook een hele mooie winkel om te zien!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Scherpe prijzen

Door: Dhr. m camigglet | Ordernummer: 22671 | Aankoopdatum: 23-11-2013 |  |  Geholpen door: Paul de Boer

scherpe prijzen, gratis bezorgen , zeer goed advies, gratis parkeren


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Heel goed advies gehad

Door: Abbenhuis | Ordernummer: 22667 | Aankoopdatum: 23-11-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

We hebben hier een heel goed advies gehad. Kom altijd weer terug!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer correct geholpen

Door: Laro | Ordernummer: 22649 | Aankoopdatum: 22-11-2013 |  |  Geholpen door: Paul de Boer

correct geholpen ,scherpe prijzen, gratis parkeren


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Personeel is bekwaam

Door: a. reiman | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 22-11-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

WErd goed geholpen en snel. Prima winkel. Ziet er goed uit. Personeel is vriendelijk en bekwaam


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Altijd netjes geholpen

Door: Rm Stok | Ordernummer: 22594 | Aankoopdatum: 18-11-2013 |  |  Geholpen door: Maick

Wordt hier altijd netjes geholpen ook wanneer je problemen hebt staan ze voor je klaar. Mis alleen wel de koffie in de winkel


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kom hier al wel een tijdje

Door: Derksen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 13-11-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Kom hier al wel een tijdje. De winkel word steeds groter en groter, dus volgens mij gaat het goed. Word altijd erg goed geholpen en als er iets niet is word het besteld voor je


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snelle en goede service+deskundig advies!

Door: Mars | Ordernummer: 92609 | Aankoopdatum: 20-11-2013 |  |  Geholpen door: Jim

In één woord samengevat: Top! Goed en snel geholpen, deskundig geadviseerd en gratis parkeren voor de deur, superaantrekkelijke prijzen. Kortom, ik kom hier vaker!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  makkeleijk in onderhandelen

Door: edwin | Ordernummer: 92685 | Aankoopdatum: 19-11-2013 |  |  Geholpen door: Paul de Boer

oude tv in geruild. 2 mooie produkten gekocht. paul is een jongen waarmee je nog wel kan handelen mits je maar eerlijk blijft tegen hem heb behoorlijk bedrag er af gekregen met in ruil oude tv (3 jaar oud). (PLATTE-TV)op kieskeurig gevonden stond met home cinema op 4 plaats met prijs maar heeft hem weg gedaan voor een prijs dat 1e plaats is dit is ook zo gegaan met tv winkel is in arnhem groot op gezet VOLGENDE KEER WEER NAAR PLATTE TV


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Fijn contact, levering lang

Door: Arno Veugelers | Ordernummer: 91745 | Aankoopdatum: 17-11-2013 |  |  Geholpen door: Danny

Fijn en snel contact met de afdeling verkoop. Jongens en meiden die meedenken, (snel) contact opnemen en terugbellen. Zelfs de bezorger weet hoe hij met klanten om moet gaan, dat is zeker wat waard. De levertijd viel echter fors tegen met de verwachting dat in enkele dagen geleverd zou worden: dit duurde bijna 2 weken. Een terugkoppeling dat er bij mij geen gehoor zou zijn geweest voor een afspraak was een onhandige actie van de verkoopster die me te woord stond: op elke gsm kun je immers zien of je een oproep gemist zou hebben - niet dus.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Helemaal tevreden, goede combinatie van online en fysieke winkels!

Door: Geuze | Ordernummer: 92730 | Aankoopdatum: 16-11-2013 |  |  Geholpen door: Liewe

Ik had zelf al via internet gekeken, en PlatteTV.nl heeft de goede combinatie van online prijzen en een fysieke winkel waar je langs kan gaan voor advies en om te kijken! Ik ben in de winkel goed geholpen, en heb duidelijke uitleg gekregen. Het toestel waar ik voor kwam hadden ze netjes staan, in meerdere maten zelfs! Alles is soepel gelopen, ik kon de TV meteen meenemen.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeker een goede keuze!

Door: Dhr. L. van der Veen | Ordernummer: 92156 | Aankoopdatum: 14-11-2013 |  |  Geholpen door: Liewe

Er wordt goed meegedacht over de prijs, het assortiment is goed, het contact loopt snel en goed, en ik vindt het prettig dat er óók een fysieke winkel is waar je de TV in het echt kan bekijken. +het contact via internet verliep goed en zeer snel! +Zowel online als in de winkel goed en duidelijk geholpen. -Helaas klopt de voorraad op internet niet altijd.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed geholpen, overzichtelijke winkel

Door: Turhan | Ordernummer: 22526 | Aankoopdatum: 13-11-2013 |  |  Geholpen door: PaulK

Goed geholpen, overzichtelijke winkel, wat we extra fijn vinden is dat de verkoper niet direct in onze nek aan het hijgen was, gewoon heel relaxed en hij heeft het ook goed uitgelegd en gedemonstreerd


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Slechte ervaring met plattetv.nl Nijmegen

Door: Hendriks | Ordernummer: 92603 | Aankoopdatum: 13-11--2013 |  |  Geholpen door: Guido

Deze week was ik op zoek naar een goede inruil tv, of winkelmodel Ik ben in het filiaal Arnhem begonnen maar hier was weinig keus, ik werd doorgestuurd naar het filiaal in Nijmegen. Hier waren ze wel op het moment de afdeling overnieuw aan het inrichten maar er stond een leuke Philips tv met ambilight voor 300€ hij was niet inwerking maar zag er netjes uit. Deze heb ik toen aangeschaft voor de slaapkamer. Echter bij installatie thuis bleek hij helemaal niet te werken. Hierop de volgende dag terug naar het filiaal in Nijmegen (60 Km heen en terug) en deze tv teruggebracht hier werd mij verteld dat in deze prijsklassen er niks meer in voorraad was maar ze hadden een mooie Philips 42pfl7456k/02 een laatste winkel model hangen zonder voetsteun, wel moest ik nu 300€ bij betalen voor deze TV die originele +-1000€ had gekost. Ik dacht nog hij wordt van de wand gehaald maar nee achter in het magazijn kwam de verkoper met een zelfde model aanwandelen waarop ik vroeg is dit dan een inruiler. Dit bevestigde, hij ze hadden er twee ingeruild en was dus helemaal geen winkel model !. De tv werd netjes in de auto gedaan ( weer 60 Km heen en terug) kom thuis stroomkabel vergeten mee te geven hier over gebeld morgen zou deze worden opgestuurd . Bij een ander TV deze even geleend, wat schets mijn verbazing deze tv was een Duits model en door Ziggo en Upc niet gecertificeerd dus onmogelijk digitaal te kunnen kijken .Volgende dag maar weer naar Nijmegen (weer 60 Km heen en terug) was nu wel lichtelijk geïrriteerd. Na uitleg aan de desbetreffende verkoper vertelde hij mij er zijn genoeg klanten die een digitale TV kopen van 600€ en analoog kijken ! en ik had niet goed verteld waar voor ik deze TV ging gebruiken. Ik wilden natuurlijk nu mijn geld terug maar dat kon niet . Om dit niet te laten escaleren wachtte ik op een voorstel van zijn kant . Hij had een nieuwe Philips TV ( 40PFL4508H/12) hij laat op zijn winkel monitor de prijs zien van de website van plattetv.nl ,de prijs was in de winkel 649€ of ik nog maar 49,01€ bij wilde betalen, om maar van deze boze droom af te zijn stemde ik toe en dacht dan maar een nieuwe TV.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Wat een deskundige en klantvriendelijke verkopers!

Door: S. Wouda | Ordernummer: 92190 | Aankoopdatum: 09-11-2013 |  |  Geholpen door: Tim Swens

De contacten via mail verliepen erg vlot. Snelle antwoorden, leuk persoonlijk contact en deskundig advies met scherpe aanbiedingen. Wat een klantvriendelijke adviseurs! Het voelde al na de eerste mailwisseling vertrouwd en dat vertrouwen maakten ze ook waar. Snelle levering binnen de afgesproken tijd. Ook na levering vriendelijk bereid tot het beantwoorden van vragen. Heren, bedankt! Complimenten!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ben prettig geholpen.

Door: van Nieuwenhoven | Ordernummer: 22442 | Aankoopdatum: 07-11-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Ik kwam voor informatie over een kookplaat en ga met een goede stofzuiger de deur uit. Ben prettig geholpen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Vakkundige informatie.

Door: Baten | Ordernummer: 22432 | Aankoopdatum: 06-11-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Je wordt altijd prettig en vriendelijk geholpen, Vakkundige informatie.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Veel keus en uitgebreid assortiment

Door: Van Buuringen  | Ordernummer: 22415 | Aankoopdatum: 05-11-2013 |  |  Geholpen door: PaulK

Veel keus en uitgebreid assortiment, overzichtelijk ingedeeld, dus allemaal goed te vinden en goed personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Hele vriendelijke dame die ons hielp.

Door: Gerristen | Ordernummer: 22420 | Aankoopdatum: 05-11-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Hele vriendelijke dame die ons hielp. Wij waren op zoek naar een tablet en kwamen hier spontaan binnenlopen. Werd goed uitgelegd en vriendelijk te woord gestaan.


1 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  U kunt bij fotobouw gerust iets kopen

Door: Edwin | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 04-11-2013 |  |  Geholpen door: -

U kunt bij fotobouw gerust iets kopen, mits u geen gebruik hoeft te maken van de "service" achteraf... Om een lang verhaal kort te maken; ik heb twee maanden moeten wachten voordat mijn versterker was gerepareerd, daarna ben ik een maand aan het lijntje gehouden omdat ik zogenaamd een nieuwe zou krijgen en puntje bij paaltje kreeg ik na ruim drie maanden mijn oude versterker terug gestuurd


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Mijn complimenten aan platte tv.nl.

Door: Luc Knoops | Ordernummer: 91455 | Aankoopdatum: 03-11-2013 |  |  Geholpen door: -

Mijn complimenten aan platte tv.nl. Perfect advies, kennis van zaken en zeer correcte levering. Voor deze producten is het een perfecte leverancier


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Hier ga ik zeker geen tweede keer bestellen

Door: Stef van Rooij | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 03-11-2013 |  |  Geholpen door: -

Nadat mijn tv besteld was kreeg ik een mail met de melding dat de tv niet meer voorradig was, ik kreeg toen een ander model met korting aangeboden en moest hier een extra betaling bij doen. Met goede moed heb ik dit ook overgemaakt naar hetzelfde rekeningnummer, dit bleek enkel een ideal nummer te zijn dus de betaling bleef terugkomen. Ook na contact op te hebben genomen werd mij niet verteld dat dit het verkeerde was, maar werd wel verteld dat de order verder verwerkt werd, en hem dan uiterlijk vandaag binnen zou krijgen. Zoals u voelt aankomen, zit ik er schrijven nog op te wachten. Na meerdere dagen al thuis op een tv te hebben zitten wachten word het nu weer een dag vooruitgeschoven, de hoeveelheid loze beloftes hier zijn niet te tellen. Dit is voor mij een zeer onprettige ervaring geweest, en adviseer dus ook met dit bedrijf op te letten, aangezien ook de voorraadstatus bij veel producten niet klopt. Nu dus nogmaals maar een dag wachten, maar vooral hopen dat er niet nog een dag bijkomt, want van 2-3 werkdagen ineens 5 werkdagen maken ben ik als klant niet tevreden mee.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Uitstekende service en klantgerichte winkel met scherpe prijzen

Door: j. Weterings | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 28-10-2013 | Geholpen door: Tim Swens

Ik ben zeer te spreken over PlatteTV.nl. Aangezien ik mijn huidige tv wilde inruilen, had ik een mail verzonden. Ik kreeg binnen een half uur een mail terug met een goed inruilvoorstel. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van hun omruilservice, waarbij de oude tv (na controle) werd meegenomen en de nieuwe werd geleverd. De tv werd iets later gebracht als afgesproken, maar ik werd keurig binnen de afgesproken tijd gebeld, dat het iets later werd. Hierbij werden wij ook netjes geholpen door degene die de tv heeft afgeleverd. Ik vind dat deze winkel werkelijk een pluim verdient voor hun dienstverlenende en klantgerichte service!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  efficient

Door: de bruin | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 27-10-2013 | Geholpen door: Roy

gezien de mogelijkheden de beste keuze gemaakt. toevallig ook mijn eerste keus dus doeltreffend efficient


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer goed en duidelijk geadviseerd

Door: Mathieu | Ordernummer: 90996 | Aankoopdatum: 26-10-2013 | Geholpen door: Michael

We zijn zeer goed en duidelijk geadviseerd door Michael.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede prijs én goede service!

Door: Van Iersel | Ordernummer: 90998 | Aankoopdatum: 26-10-2013 | Geholpen door: Bert

We wonen om de hoek en kennen het filiaal in Nijmegen. Via de website een aantal prijzen vergeleken en daardoor bij PlatteTV.nl gekocht. Daar aangekomen ook vriendelijk geholpen door het winkelpersoneel. Al met al een goede ervaring!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goede keuze mogelijkheid.

Door: SV | Ordernummer: 22254 | Aankoopdatum: 30-10-2013 | Geholpen door: Mathew

Lekker dichtbij, mocht ik snel iets nodig hebben, ben ik er zo. Vandaar altijd hier terecht. Goede keuze mogelijkheid. Kon dit keer direct meenemen, de medewerker hielp even mee met tillen, topgozer.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ik kom hier al jaren

Door: Van Beek | Ordernummer: 22311 | Aankoopdatum: 30-10-2013 | Geholpen door: Marc

Ik kom hier al jaren, en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Nu kwam ik voor een bepaald type scheerapparaat maar de verkoper kon mij duidelijk en helderuitleggen waarom ik beter een ander model kon nemen.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Van mij krijgt u een welverdiende 10!!!

Door: Romer | Ordernummer: 22305 | Aankoopdatum: 29-10-2013 | Geholpen door: Wilco

Ik wordt goed geholpen, er wordt goed de tijd voor mij genomen. Van mij krijgt u een welverdiende 10!!!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ik kom zeker terug!

Door: T.H. Uffink | Ordernummer: 22239 | Aankoopdatum: 27-10-2013 | Geholpen door: Mathew

We wonen vlakbij een andere electronika winkel maar we gaan veel liever naar de Fotobouw. De service is goed hier, heb ik wat dan kan ik naar de winkel toe en kan ik mijn vraag stellen en staat er daadwerkelijk iemand klaar. Personeel is altijd beschikbaar, vriendelijk en meedenkend. Ik kom zeker terug!


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ik kom hier al jaren

Door: Mw. van der Horst Willemsen | Ordernummer: 22248 | Aankoopdatum: 26-10-2013 | Geholpen door: Marc

Ik kom hier al jaren en wordt altijd prettig geholpen.


0.5 sterretje voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  TV gekocht, niet op voorraad.

Door: Marion | Ordernummer: - | Aankoopdatum: | Geholpen door: -

TV gekocht, niet op voorraad. Order geannuleerd en 1 1/2 week op ons geld gewacht. En de TV staat nog steeds op voorraad?

Officiële reactie:

Beste Marion,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Jammer genoeg kan ik op uw naam en mailadres geen bestelling terugvinden, graag zou ik dan ook uw gegevens ontvangen zodat ik kan bekijken waar het fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen. Indien er een betaling retour betaald dient te worden gebeurt dit altijd binnen een termijn van 3 werkdagen, excuses hiervoor indien u dit te lang vindt. Ik zie uw gegevens graag tegemoet op contact@fotobouw.nl.

Met vriendelijke groet,
Roy Kerkhoff Team Fotobouw


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Actief meedenkend personeel!

Door: TRVA | Ordernummer: 90394 | Aankoopdatum: 21-10-2013 | Geholpen door: Roy

Gemak: Vrij rondlopen in de winkel zonder "overvallen' te worden door verkopers. Veel rondlopende verkopers voor korte vragen of uitgebreide vragen. Service: Super en uitgebreide uitleg. Zelfs meerdere herhalingen daar het een nieuw systeem is. Geen aansmeer gedrag terwijl je systeem thuis mogelijk niet meer kan aansluiten. Er wordt actief meegedacht. Assortiment: We kwamen om "even te kijken" en mogelijke ideeën op te doen. Door de uitgebreide uitleg en de fysieke ervaring overgegaan op een nieuw systeem


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  prijs kwaliteit erg goed

Door: Dhr. A. Olijslager | Ordernummer: 90248 | Aankoopdatum: 19-10-2013 | Geholpen door: Robin

kwalitatief een goed geluid, prijs kwaliteit ook erg goed.gezien de belangstelling erg goed op voorraad.


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  snel en duidelijk

Door: mw. Van der steil | Ordernummer: 90294 | Aankoopdatum: 19-10-2013 | Geholpen door: Roy

ik ben naar winkel arnhem gekomen, omdat ik deze winkel al van oudsher ken. had al opgeschreven welk tv ik zocht. kon gelijk meenemen met alle bijhorende service van dien. snel en bondig advies.


0.5 sterretje voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Slechte verkopers die geen feeling hebben met de klant.

Door: Dhr. Jansen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: | Geholpen door: -

Op de site staat dat er genoeg op voorraad zijn maar als ik na 25 km rijden aankom blijkt dit ineens gereserveerde voorraad te zijn die al verkocht is. Ben dus voor niets gekomen.Opgevallen in de zaak in Arnhem dat de winkel zeer rommelig is en verkopers staan liever een beetje te kletsen met elkaar dan dat men klanten aanspreekt.

Officiële reactie: Geachte heer Janssen, Vervelend te constateren dat uw ervaringen niet positief zijn. Wij doen er altijd alles aan elke klant zo goed mogelijk te helpen. Het is helaas niet overkomelijk dat elk product beschikbaar is. Dat hangt eveneens af van het tijdstip waarop u komt. Mocht er een product enkel gereserveerd zijn dan trachten wij te allen tijde te controleren voor de klant of we tot een passende oplossing kunnen komen en in sommige gevallen zelfs tot een directe bezorging thuis. We hopen dat u alsnog bereid bent om ons u de kans te geven tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Makkelijke website en kundig personeel!

Door: Hweijers | Ordernummer: 88257 | Aankoopdatum: 23-9-2013 |  |  Geholpen door: Michael

Goed geholpen door de verkoper. Veel kennis enTv direct mee te nemen. Ruim assortiment!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Super service!!

Door: Babette Post | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 22-9-2013 |  |  Geholpen door: Tim Swens

Super service via mail wat resulteerde in een mooi voorstel. TV besteld en volgende dag bezorgd. Bedankt! Mijn dochter was erg blij met haar cadeau. Plattetv.nl zal ik zeker aanbevelen!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Fantastische service, Top.

Door: M. Bransen | Ordernummer: 88132 | Aankoopdatum: 21-9-2013 |  |  Geholpen door: Paul de Boer

Zeer klantvriendelijk, een aanrader en kom zeker een keer terug. Kwam voor een 8007 maar ging weg met een 8008 voor een mooie prijs. Tv werd netjes in de auto gelegd.


1.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Belachelijke inruilprijs.

Door: Dhr. Schot | Ordernummer: 22234 | Aankoopdatum: 2011 |  |  Geholpen door: M. Duits

Voor deze tv heb ik betaald een prijs van €1600.00. Ik wou een Lg tv kopen en krijg slechts €300.00 inruil voor mijn huidige tv die zelfs nog in de extra garantie zit. Ik vindt dit een belachelijke prijs maar schijnbaar vindt platte tv dit wel normaal. Ben benieuwd of dit revieuw ook op u site komt te staan., zoniet dan ga ik contact opnemen met kieskeurig want het kan natuurlijk niet zo zijn dat er alleen maar goede berichten verschijnen op u site.

Officiële reactie: Geachte heer Schot, Bedankt voor uw begrijpelijke reactie. Helaas is electronica altijd onderhevig aan waardevermindering wanneer er een nieuw model uit komt. In uw geval zijn is uw huidige model tv al vervangen door 2 nieuwe model generaties, wat de dagwaarde helaas omlaag haalt. Het toestel waarop u wilt inruilen is reeds zeer sterk afgeprijsd, waardoor wij u helaas niet meer kunnen bieden als de reeds geboden € 350,- voor uw gebruikte tv. Een inruilvoorstel van Plattetv.nl is natuurlijk altijd compleet vrijblijvend. De extra garantie die u heeft aangeschaft is natuurlijk overdraagbaar op de nieuwe tv indien u deze bij ons aanschaft. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl


1 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  A-Z Service is wassen neus!

Door: Alan Leefers | Ordernummer: 85245 | Aankoopdatum: 14-8-2013 |  |  Geholpen door: Danny van Leuven

Om een lang verhaal kort te houden: A-Z service stelt mijns inziens niet veel voor. Mijn 1 maand oude TV werkt niet naar behoren en ik moet zelf contact opnemen met Samsung, zelf de monteur van Samsung laten komen wat zomaar een week of twee kan duren. Tot de monteur is geweest, doet PlatteTV.nl helemaal NIETS voor haar klanten, behalve zeggen dat als de Samsung monteur het probleem niet kan oplossen, er een leentoestel geleverd zal worden. Kortom: ik voel me misleid en kan iedereen AFRADEN deze service bij te kopen.

Officiële reactie: Geachte heer Leefers, Bedankt voor uw reactie. U kunt bij ons A-Z Servicepakket altijd een beroep op ons doen. Het is zo dat u bij dit toestel het recht heeft op een monteur aan huis. In veel gevallen komt deze binnen 48 uur bij u thuis. De aanvraag voor aan huis service kan de klant heel eenvoudig zelf doen door het serienummer van het toestel direct aan Samsung door te geven. Het is niet zo dat wij dit niet voor u willen doen, maar wanneer u dat zelf doet is dit sneller geregeld. Mocht het zo zijn dat de monteur het toestel meeneemt ter reparatie dan ontvangt u van ons te allen tijde een gelijkwaardige leen tv die wij bij u aan huis komen aansluiten. Uiteraard bieden wij u graag onze hulp daar waar nodig. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed advies gekregen en zeer behulpzame jongeman.

Door: Dhr. Morello | Ordernummer: 21749 | Aankoopdatum: 23-9-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Goed advies gekregen en zeer behulpzame jongeman. Hij heeft verstand van zaken en dat vind ik altijd belangrijk.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Heel goed en professioneel geholpen.

Door: Mevr. Roseboom | Ordernummer: 21737 | Aankoopdatum: 21-9-2013 |  |  Geholpen door: Robin

Heel goed en professioneel geholpen. Hij weet waar hij het over heft.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ik ben keurig geholpen

Door: Mevr. Maas | Ordernummer: 21696 | Aankoopdatum: 19-9-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Ik ben keurig geholpen, vorige keer ook door deze meneer geholpen, bevalt goed


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Super goed geholpen

Door: H. Hoffmeijer | Ordernummer: 21644 | Aankoopdatum: 18-9-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Super goed geholpen, veel geduld, goede uitleg van de verschillen, denkt echt goed mee


4 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Makkelijk toegankelijk.

Door: Mevr. Wiersum | Ordernummer: 21682  | Aankoopdatum: 18-9-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Ik vindt het belangrijk dat je hier persoonlijke aandacht krijgt. Makkelijk toegankelijk.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Zeer Klantvriendelijk

Door: A. Jorritsma | Ordernummer: 87759 | Aankoopdatum: 19-9-2013 |  |  Geholpen door: Danny & Tessa

Telefonisch contact gehad. De mensen zijn zeer klantvriendelijk aan de telefoon. Goed advies gekregen over het product. Snelle levering! Besteld en volgende dag in huis! Zeker aan te raden om hier je tv of andere producten te kopen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ mooie prijs kunnen regelen

Door: Hans Raes | Ordernummer: 85639 | Aankoopdatum: 18-9-2013 |  |  Geholpen door: Mailcontact

Via de site een harman kardon home cinema set gekocht type bds 877. Zeker de laagste prijs van internet en daarbij een gratis jbl charge. thuis geinstalleerd door een medewerker daarbij weinig uitleg dat is het enigste minpuntje ben verder zeer tevreden.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Geweldig geholpen

Door: Ton | Ordernummer: 87375 | Aankoopdatum: 18-9-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Na eerst bij een winkel van een landelijke keten bezocht te hebben en daar een slecht advies gekregen te hebben, op aanraden van een derde naar Tessa bij Platte TV te Arnhem gegaan. Daar op haar advies een Samsung installatie gekocht, terwijl ik voor een Philips ging. Ben door haar geweldig geholpen en geadviseerd bij de aankoop en niets was teveel bij de vragen die ik daarna had over de technische installatie. Tessa van Platte TV is een aanrader voor uw elektronische aankopen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snel en leuk geholpen.

Door: Dhr. Smits | Ordernummer: 21653 | Aankoopdatum: 17-9-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

In de winkel werd ik aangesproken daar deze dame. Was op zoek naar een koffiezetter, maar dan in een aparte kleur. Bij verschillende bedrijven geweest, maar die hadden deze niet. Toen zag ik Kenwood afdeling met alle kleurtjes en heb de oranje gekozen. Snel en leuk geholpen. Bedankt


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Uitstekende verkoper

Door: M.J. van Maanen | Ordernummer: 21638 | Aankoopdatum: 16-9-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Uitstekende verkoper, geeft mij echt het gevoel dat we een goede aankoop hebben gedaan, een gerust gevoel.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ik ben bekend bij deze winkel.

Door: Mevr. Verhaaff | Ordernummer: 21645 | Aankoopdatum: 16-9-2013 |  |  Geholpen door: Nina

Ik ben bekend bij deze winkel. Ik kom vaker bij deze winkel en heb vertrouwen in de winkel. Ik ben zoals altijd vriendelijk geholpen.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Goed geinformeerd een eerlijk advies

Door: Dhr. Schotman | Ordernummer: 21657 | Aankoopdatum: 16-9-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Goed geinformeerd een eerlijk advies, werd eerst door een dame geholpen maar zij was zo eerlijk te zeggen dat ze er niet verstand van had, zij heeft er een mannelijke collega bijgehaald die een uitstekend advies gaf.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Gewoon helemaal top geholpen!

Door: B. Dufour | Ordernummer: 87641 | Aankoopdatum: 16-9-2013 |  |  Geholpen door: Vincent

Ik ben bij meerdere winkels geweest en bij PlatteTV.nl mocht ik ook echt de soundlink testen in de winkel. Ook ben ik goed en vriendelijk geholpen. Helemaal tevreden met de aankoop!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  PlatteTV is een betrouwbare partij

Door: John Pouw | Ordernummer: 87302 | Aankoopdatum: 16-9-2013 |  |  Geholpen door: Ralf

De Samsung TV is mijn eerste aankoop bij PlatteTV waar ik tot nu toe geen seconde spijt van heb. De ordering verliep soepel, de medewerkers zijn klantvriendelijk, het chatten verloopt vlot en de aflevering conform afspraak. Chapeau!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Aantrekkelijk in prijs en daad

Door: Bert Schepers | Ordernummer: nb | Aankoopdatum: 16-9-2013 |  |  Geholpen door: diverse

Goede aankoopservice, en daarbij ook nog eens voortreffelijke garantie en klanttevredenheidsservice. Nadat mijn plasma toch wat teveel keren gerepareerd was. Stipte (eigen) levering. Absoluut voor herhaling vatbaar.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Ideaal

Door: Dhr Andriessen | Ordernummer: 21513 | Aankoopdatum: 14-9-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Ben aan het over verhuizen en eerder naar Fotobouw geweest om te oriënteren voor een was/droogcombinatie. Uiteindelijk een Samsung geworden. Deze werd alvast besteld voor mij en als ik oververhuisd was kon ik contact opnemen met hen om het te laten bezorgen en installeren. Ideaal dus


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  niet vlekkeloos, maar prima opgevolgd en nageleverd

Door: Timo | Ordernummer: 86737 | Aankoopdatum: 13-9-2013 |  |  Geholpen door: nvt

Op de 31e een muurbeugel besteld die blijkbaar toch niet op voorraad lag. Er werd een alternatief geboden die tegen hetzelfde bedrag geleverd zou worden. Bij aflevering bleek er een fout te zijn gemaakt en het verkeerde model was gestuurd. Een aantal dagen daarna is toch het juiste model afgeleverd. De reactie op de mails is gewoonweg super te noemen, kort, snel en doeltreffend.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Scherp aanbod

Door: Dhr. Versteeg | Ordernummer: nb | Aankoopdatum: 13-9-2013 |  |  Geholpen door: nvt

Fotobouw had mij een scherp aanbod gedaan voor deze wasmachine, wat we besloten hebben aan te nemen. We zijn daarbij prettig te woord gestaan. We werden snel en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De wasmachine werd door een transporteur op een nette wijze bezorgd. een tip aan fotobouw: We hebben de wasmachine telefonisch besteld. Het zou mooi zijn geweest als we de mogelijkheid hadden gehad om met iDeal te betalen. Nu moesten we per overschrijving betalen, zodat het een paar dagen duurt voordat de betaling zichtbaar is en het product uitgeleverd kan worden. Wij kenden fotobouw niet, maar dank zij deze prettige ervaring zullen we misschien vaker bij fotobouw bestellen.p>


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Afgelopen actie toch nagekomen door Platte TV

Door: Kramer | Ordernummer: 86057 | Aankoopdatum: 10-9-2013 |  |  Geholpen door: nvt

Een afgelopen actie van Bose is PlatteTV toch nagekomen door de beloofde gratis Bose oortelefoontjes voor eigen rekening te leveren. Naast een snelle levering van de bestelling komt PlatteTV keurig na wat ze hebben beloofd. Ik heb ze bij TROS Radar voorgedragen voor een WARME DOUCHE!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/ Mooie ruime winkel met veel keuze. Alles is makkelijk te vergelijken.

Door: Dhr. R. Branderhorst | Ordernummer: 84698 | Aankoopdatum: 10-9-2013 |  |  Geholpen door: Daniel

Van elk merk hebben ze alles werkend in de winkel staan, ideaal vergelijken! Super goed geholpen en TV werd zelfs bij mij in de auto gezet.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact