Winkelreviews pagina 25


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Super Service

Door: Oers Jansen | Ordernummer: 87161 | Aankoopdatum: 6-9-2013 |  |  Geholpen door: Paul de Boer

Super service , mijn oude tv is stuk en kan de zelfde dag al door een nieuwe vervangen en geinstalleerd worden. Scherpe prijzen , gratis parkeren, deskundig advies!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Heldere en duidelijke website

Door: J. Breur | Ordernummer: 21543 | Aankoopdatum: 6-9-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Heldere en duidelijke website, prettige en vriendelijke behandeling in de winkel. Veel keus en een goede prijs!


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/   Altijd eerlijk advies

Door: Broekhuizen | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 6-9-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Was op zoek naar batterijen voor mijn huistelefoon. Bleek dat ze niet de waarde hadden die ik zocht, namelijk 2500 mah. Tessa attendeerde me er op dat deze veel te hoog zijn voor mijn telefoon en dat er meestal 600 mah in zit. Daarna legde ze mij nog netjes uit hoe het allemaal werkt. Kijk daarom kom ik graag bij Fotobouw. Altijd eerlijk advies.Tessa bedankt!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Prima afhandeling

Door: Dhr. Van Balkum | Ordernummer: 87011 | Aankoopdatum: 04-9-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Ik vind de service en de afhandeling van de medewerkers prima.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Snelle Service

Door: Dhr. Van Loon | Ordernummer: 86967 | Aankoopdatum: 04-9-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Was op zoek naar een kleine BBQ om mee te nemen voor onderweg. Bij verschillende tuincentra geweest, maar daar hadden ze alleen grote buitenkeukens. Toen op weg naar Presikhaaf en daar hadden ze Weber! Meteen meegenomen. Ging lekker snel en werd vriendelijk geholpen


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Wasmachine gekocht bij deze dame.

Door: Koenders | Ordernummer: 21507 | Aankoopdatum: 04-9-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Wasmachine gekocht bij deze dame. Alles verliep soepel. Waren ook bij Scheer en Foppen geweest maar werden perfect geholpen hier. Samsung wasmachine had een cashback aktie en Tessa heeft ons geholpen om dit te realiseren. in 1 woord: GEWELDIG!!!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Makkelijk parkeren

Door: Mevr. Rap | Ordernummer: 87015 | Aankoopdatum: 03-9-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Je kunt makkelijk met de auto bij de winkel parkeren,het gekochte product wordt netjes in de auto gezet


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Vriendelijk personeel

Door: Dhr. Halkes | Ordernummer: 21492 | Aankoopdatum: 03-9-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Komt al lang bij Fotobouw, vriendelijk personeel , makkelijk parkeren, hier altijd geslaagd


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Verwelkomende glimlach

Door: Cornelissenstrong> | Ordernummer: 21486 | Aankoopdatum: 02-9-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Ik vind hier altijd een verwelkomende glimlach, oplichtende ogen van herkenning en samen hardop lachen. Kortom:sterren in mijn dag!


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Lekker overzichtelijk

Door: Dhr. Schlaman | Ordernummer: 21485 | Aankoopdatum: 02-9-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Winkel is lekker overzichtelijk, deze machine stond vooraan en we werden er door aangetrokken. Door de vriendelijke hulp, werden we over de streep getrokken.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Kennis van zaken

Door: Mw Kok | Ordernummer: 21483 | Aankoopdatum: 02-9-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Geeft hier echt het idee dat er kennis van zaken is. Ik loop altijd heel gericht hierheen omdat ik weet dat het hier goed is.


3 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Bijzonder prettig

Door: Huizinga | Ordernummer: 21840 | Aankoopdatum: 02-9-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Dat ik even gegroet werd vond ik bijzonder prettig. De verkoper laat blijken dat we gezien zijn en toch niet op een manier dat het opdringerig word.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  tv niet voorradig

Door: R. Muthing | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: nvt |  |  Geholpen door: nvt

tv niet voorradig en niet leverbaar, dan niet op uw website aanbieden.


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/d361e98f77c442d291117b1f47c8438d1419e7238a18414b2d00b79581638ba8/  Heel klantvriendelijk

Door: A. van Rooijen | Ordernummer: 21503 | Aankoopdatum: nvt |  |  Geholpen door: Marc

Ik vindt dat ik de winkel heel klantvriendelijk geholpen wordt,de winkel is heel makkelijk te bereiken. gratis parkeren bij de winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: uit de Weerd | Ordernummer: 86771 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Duidelijk advies, verschillende kanten van het product laten zijn, stond open voor prijs van het apparaat. Persoonlijke bejegening.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: C.van de Voorde | Ordernummer: 11317545 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Koop hier al mijn spullen, zeer tevreden


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: J. Steenvoorden | Ordernummer: 21467 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Prettige winkel met ruim assortiment.Bij diverse winkels gewwest maar geslaagd bij Fotobouw!!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: van den Brink | Ordernummer: 21465 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Fantastisch geholpen, heel goed advies, scherpe prijs!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: van Loon | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Werd zeer vriendelijk c.q. vakkundig behandeld door de medewerkster ! !


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: Koerntjes | Ordernummer: 21463 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Prima Service, Verkopers deon hun uiterste best om te leveren wat de klant zoekt!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: P. Kolk | Ordernummer: 21461 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Ik kom al jaren bij Fotobouw. Prima zaak om naar toe te gaan. Goede Service.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: Vervelde | Ordernummer: 21457 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

bediening is goed en ruime keus.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: Gerbel | Ordernummer: 21454 | Aankoopdatum: 30-8-2013 |  |  Geholpen door: Marc

Vakkundig personeel


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: Duijster | Ordernummer: 13532 | Aankoopdatum: 30-8-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Prettig open en vriendelijk


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: Ligtenbarg | Ordernummer: 21445 | Aankoopdatum: 29-8-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Groot assortiment goed advies.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: Verwoert | Ordernummer: 21442 | Aankoopdatum: 29-8-2013 |  |  Geholpen door: Paul Kraan

Word altijd goed uitleg gegeven, niet zo'n massa winkel, daar houd ik niet zo van. Laatst bijv. oventje gekocht en nu droger, je komt er altijd uit met de prijs, ook als het ergens anders voordeliger staat. Het persoonlijke staat me aan en men gaat niet tegelijk met andere klanten dingen regelen, echt aandacht.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alweer een aankoop bij Plattetv!

Door: P van Uden | Ordernummer: 22653 | Aankoopdatum: 1-9-2013 |  |  Geholpen door: Michael

Dit is alweer de 4e aankoop die ik bij Plattetv Nijmegen heb gedaan. Ook vandaag weer top geholpen. Waarvoor je ook binnen komt wandelen, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. In dit geval was ik opzoek naar een receiver. Ik heb bij Plattetv na een goed stukje advies een Sony receiver kunnen kopen voor een scherpe prijs. Het lijkt er aardig op dat het personeel hier van alle markten thuis is!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Veel kennis, goede service!

Door: Ten Teije | Ordernummer: 86806 | Aankoopdatum: 1-9-2013 |  |  Geholpen door: Michael

Samen met mijn vrouw was ik vandaag in de Plattetv.nl winkel in Nijmegen centrum. Wij hadden al enig huiswerk gedaan v.w.b. de tv die wij graag wouden aanschaffen. De tv die wij zochten stond er, echter zijn wij na een goed en duidelijk advies van de verkoper overgestapt op een beter model van Samsung. Fijn dat wij uitgebreid en goed advies kregen met echte inhoud. Dat is eigenlijk ook precies de reden waarom wij na aanraden van een collega bij Plattetv.nl zijn gaan kijken. De collega had gelijk! Goede service gehad!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snelle service, volle winkel en druk

Door: Gerritzen | Ordernummer: 86582 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Nina

snelle service en gebeld omdat er iets afwijkends. Toestel was al uitgepakt maar was wel van te voren gemeld.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alles prima wordt goed geholpen

Door: Dekkers | Ordernummer: 86767 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Maick

Deze winkel gevonden via Internet, lekker op de hoek. Ben in de winkel goed geholpen goede uitleg gehad.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snelle service

Door: Slinkman | Ordernummer: 86251 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Nina

Snelle reactie via mail en goede service. Klantvriendelijk


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klant vriendelijk verstand van zaken

Door: GJP de Bijl | Ordernummer: 86755 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Maick

Ben nu voor de tweede keer geweest, toen ik de eerste kwam wisten ze nog niet dat ik wat zou kopen, maar beide keren zijn ze hier even klant vriendelijk. Ook heel goed advies gehad in de winkel!! Zal hier zeker nog een keer komen. Echte aanrader


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Tessa was niet van alle features op de hoogte

Door: Segers | Ordernummer: 86736 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Verder prima geholpen door Tessa en Paul die gelukkig wel alles kon vertellen over dit mooie toestel!!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, goede prijs

Door: Haverlag | Ordernummer: 86735 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Ferris

Prima service, goede prijs. Goed advies en vriendelijk personeel. Tevens goed extra service pakket voor 3 jaar.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Helemaal goed!

Door: van Amelsfoort | Ordernummer: 86722 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Michael

Goed geholpen in de winkel door de verkoper, hij kon mij het verschil tussen de 2 tv's die ik op het oog had heel goed uitleggen, waardoor de keuze is gevallen op een mooie Philips tv. TV direct uit voorraad mee kunnen nemen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Fijne winkel en goed advies/strong>

Door: Alofs | Ordernummer: 86718 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Michael

Goed geholpen in de winkel, duidelijke informatievoorziening door de verkoper. Ik heb mijn oude plasma tv kunnen inruilen op een mooie led tv van Samsung, deze kom ik vanmiddag ophalen aan de achterkant van de winkel, dus geen gesjouw. Fijn dat ik hier oude tv kan inruilen voor een mooie inruilwaarde.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service !!

Door: kalsbeek | Ordernummer: 86716 | Aankoopdatum: 31-8-2013 |  |  Geholpen door: Ferris

Zeer goed geholpen vriendelijke en duidelijke product uitleg !!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen in de winkel

Door: Kippers | Ordernummer: 86416 | Aankoopdatum: 30-8-2013 |  |  Geholpen door: Michael

Online had ik een tv besteld (een ouder model) helaas was deze niet meer direct te leveren. Ik heb vanuit Plattetv.nl een heel scherp aanbod gekregen voor het allernieuwste model! In de winkel perfect geholpen door de verkoper. Hij had genoeg verstand zaken en ook leuke uitleg over de opties. Perfect geholpen dus! Leuk dat ik op deze manier via een review mijn goede ervaring kan delen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen

Door: Dorland | Ordernummer: 86653 | Aankoopdatum: 30-8-2013 |  |  Geholpen door: nvt

In de winkel laptop getest met de TV. Goede service dat dit kan en mag.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Kennis van zaken, flexibel.

Door: A.J. Witteveen  | Ordernummer: 86296 | Aankoopdatum: 29-8-2013 |  |  Geholpen door: Nina

prettig geholpen, goede prijs gekregen


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede informatie op de website

Door: Ziel | Ordernummer: 86592 | Aankoopdatum: 29-8-2013 |  |  Geholpen door: Danny

Prima geholpen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima gang van zaken betreffende de koop

Door: Huijs | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: nvt |  |  Geholpen door: Liewe

Zeer tevreden over het verloop van de bestelling. Ook voor een extra inspanning deinst Platte TV niet terug. Keurig volgens afspraak heeft de koop kunnen plaatsvinden. Een tevreden klant.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Dikke Duim!!

Door: S. Nelemans | Ordernummer: 86490 | Aankoopdatum: 29-8-2013 |  |  Geholpen door: Danny

klantvriendelijk service en goede prijs-kwaliteitverhouding


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super Service!

Door: Kemperman | Ordernummer: 86414 | Aankoopdatum: 27-8-2013 |  |  Geholpen door: Tessa

Goede duidelijke uitleg. Goed op de hoogte van de producten. Dus goede product kennis. Er zat geen accu in de doos. Tessa wilde deze zelfs langs komen brengen voor het ongemak. Dat is pas service!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  volledig correct en goed.

Door: marcel k | Ordernummer: 86181 | Aankoopdatum: 24-8-2013 |  |  Geholpen door: Danny

na een oferte gevraagd te hebben online voor mijn oude tv.kreeg ik netjes een mail met daar in een zeer nette inruil prijs. daarna heb ik meerdere malen overleg gehad via de telefoon,en zelf de oferte 3 keer laten veranderen. zelfs na deze vragen bleven ze heel netjes en goed hun werk doen.ondertussen hebben ze een nieuwe tv geleverd en de oude mee genomen.en dit alles in de afgesproken levertijd. qua advies,service,afhandeling,en prijs krijgen ze van mij een dikke 10 als ze deze graad van klant vriendelijkheid weten te houden ,dan hebben ze er een goede vaste klant bij.ook al woon ik ver van de winkel ketens af,voelt het toch als een winkel op de hoek. gewoon top dus.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  prima en rustig klant gericht advies

Door: A.Vlasblom | Ordernummer: 76215 | Aankoopdatum: 4-8-2011 | Geholpen door: Niko

goed geholpen en prima advies gekregen mbt verschillende types van harman kardon met ins en outs de keuze was niet zo moeilijk meer


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Heel groot assortiment, mooie prijs.

Door: A.J. Groen | Ordernummer: 86109 | Aankoopdatum: 26-8-2011 | Geholpen door: Maick

Een heel prettig aanspreekpunt. Winkel ziet er heel goed uit. Prima service. Goed geadviseerd over mijn nieuwe tv.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen

Door: Eva Berentsen | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: nvt | Geholpen door: Robin

Goed geholpen door Robin op de Chat (site). Heel handig en werkt perfect.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima afhandeling

Door: PH de Vries | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 16-8-2011 | Geholpen door: Tim Swens

Eerst een type besteld wat lastig leverbaar bleek. Verkoop adviseur Tim Swens stelde de Samsung UE50F6740 voor... Wat een top tv met eindeloze mogelijkheden! Ben zeer tevreden, zeker nadat ik de specificaties van de eerder bestelde tv er nog eens naast gelegd heb. Snelle levering en correct behandeling / afhandeling!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijke service!

Door: Bruinewoud | Ordernummer: 86311 | Aankoopdatum: 26-8-2011 | Geholpen door: Michael

Vandaag een mooie LG tv gekocht.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  VETTE 10

Door: G.H.Weber | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 31-8-2011 | Geholpen door: Rick

Hier klopt alles, klantvriendelijk, advies, service, levering, voor alles een VETTE 10


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De service van Plattetv.nl is fantastisch

Door: Mulder | Ordernummer: 85720 | Aankoopdatum: 21-8-2013 | Geholpen door: Marco

Via de LiveChat een aankoop gedaan bij Marco. Leuke manier van een tv aanschaffen, daarna ook nog even telefonisch contact gehad. Het toestel was direct verstuurd met POSTNL, ook netjes een track&trace code ontvangen. Na een aantal dagen nog geen tv, en de status werd continue veranderd. Helaas kregen we het bericht later dat het artikel zoek is geraakt. Tot onze grote teleurstelling. Marco heeft dit netjes voor ons opgelost en uiteindelijk hebben wij toch een tv in huis gehad. Niet het geen wat wij besteld hadden, maar zelfs nog een veel luxer toestel, zonder bij betaling! TOP


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service en zeker een mooie prijs

Door: Ton Willems | Ordernummer: 85757 | Aankoopdatum: 21-8-2013 | Geholpen door: Marco

Wij hebben afgelopen week 2 tv's bij platte tv gekocht en we zijn uiterst tevreden over de netheid, service en zeker niet onbelangrijk, de prijs. Ik raad iedereen aan om in ieder geval even langs deze zaak te gaan, want we hebben niet veel betere en goedkopere meegemaakt en we kopen toch elke 2 jaar nieuwe tv's.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Netjes geholpen maar web-site voorraad zeer slecht

Door: Vincent | Ordernummer: 85578 | Aankoopdatum: 17-8-2013 | Geholpen door: nvt

Een tv en home cinema set besteld via internet volgens de internet site op voorraad, maar niks is minder waar niet dus. Wel netjes een ander voorstel gekregen en op ingegaan dus wel een nette service. Beste PlatteTv denk erom mensen bestellen ook via het internet dus hou u site en voorraad goed bij om teleurstelling te voorkomen. En voor jullie ook een stuk minder werk om iedere keer iets anders aan te bieden. Toch bedankt voor de nette service ik ben tevreden. Nu kijken of alles goed werkt.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijk, mooie winkel, goede producten

Door: Ahmed  | Ordernummer: 85699 | Aankoopdatum: 19-8-2013 | Geholpen door: Nina

Ik ben super geholpen. Goede service.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gewoon helemaal top geholpen!

Door: S. van Collenburg  | Ordernummer: 83088 | Aankoopdatum: 27-7-2013 | Geholpen door: Vincent

Professioneel personeel met verstand van zaken. Hoog koopgemak. Fijn dat er echt winkels zijn waar informatie wordt gegeven en waar ik terug kan komen als er iets is.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Eerst mail contact gehad met Maick i.v.m. inruil keurig en snel beantwoord.

Door: van Zanten  | Ordernummer: 84849 | Aankoopdatum: 17-8-2013 | Geholpen door: Maick

"Gebeld met winkel in Arnhem. Met Danny gesproken. Geweldig goed advies met duidelijke toelichting. Goede bezorging op de afgesproken tijd. "


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie koop gedaan bij Plattetv!

Door: T. Janssen  | Ordernummer: 22574 | Aankoopdatum: 17-8-2013 | Geholpen door: Michael

"Goede uitleg gehad bij de aankoop van een tv. Fijn dat er een hoop tv's te bekijken zijn. TV kon direct aan de achterkant van de winkel worden opgehaald, dus geen gesjouw :) "


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed meedenken, snelle service en scherp geprijsd

Door: p. de Weijer  | Ordernummer: 85125 | Aankoopdatum: 17-8-2013 | Geholpen door: Danny

PlatteTV reageert snel op een offertevraag en biedt daarbij een scherpe prijs. Ook het servicepakket is aantrekkelijk.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goede en snelle service

Door: Dico van verseveld  | Ordernummer: 85549 | Aankoopdatum: 17-8-2013 | Geholpen door: Danny

een verzoek achtergelaten voor een offerte, binnen een uur terug gebeld met een scherpe aanbieding en gekocht. en teruggebeld waar toestel dezelfde dag af te halen was,


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Perfect

Door: remco Arends  | Ordernummer: 85583 | Aankoopdatum: 17-8-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Zeer vriendelijk geholpen en zeer blij met mijn aankoop.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Hartstikke goed geadviseerd

Door: Doeve  | Ordernummer: 85389 | Aankoopdatum: 15-8-2013 | Geholpen door: Marco

"Kwam voor een Philips en ben met een Samsung tv weggegaan. Persoonlijk vind ik dit een mooier scherm. Goed geholpen in de winkel in Arnhem door verkoper Marco, leuk en attent. "


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk en goede uitleg

Door: JW Scholten  | Ordernummer: 85423 | Aankoopdatum: 15-8-2013 | Geholpen door: Maick

Mijn broer heeft hier eerder een Bose gekocht, hij rade ons aan om hier heen te gaan. Dit was het meer als waard, zeer goede uitleg gehad en klant vriendelijk te word gestaan!!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geweldig geholpen door de verkoper

Door: HJM Van Empel  | Ordernummer: 22568 | Aankoopdatum: 15-8-2013 | Geholpen door: Michael

"Vanavond samen met mijn man in de winkel in Nijmegen vast rond gaan kijken voor een tv voor onze dochter. Na goed advies en uiteraard een mooie prijs meteen 2 tv's gekocht! Dat zegt mij genoeg over de klantvriendlijkheid! Prima geholpen hoor! "


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettige winkel

Door: Dekkers  | Ordernummer: 22570 | Aankoopdatum: 15-8-2013 | Geholpen door: Michael

"Vandaag bij Plattetv.nl heel voordelig een laatste winkelmodel lcd tv kunnen kopen! HELE scherpe prijs en goed geadviseerd, perfect dus! Wanneer ik ooit een grotere tv nodig heb weet ik waar ik moet zijn :) "


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Ik woon vlakbij, ideaal. De prijzen zijn voordelig.

Door: Willemsen  | Ordernummer: N.v.t. | Aankoopdatum: 17-8-2013 Geholpen door: Mathew

Ik woon vlakbij, ideaal. De prijzen zijn voordelig. Ik heb eerst op internet gezocht, zag verschillende winkels. De verschillen zijn groot. Met de adviseur ben ik tot een voordelige prijs gekomen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Prima geholpen. Winkel ziet er netjes uit, erg overzichtelijk. Stofzuiger wordt netjes thuis gebracht.

Door: Gietema  | Ordernummer: 21322 | Aankoopdatum: 17-8-2013 | Geholpen door: Nina

Prima geholpen. Winkel ziet er netjes uit, erg overzichtelijk. Stofzuiger wordt netjes thuis gebracht.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Service goed, er is ruimte voor onderhandeling, daar houd ik van.Ik houd van goed contact met de klant en dat vind ik hier

Door: Schoeman  | Ordernummer: 21323 | Aankoopdatum: 17-8-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Service goed, er is ruimte voor onderhandeling, daar houd ik van.Ik houd van goed contact met de klant en dat vind ik hier


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nog speciale prijs gemaakt voor leuke bijpassende glazen

Door: Vlutters  | Ordernummer: 21344 | Aankoopdatum: 17-8-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Nog speciale prijs gemaakt voor leuke bijpassende glazen


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Er wordt de tijd genomen, ik wordt prettig geholpen en heb nooit klachten!

Door: Verkade  | Ordernummer: 21314 | Aankoopdatum: 16-8-2013 | Geholpen door: Wilco

Er wordt de tijd genomen, ik wordt prettig geholpen en heb nooit klachten!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ben hier met de feest dagen geweest, om als oud klant toch eens te kijken hoe dat het hier is

Door: H. Borninkhof  | Ordernummer: 16861 | Aankoopdatum: 23-12-2012 | Geholpen door: Paul de Boer/Maick

Ben hier met de feest dagen geweest, om als oud klant toch eens te kijken hoe dat het hier is. En dat heeft geresulteerd tot het feit dat ik nu zeker weer nieuw klant bent, goede uitleg gekregen en installatie is hartstikke goed gedaan. Ik raad deze winkel aan iedereen aan!!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekend geholpen

Door: Teunissen | Ordernummer: 21289| Aankoopdatum: 14-8-2013 | Geholpen door: Nina

In de winkel uitstekende uitleg gehad over voor en na delen van verschillende tablets, hier door de uitstekende keuze kunnen maken. Personeel heeft verstand van zaken


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service en behandeling

Door: Fam.Wekker | Ordernummer: 21235| Aankoopdatum: 10-8-2013 | Geholpen door: Tessa

De winkel kende wij al, is prima. Komen hier regelmatig en door de goede service en behandeling zullen we hier ook zeker blijven komen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer vriendelijk geholpen

Door: G, Derksen | Ordernummer: 21212| Aankoopdatum: 10-8-2013 | Geholpen door: Maick

Ik kwam hier gisteren voor het bestellen van een accu, werd toen zeer vriendelijk geholpen door Tessa. Vandaag kreeg ik al een bericht dat ik hem al kon afhalen, super snelle service zeg ik dus, nu weer zeer vriendelijk geholpen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geholpen

Door: Brouwer | Ordernummer: 85195| Aankoopdatum: 13-8-2013 | Geholpen door: Marco

Eerst gebeld naar de winkel in Arnhem, daar kreeg ik de verkoper Marco aan de telefoon. Het model was inderdaad op voorraad, deze heb ik afgehaald in de winkel. Prima advies en goed meegedacht met de klant.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  prima service zo met de chat

Door: I Dirksen | Ordernummer: 85166| Aankoopdatum: 13-8-2013 | Geholpen door: danny

Uitstekend geholpen en alle geduld


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede Service gehad!

Door: Backus | Ordernummer: nvt| Aankoopdatum: 10-8-2013 | Geholpen door: Michael

Afgelopen zaterdag bij Plattetv.nl in Nijmegen een Philips tv gekocht. Deze bleek een update nodig nodig te hebben voordat de WIFI zou werken. Dit kreeg ik thuis niet voor elkaar. Vandaag in de winkel heel netjes geholpen en de medewerker heeft de update voor mij gedownload en op een USB stick gezet zodat ik er thuis mee aan de slag kan. Helemaal top dus!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geslaagd bij PlatteTV.nl & goede service

Door: Bernabela | Ordernummer: 79504| Aankoopdatum: 15-6-2013 | Geholpen door: Chaima

Mooie Panasonic TX-L55WT50 gekocht Kwam via kieskeurig hier terecht bij PlatteTV.nl in Arnhem.Geweldige service en scherpe prijsstelling en goed geholpen,wij komen hier zeer zeker weer terug....... Het personeel heeft een goede productkennis en is erg Klant vriendelijk en de winkel makkelijk toegankelijk,en mijn TV is binnen een week bezorgt,ik raad iedereen een kijkje te gaan nemen in de winkel...


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  deskundig advies, netjes geholpen,

Door: van Onna | Ordernummer: 85136| Aankoopdatum: 13-8-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Kwam in deze winkel terrecht na advies van kennissen, ik was hier opzoek naar ene nieuw geluidsysteem, in de winkel kreeg ik een goed en dekundig advies waar door ik de juiste keuze heb kunnen maken! Top service


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede Service

Door: M. Mosterd | Ordernummer: 84887| Aankoopdatum: 10-8-2013 | Geholpen door: Danny

de website via kieskeurig gevond, daar een aantal toestellen gezien, naar de winkel in Arnhem gegaan en daar een goede uitleg gekregen en de juiste keuze kunnen maken. Goede service


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Leuk geholpen

Door: van leeuwen | Ordernummer: 84368| Aankoopdatum: 10-8-2013 | Geholpen door: Danny

Toestel in de winkel besteld, toen leuk geholpen en advies gekregen. Tv vandaag kunnen afhalen, wederom erg leuk geholpen en een goede sfeer in de winkel, ga hier zeker nog een keer terug komen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Compleet!

Door: Spaaij | Ordernummer: 84799| Aankoopdatum: 9-8-2013 | Geholpen door: Roy

Goede service en advies. Mooie winkel en veel belichting van alle toestellen! Toestel wordt op afspraak bezorgd en helemaal geinstalleerd. We kregen ook nog info verstrekt van de verkoper over verschillende Blu Ray spelers. Het servicepakket is ook aan te bevelen


0.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Slechte service nooit meer

Door: Jan-Willem | Ordernummer: nvt| Aankoopdatum: nvt | Geholpen door: nvt

Vandaag op de site gekeken of de Sony BDP-S4100 op voorraad was in Arnhem en dit was zo. Kom ik in de winkel aan sta ik eerst 10 minuten tot iemand mij komt helpen. Personeel genoeg maar een lege winkel. Met moeite wordt ik geholpen door iemand die al bezig is met een klant. De speler wordt gehaald. Weer 10 minuten verder en geen speler. Uit eindelijk toch maar weer iemand aangesproken. En er wordt nogmaals gekeken waar de speler blijft. Blijkt dat deze niet meer op voorraad was ze hebben alles verkocht vandaag. Jaja zal wel wat een flut winkel voorraad online klopt niet en de service is flut. Dan maar 10 euro meer betalen voor een betere service.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  ik heb hier nog nooit moeilijkheden gehad.

Door: ****  | Ordernummer: 21129 | Aankoopdatum: 8-8-2013 | Geholpen door: Wilco

ik heb hier nog nooit moeilijkheden gehad. Als ik in het vervolg nog wat nodig heb dan kom ik toch altijd hierheen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie winkel, prettig personeel met verstand van zaken!

Door: Dhr. Bent | Ordernummer: 84680 | Aankoopdatum: 9-8-2013 | Geholpen door: Tessa

De winkel krijgt van mij een 9, omdat het er mooi uit ziet met een goed aanbod in alle prijscategorien. Het personeel heeft een goede productkennis en is erg vriendelijk.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geweldige service en scherpe prijsstelling

Door: Kees Bond | Ordernummer: 82432 | Aankoopdatum: 8-8-2013 | Geholpen door: Mike + Marco

Geweldig advies en service. Installatie thuis ging perfect en dat voor een zeer scherpe prijs...ik kom hier zeer zeker weer terug..


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klant vriendelijk en makkelijk toegankelijk

Door: De Raat | Ordernummer: 84527 | Aankoopdatum: 7-8-2013 | Geholpen door: Marco

We kende de winkel van vroeger, daarnaast wisten we dat Plattetv.nl in Arnhem zat. Eerst onderzoek gedaan naar welke tv voor ons geschikt zou zijn. Besloten toch langs te gaan om het toestel te bewonderen en meer advies te krijgen. Verkoper Marco heeft ons de verschillen toegelicht tussen de toestellen. Uiteindelijk de aankoop in de winkel bevestigd. Prettig aan Plattetv.nl is, dat ze de online prijzen ook in de winkel hanteren. Prima service van Plattetv.nl


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact