Winkelreviews Pagina 24


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geslaagd bij PlatteTV.nl

Door: L.H.M. de Jager | Ordernummer: 83760 | Aankoopdatum: 31-7-2013 | Geholpen door: Bert

Eerder op de website van PlatteTV.nl gekeken naar diverse home cinema systemen. Hier hadden ze ruim voldoende aanbod. Uiteindelijk in de winkel toch geslaagd, mede dankzij het goede en vriendelijke advies van de verkoopmedewerker.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  heeft weer een hoop goed gemaakt.

Door: Mevr.Schouten | Ordernummer: 83766 | Aankoopdatum: 30-7-2013 | Geholpen door: Tessa

gisteren informatie voor weber gehad maar niet echt vriendelijk geholpen er kon niet veel. En vandaag toch maar weer terug naar Tessa die voor mij een bekend verkoopgezicht heeft en blijkt dat het allemaal wel kan en ben dus weer tevreden met de weber vertrokken.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijke uitleg en goede service

Door: G van de Sluis | Ordernummer: 83480 | Aankoopdatum: 30-7-2013 | Geholpen door: Danielle

9, vriendelijk te woord gestaan en fijne service.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service

Door: Procee | Ordernummer: 83733 | Aankoopdatum: 30-7-2013 | Geholpen door: Roy

Zojuist een sony led-televisie gekocht. Uitstekend geholpen, goede service met veel extra service erbij. In een woord uitstekend!!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klasse Service!

Door: Ilija Balta | Ordernummer: 83733 | Aankoopdatum: 30-7-2013 | Geholpen door: nvt

Sony W805 55inch TV gekocht bij PlatteTV, omdat zij een goede prijs geboden hebben voor deze Sony TV. Helaas was er vanaf de eerste dag, voor mij onacceptabel veel, backlight bleeding te zien. Contact gehad met PlatteTV en die hebben contact met Sony gehad hierover. Sony stuurde een belachelijk antwoord over aansluitingen en signaal, terwijl de TV gewoon een productie fout had. Na een paar onbeantwoorde mails naar Sony bood PlatteTV om de TV om te ruilen voor een nieuw exemplaar. De nieuwe TV werd een week later bezorgd en de oude werd opgehaald. Nu geen backlight bleeding meer. Het enige dat ik kan zeggen is dat mijn volgende TV GEEN Sony wordt, maar de volgende TV koop ik wel bij PlatteTV.nl! Klasse service jongens!


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettige zaak

Door: CAJ Zewald | Ordernummer: 83714 | Aankoopdatum: 30-7-2013 | Geholpen door: Maick

Loop zo binnen, soms wel druk waardoor je even moet wachten, maar dat was het voor dit moment meer als waard.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Bij deze organisatie is terecht de klant koning !

Door: JH te A a/d R | Ordernummer: 82194 | Aankoopdatum: 28-7-2013 | Geholpen door: Danny & Mike

Korting op Bose systeem waar vindt je dat : ja juist bij Plattetv.nl want die geven een volwaardig bedrag voor je oude systeem terug. Daarnaast geweldige adviezen, service en scherpe prijsvoering.Bovenal is het systeem op zeer professionele wijze door monteur Gijs bij ons geinstalleerd. Niets meer dan lof voor allen die bij dze organisatie werken!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snelle duidelijke uitleg

Door: Dhr. A. Steenbergen | Ordernummer: 83479 | Aankoopdatum: 28-7-2013 | Geholpen door: Maick

Kreeg in de winkel een snelle en duidelijk uitleg. Snel een goed aanbod gehad waardoor wij ook snel konden beslissen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Altijd goed geholpen

Door: Kaatman | Ordernummer: 21050 | Aankoopdatum: 28-7-2013 | Geholpen door: Wilco

Altijd goed geholpen door Wilco en we komen hier altijd graag terug! Dik tevreden!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vragen zijn beantwoord.

Door: Jansen | Ordernummer: 20989 | Aankoopdatum: 27-7-2013 | Geholpen door: Wilco

Vragen zijn beantwoord. Producten zijn geleverd. en op tijd


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De winkel is in positieve zin veranderd.

Door: Van Reeken | Ordernummer: 21040 | Aankoopdatum: 25-7-2013 | Geholpen door: Mathew

De winkel is in positieve zin veranderd. Met name een stuk groter. Eerder een koelkast en tv gekocht. Alles doet het zeer goed, stuk voor stuk fijne apparaten. Ik kom zeker terug.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Er lijkt van alles aanwezig, ziet er goed

Door: Bosscher | Ordernummer: 20135 | Aankoopdatum: 25-7-2013 | Geholpen door: Mathew

Er lijkt van alles aanwezig, ziet er goed. Goede keuzemogelijkheid. Zodra artikel niet in showroom staat is deze te bestellen. Goede service, de deur van de koelkast kon omgedraaid worden.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ben goed geholpen in de winkel.

Door: H. Ozturk | Ordernummer: 21029 | Aankoopdatum: 24-7-2013 | Geholpen door: Nina

Ik ben goed geholpen in de winkel. De winkel is erg druk.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik wordt snel geholpen bij Fotobouw, fijne winkel.

Door: Ijsselstein | Ordernummer: 21019 | Aankoopdatum: 24-7-2013 | Geholpen door: Wilco

Ik wordt snel geholpen bij Fotobouw, fijne winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik vind het een fijne winkel, ze bezorgen en voeren de oude apparaten ook voor mij af.

Door: Worm | Ordernummer: 21012 | Aankoopdatum: 23-7-2013 | Geholpen door: Wilco

Ik vind het een fijne winkel, ze bezorgen en voeren de oude apparaten ook voor mij af.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Er wordt goede uitleg gegeven.

Door: Meurkes | Ordernummer: 21002 | Aankoopdatum: 23-7-2013 | Geholpen door: Wilco

Er wordt goede uitleg gegeven. Winkel erg overzichtelijk. Alles is goed te vinden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Goed Geholpen!!

Door: Dhr. Boücker | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 28-7-2013 | Geholpen door: Tessa

Werd erg goed geholpen door de dame. Ondanks dat tv niet geheel haar afdeling is heeft ze mij prima geholpen en ben zeer tevreden. Het concept in Arnhem ziet er prima uit. Alles voor in huis. Had de tv in Nijmegen gehaald en hier in Arnhem werd daardoor netjes een prijs gemaakt voor hele goede kabels


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Voortreffelijke service

Door: S. Katuin | Ordernummer: 83410 | Aankoopdatum: 27-7-2013 | Geholpen door: Maick & Roy

Er aangename Chat functie via de website. Snel en duidelijk advies wat geleid heeft tot aanschaf van het boven staande product. Waar ik tot dusver erg tevreden mee ben. Ik zeg dit bedrijf is een echte aanrader


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Goed meedenkend met de klant

Door: Zieltjens | Ordernummer: 83464 | Aankoopdatum: 27-7-2013 | Geholpen door: Marco

Via internet terecht gekomen bij Plattetv.nl. De winkel in Arnhem kende ik al vanaf 25 jaar geleden. Altijd goed geholpen in deze winkel, daarom besloten wij weer hierheen terug te komen. Verkoper Marco heeft goed meegedacht met de eisen en wensen die waarvoor ik hier binnen kwam. Top winkel!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ben zeer tevreden

Door: Angela de Zwart-Eijkens | Ordernummer: 79991 | Aankoopdatum: 27-7-2013 | Geholpen door: Mijn Zoon

Ik ben zeer tevreden , niet alleen over de prachtige TV die ik bij Platte TV gekocht heb, maar vooral de wijze waarop men met de klanten omgaat. Ook de bereikbaarheid per mail is fantastisch! Je krijgt onmiddelijk antwoord per mail en ze werken daar bij de klantenservice tot 21,00 uur door. Welke helpdesk doet dat nog tegenwoordig! En Maick, bedankt voor je hulp om voor mij de gratis skype aan te vragen. Kortom, ik raad eenieder aan om bij platteTV een aankoop te doen


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service en klantvriendelijk

Door: De Heus | Ordernummer: 83446 | Aankoopdatum: 27-7-2013 | Geholpen door: Marco

Al eerder mijn aankoop gedaan bij Plattetv.nl, besloot daarom weer terug te komen vanwege de goede service. Mijn blu-ray speler was wat verouderd en in overleg met Plattetv.nl, heb ik deze in mogen ruilen. Netjes geholpen in de winkel door Marco. Volgende aankoop gaat hier zeker weer gebeuren!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer goede uitleg !

Door: M.B.J. te Lintelo | Ordernummer: 83395 | Aankoopdatum: 26-7-2013 | Geholpen door: Roy

Uitleg en communicatie was optimaal!! Zeer tevreden over uiteindelijke prijs. Zeer aan te bevelen aan vrienden, kennissen aan iedereen dus!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Buitengewoon goed geholpen

Door: De Winter | Ordernummer: 83378 | Aankoopdatum: 26-7-2013 | Geholpen door: Marco

Al eerder onze aankoop gedaan bij Plattetv.nl, besloten daarom hier weer terug te komen vanwege de goede service. Prima geholpen door de verkoper Marco, vriendelijke jongeman. De winkel in Arnhem is een verbetering ten opzichte van vorig jaar, de verbouwing heeft goed geholpen. Kortom mijn aankoop ga ik zeker hier weer doen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijk!

Door: Mensink | Ordernummer: 83235 | Aankoopdatum: 25-7-2013 | Geholpen door: Roy

Vriendelijk geholpen. We zijn eerst in Arnhem geweest en daar het toestel bekeken. Uiteindelijk naar Doetinchem gereden, want dat was op de route. Daar in de showroom bestelling gedaan. Toestel wordt bezorgd!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Verrassend goede uitleg en goede service

Door: Maatman | Ordernummer: 83198 | Aankoopdatum: 25-7-2013 | Geholpen door: Marco

Tip over TV type wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding voor de 32inch was prima. Verder heeft Plattetv.nl een hele overzichtelijke website, waar je makkelijk je werk vindt.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klant vriendelijk en goeie service

Door: Offenberg | Ordernummer: 82855 | Aankoopdatum: 24-7-2013 | Geholpen door: Marco

Terecht gekomen bij Plattetv.nl via kennissen en vrienden. Zelf was ik op zoek naar een Harman Kardon receiver en eigenlijk is Plattetv.nl de enige in mijn omgeving die dit systeem levert. In de winkel zeer geholpen door Marco, heel erg klant vriendelijk en denkt goed mee met de klant. Hij adviseerde dingen waar ik zelf gewoon niet aan had gedacht. Kortom top winkel!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Helemaal super!

Door: Jagtenberg | Ordernummer: 22469 | Aankoopdatum: 23-7-2013 | Geholpen door: Roy

Snelle bediening, met inleving! mooie prijs.


0.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Slecht

Door: W. Molendijk | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: nvt | Geholpen door: nvt

Een Tv besteld, staat op voorraad en uiteindelijk is deze niet meer leverbaar.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Goed advies!

Door: R. Heusingveld | Ordernummer: 82809 | Aankoopdatum: 22-7-2013 | Geholpen door: Roy

super geholpen door roy. fijn geadviseerd. we kwamen voor een samsung en kochten een philips tv.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Prima

Door: Dhr. van den Berg | Ordernummer: 82839 | Aankoopdatum: 22-7-2013 | Geholpen door: Tessa

Werd goed en snel geholpen. Wist niet dat hier bbq's verkocht werden. Ruime keuze hierin


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Snel en makkelijk.

Door: Gertjan Dommerholt | Ordernummer: 82814 | Aankoopdatum: 20-7-2013 | Geholpen door: Danny

Snel en makkelijk


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Keurig en goed geholpen

Door: Olthof | Ordernummer: 82810 | Aankoopdatum: 20-7-2013 | Geholpen door: Marco

De locatie in Doetinchem is een makkelijk punt om ons product af te halen. Hier een korte maar goede uitleg gehad voor het Onkyo systeem.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Professioneel en Geduldig

Door: Fransisca | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 22-7-2013 | Geholpen door: Robin

Professioneel en Geduldig, Goed, geen tijd gehad om overal in de winkel te lopen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik kom hier al 6 jaar. Altijd slagen wij hier.

Door: Lankwarden | Ordernummer: 20988 | Aankoopdatum: 22-7-2013 | Geholpen door: Robin

Ik kom hier al 6 jaar. Altijd slagen wij hier. Wij hoeven niet ergens anders heen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik kwam goed tot de keuze van mijn koel/vriescombinatie.

Door: Hansje | Ordernummer: 20983 | Aankoopdatum: 20-7-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Ik kwam goed tot de keuze van mijn koel/vriescombinatie. Het is een ruime winkel met een groot assortiment. Het gratis parkeren is natuurlijk ook helemaal goed.Wat ik ook erg leuk vind is dat iedereen ook persoonlijke aandacht geeft als je binnenkomt.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede voorlichting

Door: Roco | Ordernummer: 20979 | Aankoopdatum: 20-7-2013 | Geholpen door: Nina

We zochten een huistelefoon. Nadat er diverse mogelijkheden getoond waren, hebben we na goede voorlichting besloten om de gigaset a510 duo te kopen.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact