Winkelreviews Pagina 23


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/

 De verkoper was beleefd, een net voorkomen en accuraat.

Door: Rosendaal | Ordernummer: 20970 | Aankoopdatum: 19-7-2013 | Geholpen door: Wilco

De verkoper was beleefd, een net voorkomen en accuraat.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer vriendelijke medewerkers.

Door: Velda-Vierhout | Ordernummer: 20965 | Aankoopdatum: 19-7-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Zeer vriendelijke medewerkers. Ik word er een beetje hebberig van al die leuke spullen in de winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer tevreden

Door: Jolanda | Ordernummer: 82728 | Aankoopdatum: 19-7-2013 | Geholpen door: Danny

Goed geadviseerd en zelfs omgepraat met goede argumenten, en vooral duidelijk. Bedankt danny!!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Hoge service graad

Door: de With | Ordernummer: 82752 | Aankoopdatum: 19-7-2013 | Geholpen door: Marco

S 'morgens in de winkel in Arnhem geweest, om een keus te maken voor een nieuwe tv. Door de verkoper was ik goed en deskundig geholpen. Ik twijfelde tussen een 40 of 46 inch, maar de verkoper gaf toch de keus aan mezelf aangezien het lastig was. Marco heeft overgens alle geduld voor me gehad om de beslissing te nemen. Uit eindelijke ben ik toch voor de 40 inch gegaan en heb voor de zekerheid A-Z service pakket genomen. Klantvriendelijkheid en service is bij Plattetv.nl echt geweldig.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service, goed geholpen

Door: Bram | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 12-7-2013 | Geholpen door: -

Onze verkoper luisterde goed, gaf adequaat advies en kwam met de juiste spullen (kabels etc) aan. Prima winkel, echte aanrader!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  handig om in de winkel product te bekijken

Door: Clapper | Ordernummer: 82602 | Aankoopdatum: 18-7-2013 | Geholpen door: Danny

prima service, handig om in de winkel product te bekijken


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Via internet bij dit bedrijf gekomen.

Door: Geenen | Ordernummer: 82615 | Aankoopdatum: 18-7-2013 | Geholpen door: Danny

zeer correct te woord gestaan, ondanks de verbouwing. Kom zeer waarschijnlijk weer terug voor andere producten.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geweldig geholpen

Door: Elbersen | Ordernummer: 82405 | Aankoopdatum: 18-7-2013 | Geholpen door: Marco

Geweldig geholpen door Marco./p>


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen hoor!

Door: Kuppen | Ordernummer: 82681 | Aankoopdatum: 18-7-2013 | Geholpen door: Michael

Ik heb hier al vaker een tv gekocht. Goed geholpen in de winkel tijdens de vierdaagse week door de verkoper. Goed geadviseerd over de tv, beugel en de accessoires. TV en accessoires waren direct mee te nemen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  snelle service

Door: Wernik | Ordernummer: 20956 | Aankoopdatum: 18-7-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Wij zijn hier gekomen voor de produkten en de snelle service


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Grandioos!

Door: T.C. de Haan | Ordernummer: 82587 | Aankoopdatum: 17-7-2013 | Geholpen door: Nina

Assortiment is erg goed en uitgebreid. tip: meer reclame maken! Uitstekend geholpen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima winkel, goed geholpen

Door: Van der Lisdonk | Ordernummer: 82566 | Aankoopdatum: 17-7-2013 | Geholpen door: Marco

In de winkel op zoek geweest naar een camera die geschikt voor mij is. De verkoper (Marco) heeft goed geluisterd naar de eisen en de wensen die ik had. Hij heeft een goed advies gegeven en ben met een tevreden gevoel naar huis gegaan.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Netjes en vriendelijk geholpen in Doesburg

Door: Spaan | Ordernummer: 20935 | Aankoopdatum: 17-7-2013 | Geholpen door: Wilco

Ik wordt netjes en vriendelijk geholpen in Doesburg


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goed en fijn geholpen

Door: Smit | Ordernummer: 20936 | Aankoopdatum: 17-7-2013 | Geholpen door: Wilco/strong>

Ik word altijd goed en fijn geholpen. Ook als er wat gerepareerd moet worden hoef ik maar te roepen en het wordt goed en snel opgelost.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijke behandeling en vooral niet aansmeren!

Door: Mevr. J. Nauta | Ordernummer: 20937 | Aankoopdatum: 17-7-2013 | Geholpen door: Roy

Vriendelijke behandeling en vooral niet aansmeren! Zoals ik al zei wat rommelig, maar zie dat ze de boel aan het verbouwen zijn. Alles wordt bezorgd en geinstalleerd


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Aflevering kan snel!

Door: Draisma | Ordernummer: 20938 | Aankoopdatum: 17-7-2013 | Geholpen door: Wilco

Er wordt gedaan wat er gevraagd wordt en aflevering kan snel, daar hou ik van.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Fijn dat het ook aangesloten wordt. !

Door: Pruijssers | Ordernummer: 20934 | Aankoopdatum: 17-7-2013 | Geholpen door: Wilco

Fijn dat het ook aangesloten wordt. en de oude televisie afgevoerd.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettige vakkundige bediening

Door: De Vries | Ordernummer: 82482 | Aankoopdatum: 16-7-2013 | Geholpen door: Roy

Aan te bevelen! Prettige vakkundige bediening. Gelijk meenemen en 2 goede HDMI kabels erbij voor goede prijs.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service en goed meedenkend personeel!

Door: Raymond Kok | Ordernummer: 82190 | Aankoopdatum: 15-7-2013 | Geholpen door: Roy

Via de Livechat werd goed meegedacht aan mijn wensen. De oplossing die werd gevonden voor extra geluid was helemaal top! Eerste keer dat ik het zo zag en kom zeker voor een volgende aankoop terug. Gied bereikbaar trouwens in Arnhem


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekend geholpen!

Door: Fam. Rommens | Ordernummer: 82272 | Aankoopdatum: 13-7-2013| Geholpen door: Danny & Roy

Wij hebben een philips tv gekocht en een passende muurbeugel. Je wordt heel prettig geholpen via de chat en mail. Snelle levering en perfecte naservice bij vragen en evtueel hulp bij instaleren.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  correcte en snelle service

Door: Jenny | Ordernummer: 82253 | Aankoopdatum: 13-7-2013 | Geholpen door: nvt

Wij hebben een philips tv gekocht en een passende muurbeugel. Je wordt heel prettig geholpen via de chat en mail. Snelle levering en perfecte naservice bij vragen en evtueel hulp bij instaleren.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super geholpen

Door: Krabbendijk | Ordernummer: 82256 | Aankoopdatum: 13-7-2013 | Geholpen door: Michael

Vandaag heb ik na uitgebreid en persoonlijk advies via Micheal bij Plattetv een samsung tv en een blurayspeler gekocht. Fijne en duidelijke uitleg gekregen over zowel de tv, blurayspeler en alle extra opties. super geholpen dus! Alle spullen waren meteen mee te nemen, ook een groot pluspunt dus!


1.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Service goed maar bestelling niet

Door: Bas | Ordernummer: 81821 | Aankoopdatum: 09-7-2013 | Geholpen door: Guido

Ik had de LG 32ln5778 op de site gezien en hij was op voorraad in nijmegen, bij de winkel zeiden ze dat hij besteld moest worden en nu een week later zeggen ze ook nog dat er een week bij komt. een tv die op voorraad is, het is gekkenwerk. en ben daar zeker niet tevreden over.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig en deskundig advies!

Door: J. Herweijer | Ordernummer: 82167 | Aankoopdatum: 13-7-2013 | Geholpen door: Roy

Prettig en deskundig geholpen en een goede bijdrage aan mijn keuze. Adviseur wist de keuze direct vast te leggen. TV gelijk meenemen en gebruik maken van de consumentenactie van Philips!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Een goede service!!!! Super.

Door: André de Boer | Ordernummer: 81705 | Aankoopdatum: 12-7-2013| Geholpen door: Plattetv

instellingen en het kan zijn dat deze net niet goed zijn voor jou ogen. voor mij is de Philips 7008 een waardeloos 3D TV. verder is het beeld prima als je niet zo hoge verwachtenting heeft voor 3D is het een leuke TV. Een echte aanrader voor de 3D liefhebbers de 47LG8609.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig en duidelijk geholpen

Door: Kroessen | Ordernummer: 20884 | Aankoopdatum: 11-7-2013| Geholpen door: Wilco

Ik wordt prettig en duidelijk geholpen in de winkel Doesburg.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Verkoper heeft veel kennis

Door: de vries | Ordernummer: 20847 | Aankoopdatum: 09-7-2013| Geholpen door: Roy

op zoek naar een simele ,magnetron, wist het meteen te vinden. verkoper weet zijn weg in de winkel


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Makkelijk bereikbaar en prettige service

Door: Oonk | Ordernummer: 82013 | Aankoopdatum: 11-7-2013 | Geholpen door: Roy

Goed advies en ruim aanbod in producten en keuze. Goede prijs voor bbq!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekend geholpen. Prima advies. Snelle levering.

Door: Bart | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 11-7-2013 | Geholpen door: Danny

Ik ben in de winkel prima geholpen voor eerste advies. 's Avonds via de live chat verdere info gekregen en de volgende dag de Onkyo gelijk meegenomen en de Sony is nagestuurd. Prima service tegen zeer concurrerende prijzen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Kennis en goede service

Door: Karel Willemsen | Ordernummer: 82036 | Aankoopdatum: 11-7-2013 | Geholpen door: Danny

Netje geholpen met mensen die er verstand van hebben. Goede service en nette prijzen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  erg goede en vriendelijk advies van de verkoopster.

Door: Mevr. Camine | Ordernummer: 82028 | Aankoopdatum: 11-7-2013| Geholpen door: Tessa

Goede telefonische uitleg over de camera en een goede prijsafspraak kunnen maken.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Perfect geholpen door de verkoper, denkt goed mee

Door: S. van de Leur | Ordernummer: 22429 | Aankoopdatum: 10-7-2013 | Geholpen door: Guido

Ik loop vaak langs deze winkel als ik onderweg ben naar mijn werk, daarom voor een nieuwe TV direct naar PlatteTV.nl. Website niet gezien, kan ik niet beoordelen. Mooie heldere overzichtelijke winkel. Goeie prijsrange, zowel in lagere prijsklasse of hogere, Perfect geholpen door de verkoper, denkt goed mee


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service, zeker voor de vaste klant!

Door: G. Hermens | Ordernummer: 22428 | Aankoopdatum: 10-7-2013| Geholpen door: Bert Cillessen

De winkel is goed bereikbaar in het centrum, nu betalen en straks gemakkelijk aan de achterkant van de winkel afhalen. Het personeel is vriendelijk en ik blijf graag met veel plezier terugkomen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geholpen, veel kennis

Door: Van Ooijen | Ordernummer: 81939 | Aankoopdatum: 10-7-2013| Geholpen door: Michael

Ik was opzoek naar een Bose Soundlink en naar een winkel die mij goed kon uitleggen hoe deze werkt. Mijn Ipad meegenomen en de verkoper heeft me keurig uitgelegd hoe alles werkt! Prima service!


1.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  slecht of beter gezegd niet geholpen

Door: rene | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Gisteren vanuit Arnhem naar Nijmegen gegaan om de Philips 46pfl8008K met eigen ogen te kunnen zien en vergelijken. Wij werden vriendelijk begroet maar geen van de drie verkopers nam enig initiatief om mij en mn vrouw te woord te staan. Na verloop van tijd heb ik zelfs nog een meetlint gevraagd, deze kreeg ik keurig, maar de ijs etende verkoper bleef op zn plekje. Hierna zijn we maar gewoon weg gegaan en vermoedelijk zullen we de koop bij de grote rode media gigant in Arnhem gaan sluiten. Jammer gemiste kans !


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekende service vooraf

Door: Rob | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: Tim, Danny, Liewe

Ik ben erg goed geadviseerd door technisch kundige medewerkers (geen blabla). Ook op inhoudelijke vragen wisten zij goed antwoord te geven. Daarnaast leveren zij uitsluitend NL modellen, en is er over de prijs ook goed te spreken. Ook na herhaalde vragen bleven ze vriendelijk en goed antwoord geven. Tot zover een prima zaak. Bestellling ook snel gedaan. Levering en service achteraf kan ik nog niet beoordelen. Maar met de ervaringen tot op heden ben ik erg tevreden!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  In het verleden al vaak gebruik gemaakt van de bose soundlink 1

Door: Gerritsen | Ordernummer: 20794 | Aankoopdatum: 9-7-2013 | Geholpen door: Tessa

In het verleden al vaak gebruik gemaakt van de bose soundlink 1, daarom uiteraard de opvolger aangeschaft. De kleine verbeteringen maken het luisterplezier nog beter! Een echte aanrader.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Overzichtelijk en uitnodigende winkel in Arnhem

Door: E. Boersma | Ordernummer: 81726 | Aankoopdatum: 9-7-2013 | Geholpen door: Roy & Marco

Prettig door beide adviseurs geholpen en te woord gestaan. Informatief en eerlijk advies!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen!

Door: Hendriks | Ordernummer: 81671 | Aankoopdatum: 7-7-2013 | Geholpen door: Michael

Goed geholpen door de verkoper, ook tijdens het warme weer. Veel tv's in de winkel, goede uitleg en vriendelijke service gekregen!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima voor elkaar

Door: Dhr. van der Heiden | Ordernummer: 81587 | Aankoopdatum: 6-7-2013 | Geholpen door: Tessa

Dank voor de korting!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Een 10 !!

Door: Jansen | Ordernummer: 81375 | Aankoopdatum: 5-7-2013 | Geholpen door: Michael

Plattetv.nl en hun bediening krijgt van mij een tien! Online had ik een offerte aangevraagd en deze kreeg ik dan ook spoedig toegestuurd. Via email en telefoon contact gehad. Vandaag de tv op gaan halen. Door de verkoper zeer goed geholpen, tv goed verpakt zo kunnen ophalen aan de achterkant van de winkel met mijn auto.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gewoon perfect!

Door: Schaminee | Ordernummer: 81486 | Aankoopdatum: 5-7-2013 | Geholpen door: Michael

Het hele traject vanaf een nieuwe tv uitzoeken, vergelijken, en contact met Plattetv.nl is mij uitstekend verlopen. Telefonisch tot een akkoord kunnen komen met een scherpe prijs voor een mooie tv. Deze vandaag samen met mijn vrouw gaan ophalen in het filiaal te Nijmegen. Hier zijn we geholpen door Michael, goed geholpen, goede en duidelijke uitleg over de tv en accessoires. TV direct mee kunnen nemen! Gewoon perfect dus! :)


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  duidelijk en vriendelijk , goede service

Door: Geurink | Ordernummer: 81445 | Aankoopdatum: 4-7-2013 | Geholpen door: Tessa

duidelijk en vriendelijk , goede service


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gewoon Top

Door: Scholten | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 2-7-2013 | Geholpen door: Marc

Samsung led 40 inch net een paar maanden in bezit gekocht via platte tv..Fam lid wou graag led en 3d maar tijd om uit te zoeken ontbrak dus die van mij overgenomen en zo de 46 inch besteld..Ja gewoon prima fijne winkel ( In Doetinchem mijn woonplaats opgehaald )Prima prijs,service en jaaa dan begint uitpakken.. Top wat een beeld en mogelijkheden.Ben bijna 60 jaar en fantastisch wat er allemaal mee kan van facebook tot 3D enne niet te vergeten tv kijken..Ben er happy mee.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed,alles gaat snel en goed

Door: Jan Overeijnder | Ordernummer: 79839 | Aankoopdatum: 2-7-2013 | Geholpen door: -

Op de site de TV gezien,kontact opgenomen met de winkel.Prijs van mijn oude TV was binnen de kortste keren naar mijn terug gemailt.Was met de prijs niet tevreden,weer gebeld en ik kreeg een prijs die mij wel aan stond.Ik moet zeggen alles gaat snel en klant vriendelijk,ook de aflevering was netjes geregeld,oude TV mee genomen.Was een genoegen eindelijk een winkel waar wel alles goed geregeld is.


3 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Maandag via de live chat kontakt leuk kontakt gehad over 2 smart TV's

Door: Rene | Ordernummer: 81080 | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Maandag via de live chat kontakt leuk kontakt gehad over 2 smart TV's. ook een goed advies en nog extra gevraagd of beide TV's op voorraad waren Dit werd bevestigend beantwoord. Daarna naar Breda gereden en leuk gesprek gehad met een verkoper keuze gemaakt. Maar helaas TV was niet op voorraad daar dit wel op de site wordt aangegeven en zelf nu nog terwijl TV besteld moet worden bij leverancier. Er werd mij verteld dat TV vandaag binnen zou komen maar helaas geen TV. Wanneer bestelling morgen niet binnen is annuleer ik mijn bestelling. Dit kan natuurlijk niet!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Op bovenstaande datum in WC Presikhaaf een 3d blu-ray gekocht

Door: Van Zundert | Ordernummer: 20731 | Aankoopdatum: 1-7-2013 | Geholpen door: Marc

Op bovenstaande datum in WC Presikhaaf een 3d blu-ray gekocht. Zeer nette zaak met enthousiaste verkopers die ook nog verstand van zaken hadden. Mijn verkoper was in het magazijn en de volgende stelde zich al weer dienstbaar op zonder zich op te dringen. Een zaak om vaker te bezoeken.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  We hebben vandaag noodgedwongen een nieuwe AEG wasmachine gekocht

Door: Mevrouw Walstra | Ordernummer: 20719 | Aankoopdatum: 30-6-2013 | Geholpen door: Marc

We hebben vandaag noodgedwongen een nieuwe AEG wasmachine gekocht. (oude was 13 jaar oud). we zijn prettig geholpen en goed voorgelicht door bovengenoemde mijnheer. Hebben vaker iets in deze zaak gekocht, naar tevredenheid! Alleen...je moet er wel altijd betalen! :-)


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Wij zijn heel goed geholpen

Door: Tempel | Ordernummer: 20705 | Aankoopdatum: 30-6-2013 | Geholpen door: Marc

Wij zijn heel goed geholpen, prima uitleg, goede service, wij komen altijd bij fotobouw,makkelijk bereikbaar, alles wordt netjes geinstalleerd en bezorgd.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Bij aankoop wasmachine goede uitleg over mogelijkheden

Door: Mevr. Verbon | Ordernummer: 20704 | Aankoopdatum: 30-6-2013 | Geholpen door: Marc

Bij aankoop wasmachine goede uitleg over mogelijkheden. al onze vragen werden beantwoord. bestelling op aanvraag is prettig.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekend

Door: Neef | Ordernummer: N.B. | Aankoopdatum: 30-6-2013 | Geholpen door: Diverse

Heel vriendelijk, en hulpzaan! Er word een uitgebreidde uitleg gegeven bij de producten.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Erg tevreden zoals altijd

Door: Visser | Ordernummer: 20717 | Aankoopdatum: 29-6-2013 | Geholpen door: Danny

ALle jaren bij plattetv.nl gekocht en altijd tevreden naar huis gegaan. We zijn heel deskundig geholpen!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede parkeerplaats

Door: Treep | Ordernummer: 20702 | Aankoopdatum: 29-6-2013 | Geholpen door: Marc

Goede parkeerplaats, gratis,groot assortiment.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nooit gezeur, altijd goed.

Door: Kroets | Ordernummer: 20700 | Aankoopdatum: 29-6-2013 | Geholpen door: Wilco

Nooit gezeur, altijd goed.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  klantvriendelijke benadering

Door: Willems | Ordernummer: 20697 | Aankoopdatum: 29-6-2013 | Geholpen door: Marc

Llantvriendelijke benadering, heldere informatie en een voordelig aanbod!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  We hebben al jaren een bijzonder goede indruk van de zaak

Door: J.W. Sterman | Ordernummer: 20691 | Aankoopdatum: 28-6-2013 | Geholpen door: Marc

We hebben al jaren een bijzonder goede indruk van de zaak, die zich naadloos aan de eisen en de smaak van de tijd weet aan te passen. Als we een cijfer moeten geven is dat een 9.5.


1 sterretje voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/ea0c92c5633c0a24b1c02e3b1c7af065bd5a11eda5166e4c5500a11f11ab31ef/  nooit meer

Door: De Boer | Ordernummer: 79797 | Aankoopdatum: 18-6-2013 | Geholpen door: Diverse

Op 18-06-2013 offerte aangevraagd en op 24-06-2013 telefonisch besteld bij de winkel in Arnhem. Direct geld overgemaakt. Op vrijdag 28-06-2013 nog geen enkel bericht van Platte TV. Zelf maar eens gebeld op deze vrijdagochtend. Kreeg te horen dat de tv klaar voor verzending stond en nog diezelfde dag, vrijdag 28 juni, verzonden werd. Track en trace code zou gemaild worden. Niet dus. Zaterdag 29 juni ook geen tv. Zaterdag de 29e 's ochtends weer gebeld. Kreeg nu te horen dat de tv in het filiaal Doetinchem gereed voor verzending stond. Zou dan maandag 1 juli verzonden worden en dinsdag 2 juli geleverd worden. Track en trace code zou per mail verzonden worden!!! En maandag 1 juli nog steeds geen track en trace code. Dus maar weer eens (maandag namiddag) gebeld. Nu om de order te annuleren. Totaal geen vertrouwen meer in deze zaak. Op de site wordt aangegeven dat het artikel op voorraad is (4 groene stippen) en zelfs als je spoedlevering (besteld voor 17:00 uur geleverd voor 22:00 uur) aanklikt wordt het door mij bestelde toestel als leverbaar aangegeven. Niet dus Van mij krijgt deze zaak een dikke onvoldoende voor het feit dat zij in het geheel niet waarmaken wat op de site beloofd wordt en men telkens onjuiste informatie aan de telefoon verstrekt. Had zeer het gevoel "aan het lijntje" gehouden te worden.

Reactie Plattetv.nl: Geachte heer De Boer, Vervelend om te moeten vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop bij PlatteTV.nl. Wij betreuren het dat dit onnodig te lang heeft moeten duren en zouden dit graag met u oplossen. Zou u ons een berichtje willen sturen? Dit kan naar contact@plattetv.nl. We gaan dan samen overleggen hoe we uw ontevreden gevoel kunnen wegnemen. Wij zien uw bericht graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl


4 sterretjes  zeer tevreden over Foto Bouws service

Door: Baars | Ordernummer: 20682 | Aankoopdatum: 28-6-2013 | Geholpen door: Marc

Dyson Stofzuiger gekocht, goede uitleg ontvangen en snelle service.


4.5 sterretjes  Overzichtelijke winkel, duidelijk informatie.

Door: Santos | Ordernummer: 20673 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Robin

Overzichtelijke winkel, duidelijk informatie. Er is ruimte om vragen te stellen. Opgelucht dat ik het niet zelf hoef te installeren, dat is toch wel een hoge drempel


4.5 sterretjes  Goede service, goede prijzen

Door: Mw. Veenendaal | Ordernummer: 20671 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Marc

Goede service, goede prijzen


5 sterretjes  zeer tevreden over Foto Bouws service

Door: M. Jacobs| Ordernummer: 20657| Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Roy / Tessa

Goede service, snelle medewerking en super vriendelijke medewerkers. Top!


4.5 sterretjes  Prima geregeld.

Door: Fam. Gerrits | Ordernummer: 20312 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Tessa

Prima geregeld. Wij hadden eerst een Samsung 32 inch tv, maar die vonden we toch te klein. Op aanraden van Tessa hebben wij een servicepakket genomen en toen mochten we de tv binnen 4 weken omruilen naar een grotere maat. Hier hebben wij gebruik van gemaakt en wij hebben nu een mooie 40 inch tv. Bedankt!


4.5 sterretjes  zeer tevreden over Foto Bouws service

Door: Mosselman | Ordernummer: 80694 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Marc

Heel veel artikelen voor de echte BBQ gek!


4.5 sterretjes  zeer tevreden over Foto Bouws service

Door: Elsas | Ordernummer: 20664 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Alie

eerste indruk wat heeft deze winkel veel , we wisten wat we nodig hadden dus goed bij begeleid. wat we zochten was op voorraad erg fijn, werd goed geholpen door het personeel erg vriendelijk en eerlijk , tv werd zelfs in de auto gezet zodat wij niet hoefde te tillen . PRIMA !


5 sterretjes  Dit gaat mijn vriendenkring rond.

Door: C. Freire | Ordernummer: 20441 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Mathew Vondel - Maick BRuil - Paul Kraan

Over de prijs onderhandelen is geen probleem geweest. Ik heb de Miele w3164 wasmachine voor een prachtige prijs mogen kopen. Dank voor de zeer goede en fijne onderhandelingen en uitleg. Dit gaat mijn vriendenkring rond.


5 sterretjes  Deskundig, klantvriendelijk

Door: Mevr. Ten Have | Ordernummer: 20652 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Marc

Deskundig, klantvriendelijk, je kan altijd binnen lopen om je te oriënteren. Veel beter dan via het internet je inkopen doen!


5 sterretjes  om hier al een poosje en bevalt me heel goed.

Door: Mevr. van Brenk | Ordernummer: 20131 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Tessa

Kom hier al een poosje en bevalt me heel goed. Word altijd prima geholpen in de winkel en mocht ik iets niet snappen dan kan ik altijd terug komen hier.


4.5 sterretjes  Prima service en duidelijke uitleg.

Door: Gongrijp | Ordernummer: 20637 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Geholpen door: Marc

Prima service en duidelijke uitleg. Ruim aanbod


4.5 sterretjes  zeer tevreden over Foto Bouws service

Door: Lengkeek | Ordernummer: 20634 | Aankoopdatum: 25-6-2013 | Geholpen door: Marc

Ondanks dat we verschillende keren terug zijn geweest om onze keus te bepalen ,zijn we zeer tevreden over Foto Bouws service.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact