Winkelreviews Pagina 22


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Goede service, goed geholpen

Door: Van Lent | Ordernummer: 80381 | Aankoopdatum: 28-6-2013 | Gekocht product: Panasonic TX-P50GT60 | Geholpen door: Michael

Via telefoon een tv besteld. Deze vandaag in de winkel opgehaald. Goede service gekregen en goed geholpen. Dit in combinatie met een goede prijs een prima deal lijkt me!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Goeie uitleg gehad en vriendelijk geholpen

Door: Dhr. C. Kempen | Ordernummer: 80641 | Aankoopdatum: 26-6-2013 | Gekocht product: Philips 32PFL3258 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel hier uit de stad, dit is onze eerste aankoop hier. Website niet gezien, dus die kan ik niet beoordelen. Winkel ziet er goed uit, strak. Mooi assortiment. Goeie uitleg gehad en vriendelijk geholpen!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ goede verkoopster, vriendelijk

Door: Dhr. C. van Oosterwijk | Ordernummer: 80537 | Aankoopdatum: 25-6-2013 | Gekocht product: Panasonic HC-V720 | Geholpen door: Tessa

Vriendelijk, direkt, ter zake kundig.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Goede service, goed geholpen

Door: Van Lent | Ordernummer: 80381 | Aankoopdatum: 28-6-2013 | Gekocht product: Panasonic TX-P50GT60 | Geholpen door: Michael

Via telefoon een tv besteld. Deze vandaag in de winkel opgehaald. Goede service gekregen en goed geholpen. Dit in combinatie met een goede prijs een prima deal lijkt me!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Goeie uitleg gehad en vriendelijk geholpen

Door: Dhr. C. Kempen | Ordernummer: 80641 | Aankoopdatum: 26-6-2013 | Gekocht product: Philips 32PFL3258 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel hier uit de stad, dit is onze eerste aankoop hier. Website niet gezien, dus die kan ik niet beoordelen. Winkel ziet er goed uit, strak. Mooi assortiment. Goeie uitleg gehad en vriendelijk geholpen!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ goede verkoopster, vriendelijk

Door: Dhr. C. van Oosterwijk | Ordernummer: 80537 | Aankoopdatum: 25-6-2013 | Gekocht product: Panasonic HC-V720 | Geholpen door: Tessa

Vriendelijk, direkt, ter zake kundig.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snel en goed geholpen

Door: Brugman | Ordernummer: 22363 | Aankoopdatum: 24-6-2013 | Geholpen door: Michael

Al bij meerdere winkels wezen kijken. Daarna ook Online gekeken, Plattetv.nl was het goedkoopst. Wat ons opviel en wat ik vermeldingswaardig vind, dat wij netjes werden geholpen en er werd geluisterd naar wat wij willen en wat binnen ons budget valt. Geen opdringerig gedoe. Fijn winkelen hier.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  TOP geholpen, goed advies

Door: Stuwards | Ordernummer: 80250 | Aankoopdatum: 22-6-2013 | Geholpen door: Michael

Dankzij goed advies en een sterk verhaal een mooie tv en bluray speler gekocht bij Plattetv.nl. Leuke en mooie winkel om rond te kijken. Er staan meer dan genoeg tv's. Volgende keer weer naar Nijmegen toe, bevalt mij goed, want dit is al de 2e aankoop tot tevredenheid.


4 sterretjes beoordeling prettig en servicegericht.

Door: Rusch | Ordernummer: 20593 | Aankoopdatum: 24-6-2013 | Geholpen door: Wilco

prettig en servicegericht.


4.5 sterretjes beoordeling Goed geholpen in Doesburg

Door: Van Eijl | Ordernummer: 20585 | Aankoopdatum: 21-6-2013 | Geholpen door: Roy

Goed geholpen in Doesburg


4.5 sterretjes beoordeling Geweldig geholpen, goed advies

Door: Mevr. G.G. Poelstra-Van Sandijk | Ordernummer: 20559 | Aankoopdatum: 21-6-2013 | Geholpen door: Roy

Geweldig geholpen, goed advies en een mooie prijs omdat we al jaren vaste klant zijn. Wordt netjes gebracht en aangesloten. Goede service en pretige verkoop!


4.5 sterretjes beoordeling Ruime keuze, grote winkel!

Door: Mevr. J. Lamers | Ordernummer: 20575 | Aankoopdatum: 21-6-2013 | Geholpen door: Roy

Ruime keuze, grote winkel! Goede uitleg en advies. Prettig geholpen. Niet gepusht wat wij erg belangrijk vinden, nemen de tijd! Nu worden de tv's bezorgd en aangesloten


4 sterretjes beoordeling Kan wat meer aanbiedingen in de winkel zetten.

Door: Mw. Dekker | Ordernummer: 20574 | Aankoopdatum: 21-6-2013 | Geholpen door: Roy

Kan wat meer aanbiedingen in de winkel zetten. Verder hele mooie ruime winkel en samenstelling. TV wordt gratis bezorgd. Klantvriendelijk geholpen en goede service geboden en duidelijke uitleg.


5 sterretjes beoordeling Prachtige winkel, vriendelijke mensen

Door: Van Dongen | Ordernummer: 20560 | Aankoopdatum: 20-6-2013 | Geholpen door: Robin

Prachtige winkel, vriendelijke mensen, Eerste keer dat ik hier kom.


5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/ea0c92c5633c0a24b1c02e3b1c7af065bd5a11eda5166e4c5500a11f11ab31ef/  Deskundig advies

Door: HJ Neijenhuis | Ordernummer: 79978 | Aankoopdatum: 20-6-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Zeer tevreden goed en deskundig advies, we hebben hier al eerder een tv gekocht en deze bevalt ons prima


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/ea0c92c5633c0a24b1c02e3b1c7af065bd5a11eda5166e4c5500a11f11ab31ef/  Goede en correcte afwikkeling

Door: JCN | Ordernummer: 79471 | Aankoopdatum: 20-6-2013 | Geholpen door: Roy

Snelle service en correcte afwikkeling! Telefonisch ook goed te woord gestaan. In de winkel idem. Veel keuze in de winkel Arnhem


4.5 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/ea0c92c5633c0a24b1c02e3b1c7af065bd5a11eda5166e4c5500a11f11ab31ef/  Goede snelle levering en service

Door: A. Vaandering | Ordernummer: 78322 | Aankoopdatum: 19-6-2013| Geholpen door: Marco Bisseling

Na de bestelling te hebben geplaatst voor een 46PFL7008 kreeg ik het bericht dat dit 2012 model niet meer leverbaar was en werd mij een keurig 2013 alternatief geboden. Na betaling snel geleverd. Na installatie klein defect in het Ambilight. Dit werd snel en professioneel door PlatteTV behandeld en afgehandeld! PS. Ondanks dat het 2012 model niet meer leverbaar is staat deze nog wel steeds op de site als in voorraad.


1 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  TV op voorraad, ben al wachtende sinds 4 juni!

Door: H. van Keulen | Ordernummer: 78463 | Aankoopdatum: 04-6-2013 | Geholpen door: N.v.t.

Ik heb de 60ph6608 gekocht via plattetv.nl omdat de televisie interessant geprijsd is en op voorraad zou zijn. Ik kreeg na de aankoop spoedig een e-mail met daarin de melding dat de televisie niet op voorraad was en mogelijk binnen twee werkdagen op voorraad zou zijn. Natuurlijk gebeurde dat niet en ik moest zelf steeds de status van de bestelling opvragen. Vervolgens kreeg ik een nieuwe leverdatum te horen van 14-06-2013, helaas kon de leverancier niet tijdig leveren waardoor de leverdatum naar 24 juni werd verzet. Ik vind het erg vervelend dat ik steeds zelf naar de orderstatus moet vragen. Ik wordt wel steeds prima te woord gestaan. Officiële reactie:Geachte heer Van Keulen, Vervelend te moeten constateren dat de levering te lang moet duren. Graag willen wij dit zo spoedig mogelijk met u oplossen. Als u een bericht stuurt naar: contact@plattetv.nl dan gaan we bekijken wat we voor u kunnen betekenen in deze. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV.nl


3 sterretjes voor http://tom.retailenclicks.nl/index.php/admin/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tzdG9yZSBkaXJlY3RfdXJsPScnfX0,/key/ea0c92c5633c0a24b1c02e3b1c7af065bd5a11eda5166e4c5500a11f11ab31ef/  Actualiteit site loopt achter.

Door: M. van Sonderen | Ordernummer: 79580 | Aankoopdatum: n.v.t. | Geholpen door: N.v.t.

Allereerst keurig te woord gestaan door de jongeman, die in aan de lijn kreeg. Bestelde een LG Led TV - opzettelijk oudere type - omdat de TV naar het vakantieadres gaat. Echter de TV was niet meer te bestellen, terwijl deze als ruim op voorraad op de site stond. Telefonisch naar een alternatief gezocht, wederom een ouder type. Ook deze niet op voorraad, wederom gaf de site voldoende voorraad aan en wel in alle winkels van Platte TV. Toch een puntje van aandacht om te verbeteren.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super goed geholpen

Door: De Haan | Ordernummer: 79413 | Aankoopdatum: 15-6-2013 | Geholpen door: Michael

Goed geholpen in de winkel door Michael, 2x zelfs. Dit keer had ik wel geld bij en heb ik de tv gekocht. Goed advies gehad, leuke uitleg, ik heb zin in de nieuwe tv! TV mocht met de auto bij het magazijn ophalen, perfect!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Top geholpen

Door: Bonte | Ordernummer: 79630 | Aankoopdatum: 17-6-2013 | Geholpen door: Michael

Via de chat een tv uitgezocht en laten reserveren. In de winkel te Nijmegen nog een leukere en mooiere tv aangeboden gekregen voor een mooie prijs. Goed geholpen door de verkoper. Kon de tv meteen meenemen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/

Door: Scholten | Ordernummer: 20525 | Aankoopdatum: 18-6-2013 | Geholpen door: Johan

Netjes geholpen in deze winkel met de uitleg over een wasmachine


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ prima geholpen tot nu toe zeer tevreden

Door: Bussink | Ordernummer: 20524 | Aankoopdatum: 17-6-2013 | Geholpen door: Robin

prima geholpen tot nu toe zeer tevreden


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Ik kom altijd al hier in Doesburg.

Door: Wevers | Ordernummer: 20501 | Aankoopdatum: 16-6-2013 | Geholpen door: Wilco

Ik kom altijd al hier in Doesburg. Ook mijn schoonvader en kinderen komen hier. Meerdere TV's gekocht ook inruilen is geen probleem. Prijs is nooit een probleem.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/

  Goede aanbiedingen

Door: Huseen-D | Ordernummer: 20484 | Aankoopdatum: 14-6-2013 | Geholpen door: Roy

goede aanbieding gehad , wilde eigenlijk nog meer korting , konden tv zo meenemen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede kennis van zaken

Door: Teberg | Ordernummer: 20486 | Aankoopdatum: 14-6-2013 | Geholpen door: Alie

vriendelijk geholpen, goede kennis van zaken, kom zeker weer terug


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettige winkel met ruime keuze

Door: Van Kesteren | Ordernummer: 20491 | Aankoopdatum: 14-6-2013 | Geholpen door: Marc

Fijn contact, goed geholpen ...ben erg tevreden over mijn nieuwe aankoop. Prettige winkel met ruime keuze en makkelijk parkeren bij de winkel.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Jarenlang geweldige service

Door: Winando | Ordernummer: 20440 | Aankoopdatum: 12-6-2013 | Geholpen door: Mathew

Ik kom al 35 jaar bij de Fotobouw. Inmiddels hebben wij een drietal cameras gekocht en twee foto toestellen. Ik kom terug vanwege de service, garantie en de vriendelijke medewerkers die wij inmiddels kennen. Zij regelen van alles voor ons, echt een geweldige service. Nu zochten we een compact audiosysteem, we hebben contact gezocht met de winkel wat makkelijk ging. Binnen 1 dag hadden we het product in handen. De medewerker heeft ons verhaal aangehoord en een passend apparaat voor ons besteld. Wij komen uiteraard weer terug.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Correct en vakkundig geholpen

Door: Dhr. Schram | Ordernummer: 20474 | Aankoopdatum: 12-6-2013 | Geholpen door: Marc

Correct en vakkundig geholpen, aardige verkoper, goede voorlichting. helemaal tevreden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super prijs en top service hoor!

Door: M.Massa | Ordernummer: 79208 | Aankoopdatum: 13-6-2013 | Geholpen door: Micheal

Vandaag bij Plattetv in Nijmegen goed geholpen aan een mooie grote tv van Samsung. Super scherpe prijs (beste die ik kon vinden) Goed geholpen door de verkoper, V.I.P. service pakket is een aanrader! 5 jaar garantie!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie lokatie, fijn geholpen!

Door: Dhr. R. Michiels | Ordernummer: 22296 | Aankoopdatum: 13-6-2013 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel hier gewoon uit de stad. Was opzoek naar een TV voor een goeie prijs, zag hier achterin de winkel een winkelmodellen uitverkoop hoek. Groot assortiment in filiaal Nijmegen. Goed geholpen door verkoper Guido.


1 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Drama

Door: Ineke Gerrits | Ordernummer: 78588 | Aankoopdatum: 6-6-2013 | Geholpen door: n.v.t.

camera die ik wilde was niet in de door mij gewenste kleur te leveren (staat nog steeds op de site dat het product wel leverbaar is) Akkoord gegaan met andere kleur en vervolgens heeft het een week en diverse boze emails, geduurd voordat ik de camera eindelijk had. Kortom: de volgende keer gewoon weer bij Bol.com bestellen. Bijna zelfde prijs en geen ergernis.

Officiële reactie: Geachte mevrouw Gerrits, Vervelend om te moeten vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop bij PlatteTV.nl. Wij doen onze uiterste best om ons voorraadsysteem up-to-date te houden. Wij betreuren het ten zeerste dat u niet op de juiste wijze op de hoogte bent gehouden. Zou u ons een berichtje willen toesturen? Dit kan naar contact@plattetv.nl. We gaan dan samen overleggen hoe we uw ontevreden gevoel kunnen wegnemen. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijk personeel

Door: Mevr. Stinissen | Ordernummer: 20428 | Aankoopdatum: 11-6-2013 | Geholpen door: Marc

Vriendelijk personeel, wordt fijn geholpen, veel keus. We halen de vrieskist op en kunnen bij de winkel parkeren. Gezellige sfeer!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Overzichtelijke winkel

Door: Mw. Wieseman | Ordernummer: 20431 | Aankoopdatum: 11-6-2013 | Geholpen door: Roy

Overzichtelijke winkel en goede hulp bij het uitzoeken van mijn radio cd speler.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede prijs

Door: Mevr. A. Bollaart | Ordernummer: 20436 | Aankoopdatum: 11-6-2013 | Geholpen door: Marc

over de prijs is niks verkeerds te zeggen en je wordt netjes behandeld.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig naar behoren geholpen

Door: B.R. Mac Gillavry | Ordernummer: 20353 | Aankoopdatum: 7-6-2013 | Geholpen door: Ferris

Door diverse medewerkers (2 x in de winkel geweest) prettig geholpen. Goede uitleg en rustig.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, aardig personeel!

Door: Dhr Jansen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 10-6-2013 | Geholpen door: Liewe

ondanks dat ik nog twijfelde aan de aankoop kon de verkoper alles netjes laten zien. Duidelijke winkel, alles staat goed gepresenteerd.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed en helder advies

Door: Ran | Ordernummer: 20384 | Aankoopdatum: 10-6-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Niet opdringerige verkoop. Mooie winkel wat uitstraling betreft.Goed en helder advies.


1 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nooit meer

Door: Jos | Ordernummer: 78159 | Aankoopdatum: 31-5-2013 | Geholpen door: -

Ik had een home cinema set besteld die volgens de site op voorraad was. De volgende dag kreeg ik een berichtje dat hij niet meer leverbaar was maar met een bijbetaling kon ik een duurdere set krijgen. Hierop heb ik aangegeven dat ik daar geen interesse in had en mijn geld graag terug wilde. Daar zou ik een bevestingingsmailtje over krijgen. In afwachting van dit mailtje de set nog maar niet ergens anders besteld. Helaas geen mail. Hierop maar kontakt opgenomen, ik kreeg te horen dat er waarschijnlijk nog een set in arnhem stond. Weer gewacht.......maar weer zelf kontakt opgenomen, het setje was onderweg naar doetinchem vanwaar hij verstuurd zou worden.Dus morgen zou ik hem in huis hebben. Helaas de volgende dag geen setje, geen bericht niets. Maar weer zelf kontakt opgenomen, het setje was te laat in doetinchem aangekomen maar gaat vandaag de deur uit. 2 dagen later maar weer kontakt opgenomen, en hoera het setje is verstuurd, alleen niet 2 dagen geleden maar net pas. Dus als het goed is heb ik hem morgen in huis......ik hoop dat het nu echt gaat komen. Conclusie: vandaag besteld, morgen in huis is dus vandaag besteld, volgende week in huis. En verwacht niet dat hun iets van zich laten horen, je moet er zelf achteraan zitten. Al met al....erg slecht!

Officiële reactie: Geachte heer Uilenboom, Vervelend om te moeten vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop bij PlatteTV.nl. Wij doen onze uiterste best om ons voorraadsysteem up-to-date te houden. Wij betreuren het ten zeerste dat u niet op de juiste wijze op de hoogte bent gehouden. Zou u ons een berichtje willen toesturen? Dit kan naar contact@plattetv.nl. We gaan dan samen overleggen hoe we uw ontevreden gevoel kunnen wegnemen. Met vriendelijke groet, Team PlatteTV


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Veel keuze en een nette prijs

Door: modderkolk | Ordernummer: 20362 | Aankoopdatum: 8-6-2013 | Geholpen door: Marc

marc breng het gekochte netjes naar de auto.Kan lekker dicht bij de winkel parkeren, veel keus en nette prijs!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Heel erg goed! Ruime keuze

Door: Dhr. F Wijers | Ordernummer: 22279 | Aankoopdatum: 6-6-2013 | Geholpen door: Guido

Mijn vorige TV ook al hier gekocht, was na tevredenheid. De kinderen zijn er blij mee :) Website helemaal, alles makkelijk te vinden. Goeie winkel Nijmegen, mooi assortiment, genoeg keuze. Goed geholpen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  uitstekende winkel

Door: J Brink-Janssen | Ordernummer: 78592 | Aankoopdatum: 6-6-2013 | Geholpen door: Roy & Alie

Naar wat rond kijken op het internet kwam ik deze winkel tegen , leek me een betrouwbare winkel en dicht in de buurt , dag vast de moeite waar even te kijken , Kwam in de winkel om te kijken wat ze allemaal hadden , en werd vriendelijk en netjes te woord gestaan door de medewerkers , ze weten hier wel waar ze over praten en hebben mij overtuigd , heb een mooie tv gekocht en ze kwamen Zelfs gratis bezorgen en aansluiten , ik kom hier zeker weten terug , prima winkel zeker een aanrader !!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Veel keuze en Service

Door: Donkers | Ordernummer: 75834 | Aankoopdatum: 3-6-2013 | Geholpen door: Michael

Vorige week samen met mijn vriend hier een tv gekocht. Goed geholpen door Michael. Vandaag ben ik de tv gaan ophalen en zijn mijn ouders ook mee gegaan. Ook mijn ouders hebben hier nu bij Michael een mooie tv gekocht. Ook weer goed geholpen natuurlijk. 2 vliegen in een klap!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zoals het hoort!

Door: S. Siroo | Ordernummer: 78121 | Aankoopdatum: 3-6-2013 | Geholpen door: Michael

Van mij een korte review:
-Goede uitleg gehad;
-Goede prijs (scherpste die ik kon vinden)
-TV was meteen mee te nemen naar huis.
Goede winkel dus, zoals het hoort.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  2 Duimen omhoog!

Door: Bogie | Ordernummer: 78118 | Aankoopdatum: 1-6-2013 | Geholpen door: Michael

Super geholpen in de winkel. Dankzij zeer fijne uitleg in de winkel hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Er werd ruim de tijd genomen, niet gehaast of gepusht, zoals je weleens meemaakt bij andere winkels. We kwamen eigenlijk voor een iets goedkopere tv, maar nu zouden we niet anders meer willen als de mooie Samsung tv. Tevens ben ik goed geadviseerd voor het aansluiten van de tv en onderhouden. Dankzij de combinatie van een rustige en prettige uitleg én natuurlijk de hele scherpe prijzen gaan allebei mijn duimen omhoog voor deze winkel!!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alles gaat lekker vlot, voorraad is op peil.

Door: Dhr.Wolters | Ordernummer: 20301 | Aankoopdatum: 4-6-2013 | Geholpen door: Tessa

Alles gaat lekker vlot, voorraad is op peil. Service/ bediening ben ik zeer tevreden. Prijsvorming is concurrerend. Gratis parkeren is ook prettig


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ga zeker terugkomen.

Door: C.W. | Ordernummer: 20251 | Aankoopdatum: 1-6-2013 | Geholpen door: Mathew

Al mijn apparaten komen van de Fotobouw. Als een apparaat defect is kom ik altijd bij de Fotobouw in Doesburg terecht. Onder andere mijn TV en wasmachine komen hier vandaan. Het personeel is vriendelijk, ze helpen mij goed en beantwoorden mijn vragen uitgebreid. Ik ga zeker terugkomen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  mooie actie, snel en to the point!

Door: WO | Ordernummer: 20229 | Aankoopdatum: 30-5-2013 | Geholpen door: Roy

vluchtig op zoek naat een leuk slaapkamermodel. mooie actie, snel en to the point!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed personeel!

Door: Walter Steevensz | Ordernummer: 20240 | Aankoopdatum: 30-5-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Goede globale service. Kan met prijs altijd mee gaan te opzichte van andere winkels. Goed personeel!


 
 

 

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact