Winkelreviews Pagina 21


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  rustig en vriendelijk geholpen met goede uitleg

Door: M.L. van Rijswijk | Ordernummer: 78071 | Aankoopdatum: 30-5-2013 | Geholpen door: Ferris

rustig en vriendelijk geholpen met goede uitleg


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gewoon goed geholpen

Door: M Speck | Ordernummer: 77253 | Aankoopdatum: 30-5-2013 | Geholpen door: Jochem

Informatie is goed. Specifiek op LG gezocht. En hier was eigenlijk alles van te vinden. Gewoon goed geholpen. Duidelijke info en van tevoren zelf al gekeken naar specs van de TV en daardoor wist ik al alles klopte. (en het klopte)


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Direct uit voorraad!

Door: RVV | Ordernummer: 77721 | Aankoopdatum: 28-5-2013 | Geholpen door: Michael

Bij Plattetv was de tv die ik wou kopen als enigste direct uit voorraad te leveren. Ik was al bij meerdere winkels in de stad geweest, echter nergens op voorraad. Bij Plattetv.nl wel en ook nog eens een stuk goedkoper! Door de verkoper goed geholpen en voorzien van juist advies voor de benodigde accesoires.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Deze winkel staat bij ons al jaren op 1

Door: Anema | Ordernummer: 20205 | Aankoopdatum: 29-5-2013 | Geholpen door: Robin

service en producten en prijzen zeer goed. Deze winkel staat bij ons al jaren op 1


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gratis parkeren , op voorraad , vriendelijk personeel

Door: HF Bresser | Ordernummer: 20183 | Aankoopdatum: 28-5-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Gratis parkeren , op voorraad , vriendelijk personeel


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Fotobouw is al meer dan 30 jaar ons vaste adres voor al onze aankopen.

Door: Dhr. Goutier | Ordernummer: 20170 | Aankoopdatum: 27-5-2013 | Geholpen door: Marc

je voelt je als klant hier altijd op je gemak. Fotobouw is al meer dan 30 jaar ons vaste adres voor al onze aankopen.Prima service, Gratis parkeren en altijd een goede prijs.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Wordt uitstekend geholpen

Door: Van Mierlo | Ordernummer: 20168 | Aankoopdatum: 26-5-2013 | Geholpen door: Marc

Wordt uitstekend geholpen, altijd een goede prijs, koffiezetter is 10.- euro goedkoper dan elders!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Het personeel is deskundig correct

Door: Dhr. O'leary | Ordernummer: 20157 | Aankoopdatum: 25-5-2013 | Geholpen door: Marc

het personeel is deskundig correct. Geduldig bereikbaarheid is optimaal. is zeker aan te bevelen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goede gratis bereikbaarheid.

Door: Schoeman | Ordernummer: 20156 | Aankoopdatum: 25-5-2013 | Geholpen door: Marc

goede gratis bereikbaarheid.Klantvriendelijke bejegening, altijd een goede prijs!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ben zeer vriendelijk geholpen

Door: Dhr. Gronouwe | Ordernummer: 20142 | Aankoopdatum: 25-5-2013 | Geholpen door: Mathew

Ik ben zeer vriendelijk geholpen, deze medewerker was geduldig en luisterde goed naar wat mijn wensen waren. Dat is wel eens anders. Dit keer voor een port dvd speler bij de fotobouw gekomen en geslaagd. Ik heb hier eerder apparatuur gekocht, allemaal fijne apparaten waar ik veel plezier van heb.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  prima service,goede prijs,vriendelijk personeel,een dikke 10

Door: lilian coeleman | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 24-5-2013 | Geholpen door: nvt

voor de feestdagen deze tv gekocht en voor de kerst nog geleverd. de samsung tv heeft een mooi beeld. ben er zeer tevreden over. en ik zou aan vrienden zeker de winkel plattetv.nl aanraden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goede prijs en service

Door: Ubbink | Ordernummer: 77083 | Aankoopdatum: 24-5-2013 | Geholpen door: Roy

goede voorlichting, nam de tijd en mooie aankoop. past precies op het meubel. top!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De winkel heeft een ruim assortiment

Door: Mevrouw Huizinga | Ordernummer: 20104 | Aankoopdatum: 24-5-2013 | Geholpen door: Mathew

De winkel heeft een ruim assortiment, is uitstekend te bereiken en ik slaag altijd. Dit keer kwam ik voor een koelkast van Samsung. De prijs was prima en samen met het personeel kwam ik tot dit type. Een aanrader deze winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  product was op voorraad

Door: Mevr. van Oosten | Ordernummer: 20095 | Aankoopdatum: 24-5-2013 | Geholpen door: Tessa

product was op voorraad voorstel origineel/ b keuze product.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik en mijn familie komen altijd terug

Door: Dhr. S.E.K. | Ordernummer: 20094 | Aankoopdatum: 24-5-2013 | Geholpen door: Mathew

Ik en mijn familie komen altijd terug bij de Fotobouw. Voor tv, audio, witgoed en klein-huishoudelijk. Het personeel is uitstekend en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Ik raad de winkel iedereen aan.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Beste prijs en service voor mij

Door: Heimans | Ordernummer: 22220 | Aankoopdatum: 23-05-2013 | Geholpen door: Michael

Ik heb een LG home cinemaset gekocht bij Plattetv. Goed geholpen door de verkoper, voorzien van goed advies voor mijn wensen. Het winkelmodel is mij voor een zeer scherpe prijs verkocht


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede koop

Door: Dhr. Hogenelst | Ordernummer: 77289 | Aankoopdatum: 23-5-2013 | Geholpen door: Daniel

Op PlatteTV.nl de Samsung UE32EH5300 gezien (zeer aantrekkelijk), ik besloot er eentje in Nijmegen te gaan ophalen. Helaas was deze niet meer op voorraad. Vervelend uiteraard, gelukkig kwam de verkoper mij tegemoet met het nieuwste model. Uiteindelijk deze voor een mooie prijs meegekregen. Ik ben erg vriendelijk geholpen. Goede koop gedaan!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Beste hulp, prijs en kwaliteit

Door: Dave Refoealoe | Ordernummer: 77110 | Aankoopdatum: 23-5-2013 | Geholpen door: nvt

Ik ben erg goed geholpen. De adviseur heeft alle moeite gedaan om aan mijn wensen te voldoen. Uiteindelijk heb ik de beste koop gedaan die ik nergens anders heb kunnen krijgen!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Kom hier al vanaf het begin

Door: Fam. van de Kamp | Ordernummer: 20093 | Aankoopdatum: 23-5-2013 | Geholpen door: Tessa

Kom hier al vanaf het begin en zal ook altijd blijven komen. Goed en altijd eerlijk advies! De winkel is mooi en overzichtelijk geworden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snel, correct, goedkoop!!

Door: Mieke Wildenberg | Ordernummer: 70976 | Aankoopdatum: 22-5-2013 | Geholpen door: Roy & Tim

Wat wil je nog meer.. je bestelt en krijgt je bestelling binnen een week geleverd en keurig snel op maat gehangen. De 2 TV's voldoen boven verwachting. Een aanrader voor ieder die een goede en goedkope TV wil. Platte TV belooft niet teveel en een volgende aankoop zal zeker weer via Internet hen geschieden. Ik zou niets negatiefs kunnen verzinnen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Overzichtelijke winkel en een goede service.

Door: M.B.J. Hendriks | Ordernummer: 77138 | Aankoopdatum: 22-5-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Website is redelijk overzichtelijk dus ik kon wel goed vinden wat ik zocht. De winkel in Nijmegen is vrij overzichtelijk. In de winkel is een ruim assortiment aanwezig. We zijn goed geholpen in de winkel ondanks dat we al wisten waarvoor we kwamen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Wat je op de site ziet zie je ook in de winkel, sluit goed op elkaar aan!

Door: Dhr. I.M. Fleuren | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 22-05-2013 | Geholpen door: Guido

Ik kwam deze winkel tegen via internet toen ik naar het typenummer aan het Googlen was. Nette overzichtelijke website, veel informatie over de produkten en over alles. Schone cleane winkel. Groot assortiment. De meeste TV's van Nijmegen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik zou deze winkel aanraden bij andere mensen

Door: Dhr. G. Ariens | Ordernummer: 77088 | Aankoopdatum: 22-5-2013 | Geholpen door: Guido

Fijne website, alles makkelijk te vinden. Handig dat je hier dichtbij kunt komen met de auto voor laden lossen. Goed advies gehad in de winkel.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nu weer gekozen voor een product van Fotobouw

Door: van der Graaf | Ordernummer: 20071 | Aankoopdatum: 22-5-2013 | Geholpen door: Marc

Nu weer gekozen voor een product van Fotobouw. wij zijn trouwe klant van deze winkel en dat is te danken aan de goede service die deze winkel te bieden heeft. altijd vriendelijk personeel die met ons meedenkt.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekende indruk, er staan veel producten.

Door: Dhr van der S. | Ordernummer: 20051 | Aankoopdatum: 22-5-2013 | Geholpen door: Mathew

Uitstekende indruk, er staan veel producten. Ik heb goede adviezen gekregen, er wordt echt meegedacht en verder gekeken dan de neus lang is. Er is echt het besef aanwezig van wat de wensen zijn.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Heel beleefd en netjes geholpen.

Door: Dhr. K. | Ordernummer: 20014 | Aankoopdatum: 21-5-2013 | Geholpen door: Mathew & Paul Kraan

Heel beleefd en netjes geholpen. Ze nemen bij de Fotobouw altijd de tijd voor je. Dit is mijn 3de apparaat in korte tijd en de kwaliteit hiervan is telkens hoog.


 

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact