Winkelreviews Pagina 20


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Leuke koop gedaan, uitstekend geholpen!

Door: Dhr. van den Berg | Ordernummer: 76932 | Aankoopdatum: 20-5-2013 | Geholpen door: Daniel

Ik was opzoek naar de JBL Charge, ik kwam daarvoor bij PlatteTV.nl terecht, uiteindelijk kreeg ik een goed advies en werd netjes geholpen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede prijzen

Door: Bartels | Ordernummer: 22217 | Aankoopdatum: 20-5-2013 | Geholpen door: Roy

Kwam voor een leuk tv'tje voor weinig. Fijn dat ze ook een hoekje hebben voor afgeprijste tv's.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service!

Door: Dhr. Kleinsma | Ordernummer: 76658 | Aankoopdatum: 20-5-2013 | Geholpen door: Daniel

Snelle afhandeling klacht (fabricage manco). Omwisseling TV voor ander merk / type snel en keurig.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Kan niet beter!

Door: Gerrit Verwaal | Ordernummer: 75926 | Aankoopdatum: 18-5-2013 | Geholpen door: Ralf

Op 9-5-2013 een mailtje gestuurd omdat ik apparatuur in wilde ruilen en interesse had in een LG tv. Hierop kreeg ik via mail een hele mooie prijs terug voor mijn oude apparatuur.Ook kreeg ik een schitterend aanbod voor een nieuwer type tv van LG uit 2013. Die uiteindelijk nog veel beter en nieuwer was dan de LG tv uit 2012 die ik op het oog had. Ik ben de volgende dag gelijk naar het filiaal in Breda gereden waar ik wederom prima werd geholpen, en ben toen tot aanschaf over gegaan. Helaas bleek de tv niet op voorraad te zijn in Breda. Deze is toen tot volle tevredenheid een paar dagen later afgeleverd. Ondertussen werd ik zowel telefonisch als via mail op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn order zonder dat dit opdringerig was. Dus mensen zoals boven te lezen niet twijfelen maar gewoon kiezen voor deze winkel.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekend gevoel na aankoop.

Door: Dhr. van der Heijden | Ordernummer: 76753 | Aankoopdatum: 18-5-2013 | Geholpen door: Daniel

De Samsung UE32EH5300 telefonisch laten reserveren, werd netjes te woord gestaan. In de winkel kreeg ook een goed advies. Ze hebben trouwens een prachtige winkel (Nijmegen), ontzettend veel keuze, ik denk zeker wel dat ze meer dan 100 verschillende toestellen hebben staan.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Dikke 10!

Door: P. Holland | Ordernummer: 76690 | Aankoopdatum: 18-5-2013 | Geholpen door: Michael

Plattetv krijgt van mij een dikke 10! Plattetv.nl was de eerste winkel waar wij binnen stapten op zaterdag ochtend. Goed geholpen in de winkel, fijne uitleg en demonstratie gehad en besloten na een mooie aanbieding om meteen te kopen bij Plattetv.nl. TV kon ik direct ophalen aan de achterkant van de winkel.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed deskundig personeel

Door: C. Ekkebus | Ordernummer: 76650 | Aankoopdatum: 18-5-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Via google bij ons te recht gekomen. Aantal malen hier geweest altijd goed geholpen , scherpe prijzen. Als je niet te vreden over een produkt kun je deze terug brengen, je wordt goed geholpen met het uitzoeken van een nieuw produkt. Dus al met al super service.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Werd vriendelijk en deskundig geholpen.

Door: Fam. Gerrits | Ordernummer: 20034 | Aankoopdatum: 20-5-2013 | Geholpen door: Tessa

Telefonisch besteld en werd vriendelijk te woord gestaan. Tv laten reserveren om op te halen vandaag. Werd vriendelijk en deskundig geholpen. Bedankt!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Wij zijn heel goed geholpen in jullie winkel.

Door: Van den Boom | Ordernummer: 20039 | Aankoopdatum: 20-5-2013 | Geholpen door: -

Wij zijn heel goed geholpen in jullie winkel.Dit alles voor een mooie prijs.Dank voor de hulp.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Eerdere aankopen brachten ons weer terug bij deze zaak.

Door: Van Gils | Ordernummer: 20035 | Aankoopdatum: 20-5-2013 | Geholpen door: Marc

Goed gesprek over het gekochte artikel. Vrijwel direct aandacht voor de klant die interesse toont voor een artikel. Rustige benadering en weinig in het defensief. Winkel goed ingedeeld. Eerdere aankopen brachten ons weer terug bij deze zaak. Ruimte genoeg voor parkeren.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vond het helemaalgoed !!

Door: Dhr. Buiting | Ordernummer: 20019 | Aankoopdatum: 18-5-2013 | Geholpen door: Tessa

Vond het helemaalgoed !! Tessa !!! heeft mij supper geholpen met mij aankoop.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  behulpzaam en geduldig

Door: Jansen | Ordernummer: 19990 | Aankoopdatum: 18-5-2013 | Geholpen door: Roy

aardige jongeman, behulpzaam en geduldig. leuke radio voor weinig geld


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Netjes geholpen, klantvriendelijk

Door: L. Erkens | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 17-5-2013 | Geholpen door: Nina

Netjes geholpen, klantvriendelijk


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Hier alles plezierig doorgenomen en af kunnen ronden.

Door: Boyd Bijkerk | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 17-5-2013 | Geholpen door: Nina

Via Internet producten gezocht. Via Kieskeurig.nl op jullie winkel gekomen. Hier alles plezierig doorgenomen en af kunnen ronden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook over de after sales ben ik tevreden.

Door: fvc | Ordernummer: 19738 | Aankoopdatum: 17-5-2013 | Geholpen door: Mathew

De Fotobouw is zeer makkelijk te bereiken. Ik kan altijd de auto kwijt vanwege de grote en vele parkeerplekken. Hiernaast is het winkelcentrum overdekt. De levering wordt altijd zeer correct uitgevoerd. Er werd zeer snel gebeld om een afspraak te maken, de levering kon zeer snel gedaan worden en de apparaten worden zeer kundig aangesloten. Mijn apparaten draaien als een zonnetje. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook over de after sales ben ik tevreden. Hier wordt echt aandacht aan geschonken.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeker een aanrader!

Door: S. Roekalae | Ordernummer: 76593 | Aankoopdatum: 17-5-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via mond tot mond reclame zijn we een kijkje wezen nemen in het filiaal in Nijmegen. We waren opzoek naar een cadeau. De winkel maakt een goede en overzichtelijke indruk. We werden direct geholpen en aangesproken door een van de verkoopadviseurs en hij heeft ons erg goed advies gegeven. Op basis van de prijs kwaliteit verhouding zou ik PlatteTV.nl zeker aanraden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede prijs - Goede service!

Door: J. Theunisse | Ordernummer: 76569 | Aankoopdatum: 17-5-2013 | Geholpen door: -

Online de tv gezien als goedkoopste bij Plattetv.nl. Gekozen voor ophalen in de winkel Nijmegen. Goed geholpen door de verkoper, tv was direct uit de voorraad mee te nemen!! Parkeerkosten werden vergoed, top!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geweldige winkel.

Door: B. Vos | Ordernummer: 76549 | Aankoopdatum: 16-5-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Ik ben via via in contact gekomen met PlatteTV.nl. De winkel in Nijmegen beviel me erg goed, ook de adviezen en hulp hier is me voortreffelijk bevallen. Het aanbod is goed en ruim voldoende. Ook ik zou de winkel in Nijmegen zeker aanraden bij vrienden en familie op basis van de voortreffelijke service!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Keurig

Door: Van Heumen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 16-5-2013 | Geholpen door: Mathew

De website was zeer duidelijk en overzichtelijk. Mijn artikel was erg snel te vinden en na een belletje met de winkel bleek hij in voorraad te zijn. Hierna ben ik naar de winkel gegaan en had binnen een uur de bestelling in handen. De prijzen zijn aantrekkelijk en ik word van deskundig advies voorzien in de winkel, in dit geval ook door M. Hierom komen ik en bekenden van mij altijd terug bij de Fotobouw.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/

Door: H. Rademaker | Ordernummer: 19938 | Aankoopdatum: 15-5-2013 | Geholpen door: Marc

Zeer correct geholpen, ik kan foto Bouw zeer aanbevelen!!!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Service is prima

Door: Fam. Malsen | Ordernummer: 19918 | Aankoopdatum: 15-5-2013 | Geholpen door: Tessa

De winkel is groot, maar als je op de juiste afdeling bent is het prima. Service is prima en doe alle boodschappen op Presikhaaf. Altijd gratis parkeren hier!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alles op voorraad, gratis parkeren!

Door: Bertus | Ordernummer: 19901 | Aankoopdatum: 15-5-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Groot assortiment van verschillende merken, Alles op voorraad, gratis parkeren!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mijn volgende aankoop zal zeker hier plaatsvinden.

Door: Van der Leij | Ordernummer: 19875 | Aankoopdatum: 13-5-2013 | Geholpen door: Marc

Goede service,gratis parkeren en dit is niet de eerste keer dat ik hier wat aangeschaft heb.Mijn volgende aankoop zal zeker hier plaatsvinden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ze zijn erg behulpzaam en meedenkend.

Door: Sakarya | Ordernummer: 19868 | Aankoopdatum: 11-5-2013 | Geholpen door: Marc

Zojuist een staafmixer gekocht bij Fotobouw Arnhem. Ze zijn erg behulpzaam en meedenkend. Voor hetzelfde prijs staafmixer gekocht als de prijs op kieskeurig wel met een erg goed service en garantie.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer tevreden, kom zeker terug.

Door: Joyce Jurriens | Ordernummer: 19841 | Aankoopdatum: 10-5-2013 | Geholpen door: Tessa

Netjes geholpen, goed advies, mooie prijs. Zeer tevreden, kom zeker terug.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijk en ter zake kundig.

Door: Mw. Rugers | Ordernummer: 19805 | Aankoopdatum: 9-5-2013 | Geholpen door: Roy

Duidelijk en ter zake kundig. Fijne aanbieding en wordt vandaag nog persoonlijk geinstalleerd.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  uitstekend Werk Geleverd!!

Door: Van den Berg | Ordernummer: 75908 | Aankoopdatum: 11-5-2013 | Geholpen door: Ferris & Tim

Had een Samsung UE55ES8000 besteld maar deze was op het ogenblik niet op voorraad. PlatteTV.nl bood mij het nieuwste model,de UE55F7000 aan met een erg hoge korting. Deze werd dezelfde dag netjes afgeleverd. prachtige tv. Bedankt!!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede prijzen, vriendelijk personeel en een zeer ruim assortiment

Door: T.H. van Es | Ordernummer: 75930 | Aankoopdatum: 11-5-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

In eerste instantie kwam ik binnen voor een ander model. Deze bleek in de winkel aangekomen niet op voorraad te zijn waarop de verkoper mij een goed en passend alternatief heeft aangeboden voor een zeer scherpe prijs. In de winkel ben ik netjes en goed geholpen door de verkoopadviseur. Helaas hadden ze op dat moment een storing in het pinautomaat waardoor het onmogelijk was om te pinnen. Dit was wel erg lastig maar ook dit is uiteindelijk opgelost. Al met al zou ik PlatteTV zeker aanraden op basis van de scherpe prijzen bij familie en vrienden.


0.5 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  slechte voorlichting

Door: Boin | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

via de website een televisie gezien die ruim op voorraad was in de winkel in Breda. Direct naar toe gereden om deze af te halen, eenmaal in de winkel kon de medewerker mij vertellen dat dit soort goedkope kleine televisies nooit op voorraad waren in zijn winkel. 40 km gereden voor niets terwijl de website aangaf dat er zeker meerdere in hun magazijn stonden. Schandalig, ik vond dat ik minstens een kortingscoupon voor de gereden km moest ontvangen, echter een simpele sorry kon er nog net vanaf. Goedkoop is het wel, echter toch twijfel ik of ik nog wel dit product via de site wil bestellen!


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Tevreden!

Door: Dhr. T. van Leeuwen | Ordernummer: 75876 | Aankoopdatum: 10-5-2013 | Geholpen door: Daniel

Op de site van PlatteTV.nl zag ik dat de Samsung UE32ES5700 op voorraad stond, toen ik uiteindelijk in de winkel stond was dat helaas niet meer het geval. De verkoper bood mij het winkelmodel aan voor een goede prijs, ondanks de teleurstelling, ben ik wel goed geholpen met een gedegen advies. Eén opmerking: De verkoper vertelde ontzettend informatie, het was moeilijk voor mij om dat te verwerken. Gelukkig begreep de verkoper mijn advies.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  3x G: Goede prijs, Goede Service, Goede info

Door: P. Bouten | Ordernummer: 75732 | Aankoopdatum: 8-5-2013 | Geholpen door: Michael

Telefonisch een offerte aangevraagd. Mooie inruilwaarde gekregen voor mijn oude JVC set. Vandaag met de verkoper afgesproken in de winkel. Goed geholpen, goede uitleg en goede prijs! Set was op voorraad en kon ik meteen meenemen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service, ruim assortiment en voor ieder wat wils.

Door: L.J. Kuipers | Ordernummer: 75629 | Aankoopdatum: 7-5-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Nadat ik enkele keren langs de winkel ben gelopen heb ik besloten om eens een kijkje te gaan nemen. De winkel is qua opzet heel duidelijk ingericht. De verkopen was absoluut niet opdringerig wat ik zeker een goede eigenschap vindt. Ook de prijs is aantrekkelijk. Het aanbod is ruim voldoende, ze beschikken over een zeer ruim assortiment, voor ieder wat wils. Dit is uiteindelijk ook wat mij heeft doen kiezen voor PlatteTV.nl en niet voor een van de concurrenten.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Er is tijd en ruimte voor me zodat ik een overwogen keuze kon maken.

Door: An Oniem | Ordernummer: 19279 | Aankoopdatum: 7-5-2013 | Geholpen door: -

Ik ken de winkel via een kennis. Gesprek was informatief, rustig. Er is tijd en ruimte voor me zodat ik een overwogen keuze kon maken. Wat ook opvalt is dat het personeel goed met elkaar overweg kan en dat ze iets voor elkaar over hebben!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  bij Fotobouw slaag ik altijd

Door: mevrouw Nolten | Ordernummer: 19792 | Aankoopdatum: 7-5-2013 | Geholpen door: -

Ruime keuze, gratis parkeren, bij Fotobouw slaag ik altijd.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed advies gekregen. Prettig geholpen.

Door: N. van Walderveen | Ordernummer: 19771 | Aankoopdatum: 6-5-2013 | Geholpen door: Robin

Ik kom al jaren hier. Goede winkel, klantvriendelijk personeel. Goed advies gekregen. Prettig geholpen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De winkel ziet er prima uit. Goed geholpen.

Door: Burhenne | Ordernummer: 19766 | Aankoopdatum: 6-5-2013 | Geholpen door: Robin

Bekend hier op Presikhaaf. De winkel ziet er prima uit. Goed geholpen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gratis parkeren, ruime keuze!

Door: M. Sipkema | Ordernummer: 75359 | Aankoopdatum: 4-5-2013 | Geholpen door: Marc

via internet zocht ik een Barbeque Kwam deze tegen bij winkel Fotobouw winkelcentrum Presikhaaf makkelijk Gratis parkeren, ruime keuze!


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact