Winkelreviews Pagina 2


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede oplossingen!

Door: H. te kolse | Ordernummer: 57781 | Aankoopdatum: 19-11-2012 | Geholpen door: Rick

Ben erg blij dat de kleine dingen die fout zijn gegaan erg goed door uw verkoper Rick in Doetinchem zeer goed zijn opgelost. Platte TV zal ik dan ook bij familie en kennissen aanbevelen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed!

Door: C. van Baren | Ordernummer: 58656 | Aankoopdatum: 19-11-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via een prijsvergelijker, heb toen ook naar de reviews gekeken. Voor deze winkel gekozen ivm lokatie en de prijs. Website goed in orde. Winkel ook in orde. Je kunt hier genoeg zien, maar omdat het zoveel tv's zijn en ze niet allemaal op de dezelfde hoogte staan is het soms moeilijk vergelijken.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geholpen!

Door: R. Molders | Ordernummer: 58650 | Aankoopdatum: 19-11-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via internet, via Google toen ik opzoek was naar een Panasonic winkel, zocht op 'tv winkel nijmegen'. Website niet heel uigebreid gezien, zag maar ik zat jullie veel Panasonic TV's hadden dus daarom naar de winkel gegaan om te gaan kijken. In de winkel toch besloten om voor een Samsung LED te gaan. Prima geholpen in de winkel. Mooie winkel in Nijmegen, heel royaal assortiment.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Fijne winkel in Breda

Door: M. Savelkouls | Ordernummer: 58550 | Aankoopdatum: 17-11-2012 | Geholpen door: Niko

Mijn TV hier al tijdje geleden ook gekocht. Nu 3 weken later ook interesse in een home cinema systeem en direct weer naar PlatteTV Breda gegaan. Werd daar goed geholpen. Fijne winkel in Breda, was niet eens de bedoeling zo'n dure set te kopen maar is toch gebeurt. Maar door de mooie winkel en mooie setting en ruime opstelling toch gebeurt.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Helemaal geweldig

Door: P. Phoelich | Ordernummer: 58406 | Aankoopdatum: 15-11-2012 | Geholpen door: Maick

Prima prijs,goede communicatie, snelle levering. Helemaal tevreden ECHT EEN AANRADER.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Scherpste prijs, snelle service en korte aflevertijd

Door: Rody van Aalst | Ordernummer: 58414 | Aankoopdatum: 15-11-2012 | Geholpen door: Roy

scherpste prijs, snelle service en korte aflevertijd. Zeer tevreden, en content met mijn aankoop. Check jullie zeker weer als ik wat nodig heb. Thanks!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Dichtbij huis

Door: Van Vlaanderen | Ordernummer: 58463 | Aankoopdatum: 15-11-2012 | Geholpen door: Michael

Ben in zoektoch al bij de BCC geweest, hier uitleg gevraagd, maar proberen je alles aan te smeren. Plattetv.nl zit dicht bij mijn huis en deze heb ik dan ook via internet gevonden. Hier een mooie Philips tv gekocht tot volle tevredenheid. fijne winkel en wel fijn personeel.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Allerbeste prijs

Door: Feelen | Ordernummer: 58473 | Aankoopdatum: 15-11-2012 | Geholpen door: Michael

Vanavond in nijmegen verschillende winkels binnen geweest voor een mooie tv. Uiteindelijk alleen bij plattetv goed geholpen (hier ben ik een week geleden als eerste geweest) uiteindelijk de tv natuurlijk gekocht bij de beste winkel, Plattetv.nl. Super goed en leuk advies gehad, en de allerbeste prijs!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk geholpen

Door: G.H. van Mourik | Ordernummer: 58483 | Aankoopdatum: 15-11-2012 | Geholpen door: Guido

Via internet gevonden, via vergelijk.nl winkels vergeleken. Voor deze winkel gekozen ivm afstand en goeie prijs. Kende deze winkel ook al uit de stad trouwens. Website: Informatie en uitstraling goed. Winkel: Lekker ruim en keus genoeg. Klantvriendelijk geholpen en goeie uitleg


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie inruilprijs

Door: T. Pettinga | Ordernummer: 58282 | Aankoopdatum: 15-11-2012 | Geholpen door: Guido

Via via deze winkel getipt gekregen. Online een offerte aangevraagd en een goeie inruilprijs gekregen. Daarnaast ook bij winkels bij ons in de buurt gekeken. Na telefonisch contact gehad te hebben besloten de TV hier te kopen. TV gereserveerd en vandaag opgehaald. Netjes geholpen bij het afhalen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Winkel getipt van een vriend

Door: J. Derksen | Ordernummer: 58279 | Aankoopdatum: 13-11-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel getipt gekregen van een vriend. Was al bij ons in het dorp wezen kijken, maar werd getipt hier te gaan kijken door iemand die hier ook al had gekocht. Mooie website. Winkel in Nijmegen ziet er goed uit, was hier nog nooit geweest. Goed geholpen in de winkel, goeie uitleg.


3 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Factuur

Door: Seme | Ordernummer: 58221 | Aankoopdatum: 12-11-2012 | Geholpen door: -

ik kan de factuur niet vinden online. Mvg Seme


1.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Jammer dat hij via TNT bezorgd wordt

Door: Witgoedadviseur | Ordernummer: 58292 | Aankoopdatum: 12-11-2012 | Geholpen door: -

jammer dat hij via TNT bezorgt wordt moest tot zaterdag wachten en had toen nog geluk dat ze hem in de schuur gezet hebben want anders had ik gewoon 8 dagen moeten wachten.DUS SNELLE LEVERING KLOPT NIETS VAN.Sorry is echt tegen gevallen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer zorgvuldig verpakt en 'n scherpe prijs

Door: Ger & Carla Beukers | Ordernummer: 58190 | Aankoopdatum: 11-11-2012 | Geholpen door: -

Geweldige snelle service, zeer zorgvuldig verpakt en 'n scherpe prijs.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Service zoals iedereen graag wil

Door: k.F. Kramer | Ordernummer: 58059 | Aankoopdatum: 10-11-2012 | Geholpen door: Michael

Pas een tv gekocht bij plattetv.nl. Uitstekende service. Goede kennis van producten. Helaas bleek de tv niet in orde maar is zeer goed afgehandeld meteen een nieuwe geen gezeur. Kan iedereen die service wil en een persoonlijke behandeling plattetv.nl. aanraden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ander, groter en duurder toestel zonder bijbetalen

Door: Van de Sluis | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 10-11-2012 | Geholpen door: Ferris

schowmodel tv gekocht voor onze autistice zoon bij de zaak deedt hij het perfkect een dag later een rode streep in beeld ik terug gegaan ze doen totaal niet moeilijk kreeg gelijk een ander toestel groter en duurder zonder bij betalen top en bedankt namens onze zoon


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ritje vanuit Utrecht

Door: Thiel | Ordernummer: 58145 | Aankoopdatum: 10-11-2012 | Geholpen door: Michael

Telefonisch contact gezocht met de winkel in Nijmegen, hier keurig te woord gestaan door de adviseur. Mooie prijs kunnen maken, waardoor ik direct naar Nijmegen ben gereden samen met een kennis en de tv na goed advies heb aangeschaft. Mijn buurman is ook opzoek naar een tv en ik ga mijn buurman bij deze ook aanraden absoluut bij Plattetv.nl te gaan kopen. Het ritje vanuit Utrecht heeft zich zeker weten terug verdiend.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Veel keuze

Door: L. Timmers | Ordernummer: 58156 | Aankoopdatum: 10-11-2012 | Geholpen door: Daniël

Ruime opzet van de winkel, daardoor veel keuze. Goede voorlichting en uiteindelijk een goede prijs! Kortom ik ben blij dat ik mijn TV hier gekocht heb.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Showroom Doetinchem geweldig

Door: M. Heinen | Ordernummer: 58047 | Aankoopdatum: 8-11-2012 | Geholpen door: Maick

e showroom in Doetinchem is geweldig. Daar staan de high-end modellen van diverse fabrikanten. Dat mijn keuze op de samsung is gevallen lijkt me vrij duidelijk. Op dit moment is de ue46es8000 het beste model. Het beeld is in één woord haarscherp. Verder kreeg ik een heldere uitleg over de TV en wat de mogelijkheden zijn. Heel prettig. Om een lang verhaal kort te maken: top service !!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Niet op en neer tussen verkoop en administratie

Door: a.L. Wandler | Ordernummer: 58027 | Aankoopdatum: 8-11-2012 | Geholpen door: Tessa

in eerste instantie ging er iets mis met de paypal betaling. Mogelijk had dat met de ASN bank te maken. Omdat ik de camera toch graag snel in huis wilde hebben heb ik met Platte TV gebeld. Ik ben door Tessa uitstekend en vriendelijk geholpen. Wat vooral opvalt is dat je niet op en neer gestuurd wordt tussen verkoop en administratie. het wordt gewoon opgepakt en er wordt moeite gedaan omde klant tevreden te houden. De camera werd zonder extra kosten per chauffeur bezorgd. BRAVO !


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Advies over betere TV

Door: V. Harsveld | Ordernummer: 15622 | Aankoopdatum: 8-11-2012 | Geholpen door: Paul de Boer

Zelf na TV uitgezocht, maar na advies toch voor andere (betere!) TV gekozen. Top!


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact