Winkelreviews Pagina 19


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijk en to the point

Door: Mevr. I. Lamberts | Ordernummer: 75181 | Aankoopdatum: 2-5-2013 | Geholpen door: Guido

Via Kieskeurig kwam ik bij deze winkel terecht gekomen, maar ik ken deze winkel ook al uit de stad. Website niet helemaal in orde naar mijn mening, jammer dat je niet kunt selecteren op bijvoorbeeld formaat e.d., dat maakt het lastig zoeken. Mooie winkel in Nijmegen. Groot assortiment en veel keuze, meer dan voldoende! Goed geholpen, duidelijk advies, to the point


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service en goede prijzen.

Door: Derksen | Ordernummer: 19702 | Aankoopdatum: 2-5-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Goede service en goede prijzen. Betrouwbare zaak!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik kom hier graag als het nodig is.

Door: Van Loon Hoefsloot | Ordernummer: 19654 | Aankoopdatum: 2-5-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Ik kom hier graag als het nodig is. Goede voorlichting en service!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima!

Door: D. Jansen | Ordernummer: 74999 | Aankoopdatum: 29-4-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Goed bereikbaar,personeel zeer klantvriendelijk! Goede uitleg en info,en de andere 2 heren erg behulpzaam met zoals coax kabel in orde maken enz. Dus thuis alleen nog aansluiten! En heel fijn ,dicht bij huis! Dus top jongens!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima tv voor een goede prijs!

Door: M.F. Duijzer | Ordernummer: 75059 | Aankoopdatum: 29-4-2013 | Geholpen door: Jim

Prima tv voor een goede prijs!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Aardig en behulpzaam personeel

Door: Rik | Ordernummer: 74610 | Aankoopdatum: 25-4-2013 | Geholpen door: Jochem

Aardig en behulpzaam personeel. De verkoper heeft goede kennis van zaken. Mooie uitstalling van alle producten. Winkel is goed bereikbaar!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Service uitstekend, goed uitleg

Door: Lauw Nanning | Ordernummer: 19580 | Aankoopdatum: 25-4-2013 | Geholpen door: Paul Kraan

Service uitstekend, goed uitleg, aangegeven voor beter onderhoud. in 1 zin erg goed geholpen!!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service, goede kennis van producten.

Door: Usmany | Ordernummer: 19579 | Aankoopdatum: 25-4-2013 | Geholpen door: Robin

Goede service, goede kennis van producten. Via website in winkel in Doesburg gekomen. Klant vriendelijk


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Heel klantvriendelijke winkel

Door: Conny | Ordernummer: 74338 | Aankoopdatum: 22-4-2013 | Geholpen door: Jochem

Heel klantvriendelijke winkel, goede uitleg over alle producten. Winkel is goed bereikbaar en de parkeergelegenheid is perfect. Verkopers hebben verstand zaken!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  vriendelijk onthaal zowel aan de telefoon als in de winkel

Door: De Smet | Ordernummer: 74078 | Aankoopdatum: 18-4-2013 | Geholpen door: Niko

duidelijke overzichten en vriendelijk onthaal zowel aan de telefoon als in de winkel en zeker een aanrader voor verdere vrienden en kennisen


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Door de goede ervaring van vorige aanschaf opnieuw besloten bij PlatteTV aan te kopen

Door: de Keizer | Ordernummer: 73917 | Aankoopdatum: 18-4-2013 | Geholpen door: Maick

Via internet PlatteTV.nl gevonden. Heb al eerder in Arnhem een aanschaf gedaan. Toen al in verband met de inruil mogelijkheid en mooie aanbieding gekregen en besloten om tot aanschaf over te gaan. Door de goede ervaring van vorige aanschaf, nu een Samsung ue50es6900 aangeschaft en afgehaald in Breda met inruil van mijn oude TV. (snelle reacties op mail)


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed advies!

Door: Hilhorst | Ordernummer: 73663 | Aankoopdatum: 15-4-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Goed advies. Via internet gevonden, schoon zuster en zwager hadden hier televisie gekocht. Scherpe prijs voor een mooie tv. Gratis parkeren.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Van ontevredenheid omgebogen naar dik tevreden

Door: Dhr. H. Hofman | Ordernummer: 73082 | Aankoopdatum: 15-4-2013 | Geholpen door: Internet / Guido

Het bestellen en bevestigen via internet gaat soepel en snel. Helaas moest ik er op zaterdag zelf achteraan bellen waar de zending bleef. Het bleek dat de aangegeven levertijd niet mogelijk was door een logistieke misser en het zou enkele werkdagen langer duren. Na frustratie, mislukte communicatie en voor niets naar de winkel in Nijmegen rijden op zaterdagmiddag, ‘s maandags mijn ongenoegen kenbaar gemaakt via de chat mogelijkheid. Een vriendelijk persoon, maar creativiteit in de vorm van praktische alternatieven, enige blijk van inzicht in de wens van de klant en een streven naar het continue verbeteren ontbrak helaas. Dinsdags werd ik door Guido (Service) opgebeld. Hij hoorde me aan, reageerde vol begrip op mijn ongenoegen en hij kon de oorzaak van alles in een ander perspectief plaatsen. Guido zou de tips ter verbetering meenemen en hij heeft me ruimhartig gecompenseerd voor het ongemak. Guido, voor jou een 10! Voor het geheel gaat het nog niet op, maar een 8 is ook goed!


0.5 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Waardeloze onderneming!

Door: Hanane | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Mijn ervaring is in ieder geval slecht! Website is niet op-to-date waardoor een tv tegen een laag tarief wordt aangeboden terwijl dat niet meer geldig is. Ook belde ik jullie en werd ik afwimpeld. Ik had het netjes gevonden als jullie op z'n minst iets probeerden aan te bieden. Dus voor mij zijn jullie geen betrouwbaar bedrijf. Ik zal dit dan ook op elke website schrijven waar ik. Groetjes,


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Aanbevelingswaardig

Door: Dhr. H. Hofman | Ordernummer: 73663 | Aankoopdatum: 11-4-2013 | Geholpen door: Guido

Ik kwam deze winkel tegen via Kieskeurig toen ik zocht op dit typenummer, kende deze winkel voorheen nog niet. Website prima orde in. Een mooie 8 op de schaal van 10! Is erg overzichtelijk, helemaal niks mis mee! Winkel in Nijmegen erg mooi maar ook wel erg vol, vooral begin van de weekend heel veel keus maar eigenlijk te veel keus! Achterin de winkel staat het ruimtelijker opgesteld. Goed geholpen door de verkoper, goed advies gehad.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service, erg tevreden over mijn aankoop.

Door: J. de Heus | Ordernummer: 70691 | Aankoopdatum: 11-4-2013 | Geholpen door: -

Mijn vragen over de email werden binnen een paar uur beantwoord, en ben zeer tevreden over mijn aankoop en de service.


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super scherp geprijsd en goede service

Door: F van der Flier | Ordernummer: 72056 | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Compact camera besteld, was op voorraad, bleek later toch niet op voorraad te zijn, heb de bestelling teruggenomen, het bedrag van de camera was binnen een paar dagen terug gestort op mijn rekening. Top! Goede communicatie en afhandeling, kan deze internet winkel aanbevelen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alles naar wens gegaan

Door: P. Visser | Ordernummer: 73199 | Aankoopdatum: 9-4-2013 | Geholpen door: -

Alles naar wens gegaan. Prima!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super scherp geprijsd en goede service

Door: Mulder | Ordernummer: 73199 | Aankoopdatum: 6-4-2013 | Geholpen door: Marco

Terecht gekomen via de Consumentenbond, op hun site heb ik daar tv's vergelijken en daar is Plattetv.nl scherp uitgekomen met dit model. Er was nog een miscommunicatie, eerst door ons uitgekozen model bleek toch niet voorradig bij komst in Doetinchem, maar netjes geholpen door verkoper Marco. We het nu gekochte model voor het scherpste van het scherpste meegekregen en daarnaast ook nog de A-Z Service 3 jaar zorgeloos genieten, voor een scherpe prijs gekregen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede, vlotte afhandeling

Door: Wilfried Ligthart | Ordernummer: 72252 | Aankoopdatum: 6-4-2013 | Geholpen door: -

Goede, vlotte afhandeling. Mijn eerste keus bleek niet leverbaar. Het enige minpunt wat mij betreft was dat de indruk werd gewekt, dat ik vanwege deze situatie met het alternatieve aanbod gebruik kon maken van een koopje, hetgeen niet het geval was, aangezien deze tv voor de normale prijs werd aangeboden. Met vriendelijke groet, Wilfried Ligthart


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  prima geholpen, goed advies

Door: Delsing | Ordernummer: 73207 | Aankoopdatum: 6-4-2013 | Geholpen door: Marco

Via google op de site van Plattetv.nl gekomen. Positieve beoordelingen op internet gezien, toen verder gekeken. Langsgegaan in de showroom van Doetinchem. Goed geholpen door verkoper Marco, goed advies. Vriendelijk personeel!


0.5 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  slechte webshop waarbij voorraad niet actueel is

Door: Joris | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

slechte webshop waarbij voorraad niet actueel is


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  fantastisch

Door: Bakker | Ordernummer: 72267 | Aankoopdatum: 5-4-2013 | Geholpen door: -

We hebben het online gekocht ,we waren eerst wat sceptisch om het online te doen . Maar we hebben de site goed nagekeken en ook de winkel of het veilig was en hebben toen besloten om het online te doen want het gaat toch oom een aanzienlijk bedrag Goede service ,prima afhandeling van onze vraag kortom voor herhaling vatbaar als we weer iets nodig hebben.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima afhandeling, snel en correct!

Door: Monique Derwig | Ordernummer: 72359 | Aankoopdatum: 5-4-2013 | Geholpen door: -

Prima afhandeling, snel en correct!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  vlotte service

Door: Droomers | Ordernummer: 72506 | Aankoopdatum: 5-4-2013 | Geholpen door: -

Eerste keer bij deze internetshop gekocht. Tevreden en verbaasd over de vlotte levering.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alles goed geregeld!

Door: Floris | Ordernummer: 72910 | Aankoopdatum: 5-4-2013 | Geholpen door: Rick

De televisie is top, net als de service bij plattetv.nl! Heb absoluut geen klachten, dus ik zeg doen!


0.5 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Slechte service.

Door: Bronstijn | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Gister (02-04-2013) via internet een TV besteld was voldoende op voorraad en heb een email met order nummer alles erop en eraan. Kom ik hem vandaag (03-04-2013) ophalen krijg je te horen "ow ja, die hebben we vandaag verkocht". Terwijl ik hem heb besteld en op voorraad, dan hou je hem toch appart. En dan krijg ik als tegemoedkoming een optie, een Toshiba!!! Waar ik de duurdere volle prijs voor zou moeten betalen terwijl ik een samsung had besteld.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact