Winkelreviews Pagina 18


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima deal en goede service

Door: Marcel | Ordernummer: 72134 | Aankoopdatum: 2-4-2013 | Geholpen door: -

De uitgekozen tv was niet meer op voorraad. In plaats daarvan werd het model daarboven gestuurd zonder meerkosten. Super opgelost dus!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed en deskundig geholpen!

Door: Odijk | Ordernummer: 72633 | Aankoopdatum: 30-3-2013 | Geholpen door: Jim

Al mijn vragen zijn beantwoord. Voor een goede prijs een mooi toestel gekocht. Kortom een aanrader!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service, goede korting!

Door: Hennie | Ordernummer: 72618 | Aankoopdatum: 30-3-2013 | Geholpen door: Jim

Bereikbaarheid goed, deskundig advies en goede inruilkorting van Jim. Kortom een aanrader!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Competitief en lekker snel!

Door: Dhr. Hermans | Ordernummer: 72312 | Aankoopdatum: 29-3-2013 | Geholpen door: Anne

Ik ben via de website van Picewatch bij plattetv.nl terechtgekomen, ik wist al welke tv ik wou en door de snelle reactiesnelheid en de scherpe prijs heb ik hier mijn tv gekocht. Tim de verkoper waar ik mee te maken had was ook zeer snel met antwoorden en het verstrekken van de juiste informatie.


0.5 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  tijd verspilling...

Door: P. Zentjens | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Ik wou een Samsung HT-E8200 kopen, die volgens de website: "Beschikbaar voor bekijken en afhalen" was in Breda. Staat ook nu nog zo te boek. Maar....1. Niet in de toonzaal, dus niet te bekijken 2. Woeps, ook niet meer in stock 3. Uhm, ook niet meer te bestellen... Tja, Dank u plattetv.nl voor 3 uren compleet weggegooid... Dus tip mensen: vertrouw de website (van een online webwinkel!) niet en bel...


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijke website, Goeie service en aantrekkelijke prijzen!

Door: Dhr. Poncin | Ordernummer: 72178 | Aankoopdatum: 28-3-2013 | Geholpen door: Anne

Ik was opzoek naar deze tv en ben via kieskeurig bij PlatteTv.nl terechtgekomen. Doordat er een winkel is in Breda en doordat de prijs zeer aantrekkelijk was heb ik voor deze winkel gekozen. Eenmaal in Breda aangekomen ben ik geholpen door Anne,zeer vriendelijke bediening! Kortom zou ik deze winkel zeker aanraden aan vrienden en familie! Ga zo door!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed, vlot en vriendelijke geholpen!

Door: Dhr. Havelaar | Ordernummer: 72183 | Aankoopdatum: 28-3-2013 | Geholpen door: Anne

Goede uitgebreide site en duidelijke zoekmachine, echter vond ik niet overal de afmetingen van de tv's bij, Dit zou wel beter kunnen. Na mijn interesse heb ik gebeld met Niko en hier werd ik zeer goed op de hoogte gehouden via de telefoon over de bestelstatus achteraf. Ik zou deze zaak zeker aanraden aan vrienden, kennissen en familie!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Winkel Nijmegen ziet er netjes uit. Goed en vriendelijke geholpen in de winkel.

Door: J. van de Ven | Ordernummer: 72215 | Aankoopdatum: 27-3-2013 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel al uit de stad, ik woon hier in de stad. Voor deze TV heb ik me georienteerd via internet, via Kieskeurig. Website eigenlijk weinig gezien, alle info gevonden via Kieskeurig. Winkel Nijmegen ziet er netjes uit. Goed en vriendelijke geholpen in de winkel.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekend en klantgerichte service.

Door: J.C.Brouwer | Ordernummer: 62900 | Aankoopdatum: 30-12-2013 | Geholpen door: Niko

Na installatie van de BDS877 werkte het voor geen meter. En na veel heen en weer gebel(de oorzaak lag niet bij mij)bleek het een maandagmorgen installatie te wezen. Geen punt,gewoon weer een nieuwe,en nu.........GEWELDIG. WAT EEN SERVICE. TE GEK.


0.5 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  slecht site is niet up to date.

Door: Hans Jochijms | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Als men een TV besteld die op de website vermeld staat en daar staat ook nog bij dat die op voorraad is behoord men die te leveren anders moet je die TV niet op de site plaatsen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service, goede medewerking en deskundig advies!

Door: H. Derksen | Ordernummer: 71964 | Aankoopdatum: 24-3-2013 | Geholpen door: Jim

Goede service. Goede medewerking, deskundig advies gekregen van Jim. Kortom de volgende keer komen we weer hier!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik heb hele goede ervaringen met plattetv.nl.

Door: Koldenhof | Ordernummer: 71391 | Aankoopdatum: 23-3-2013 | Geholpen door: Rick

Ik heb hele goede ervaringen met plattetv.nl. Ik werd zeer goed geholpen en de uitleg was ook super. Ik heb een goede deal kunnen maken met de verkoper omdat ik meerdere componenten heb afgenomen. Ik hoop van deze aankoop veel plezier te hebben. Als ik in de toekomst andere spullen nodig heb, zal ik hier zeker terugkomen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed advies, zo hoort het!

Door: A. de Ron | Ordernummer: 71297 | Aankoopdatum: 23-3-2013 | Geholpen door: Jochem

Leuker dan bij de Mediamarkt of welke winkel dan ook! Het verraste me enorm hoe mooi en efficiënt alles ingericht is. Rustige sfeer om op het gemak alles te bekijken. Goede inrichting met huiskamers per merk ingericht. De winkel is inclusief meubels zodat je lekker rustig kan zitten om alles te bekijken. De verschillende merken zijn goed te vergelijken op deze manier. Goed geadviseerd, zo hoort het!


0.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Artikel niet voorradig te Breda

Door: C. Simons | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

AVandaag wilde ik een LED TV Akai 1905T ophalen in Breda, volgens de site op voorraad. Er blijkt er geen op voorrad te zijn en is er volgens de verkoper ook nooit dus advies via internet bestellen. Jammer van deze onjuiste informatie op de site en de rit naar Breda vanuit Oud Gastel. P.S. had vooraf nog een mail gestuurd met de vraag of het apparaat op voorraad was maar daar heb ik tot op heden geen antwoord op gehad.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goed advies. Voldoende modellen in de showroom.

D oor: Reuser | Ordernummer: 71402 | Aankoopdatum: 21-3-2013 | Geholpen door: Rick

Advies duidelijk, rustig en deskundig. Maakt de lange rit (135km) wel goed. Pand is wel moeilijk te vinden. Een goed bord langs de weg zou helpen, ben er een paar keer voorbij gereden. Voorraad op de website (vier bolletjes groen) garandeert kennelijk niet dat het apparaat ook in de winkel voorradig is want het kan gereserveerd zijn. Dat herkent het systeem niet.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De laatste der mohicanen.

Door: Dhr. Bobbink | Ordernummer: 71400 | Aankoopdatum: 20-3-2013 | Geholpen door: Liewe

Ik kende platteTV al van een eerdere aankoop, wat echter toen helaas niet geweldig verliep. Nu echter wel heel goed geholpen in de winkel, het personeel is erg actief, en helpt professioneel. De TV werd zelfs bij mij thuisgebracht, de verkoper liep meteen met mij mee!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Heel kort beschreven: GOEIE SERVICE!

Door: Dhr. Stolk | Ordernummer: 71280 | Aankoopdatum: 18-3-2013 | Geholpen door: Anne

Via vergelijk.nl op de website terecht gekomen omdat ze bijna bovenaan staan. Toen ik zag dat er een winkel in Breda is gevestigd ben ik hierheen gegaan om de Samsung 55es6800 te kopen.Maar deze was helaas niet voorradig en hierdoor heb ik een zeer scherp aanbod gekregen voor de Samsung 55Es7000! Dit was zo;n mooi aanbod en deze kon ik niet laten lopen. Lekker snel geholpen, kortom een aanrader voor anderen! een goeie zaak!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Perfect geholpen in winkel Arnhem

Door: Westerduin | Ordernummer: 71109 | Aankoopdatum: 16-3-2013 | Geholpen door: Marco

"Wij zijn terecht gekomen bij Plattetv.nl, vanwegen de bekendheid van de winkel in Presikhaaf. Al het een en ander aangeschaft in de winkel in Arnhem. De keus ging uit naar de Samsung 37ES5500, maar de verkoper kwam met goede argumenten om voor de Philips 37PFl6777 te gaan met 600HZ! Daarnaast hebben we ook nog eens een mooie deal ervan kunnen maken. Kortom de verkoper in Arnhem (Marco) heeft ons goed geholpen en zijn erg tevereden met zijn service. "


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Allround goede winkel.

Door: Dhr. G Van Oosteren | Ordernummer: 71095 | Aankoopdatum: 16-3-2013 | Geholpen door: Vincent

Er was hel vriendelijk personeel en ik werd snel en goed geholpen. Ben erg tevreden met de gang van zaken bij PlatteTV.nl


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Correct geholpen en goede prijs!

Door: Dhr. Van der Vorst | Ordernummer: 70866 | Aankoopdatum: 16-3-2013 | Geholpen door: Anne

Via Kieskeurig op de website terecht gekomen en door dat plattetv.nl een erkende philips dealer is en hierdoor meedoet aan de cashback actie was de keus zo gemaakt. Hierdoor gebeld met Jochem en zo de televisie weten te reserveren. Goede service en zou deze webwinkel zeker aan anderen aanbevelen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service voor een concurrerende prijs !

Door: Paul | Ordernummer: 70652 | Aankoopdatum: 16-3-2013 | Geholpen door: Niko

Ik had mezelf online geinformeerd over enkele Samsung televisies. Het prijsverschil tussen de verschillende online aanbieders was best groot. Ik zag dat PlatteTV.nl een winkel in de buurt had, maar hun prijsnivo was niet 't laagste. Na een telefoontje met Niko heb ik toch een aantrekkelijke prijs weten uit te onderhandelen. Ik ben onze nieuwe LED TV gaan afhalen in Breda en kwam bij een nette winkel met een ruime parkeerplaats, schuin tegenover de MediaMarkt ;) Niko van Dijck heeft me prima te woord gestaan en me geholpen de TV in de auto te laden. Kortom: Vriendelijke, vakkundige service en dat voor een hele nette prijs. Ga zo door mannen. Goed bezig !


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Langzame start met goed einde...

Door: Donkers | Ordernummer: 69372 | Aankoopdatum: 16-3-2013 | Geholpen door: Nico

Via Philips.nl gezocht naar de 37PFL6777. Bij meerdere winkels gaan kijken(3). Via internet uiteindelijk erachter gekomen dat hij bij Plattetv.nl beschikbaar was. Gekozen om hier de TV aan te schaffen omdat de combinatie website en afhalen in winkel mij beviel. En de prijs was aantrekkelijk waarop zelfs nog werdt ingeruild. Chat functie wordt zeer goed opgepakt. Levering binnen twee dagen niet gehaald. Is twee weken geworden. De eerste communicatie hierover was wat mager. Ik heb zelf eerst actie moeten ondernemen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Correcte informatie verschaffing in de winkel

Door: Pouwels | Ordernummer: 65450 | Aankoopdatum: 16-3-2013 | Geholpen door: Jochem

Correcte informatie verschaffing in de winkel. Zijn vaker bij PlatteTV geweest en hebben enorm goede ervaring. In eerste instantie deze winkel gevonden op internet. Enorm makkelijk om de auto te parkeren bij afhalen van onze gekochte artikelen. Goede indeling van de winkel, zodat alles makkelijk te vinden is. Contact met de verkoper was perfect, zeer goede informatie over alle producten!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/

Door: Middelhof | Ordernummer: 70804 | Aankoopdatum: 16-3-2013 | Geholpen door: Roy/Paul de Boer

Lekkere koffie,vriendelijke bediening en vlotte afhandeling.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekende prijs, mooie showroom

Door: Baars | Ordernummer: 70993 | Aankoopdatum: 15-3-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Bij PlatteTv in Doetinchem de tv gekocht. Mooie showroom, hoewel het wel even zoeken is waar de winkel zit.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Overzichtelijke website

Door: Peters | Ordernummer: 70974 | Aankoopdatum: 15-3-2013 | Geholpen door: Jochem

Overzichtelijke website, alle producten die ik zocht zijn makkelijk te vinden. Bereikbaarheid van de winkel is zeker goed. Alles duidelijk uitgelegd in winkel met als pluspunt dat er een goede extra belangrijke uitleg word gegeven over de aangeschafte producten en service.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Kan niet beter 1000%

Door: N. van Geemert | Ordernummer: 70832 | Aankoopdatum: 14-3-2013 | Geholpen door: Roy

Vandaag met mijn vrouw weer op bezoek geweest bij Platte TV en de tv. bekeken, die ons is aanbevolen door Roy.Prima geholpen en wist op alle vragen het juiste antwoord te geven.Kunnen alleen maar enthousiast zijn betreffende de uitleg omtrent de TV.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie ervaringen met Platte TV

Door: Teunissen | Ordernummer: 70913 | Aankoopdatum: 14-3-2013 | Geholpen door: Mathew

Al meer gekocht via deze webwinkel. Veelal goedkoop. Je wordt prettig geholpen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  de medewerker bood ons een alternatief zo scherp aan dat we geen nee konden zeggen

Door: Van Beers | Ordernummer: 70890 | Aankoopdatum: 14-3-2013 | Geholpen door: Niko

Via beslist.nl gekeken naar de 40ES5500. Daar stond hij in de aanbieding bij PlatteTv. Via de website formulier ingevuld voor inruil mogelijkheid. In Breda was het toestel dat wij wilde helaas niet meer op voorraad. Maar de medewerker bood ons een alternatief zo scherp aan dat we geen nee konden zeggen. Wij kunnen iedereen PlatteTv.nl Zeker aanbevelen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantgericht!

Door: Barden | Ordernummer: 70663 | Aankoopdatum: 14-3-2013 | Geholpen door: Michael

Ik heb eergister een offerte aanvraag gedaan via de website voor een nieuwe Samsung tv. Hele snelle respons door een van de medewerkers, direct voorzien van een goed bod voor mijn oude tv. Daarna werd er telefonisch contact opgenomen met mij v.w.b enkele vragen die ik nog had en werden de verdere afspraken keurig besproken, ook daar netjes en perfect geholpen. In de winkel vandaag tijdens het afhalen door dezelfde persoon geholpen als gister aan de telefoon. Weer goede voorlichting gehad! Plattetv maakt het leuk en makkelijk om een tv te kopen tussen de vele die er te koop zijn!


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact