Winkelreviews Pagina 17


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Set was snel geleverd en de bediening was zeer vriendelijk

Door: Janssen | Ordernummer: 70751 | Aankoopdatum: 14-3-2013 | Geholpen door: Niko

Via internet bij Redcoon gekeken voor de BH7420. Uiteindelijk bij vergelijk.be uitgekomen en gekozen voor plattetv.nl i.v.m. prijs en afhaal mogelijkheid. Set was snel geleverd en de bediening was zeer vriendelijk.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  In het begin twijfel. Maar top Service!!!

Door: Avi | Ordernummer: 70509 | Aankoopdatum: 14-3-2013 | Geholpen door: Johan

Bij een online prijsknaller verwacht je eigenlijk al geen of minder service... Plattetv.nl is hierop een positieve uitzondering! Blij mee :-)


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen door Danny

Door: Marijn | Ordernummer: 70829 | Aankoopdatum: 13-3-2013 | Geholpen door: Danny

Blij dat ik goed geholpen ben met mijn nieuwe televisie. Het is prettig dat we extra informatie krijgen zodat we nu ook nog veel minder risico hebben. Mvg Marijn


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geweldig!

Door: Patrick Kloosterman | Ordernummer: 70830 | Aankoopdatum: 13-3-2013 | Geholpen door: Rick

Zeer vakkundig geholpen door Rick. Showroom is erg uitnodigend, waardoor een keuze maken niet lastig is. Aandachtspunt is de bewegwijzering naar de showroom en dat de tomtom nummer 18 niet herkent. Hij had antwoord op al mijn vragen en heeft mij voorzien van kundig advies. en dat de tomtom nummer 18 niet herkent.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ben blij gemaakt!

Door: M.W.H. Maas | Ordernummer: 70696 | Aankoopdatum: 12-3-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via Tweakers ben ik bij PlatteTv.nl terecht gekomen, na een langere zoektocht naar een televisie kwam ik erachter dat ze ook een filiaal in het centrum van Nijmegen hebben. De website was vrij helder en gerankschikt op de merken, ook vond ik het chatvenster erg cool. Eenmaal aangekomen in de winkel werd ik erg prettig geholpen. De verkoopadviseur heeft mij erg blij gemaakt met het toestel en hij heeft dan ook zijn uiterste best gedaan om mij goed te helpen. Op basis van voornamelijk de goede service, het ruime assortiment en de scherpe prijzen zou ik mijn vrienden en familie zeker aanraden om hier eens een kijkje te nemen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig en effecient

Door: Tusveld | Ordernummer: 70152 | Aankoopdatum: 12-3-2013 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel via Kieskeurig, voor deze winkel gekozen ivm scherpe prijs en dat ie gelijk op voorraad is. Website prima in orde. Winkel in Nijmegen goed in orde. Goed geholpen door de verkoper. Zou deze winkel aanraden bij andere mensen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Was aangenaam verrast door de Chat mogelijkheid op de website

Door: Verleysen | Ordernummer: 68782 | Aankoopdatum: 12-3-2013 | Geholpen door: Niko

Zoekend naar de Plasma van Panasonic kwam ik uit bij Plattetv.nl. Was aangenaam verrast door de Chat mogelijkheid op de website. Dit ging zeer snel en netjes. Website goed overzichtelijk en gemakkelijk dat er video's bij de producten staan. Dit geeft een goed beeld van het product i.p.v. een afbeelding. Makkelijk bereikbaar en voor de deur parkeren.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ga zo Door!

Door: Engel | Ordernummer: 70594 | Aankoopdatum: 11-3-2013 | Geholpen door: Rick

gezocht naar nieuwe tv en via internet bij deze winkel uitgekomen. prima service en zeer goede prijs, lekkere koffie en duidelijke uitleg duidelijke showroom, vanuit de a18 vaak gezien en niet wetende welke zaak het is, dit mag best kenbaar gemaakt worden. Ga zo door!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prijs kwaliteit is enorm scherp!

Door: van Ginneken | Ordernummer: 68787 | Aankoopdatum: 7-3-2013 | Geholpen door: Jochem

Goed geholpen. Netjes te woord gestaan. Er is tijd voor mij genomen. Dit is niet overal het geval. Ben een echte film liefhebber, heb daarom gekozen voor een plasma scherm. PlatteTV is goed aan te rijden voor mij, het parkeren voor de deur is enorm belangrijk voor mij! Nogmaals enorm goed te woord gestaan door telefoon en in de winkel. Prijs kwaliteit is enorm scherp! Een dikke 9!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig, goede service en kennis van zaken.

Door: J.C.W. Hopman | Ordernummer: 70176 | Aankoopdatum: 7-3-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Als voorbijgangers kwamen we het filiaal in Nijmegen tegen. De etalage trok in eerst instantie onze aandacht. De winkel is rustig en het personeel was absoluut niet opdringerig, hierdoor konden we onze tijd nemen. Uiteindelijk de hulp in de winkel van de adviseur heeft ons over de streep doen trekken. We werden erg vriendelijk en fijn tewoord gestaan. Ondanks het feit dat we de televisie ergens anders goedkoper konden krijgen hebben we hierdoor toch besloten om bij PlatteTV in Nijmegen te kopen. Op basis van het bovenstaande en het feit dat het personeel kennis van zaken heeft zou ik PlatteTV.nl zeker aanraden bij vrienden en familie.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig behandeld!

Door: Dhr. Beenen | Ordernummer: 70141 | Aankoopdatum: 6-3-2013 | Geholpen door: Daniel

Bij deze mooie winkel, een prachtige Philips LED TV gekocht, de verkoper heeft toestel voor een mooie prijs aangeboden, ik kon het toestel direct uit voorraad meenemen. Ik ben dik tevreden!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie service!

Door: Mevr. J. Veltmeijer | Ordernummer: 70121 | Aankoopdatum: 6-3-2013 | Geholpen door: Guido

Kwam deze winkel tegen via een online prijsvergelijker maar heb jaren geleden ook hier al een TV gekocht, vorige aankoop bij PlatteTV was ook goed vervallen. Website goed in orde, veel informatie over de produkten. Fijn dat je hier met de auto achter kunt komen voor laden lossen


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Een prima ervaring met PlatteTV.nl

Door: P.J.G. Everloo | Ordernummer: 70137 | Aankoopdatum: 6-3-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via het internet ben ik bij PlatteTV.nl terecht gekomen. De website is goed overzichtelijk en duidelijk ingedeeld. De prijzen zijn erg scherp wat het dan ook aantrekkelijk maakt om voor deze website te kiezen. Omdat mijn broertje hier ook zijn televisie heeft aangeschaft en hier erg tevreden over is heb ik besloten om ook naar het filiaal in Nijmegen te gaan. Eenmaal aangekomen valt het enigsinds tegen om de winkel te vinden, dit heeft ook te maken met de parkeergelegenheid wat niet ideaal is. De winkel is gewoon logisch en goed ingericht. In de winkel werd ik vriendelijk geholpen en bleef de verkoopadviseur geduldig. Ook had ik veel baat bij zijn adviezen. Op basis van al het bovenstaande zou ik het filiaal in Nijmegen zeker aanraden bij vrienden/kennissen en familie.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig contact winkel en chat

Door: Aprojects | Ordernummer: 70129 | Aankoopdatum: 6-3-2013 | Geholpen door: Chat

Mijn contact met Plattetv.nl begon met een prettige chatfunctie op de site. De eerste die werkte en waar ik netjes werd geholpen. In de winkel zelf in Arnhem werd ik erg prettig geholpen en kreeg ik de nodige service bij de betaling, etc. Inhoudelijke aandacht en service is niet vaak te vinden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Bij platteTV.nl kunt u zeker terecht voor goede en uitgebreide productkennis.

Door: S. Bitevic | Ordernummer: 70035 | Aankoopdatum: 5-3-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via een vriend ben ik bij PlatteTV.nl terecht gekomen. Via Tweakers en Kieskeurig heb ik de website gevonden en ben ik wezen oriënteren. De website ziet er overzichtelijk uit en hier kon ik goed vinden wat ik zocht. Verder zou het een verbeterpunt zijn als de website in volledig scherm wordt weergegeven zodat hij overzichtelijker wordt. Ik ben al vaker in filiaal Nijmegen geweest om te oriënteren, hier ben ik altijd vriendelijk geholpen ondanks het feit dat ik niet altijd iets kocht. Op basis van vriendelijke winkelhulp, productkennis en prijs zou ik PlatteTV.nl zeker aanraden bij vrienden en kennissen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk en behulpzaam!

Door: Dhr. Louters | Ordernummer: 70029 | Aankoopdatum: 5-3-2013 | Geholpen door: Liewe

Via de website hadden wij de LG 42LM670 gevonden, en daarvoor naar de winkel in Nijmegen gegaan om deze te bekijken. De winkel zag er netjes uit. Ook vriendelijk geholpen en na een alternatief van samsung gezien te hebben toch voor de 40ES6900 van samsung gegaan. Alles goed afgehandeld.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Topzaak!

Door: Dhr. van Riel | Ordernummer: 70044 | Aankoopdatum: 5-3-2013 | Geholpen door: Anne

Goed geholpen in de winkel, goede informatie en uiteindelijk een 46 inch Philips gekocht. Helaas bleek na plaatsing dat het formaat toch net iets te klein was. Gelukkig biedt Plattetv.nl een extra garantiepakket aan o.a. met een 30 dagen return garantie als het formaat toch niet goed is. Dit had ik gekocht á 60 euro (altijd doen dus!) Vandaag gebeld en het was meteen geregeld. Met bijbetaling een groter formaat TV en de oude tv (in de originele doos) teruggeven. Zeer coulante regeling met het door laten lopen van de garantie en ook nog een nette afgeronde prijs. Zij een TV los en ik ben erg blij met het nieuwe formaat!


0.5 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  voorraadstatus op website misleidend

Door: Pieter van der Spek | Ordernummer: 68156 | Aankoopdatum: 14-2-2013 | Geholpen door: N.v.t.

Ik heb dit toestel besteld en betaald op 14/02/2013 wegens onmiddelijke beschikbaarheid. Dit bleek echter niet te kloppen want toestel staat blijkbaar in backorder. Ik werd hiervan niet automatisch op de hoogte gebracht maar moest dit vernemen toen ik enkele dagen later telefonisch contact opnam. Geen excuses of verklaring maar geld werd wel onmiddelijk terugbetaald. Overigens staat dit toestel nog steeds op de website als voorradig aangegeven!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  PlatteTV.nl filiaal in Nijmegen is erg behulpzaam, direct en effectief.

Door: G.J.M. Gerrits | Ordernummer: 69941 | Aankoopdatum: 4-3-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Wij zijn via een eerdere positieve ervaring bij PlatteTV.nl in Nijmegen terecht gekomen. Dankzij het ruime assortiment zijn we hier wederom teruggekeerd. Verder vonden we het erg fijn dat we op een directe en duidelijke manier te woord zijn gestaan en geholpen in de winkel. Ook werden we op een zeer effectieve manier geholpen wat ons de knoop heeft doen doorhakken. Op basis van de hulp in de winkel zou ik het filiaal in Nijmegen zeker aanraden bij vrienden en familie.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Winkel heeft een prima locatie

Door: Van Uffelen | Ordernummer: 69829 | Aankoopdatum: 4-3-2013 | Geholpen door: Jochem

Winkel heeft een prima locatie, goed parkeren voor de deur. Concurrerende prijzen. Winkel is erg goed opgezet, geen "gestapelde dozen effect" zoals in veel andere winkels. Alles netjes per merk ingedeeld, dus alles overzichtelijk en makkelijk te vinden.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service en prettige winkel

Door: van den Brink | Ordernummer: 68557 | Aankoopdatum: 2-3-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Ik heb hier de HarmanKardon BDS577 aangeschaft en mijn oude Harman Kardon versterker en dvd speler ingeruild. Ik kreeg hier een goede prijs voor terug en blijf niet zitten met een oude versterker die uiteindelijk op zolder zou belanden.De BDS577 was niet los aanwezig, maar het personeel haalde de versterker uit een complete set BDS877 zodat ik hem toch gelijk mee kon nemen. Thuis aangekomen bleek dat de afstandsbediening er af fabriek niet bij zat, na telefonisch contact werd mij beloofd deze na te sturen, 4 dagen later in huis dus echte top service. Ik kon mijn nieuwe versterker wel instellen door het installeren van de Harman Kardon app op mijn tablet, werkt uitstekend trouwens. Nu dus volop aan het genieten van de nieuwe set, wat een geluid!!!!!!!! Ik heb contact gehad met verschillende medewerkers van plattetv.nl en bij iedereen fantastisch geholpen en/ofte woord gestaan. Super service en mede door de inruil mogelijkheden ga ik er zeker nog eens terug. Bedankt voor jullie service PlatteTV!!!!!!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  TOP SERVICE!!

Door: Konings | Ordernummer: 69756 | Aankoopdatum: 2-3-2013 | Geholpen door: Ralf

Gisteren deze tv UE40ES8000 gekocht. Bij aankomst thuis bleek de afstandbediening niet te werken. Vandaag [Zondag] contact op genomen met de winkel in Breda. Ik kon gelijk langs komen tv werd meteen gecontroleerd maar bleek geen infrarood signaal te ontvangen.Tv scherm werd meteen omgeruild. Bedankt voor deze snelle service!!!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Tip gekregen van een collega om eens te kijken bij PlatteTV

Door: F. Schuurman | Ordernummer: 69727 | Aankoopdatum: 2-3-2013 | Geholpen door: Jochem

Tip gekregen van een collega om eens te kijken bij PlatteTV. Via de website zijn we terecht gekomen in de winkel. Erg overzichtelijke website met goede prijzen. Het inruilen is erg aantrekkelijk. Nette winkel die is ingedeeld in huiskamers. Per merk alles goed te vinden. We wisten wat we wilden en konden dit dan ook snel vinden in de winkel!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede winkel waar we altijd goed geholpen worden

Door: Dhr. Bolder | Ordernummer: 69735 | Aankoopdatum: 2-3-2013 | Geholpen door: Tim

Loop altijd langs en door de winkel heen om regelmatig te kijken, koop hier vaak mijn artikelen. Jongens in de winkel helpen mij altijd super!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Tv op voorraad , vriendelijk geholpen

Door: Pardijs | Ordernummer: 69639 | Aankoopdatum: 1-3-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

We hebben de showroom gevonden via internet d.m.v. de goedkoopste aanbieders te vergelijken. Mooie showroom en vakkundig geholpen. Tip: ze bieden een service pakket aan voor 60,-- extra. Je hebt omruilgarantie als er 1 mispixel in het beeldscherm zit en ben je echt niet tevreden, dan mag je binnen een maand de tv omruilen voor een andere super!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Contact per telefoon en mail gaat prima!

Door: A. de Bruin | Ordernummer: 69341 | Aankoopdatum: 1-3-2013 | Geholpen door: Jochem

Winkel was heel eventjes goed zoeken, onze Tomtom klopt helaas niet met het adres. Uitleg in de winkel was goed en helder! Eerlijk advies en goede informatie verkregen. Vriendelijk personeel. Contact per telefoon en mail gaat prima. Zelfs gesproken met twee filialen, het onderlinge contact ging erg goed. Wel even voor de zekerheid bellen, soms zijn producten al voor klanten gereserveerd. Winkel ziet er goed en overzichtelijk uit!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Simpel, correct en overzichtelijk bij PlatteTV.nl in Nijmegen.

Door: W.S. Driessen | Ordernummer: 69550 | Aankoopdatum: 1-3-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Wij zijn hier gekomen omdat vrienden van ons PlatteTv.nl aangeraden hebben. Het filiaal in Nijmegen spreekt mij erg aan omdat er een rustige sfeer hangt en je op je gemak kunt kijken. Daarnaast is de winkel overzichtelijk ingedeeld. In de winkel werden we goed en vriendelijk geholpen. Verder hadden we specifieke vragen en deze werden tot in de puntje voor ons uitgezocht, uiteindelijk zijn we geslaagd en gaan we tevreden naar huis.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Netjes en deskundig advies

Door: Walravens | Ordernummer: 69548 | Aankoopdatum: 28-2-2013 | Geholpen door: Mathew

Netjes en deskundig advies. Uitgebreid geholpen, tv die niet in de winkel stond uit het magazijn gepakt om te laten zien. Goede service mede hierdoor.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Een perfecte en vriendelijke advisering en duidelijke uitleg en goede suggesties die gegeven zijn. Een aanbeveling om terug te komen.

Door: A K Luijpers | Ordernummer: 69538 | Aankoopdatum: 28-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

De winkel is mooi ruim en overzichtelijk ingericht. De bereikbaarheid vond ik minder duidelijk, maar dat is eigenlijk door de gemeente veroorzaakt door de straatnaamborden en huisnummer verwijzing.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Hulpvaardig, goede uitleg in winkel

Door: Van Kluiven | Ordernummer: 69521 | Aankoopdatum: 28-2-2013 | Geholpen door: Jochem

Hulpvaardig, goede uitleg in winkel. Had al een Harman Kardon set thuis, uiteindelijk in Breda wat extra uitleg gekregen over bepaalde instellingen. Winklel gevonden op Google. Winkel erg goed bereikbaar, aanbod in de winkel is zeer goed. Alle merken beschikbaar. Nette, mooie winkel! Prima parkeren voor de deur. Verkoper hielp zelfs met spullen in de auto te laden!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Het filiaal in Nijmegen is erg toegankelijk.

Door: H. van Kleef | Ordernummer: 69331 | Aankoopdatum: 27-2-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Doordat ik een op het eerste aanzicht een interessant aanbod kreeg van een ander bedrijf heb ik daar mijn televisie gekocht. Achteraf had ik voor PlatteTV.nl moeten kiezen omdat mijn televisie hier ruim 100 euro goedkoper was. Hier ben ik dan ook terug gekomen voor mijn PTA517, welke ik voor een zeer interessante prijs. In de winkel werd ik goed geholpen door de medewerkers, deze spraken mij open en direct aan wat ik als erg prettig ervaarde. Het filiaal in Nijmegen is ruim qua opzet en heeft een zeer breed aanbod. Het enige nadeel vind ik de rumoerige vloer welke veel geluid met zich meebrengt, verder is dit natuurlijk geen groot probleem. Op basis van de scherpe prijs en het visuele aspect van het ruime assortiment zodat je ook echt kunt zien wat je koopt zou ik PlatteTV.nl zeker aanraden bij vrienden en familie.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact