Winkelreviews Pagina 16


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk en het overall gevoel is zeker oke

Door: R.W. Hermsen | Ordernummer: 69210 | Aankoopdatum: 27-2-2013 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel uit de stad, ook paar vrienden van me hebben hier hun TV gekocht. Vriendelijk en goed geholpen in de winkel. Was al paar keer eerder langs geweest om te orienteren. Mooie winkel hier in Nijmegen. Leuk kijken zo. Overzichtelijk


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  5 sterren!

Door: Hendrik | Ordernummer: 69400 | Aankoopdatum: 27-2-2013 | Geholpen door: Leroy

Via vergelijkingsites ben ik bij PlatteTV beland. Zeer goed geadviseerd en zeer scherpe prijs gekregen! Ook de winkel (Breda) ziet er luxe uit. We zijn zeer goed geholpen en zullen zeker doorvertellen! Goed bezig en zeker tot snel!;)


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima winkel met een goed assortiment

Door: Van Ijzendoorn | Ordernummer: 69385 | Aankoopdatum: 27-2-2013 | Geholpen door: Guido

Ik haal deze TV in opdracht maar de gene voor wie die is heeft zich via internet georienteerd. Goed en vriendelijk geholpen in de winkel. Handig dat je aan de achterkant van de winkel de TV met de auto kunt oppikken, scheelt weer sjouwen. Erg mooie winkel in Nijmegen, mooi assortiment, mooie opstelling. Als ik zelf nog een TV nodig heb ga ik hier naar toe!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed, tevreden!

Door: Dhr. M. Vrijenhoek | Ordernummer: 69325 | Aankoopdatum: 26-2-2013 | Geholpen door: Guido

Mijn vorige TV ook al hier gekocht, een jaar oud of 6-7 geleden, ook bij dezelfde verkoper, was toen nog een klein menneke haha. Duidelijke website, voldoende informatie. Mooie winkel in Nijmegen, lekker ruim, alles duidelijk geprijsd. Weer heel goed geholpen door Guido


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Supergoede service, goede voorlichting.

Door: A.J van Vliet | Ordernummer: 69306 | Aankoopdatum: 26-2-2013 | Geholpen door: Rick

Ben snel en accuraat geholpen met echt een goed en vooral eerlijk verhaal, ook nog een lekker bakkie koffie erbij. Mijn beoordeling is zeer positief.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geregeld en snel!

Door: Van de Ven | Ordernummer: 69176 | Aankoopdatum: 26-2-2013 | Geholpen door: Guido

Tijd geleden hier al een TV voor mijzelf gekocht, nu een TV voor mijn ouders. Online weer goed vergeleken, maar uiteindelijk toch weer bij PlatteTV.nl uitgekomen voor deze Philips TV voor een scherpe prijs. Online een offerte opgevraagd. Scherpe prijs gekregen echter daarna bleek nog wel dat er bezorgkosten bijkwamen, daar had ik niet opgerekend. Daarom maar besloten 'm af te halen in Nijmegen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  In een woord: Prima!!!

Door: Dhr. Notenboom | Ordernummer: 68997 | Aankoopdatum: 25-2-2013 | Geholpen door: Anne

Via mijn zoon ben ik bij PlatteTv.nl terechtgekomen, Ik was een Bcc klant en doordat mijn zoon goeie ervaringen heeft gehad met plattetv.nl ben ik hier ook maar eens gaan kijken. Toen ben ben ik gaan kijken op internet en toen kwamen deze en een andere tv er heel goed uit. Nadat ik contact heb opgenomen met Plattetv.nl werd mij een zeer net aanbod gedaan waar ik op in ben gegaan. Ik was eigenlijk van plan een Plasma te kopen alleen ik kon niet groter kwijt dan een 37 inch. Hierdoor hebben de verkopers mij tot een goede tv weten te adviseren. Een prima winkel en zeker aan te bevelen aan anderen!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Tot nu toe een goed gevoel, fijn contact.

Door: Leenders | Ordernummer: 68821 | Aankoopdatum: 25-2-2013 | Geholpen door: Rick

Na wat googelen de website gevonden en een tv en home cinema center gekocht. Afhandeling is erg positief. Nu nog even afwachten of de producten ook zo goed bevallen. Tip: het bedrijf mag van ons vanaf de grote weg wat zichtbaarder gemaakt worden. (b.v. naam/reclamebord)


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De tv winkel van de achterhoek!

Door: Maandag | Ordernummer: 69127 | Aankoopdatum: 24-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Heel goed geholpen. Duidelijke, begrijpelijke uitleg. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Echte aanrader!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Onverwachte mooie winkel!

Door: H. Dales | Ordernummer: 69116 | Aankoopdatum: 24-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

kennis van zaken goed advies..via internet bleek er ook een winkel in Doetinchem te zitten makkelijk op het bedrijventerrein met ruime parkeermogelijkheden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super service!

Door: Allers | Ordernummer: 69056 | Aankoopdatum: 23-2-2013 | Geholpen door: Rick & Maick

Eerst via de live chat informatie opgevraagd, hierbij zijn wij al erg goed geholpen. vervolgens bestelling via de live chat geplaatst, en bij aankomst in Doetinchem was alles al geregeld en kregen we nog extra uitleg van de verkoper. Kortom super service en zeer klantvriendelijk.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede winkel en ruim aanbod!

Door: Dhr. Busby | Ordernummer: 69073 | Aankoopdatum: 23-2-2013 | Geholpen door: Liewe

eerst via de website gekeken, zag er allemaal goed alleen jammer dat je niet kon vergelijken. ook de winkel zag er goed uit, het personeel wat ons hielp was aardig, alleen de prijs klopte niet met de site, echter kregen wij wel gewoon de website prijs. na nog wat extra korting akkoord gegaan en de TV meteen meegenomen. tot nu helemaal tevreden, nu thuis de TV nog uit testen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Perfect geholpen!

Door: Dhr. Winkels | Ordernummer: 69062 | Aankoopdatum: 23-2-2013 | Geholpen door: Daniël

Een 42LM670S gekocht, ruim honderd euro goedkoper dan de directe concurrent! De verkoper was beleefd en heeft ons goed geadviseerd. Ben helemaal tevreden!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  prima service, wat lastig te vinden

Door: Van Egteren | Ordernummer: 69050 | Aankoopdatum: 23-2-2013 | Geholpen door: Rick

Werden door meerdere buren geattendeerd op het bestaan en ook via google kwamen we al snel hier terecht. Even zoeken naar de ingang ;) Bij binnenkomst goed ontvangen en prima service ontvangen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gekozen voor deze winkel omdat de prijs goed was en fysieke winkel.

Door: Bond | Ordernummer: 69020 | Aankoopdatum: 23-2-2013 | Geholpen door: Niko

Zoekend naar Samsung TV via een vergelijkingssite uitgekomen bij PlatteTv.nl. Gekozen voor deze winkel omdat de prijs goed was en fysieke winkel. Winkel goed bereikbaar vanaf de snelweg. En mooie winkel met mooie TV's.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ben goed geholpen,deskundig en zeer tevreden.

Door: Dhr. Merckens | Ordernummer: 68995 | Aankoopdatum: 23-2-2013 | Geholpen door: Anne

Via google ben ik op de website terecht gekomen toen ik een nieuwe Tv zocht. Omdat PlatteTv.nl geld terug geeft voor je oude televisie heb ik hier de knoop doorgehakt. Ik ben eerst met het filiaal in Nijmegen in contact gekomen en hier was een zeer nette offerte voor mij samengesteld. Aangezien ik in Rotterdam woon is Breda de dichst bijzijnde vestiging voor mij en deze hadden het toestel op voorraad. Hier is mij ruim voldoende over de nieuwe Tv uitgelegd en ik heb een kaartje meegekregen voor verdere vragen. Prima service!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijk en enthousiast geholpen

Door: Dhr. J. Polderdijk | Ordernummer: 69000 | Aankoopdatum: 23-2-2013 | Geholpen door: Guido

Via een online prijsvergelijker kwam ik deze winkel tegen. Voor deze winkel gekozen ivm met scherpe prijs en afstand. Website goed in orde, veel informatie. Netjes en enthousiast geholpen door Guido


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed advies en scherp geprijst!

Door: Dhr. Everreart | Ordernummer: 68993 | Aankoopdatum: 23-2-2013 | Geholpen door: Liewe

Via internet georiënteerd voor een nieuwe TV, en van mijn buurman de tip gekregen om bij Platte TV langs te gaan. eerst bij BCC gekeken maar daar kreeg ik toch maar minder goed advies. Dus bij platteTV langsgegaan in Nijmegen. De winkel ziet er goed uit, ik was er al vaker geweest. Perfect geholpen en na nog wat onderhandelen de deal gesloten. tot nu toe dus helemaal tevreden.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig zaken doen

Door: J. Janssen | Ordernummer: 68989 | Aankoopdatum: 23-2-2013 | Geholpen door: Guido

Deze winkel getipt gekregen door een vriend van me die hier ook een TV heeft gekocht. Voor deze winkel gekozen ivm een scherpe prijs en een goed verhaal van de verkoper. Bij een andere winkel zelfde prijs gekregen maar toch voor PlatteTV gekozen. Heel goed geholpen door de verkoper, goeie uitleg gehad. Mooie winkel mooi assortiment maar her en der in de winkel mogen wel wat kleine dingetje vervangen/opgeknapt worden.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  fijne winkel met goed advies

Door: Verplak | Ordernummer: 68952 | Aankoopdatum: 22-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Na wat speuren op internet terecht gekomen op de site van plattetv.nl. Vervolgens naar Doetinchem een showroom bezocht. Zeer goed geholpen en we zijn van goed advies voorzien, er werd een mooie prijs voor de televisie gemaakt dus we zijn zeer tervreden met een tv naar huis gegaan. We raden iedereen aan om eens een kijkje te gaan nemen bij plattetv.nl


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Professionele aanpak in de winkel!

Door: S. Puis | Ordernummer: 68714 | Aankoopdatum: 22-2-2013 | Geholpen door: Jochem

Ben enorm argwanend voor internetwinkels. Daarom graag eerst een kijkje in de fysieke winkel. Via Kieskeurig gevonden op merk en prijs. Professionele aanpak in de winkel! Zeer tevreden, zeker ook de levering en contact.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijke uitleg

Door: H. Verdaasdonk | Ordernummer: 68993 | Aankoopdatum: 22-2-2013 | Geholpen door: Jochem

Duidelijke uitleg. Recht toe recht aan over prijzen en beschikbare toestellen. Gevonden via Google. Hadden reeds eerder een TV gekocht en zijn enorm tevreden, daarom weer terug bij PlatteTV. In andere winkelketens zijn we gaan kijken, maar uiteindelijk vinden we bij PlatteTV de juiste keuze! Dit alles met een duidelijke uitleg. Makkelijk voor de deur parkeren, prima!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  ik heb meer gekregen dan wat ik verwacht had

Door: Dhr. T. de Wal | Ordernummer: 68772 | Aankoopdatum: 22-2-2013 | Geholpen door: Alie

contact via de mail was prima met de medewerkers , medewerker in de winkel was uitstekend , website was erg overzichtelijk alles makkelijk te vinden


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  vriendelijk en ter zake kundig!

Door: Dhr. P. Donker | Ordernummer: 68915 | Aankoopdatum: 22-2-2013 | Geholpen door: Roy

vriendelijk en ter zake kundig. De adviseur speelde goed in op mijn gebrek aan kennis.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  veelzijdig en relatief goedkoop.

Door: Breedveld | Ordernummer: 68904 | Aankoopdatum: 22-2-2013 | Geholpen door: Liewe

Wij kenden de winkel al en hebben toen we naar een nieuwe TV zochten op de website gekeken. vervolgens naar de winkel gekomen en daar de TV's nogmaals bekeken. In de winkel eigenlijk te veel mogelijkheden, zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Vriendelijke verkoper, goed geholpen, goed advies gekregen. to nu toe helemaal tevreden.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekend

Door: Florian | Ordernummer: 68871 | Aankoopdatum: 22-2-2013 | Geholpen door: Rick

Mooie showroom, lastig te vinden met navigatie maar aan de hand van de routebeschrijving op de website toch geen probleem. Vriendelijk verkoop gesprek gehad, advies voor eventueel een ander toestel, er wordt ruim de tijd genomen. Al met al, mooi bedrijf met scherpe prijzen. Helemaal tevreden!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijke uitleg

Door: Florian | Ordernummer: 68774 | Aankoopdatum: 22-2-2013 | Geholpen door: Mathew / Paul

Bhet eerte comtact, via de telefoon, was meteen goed.De voorlichting en de manier van uiteg waren bijzonder ter zake en rustig.Zelfs wanneer je niets van electronica weet wordt alles redelijk duidelijk. Ook in de winkel, prima staf en behulpzame houding.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gewoon goed!

Door: C. Bloem | Ordernummer: 68817 | Aankoopdatum: 21-2-2013 | Geholpen door: Liewe

via Kieskeurig.nl heb ik plattetv.nl gevonden voor de 32EH5300. de site is erg overzichtelijk en ook erg goed dat je meteen de voorraad kan zien. meteen gebeld naar Nijmegen en via de telefoon laten reserveren, en 's-avonds opgehaald. ook de winkel ziet er goed uit en de TV werdt nog netjes even getoond. helemaal top, geen kritiekpunten te bedenken!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik kies voor PlatteTV.nl vanwege haar klantvriendelijkheid en scherpe prijzen.

Door: W.W.A. van Koolwijk | Ordernummer: 68619 | Aankoopdatum: 21-2-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via kieskeurig zijn twee jaar geleden bij PlatteTV.nl terecht gekomen. Vanwege de scherpe prijzen en gunstige geografische ligging hebben wij destijds gekozen voor het filiaal in Nijmegen. Nu twee jaar verder en hier enkele televisies gekochte hebbende komen wij nogsteeds graag terug in de winkel. We zijn altijd vriendelijk geholpen in de winkel, ook als er problemen zijn wordt dit goed en netjes opgelost. Het aanbod in de winkel is zeer ruim, dit vind ik persoonlijk erg fijn om de diverse modellen met elkaar te vergelijken. De parkeergelegenheid in de stad in een klein minpuntje, soms is het echt zoeken voor een plekje. Op basis van de prijs en klantvriendelijkheid van het personeel zou ik PlatteTV.nl zeker aanraden bij vrienden en familie.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snel en duidelijk

Door: Fadly | Ordernummer: 68838 | Aankoopdatum: 21-2-2013 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel al uit de stad. Via de website een offerte aangevraagd voor de Samsung UE40ES7000 en de inruil van mijn TV. Werd lekker snel op geantwoord en ook zeker een mooie prijs. Website goed in orde, wel een beetje druk met al die banners. Verder niet heel uitvoerig bekeken, ik wist wat ik zocht. Goed geholpen bij het afhalen.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact