Winkelreviews Pagina 15


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijke verkoper met een luisterend oor

Door: Barbara | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 20-2-2013 | Geholpen door: Mathew

Laatst hier mijn nieuwe tv gekocht. Ik was al in een aantal winkels geweest en ik zag als vrouw zijnde door de bomen het bos niet meer. Totdat ik hier terecht kwam en geholpen werd door een vriendelijke verkoper (Mathew). Bij veel winkels waar ik was en geholpen werd door mannelijke verkopers had ik al snel het vermoede dat ze me de grootste tv wilde aansmeren.En dat in mijn niet al te grote appartementje. :-) Deze vriendelijke verkoper had een luisterend oor voor mij en gaf mij een zeer goed advies. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een 32 inch Samsung smart tv. de kwa grote precies goed is en nog ruimschoots binnen mijn budget paste. Waardoor ik nog meer geld over hield om mijn huisje op te knappen. Kortom vriendelijke service en een goed advies. Barbara


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijk geholpen en mooi aangekleedde winkel in Nijmegen

Door: Thonen | Ordernummer: 68695 | Aankoopdatum: 20-2-2013 | Geholpen door: Guido

Voor deze winkel gekozen ivm de scherpste prijs, had deze TV al gezien bij een andere winkel maar daar was die 60,- duurder. Winkel ziet er goed uit. Website goed in orde, alles goed en duidelijk. Je kunt makkelijk specificiek op een TV zoeken via het zoekveld


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Het ruime aanbod van platte televisies heeft mij doen kiezen voor PlatteTV.nl.

Door: R.P.F. Gommers | Ordernummer: 68667 | Aankoopdatum: 20-2-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via Google ben ik bij PlatteTV.nl terecht gekomen. Hier kon in vrij eenvoudig navigeren binnen het assortiment. Het toestel bleek niet op voorraad, hierop is mij een alternatief aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Deze zou in eerste instantie nageleverd worden maar bij aankomst in Nijmegen bleek dat er toch nog een toestel vrijgekomen was. Hier ben ik natuurlijk erg tevreden over. Eenmaal aangekomen in het filiaal in Nijmegen viel mij direct het ruime aanbod op. Dit beviel mij wel. Ook in de winkel werd ik prima geholpen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie service met kundig personeel

Door: L. Schakel | Ordernummer: 68693 | Aankoopdatum: 20-2-2013 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel via internet, via Google toen ik zocht naar TV winkels in Nijmegen. Deze winkel trok mijn aandacht door de vele goede recensies. Ben al paar keer binnen gelopen in de winkel, veel getwijfelt. Deze verkoper heeft mij overgehaald tot aankoop. Goeie service!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima verkopers! Een zeldzaamheid!

Door: Krebbers | Ordernummer: 68687 | Aankoopdatum: 20-2-2013 | Geholpen door: Michael

Plattetv.nl ken ik al een jaar of 2/3 via internet. In het centrum van Nijmegen was ik vandaag opzoek naar een leuke tv van Samsung. In de winkel zeer goed geholpen, verkopers verstaan hun vak goed: Geen kwats en fijn en duidelijk communiceren. Ik kan het weten: ik heb namelijk zelf jaren lang in het verkoop vak gezeten. Zo merk je het tegenwoordig niet veel meer. TV was direct op voorraad en heb deze direct mee kunnen nemen, samen met de accesoires.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie kwaliteit en service

Door: Dhr. T.B.H. Mennings | Ordernummer: 68656 | Aankoopdatum: 20-2-2013 | Geholpen door: Guido

Ik kende deze winkel al uit de stad, was al een paar keer binnen gelopen om te kijken. Winkel in Nijmegen ziet er goed uit, wel zou de buitenkant van de winkel een wat mooiere uitstraling mogen hebben. Goed en netjes geholpen in de winkel. Ik heb online ook veel rondgekeken en deze winkel komt er meestal als goedkoopste uit. Ik kom hier graag terug voor een grotere TV voor mijzelf binnenkort!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ben tevreden!

Door: Dhr. J. Driessen | Ordernummer: 68219 | Aankoopdatum: 20-2-2013 | Geholpen door: Guido

Deze winkel getipt gekregen door een collega van me, maar kwam deze winkel ook vaak tegen via Kieskeurig. Online een offerte aangevraagd, dacht eerst dat ik geen reactie kreeg maar de email bleek in mijn spambox te zitten. Bleek achteraf dus wel netjes snel behandeld te zijn. Netjes te woord gestaan via email, via tel en in de winkel. Winkel en website zijn er beide goed in orde. Wel jammer dat je via de website niet kunt sorteren op bijvoorbeeld beeldmaat en bepaalde specificaties.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, prima!

Door: R. Tip | Ordernummer: 68515 | Aankoopdatum: 18-2-2013 | Geholpen door: Guido

Deze winkel kwam ik tegen via Kieskeurig, deze winkel viel op o.a. door de scherpe prijs voor verschillende toestellen. Online georienteerd en daarna naar de winkel in Nijmegen gereden om de toestellen live te bekijken. Ik denk niet dat er veel winkels zijn waar ze zoveel toestellen spelend hebben staan, en ook precies de 3 die ik wou zien. Perfect geholpen door Guido! Goed advies Website erg uitgebreid, veel filmpjes, ook filmpjes van de winkels zelf, heb ze allemaal bekeken. Wel staat bij sommige toestellen de voorraadstatus niet in orde.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Heel goed

Door: van Santen | Ordernummer: 68308 | Aankoopdatum: 16-2-2013 | Geholpen door: Rick

Bedrijf moeilijk te vinden (evt. telefonisch contact voor de juiste route), prettige uitleg, goed advies en vriendelijke presentatie. ZEKER DE MOEITE WAARD!!!!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede indruk en goed geholpen.

Door: Rooyacker | Ordernummer: 68281 | Aankoopdatum: 16-2-2013 | Geholpen door: Liewe

Online georienteerd voor de Samsung UE40ES5500, maar in de winkel bleek helaas dat deze op was. meteen een goed alternatief aangeboden gekregen en daarom meteen besloten om die te nemen. verdere afhandeling was vriendelijk en geod advies gekregen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gewoon een goeie zaak met goeie referenties

Door: Dhr. P. de Corte | Ordernummer: 68278 | Aankoopdatum: 16-2-2013 | Geholpen door: Guido

Via een prijsvergelijkingsite kwam ik deze winkel tegen, deze winkel stond bovenaan bij de goedkoopste aanbieders. Website makkelijk in gebruik, alles makkelijk te vinden, ook compleet met specificaties. Netjes geholpen zowel telefonisch als in de winkel. Klantvriendelijke verkoper.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed assortiment, goede prijzen!

Door: Dhr. G. Verschuren | Ordernummer: 68284 | Aankoopdatum: 16-2-2013 | Geholpen door: Guido

Via een advertentie kwam ik deze winkel tegen. Was opzoek naar een leuke TV voor mijn dochter want die is maandag jarig. Bij PlatteTV veel keus. Netjes geholpen aan de telefoon en in de winkel. Mooie winkel in Nijmegen, meer dan genoeg aanbod! Goeie prijsstelling!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima advies, goede prijs en perfecte installatie

Door: J.G. van Strien | Ordernummer: 68375 | Aankoopdatum: 16-2-2013 | Geholpen door: Niko

Na prima advies in de showroom in Breda hebben we i volledig vertrouwen onze TV en cinemaset besteld. De installatie bleek uitermate tijdrovend maar is perfect uitgevoerd. Voor ons is PlatteTv en kanjer


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Beste service en advies!

Door: Daams | Ordernummer: 66843 | Aankoopdatum: 16-2-2013 | Geholpen door: Roy

Kom hier vanwege de goede adviezen en goede prijzen. Ik kreeg netjes alles afgeleverd thuis keurig volgens afspraak. Ik raad Plattetv overal aan! Helemaal super!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ronduit geweldig

Door: Patrick de Jong | Ordernummer: 68180 | Aankoopdatum: 15-2-2013 | Geholpen door: Ralf

Perfecte service. Fijne afwikkeling. Flexibele betaalmogelijkheden. Goed product.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ veel waar voor een lage prijs

Door: Stinissen | Ordernummer: 68065 | Aankoopdatum: 15-2-2013 | Geholpen door: Paul en Rick

de mensen zijn erg attent en vriendelijk en we zijn erg goed geholpen ben er dus erg tevreden over en als ik weer een tv nodig heb kom ik meteen weer hier heen alleen al voor de service


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/ Alles is prima!

Door: Van de Stolpe | Ordernummer: 67825 | Aankoopdatum: 15-2-2013 | Geholpen door: Guido

Via Google kwam ik deze winkel tegen toen ik naar een Lifestyle T20 zocht, stond direct bovenaan. Website overzichtelijk, compleet met informatie en makkelijk in gebruik. Via de website een offerte aangevraagd, die ontvang ik snel en de communicatie daarna liep ook lekker snel, helemaal prima. Winkel in Nijmegen ziet er prima uit. Had via de website al de indruk dat dit een grote winkel zou zijn.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima zaak, snel en kundig advies

Door: Jansen | Ordernummer: 68220 | Aankoopdatum: 15-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

We zijn inmiddels vaste klant en vandaar was het voor ons ook snel een keuze om een bezoek te brengen aan de showroom in Doetinchem, toen we op zoek waren naar een nieuwe tv. We zijn correct geholpen en gingen met een fantastische tv voor een scherpe prijs weg.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snel, correct en vooral duidelijk

Door: Gengler | Ordernummer: 68108 | Aankoopdatum: 14-2-2013 | Geholpen door: Michael

Eigenlijk had ik een tv gekocht bij de Expert gennep, alleen had deze winkel de tv toch niet op voorraad. Gezocht naar een andere winkel welke de tv van mijn keuze wel op voorraad heeft. Plattetv.nl had ik zo gevonden. In de consumentenbond kwam Plattetv.nl goed naar voren en blijkt ook nog eens bij mij in de buurt te zitten! Telefonisch bij Plattetv.nl de tv gereserveerd en deze ben ik vanavond ook op gaan halen. In de winkel goed geholpen, veel leuker en vlotter dan bij de Expert. Ook de andere verkopers in de winkel volgen dit leuke en vlotte principe. Mijn complimenten hiervoor!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie winkel goed geholpen

Door: Wissing | Ordernummer: 68115 | Aankoopdatum: 14-2-2013 | Geholpen door: Rick

Op aanraden van een goede kennis naar plattetv in doetinchem gegaan. erg mooie winkel maar toestel waar ik naar op zoek was stond niet in de winkel. was gelukkig wel op voorraad. verkoper was behulpzaam en gaf goede uitleg.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig zaken doen

Door: Elzen | Ordernummer: 67952 | Aankoopdatum: 14-2-2013 | Geholpen door: Michael

Ik kende de winkels van Plattetv.nl nog niet. Vorige week tijdens de koopzondag in Nijmegen eens binnen gelopen en samen met mijn vrouw rondgekeken naar een mooie tv. Bij thuiskomst een offerte aangevraagd voor een Philips tv. Na akkoord van de offerte ben ik gebeld door de winkel en is de tv netjes gereserveerd. Ook tijdens het afhalen goed geholpen en uitleg gehad. Prettig zaken doen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen door de medewerker

Door: Starrenburg | Ordernummer: 21904 WM | Aankoopdatum: 11-2-2013 | Geholpen door: Michael

Mooie internetpagina, duidelijk overzicht van alle modellen die ze verkopen. In de winkel uiteindelijk toch voor een ander model gekozen, wat mij nog beter beviel, wegens eerdere ervaringen met dat merk. Tv kon ik direct meenemen. Fijne aankoop en gewoon goed geholpen zoals het hoort.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service!

Door: F. van Eijck | Ordernummer: 67839 | Aankoopdatum: 11-2-2013 | Geholpen door: Roy

Goede prijs, mooie showroom en fijn advies!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede uitleg, men zoekt mee naar oplossing.

Door: Jim | Ordernummer: 67811 | Aankoopdatum: 11-2-2013 | Geholpen door: Ralf

Ik ben door een collega hiernaartoe gekomen, ik vind het prettig dat er de tijd voor je wordt genomen. Het is een rustige en mooie winkel.Ik kwam voor een ander model, deze was echter niet verkrijgbaar bij PlatteTV.nl. Men zocht naar een alternatief en we kwamen uit bij de Samsung UE50ES6100. PlatteTV.nl is een aanrader voor eenieder die een televisie wil aanschaffen!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede voorraad, voordelig qua prijzen.

Door: Alexander | Ordernummer: 67281 | Aankoopdatum: 11-2-2013 | Geholpen door: Ralf

Mooie winkel, goed personeel. Ik heb goed advies gekregen. Ook erg goede bereikbaarheid, zowel telefonisch als van de winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service

Door: R. Wijn | Ordernummer: 67791 | Aankoopdatum: 11-2-2013 | Geholpen door: Ferris

goede info correcte behandeling zeer goede prijsafhandeling


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Plattetv.nl heeft een mooie showroom en vriendelijk personeel

Door: Penninks | Ordernummer: 67646 | Aankoopdatum: 09-2-2013 | Geholpen door: Marco

Via internet terecht gekomen bij Plattetv.nl. Vervolgens besloten om naar de winkel in Arnhem Presikhaaf te gaan. In eerste instantie wilde we graag voor een Panasonic 50VT50 gaan. Vriendelijk geholpen door verkoper Marco en uiteindelijk toch besloten om een mooie Samsung 46ES7000 aan te schaffen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Correcte afhandeling

Door: M. Koopman | Ordernummer: 67226 | Aankoopdatum: 09-2-2013 | Geholpen door: Internet

Vandaag de nieuwe tv ontvangen, het was een duurdere dan ik besteld had ,maar wel voor dezelfde prijs.Het toestel dat besteld was ,bleek niet meer leverbaar.Ik vindt het wel vreemd dat de voorraadmeter aangaf dat de tv wel op voorraad was.Prima,snel en correct afgehandeld! Een voorbeeld voor de internetwinkels in het algemeen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snelle overtuigende verkoper

Door: J. de Groot | Ordernummer: 67625 | Aankoopdatum: 09-2-2013 | Geholpen door: Guido

Heb deze winkel online gevonden via een prijsvergelijker, geloof dat het Tweakers was. Televisie van mijn moeder overleden van de week, dus snel opzoek naar een nieuwe. Online gaan vergelijken en snel bij PlatteTV uitgekomen. Mijn 1e aankoop hier, hoop dat ik weer terug zal komen maar dat ligt aan de service. Goed geholpen door de verkoper


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Verzorgde aankoop en zeer netjes

Door: Hartjes | Ordernummer: 67567 | Aankoopdatum: 09-2-2013 | Geholpen door: Michael

Ik heb gebruik gemaakt van de inruilmogelijkheid van Plattetv.nl Een offerte aangevraagd via de website. Snelle respons. Na contact met de winkel in Nijmegen was de deal snel gesloten, fijn en prettig contact, dat gaf mij de zekerheid om de tv bij Plattetv.nl te kopen. Ook ben ik tijdens het afhalen goed geholpen en heb ik ook nog eens prettig advies gekregen van de verkoper. Helemaal top!


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact