Winkelreviews Pagina 14


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service, snelle levering

Door: Peters | Ordernummer: 66959 | Aankoopdatum: 08-2-2013 | Geholpen door: Rick

Ik ben prima geholpen. Snel afgewikkeld. Ook goed meedenken met de klant.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geholpen met de beugel.

Door: Willemsen | Ordernummer: 67591 | Aankoopdatum: 08-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Wij kwamen voor een efw8345 maar door kundig advies hebben we besloten om een Thin 345 te kopen. Natuurlijk konden we deze gelijk meenemen


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uistekend geholpen

Door: Mulder | Ordernummer: 67411 | Aankoopdatum: 08-2-2013 | Geholpen door: Rick

uitstekend geholpen door het personeel en een goede uitleg gehad van de tv die ik op het oog had. ook de prijs verhouding is


2.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Levering laat op zich wachten...

Door: Paul | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Afgelopen maandag een bestelling geplaatst op plattetv.nl. Bij het product stond dat het de volgende dag of uiterlijk binnen twee werkdagen bezorgd zou worden. Helaas begreep ik zojuist via de chat dat het vrijdag gaat worden, nadat ik hier zelf naar moest vragen. Het zou beter zijn als plattetv zelf hun klanten op de hoogte brengt wanneer een bestelling onverhoopt vertraging op loopt.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed advies, ruime keuze

Door: Markerink | Ordernummer: 67189 | Aankoopdatum: 06-2-2013 | Geholpen door: Rick

mooie nette winkel goed geholpen met goed advies. ruime keuze en scherp geprijsd.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettig, snel, fijn geholpen!

Door: Fiddelers | Ordernummer: 67391 | Aankoopdatum: 07-2-2013 | Geholpen door: Guido

Werd hoog tijden voor een nieuwe TV, kreeg klachten als we bezoek hadden haha! Gister bij een andere TV winkel naar binnen gelopen en vandaag bij PlatteTV. Bij PlatteTV de knoop door gehakt omdat ze hier de meeste keuze hebben, dan ga je er vanuit dat de kennis hoger is omdat ze hier puur op TV's richten. Goed geholpen door de verkoper. Snelle jongen, goed verhaal, kan goed verkopen. Leuk enthousiast! Mooie winkel, al zou ik 'm wat speelser inrichten.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service, goed bereikbaar, goed advies

Door: van Barneveld | Ordernummer: 64549 | Aankoopdatum: 07-2-2013 | Geholpen door: Robin

We zijn bijzonder goed geholpen door de medewerkers van platte tv. Zijn elke afspraak nagekomen, en de tv is op zeer professionele wijze bij ons opgehangen, met alle tijd die er voor de uitleg nodig was. Aanrader.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik ga graag naar deze winkel!

Door: Mevr. G. Nienhaus | Ordernummer: 67409 | Aankoopdatum: 07-2-2013 | Geholpen door: Guido

Paar weken terug een 40ES8000 gekocht bij PlatteTV, TV werd netjes geinstalleerd door een nette vriendelijke bezorger. Nu na tijdje kijken vindt ik 'm nu toch de klein, dankzij het Service Totaalpakket kan ik 'm nu omruilen voor een maat groter. Ik heb deze winkel getipt gekregen van een vriendin van me. Heb inmiddels ook al bij mijn vrienden en kennissen reclame gemaakt voor PlatteTV!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Perfect geholpen via de offerte en in de winkel!

Door: Maas | Ordernummer: 67094 | Aankoopdatum: 07-2-2013 | Geholpen door: Michael

Online een offerte aangevraagd voor een Samsung en een LG tv. Snelle respons. Tevens zeer netjes en keurig benaderd door de medewerkers, niks opdringerigs aan. Fijne afspraken gemaakt. Tijdens het afhalen door dezelfde persoon geholpen, weer nette uitleg gehad over de tv en mogelijkheden. Al met al een prima eerste aankoop bij Plattetv, staat mij niks in de weg om hier voortaan te kopen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service!

Door: Mevr. en Mr. van Ooijen | Ordernummer: 67188 | Aankoopdatum: 7-2-2013 | Geholpen door: Daniel

Deze mooie winkel, via het internet gevonden. Uiteindelijk kwam ik op een mooie website, één ding wat meteen op viel was de interessante prijzen. Mede daardoor besloot ik maar eens contact met de winkel op te nemen, waarbij ik gelijk vriendelijk te woord werd gestaan. Ik ben door verkoper Daniël uitgenodigd om naar de winkel te komen, eenmaal daar werd goed ontvangen en werd ik vakkundig geholpen, kortom hier spreekt een uiterst tevreden klant.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen bij Plattetv.nl

Door: Heijnen | Ordernummer: 67475 | Aankoopdatum: 7-2-2013 | Geholpen door: Michael

Vanavond op de koopavond bij verschillende winkels langs geweest in het centrum van Nijmegen op zoek naar een nieuwe tv. Plattetv.nl maakt hun belofte zeker waar, ze waren de goedkoopste met de tv, hadden hem op voorraad en ik ben ook nog eens heel goed geholpen! Meer kennis als bij de andere winkels! Deze combi maakt je niet vaak meer mee tegenwoordig! Volgende keer direct door naar 1 winkel dus!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Correcte afhandeling bestelling

Door: Wouter de Kerf | Ordernummer: 65990 | Aankoopdatum: 6-2-2013 | Geholpen door: Michael

Op een zondag een mail gestuurd voor informatie, reactie daarop van PlatteTV was een nette offerte. Na wat twijvel ben ik akkoord gegaan en werd netjes maandag gebeld dat de producten niet op voorraad waren en dat het 1 á 2 weken kon duren. Wat schetste mijn verbazing, vrijdag keek al naar het prachtige beeld van de Samsung EU37ES6710 en na een weekend wachten waren de 3D-brillen ook binnen een week binnen. Al met al een zeer nette afhandeling en qua prijzen, snap ik niet dat het uit kan, want ze waren in vergelijking met de concurrenten veel goedkoper.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, met kundig en eerlijk advies en goede prijs.

Door: Dhr. R. van Aalderen | Ordernummer: 67325 | Aankoopdatum: 6-2-2013 | Geholpen door: Roy

Kwam voor alleen een TV, maar ben naar huis gegaan met daarbij een puike home-cinema set van Harman Kardon, puur vanwege het goede verhaal en de bereidheid om een aantrekkelijke prijs te maken en goede garantie!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima advies

Door: Ton | Ordernummer: 67095 | Aankoopdatum: 5-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

via google gevonden, met een kopje koffie tot een goede deal gekomen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer tevreden

Door: Heuskes | Ordernummer: 67024 | Aankoopdatum: 5-2-2013 | Geholpen door: Rick

Prima locatie. Erg tevreden over de verkoper Rick. Hij geeft duidelijke uitleg. Vragen worden goed beantwoord. Er wordt hiervoor alle tijd genomen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geholpen

Door: Bosman | Ordernummer: 67177 | Aankoopdatum: 5-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Prima geholpen. Mooie winkel. Kon het gewenste artikel meteen meenemen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitermate goed geholpen

Door: F. Zaal | Ordernummer: 66787 | Aankoopdatum: 5-2-2013 | Geholpen door: Jochem

Uitermate goed geholpen ondanks de drukte. Veel te zien, je krijgt overal goede informatie over. Een zeer ontspannen winkel beleving en een showroom waar alles uitgeprobeerd kan worden.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alles helemaal super geregeld!

Door: van Grinsven | Ordernummer: 65084 | Aankoopdatum: 5-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Platte tv via internet gevonden. Ze hebben mij fantastisch geholpen en ook een goede uitleg. Ook de uiteindelijke prijs is top. Kotom weer een tevreden klant!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Het ruime aanbod en de enorm goede service zorgt ervoor dat ik zeker terug zal keren bij de winkel in Nijmegen.

Door: E.J.S. Vis | Ordernummer: 67166 | Aankoopdatum: 5-2-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via een huisgenoot ben ik bij PlatteTV in Nijmegen terecht gekomen. De winkel is goed bereikbaar in het centrum en is gemakkelijk te vinden. Doordat ze bij PlatteTV gespecialiseerd zijn in televisies geeft dit meer vertrouwen doordat de adviseurs weten waarover ze praten en hierdoor goed advies kunnen geven. De indeling is goed en overzichtelijk per merk, dit is gemakkelijk wanneer je verschillende toestellen met elkaar wilt vergelijken. Op basis van klantvriendelijkheid en het ruime assortiment zou ik PlatteTV zeker aanraden bij vrienden/familie/kennissen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Beter dan BCC en Mediamarkt!! Goeie service, goeie prijs!

Door: Wissels | Ordernummer: 67886 | Aankoopdatum: 5-2-2013 | Geholpen door: Guido

Ik kende de winkel uit Arnhem (Prezikhaaf) al, ben daar al paar keer binnengelopen en wezen kijken. Gister bij Mediamarkt geweest en m'n oog toen op een toestel laten vallen, toen op PlatteTV.nl gekekeken en daar bleek die veel goedkoper te zijn. Ik ben nu zowel in winkel Nijmegen als in Arnhem geweest. Ik vindt de winkel in Nijmegen mooier en ruimer, de winkel ademt wat meer. Goed geholpen, zowel telefonisch als in de winkel.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Overzichtelijke winkel, zeer goed geholpen

Door: Fam. Nuij | Ordernummer: 67277 | Aankoopdatum: 5-2-2013 | Geholpen door: Tim

Was hier al een aantal keren naar binnengelopen en werd elke keer goed aangesproken. Verkoper heeft ons overgehaald voor dit mooie toestel. Zeer goed geholpen


 5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Scherpste prijs en ook nog een super advies/service

Door: Willemsen | Ordernummer: 67008 | Aankoopdatum: 4-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Bij een online prijsknaller verwacht je eigenlijk al geen of minder service... Plattetv.nl is hierop een positieve uitzondering! Blij mee :-)


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Deskundig advies en klantgericht!

Door: A. de Sousa | Ordernummer: 67011 | Aankoopdatum: 4-2-2013 | Geholpen door: Jim

Fijne klantgerichte service, deskundig advies gekregen en op basis hiervan een LG Homecinemaset gekocht. Ik kan iedereen aanraden iets te kopen bij plattetv.nl. Top!


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  leuk hoor ;-)

Door: Reekers | Ordernummer: 66596 | Aankoopdatum: 4-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

duidelijk en overzichtelijk.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, tevreden over aankoop

Door: Dhr. J.H. Coenen | Ordernummer: 67010 | Aankoopdatum: 4-2-2013 | Geholpen door: Guido

Deze winkel getipt gekregen door een vriend van me, die heeft 'm via een vergelijkingsite gevonden. Ik ken deze winkel trouwens ook uit de stad, woon zelf in Nijmegen. Website prima in orde. Echter produktinformatie is niet conseqent aan elkaar, bij ene toestel staat bijvoorbeeld wel het gewicht en bij de ander niet. Mooie winkel!!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede showroom, uitgebreid assortiment

Door: M. Sterk | Ordernummer: 66937 | Aankoopdatum: 3-2-2013 | Geholpen door: Jochem

Goede showroom, uitgebreid assortiment. Zowel online als in de winkel duidelijke indeling van merken en types. Goed bereikbaar langs de snelweg. Goede kennis bij het personeel en de prijs kwaliteit is perfect! Goede deal gehad na het inruilen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geen spijt dat ik hier terecht ben gekomen!

Door: Fenijn | Ordernummer: 66921 | Aankoopdatum: 3-2-2013 | Geholpen door: Niko

Eerste keer dat ik bij PlatteTV kom. Valt gelijk op dat we enorm klantvriendelijk worden ontvangen. Service gericht en goed geholpen. We werden goed in de gaten gehouden, en goed geholpen met service! We twijfelden, maar door de goede kennis van de verkoper hebben we toch een wijs besluit kunnen nemen. Geen spijt dat ik hier terecht ben gekomen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  PRIMA SERVICE, OMRUILEN GEEN PROBLEEM

Door: J. Bos | Ordernummer: 21890 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Geholpen door: Daniel

In eerste instantie een Philips gekocht. Wilde toch een andere. Het omruilen was geen probleem, werd niet moeilijk over gedaan. Nieuwe TV met servicepakket gekocht, oude ingeleverd. Liep allemaal lekker soepel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snelle service en prima bediening!

Door: Bloemberg | Ordernummer: 66837 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Geholpen door: Michael

De winkel van Plattetv.nl is zeker aan te raden. Ik van vandaag vanuit Ottersum naar Nijmegen gereden om daar naar een tv te gaan kijken. In de winkel staan heel veel mooie tv's opgesteld. Uiteindelijk voor een mooie Samsung tv gekozen welke ook op voorraad was en ik ook direct kon meenmenen. Duidelijke uitleg gehad!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super service!

Door: Alex | Ordernummer: 63701 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Geholpen door: Rick

Voor het eerst bij Plattetv.nl. Technische gegevens met de tv, na 1 telefoontje zonder problemen het huidige toestel mogen omruilen voor een nieuwe. Super service zeer tevreden! Ik adviseer iedereen het A-Z totaalpakket erbij te nemen voor een extra stukje zekerheid!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snel geholpen en een goed advies gekregen.

Door: De Weerd | Ordernummer: 66826 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Deze winkel gevonden via internet, gezocht naar een goedkope TV. In de winkel een goede aanbieding gekregen omdat mijn uitgezochte type was uitverkocht.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact