Winkelreviews Pagina 13


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed alternatief

Door: Fiering | Ordernummer: 66734 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Geholpen door: Jim

Toestel gekocht. Uiteindelijk bleek deze niet op voorraad te zijn, enigzins teleurgesteld. Het alternatief dat aangeboden werd niet kunnen accepteren in eerste instantie. Werd toch teruggebeld met een prima vervangende oplossing. Toestel zojuist opgehaald en met een tevreden gevoel naar huis.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super service, goed advies, snelle afhandeling: Helemaal Top!

Door: Frank | Ordernummer: 66819 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Geholpen door: Chaima / Paul de Boer

Super service, goed advies, snelle afhandeling: Helemaal Top!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  kennis en kunde i.c.m. juiste prijs

Door: Van Reenen | Ordernummer: 66774 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

kennis en kunde i.c.m. juiste prijs


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vakkundige adviseur en snelle levering

Door: A. Wieggers | Ordernummer: 65204 | Aankoopdatum: 1-2-2013 | Geholpen door: Roy

Ik was op zoek naar een niewe Samsung LED 40 inch tv voor een leuke prijs. Ik kwam deze winkel in Arnhem binnen en ben daar echt zeer deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Ik had een niet al te groot budget en er werd echt met mij mee gedacht. er werden mij diverse modellen getoond, maar op advies van adviseur Roy heb ik gekozen voor de ES6340 serie. wat een fantastisch scherm zeg! Ik ben heel tevreden en kreeg ook nog eens een hele leuke aanbieding. Ik zal PlatteTV.nl aanprijzen bij vrienden en familie!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  uitstekende service en prettige bediening

Door: Verkuyl | Ordernummer: 66655 | Aankoopdatum: 1-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Plattetv gevonden via kieskeurig. Uitstekende winkel, mooie tv en scherpe prijs.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  prima advies en service

Door: De Groot | Ordernummer: 65993 | Aankoopdatum: 1-2-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Prima zaak. Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en goed advies. Een aanrader


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geholpen!

Door: Van der Wijst | Ordernummer: 66478 | Aankoopdatum: 1-2-2013 | Geholpen door: Michael

Ik heb een Philips tv besteld via internet. Vandaag ben ik de tv gaan afhalen in filiaal Nijmegen, waar de tv al klaar stond voor mij. Meer dan prima geholpen in de winkel. Zeker te weten een goede uitleg gehad over de aansluitmogelijkheden en opties. TV ophalen aan de achterkant van de winkel dus geen gesjouw en gedoe, ideaal!


1.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Slechte service

Door: Kloet | Ordernummer: 66479 | Aankoopdatum: 31-1-2013 |  Geholpen door: zelf

Besteld product stond op voorraad. Uiteindelijk blijkt van niet. 31-01 mail ontvangen met daarin "binnen 2 werkdagen ontvangen wij het product en sturen wij deze door", maar helaas, ze gaan het vandaag alsnog niet binnen krijgen. Beloof klanten geen zaken die je niet waar kan maken


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Tevreden over service

Door: Erwin Broekhuis | Ordernummer: 66531 | Aankoopdatum: 31-1-2013 | Geholpen door: Nina

Ook in het verleden goed geholpen/geadviseerd. Vandaag niet anders.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie prijzen goede service!

Door: Havermans | Ordernummer: 65671 | Aankoopdatum: 31-1-2013 | Geholpen door: Jochem

eerste gezocht op TV algemeen. Toen uitgekomen op Philips, Samsung en Sony. Uiteindelijk eerst voor 40 inch en daarna toch voor 46" ivm kabelgoot. Mooie prijzen goede service!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijk en goed geholpen.

Door: Veldman | Ordernummer: 66485 | Aankoopdatum: 31-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Gevonden via kieskeurig.nl


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeker een zaak om terug te komen

Door: Dhr. M. Janssen | Ordernummer: 66468 | Aankoopdatum: 31-1-2013 | Geholpen door: Guido

Paar weken terug mijn TV hier gekocht bij PlatteTV Nijmegen, TV is netjes bezorgd en de inruiltv mee retour genomen. Ging lekker snel en bezorger was mooi op tijd. Nu tijd voor een bluray speler, weer op internet vergeleken en weer voor PlatteTV gekozen. Voor mij een vertrouwde naam en een goeie service. Als ik vaker wat nodig heb weer terug naar PlatteTV!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Het is een prima winkel!

Door: J. van Dijk | Ordernummer: 66445 | Aankoopdatum: 31-1-2013 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel gewoon hier uit de stad maar we kennen de site ook. Heb al vaker bij deze winkel gekocht, was ook naar tevredenheid. Overzichtelijke duidelijke winkel in Nijmegen. Uitstekend geholpen door de verkoper. Ga zo door!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Perfect winkel zowel online als ofline

Door: Theunissen | Ordernummer: 66336 | Aankoopdatum: 31-1-2013 | Geholpen door: Michael

Toen ik telefonisch contact zocht met de winkel in Nijmegen werd ik zonder meer heel leuk en goed te woord gestaan. Telefonisch al mooie prijsafspraken kunnen maken over mijn tv. In de winkel stonden er nog veel meer mooie tv's waardoor ik uiteindelijk voor een ander en nog mooier toestel heb gekozen, mede door de goede en enthousiaste uitleg. Vandaag heb ik de tv op gehaald en weer naar volle tevredenheid geholpen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede en snelle levering zoals beloofd binnen 48 uur in huis!

Door: W Langendijk | Ordernummer: 65185 | Aankoopdatum: 31-1-2013 | Geholpen door: Zelf

Zeer scherp geprijsd (goedkoopste) Goede levering binnen 48 uur! Optie voor garantie verlenging met langere omruilgarantie (4 weken uitproberen) voor zeer acceptabele prijs! (Geen gebruik van gemaakt door eigen overtuiging van product) Met vriendelijke groet, W Langendijk Een zeer tevreden klant!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service en duidelijke uitleg

Door: Massai Slangewal | Ordernummer: 66420 | Aankoopdatum: 31-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Ik ken Platte tv omdat het een winkel in Arnhem is en ik een echt Arnhemmer ben en Platte tv is in Arnhem een begrip. Goede service, duidelijke uitleg en mooie winkel.


1 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  geen goede service

Door: maureen | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: nvt | Geholpen door: nvt

Op de website stond aangegeven dat het gewenste product op voorraad was. Ik ben er heen gereden. Werd niet aangekeken door de 'adviseur'die aan de computer bezig was. Na 5 minuten gewacht te hebben, maar eens gevraagd of hij kon helpen. Hij ging kijken of de tv op voorraad was, maar dat bleek dus niet het geval, terwijl het volgende op de website staat: Redelijk op voorraad. Dit artikel hebben wij op dit moment redelijk op voorraad. Dat betekent een minimale voorraad van 7 stuks. Tijdens een actie of beste koop award komt het wel eens voor dat de minimale voorraad sneller op is dan gepland. Maar normaal gesproken is de snelle levering geen probleem. Kortom geen goede service en in ben onverrichter zake weer naar huis gegaan.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vakkundig advies

Door: K. Arns | Ordernummer: 66347 | Aankoopdatum: 30-1-2013 | Geholpen door: Guido

Deze getipt gekregen door mijn vader die hier ook al een TV, Bose en meer heeft gekocht naar tevredenheid. Duidelijke overzichtelijke website. Veel informatie over de produkten, afbeeldingen erbij ruim assortiment, overzichtelijke winkel.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed advies, goed assortiment

Door: Dhr. M. Reijnen | Ordernummer: 66331 | Aankoopdatum: 30-1-2013 | Geholpen door: Guido

Deze winkel getipt gekregen door een kennis die hier al paar keer een TV heeft gekocht. Mooie winkel in Nijmegen, mooi assortiment. Maar er mag wel een keer flink gestoft worden. Prima geholpen!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede en snelle hulp na binnenkomst!

Door: Schut & Schut-evers | Ordernummer: 66330 | Aankoopdatum: 30-1-2013 | Geholpen door: Alie

We hebben na een snelle en vakkundige hulp van Alie, twee toestellen gekocht. We kregen een goede prijs, al kwam er wel wat meer bij, reiniger en verzekering. Perfecte service!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie prijs, goeie serivce, goed assortiment.

Door: A. Vermeulen | Ordernummer: 66134 | Aankoopdatum: 30-1-2013 | Geholpen door: Guido

Al vaker bij deze winkel gekozen, iedere keer na tevredenheid. Was vorige week bij Mediamarkt in Eindhoven tijdens de BTW vrije dagen maar was er super druk maar ze hebben dan precies weer niet wat je nodig hebt. Ben toen online gaan kijken bij PlatteTV.nl en daar hadden ze wel wat ik nodig had en nog voor dezelfde prijs ook. Goeie prijs, goeie serivce, goed assortiment. Hele vriendelijke verkopers!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  prima, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Door: Fred Hartman | Ordernummer: 66340 | Aankoopdatum: 30-1-2013 | Geholpen door: Tessa

prima, vakkundig en vriendelijk geholpen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  We zijn erg tevreden over het bedrijf PlatteTV.nl, erg fijn geholpen en met een gerust hart naar huis.

Door: A.C. Schippers | Ordernummer: 66288 | Aankoopdatum: 30-1-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via het internet zijn we bij PlatteTV terecht gekomen. Met name de scherpe prijs viel ons direct op. Toen we in het filiaal van Nijmegen terecht kwamen zeiden we direct tegen elkaar 'wat een leuke zaak'. De grote van de winkel en het ruime assortiment is wat ons direct erg aansprak. De adviseur heeft ons perfect geholpen. Hij kwam met heldere, eerlijke en goede adviesen. We zouden het bedrijf absoluut aanraden bij vrienden/familie/kennissen. Het totaalpakket is aanwezig en we zijn erg tevreden over PlatteTV.nl.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  perfect........

Door: Roland Bayens | Ordernummer: 65835 | Aankoopdatum: 29-1-2013 | Geholpen door: Roy

klein probleem met bestelde tv.perfect en heel netjes opgelost.goed contact en ZEER snelle levering.. een echte aanrader..


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vlotte afhandeling!

Door: Gijsberts | Ordernummer: 66214 | Aankoopdatum: 29-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Vlot geholpen, vriendelijke medewerker, scherp geprijsd artikel


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie overzichtelijke zaak en aardig personeel.

Door: Oostendorp | Ordernummer: 66141 | Aankoopdatum: 29-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Na goede voorlichting van Paul over de diverse merken en soorten televiesies op een Philips uitgekomen. De keus is zeker moeilijk omdat het aanbod zo groot en verschillend is. Plezierig als er dan personeel is die weet waar ze het over hebben. Deze zaak zal ik zeker in mijn familie en vriendenkring aanbevelen. Met vriendelijke groet, Fam. Oostendorp.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Netjes geadviseerd.

Door: Eeuwes | Ordernummer: 66164 | Aankoopdatum: 29-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

De verkoper weet goed te verkopen en is erg vriendelijk.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snel geleverd in prima conditie, goede service.

Door: W. Lindeboom | Ordernummer: 65758 | Aankoopdatum: 29-1-2013 | Geholpen door: Roy

Snel geleverd in prima conditie, goede service.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen en duidelijk advies

Door: Imholz | Ordernummer: 66006 | Aankoopdatum: 28-1-2013 | Geholpen door: Michael

Kort maar krachtig: Goed geholpen in de winkel en heb duidelijk advies gehad. Tv was op voorraad en kan ik meteen meenemen, dat vind ik fijn!


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, goed advies, wij zijn tevreden.

Door: Mennings | Ordernummer: 66004 | Aankoopdatum: 28-1-2013 | Geholpen door: Rick

in doetinchem wezen kijken naar een samsung toestel. deze was helaas het weekend uitverkocht. echter had de verkoper een goed alternatief en goed advies. en zo tot een goede keuze gekomen.


 

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact