Winkelreviews Pagina 12


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service

Door: Ansclaas de swart | Ordernummer: 65415 | Aankoopdatum: 28-1-2013 | Geholpen door: Internet

Door omstandigheden was de bestelde tv niet leverbaar. In goed overleg en met een geringe bijbetaling werd de alternatieve tv met spoed alsnog de volgende dag bezorgd. Goede klantvriendelijkheid.


 

5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klant vriendelijk, goed advies, snel geholpen

Door: Aalbers | Ordernummer: 65978 | Aankoopdatum: 28-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

beter kan niet. !!!!


 

1 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vooraad misleidend

Door: Sharma | Ordernummer: 66028 | Aankoopdatum: 28-1-2013 | Geholpen door: -

Helaas moet ik nu ook op deze site met reviews vernemen dat er niet zoveel deugt van de vooraadstatus op de website van plattetv.nl. Intussen verzocht aan deze leverancier om te leveren conform voorgespiegelde levertijd of geld retour.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service, snel en vriendelijk

Door: Ilko Bosman | Ordernummer: 65882 | Aankoopdatum: 27-1-2013 | Geholpen door: Nina

Model was niet voorradig (itt wat op website stond), maar heel netjes opgelost door duurder model voor bijna gelijke prijs. Top.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Doen wat zij zeggen en helpen je op een vrindelijke/prettige manier

Door: Van Duin | Ordernummer: 65577 | Aankoopdatum: 27-1-2013 | Geholpen door: Niko

Ik kwam voor een tv die zij niet meer hadden maar konden mij een scherp aanbod doen voor een ander model. Winkel komt bij mij prettig over met de huiskamers ipv wanden vol tv's waar je door de bomen het bos ....... Kan deze winkel, al is het na één bezoek, aanraden.


 

5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen, goed advies, wij zijn tevreden.

Door: De Haas | Ordernummer: 65848 | Aankoopdatum: 27-1-2013 | Geholpen door: Marco

Goeie informatie, goeie service, onderweg naar doetinchem en door de goeie hulp dit product aangeschaft.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede oplossing voor een misverstand

Door: Van de Ridder | Ordernummer: 65698 | Aankoopdatum: 27-1-2013 | Geholpen door: Marco

Bij Plattetv.nl een bestelling geplaatst voor een Samsung 40ES5500. Helaas vonden wij het een teleurstelling dat deze niet meer leverbaar was.Door dit misverstand hebben we van Plattetv.nl een aantrekkelijk prijs gekregen voor de Samsung 40ES5700. Plattetv.nl heeft ons uiteindelijk tevreden naar huis laten gaan. Kortom, een tevreden klant!


 

p>4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer klantvriendelijk!

Door: A. Nikkels | Ordernummer: 65723 | Aankoopdatum: 26-1-2013 | Geholpen door: Roy

Entree winkel iets duidelijker/lichter maken. Verder erg correct en kon direct meenemen.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geholpen. Tijd en geduld van verkoopster.

Door: Ghaemania | Ordernummer: 65717 | Aankoopdatum: 26-1-2013 | Geholpen door: Tessa

We wisten niet goed wat we wilden en zijn door de kennis van verkoopster erover uit. Prima geholpen!


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima

Door: Ekkebus | Ordernummer: 65718 | Aankoopdatum: 26-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Correct erg behulpzaam en vriendelijk en erg klantvriendelijk.


 

4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service, helemaal goed

Door: Bontje | Ordernummer: 65689 | Aankoopdatum: 26-1-2013 | Geholpen door: Michael

Toevallig binnengelopen bij Plattetv.nl. Aangesproken door een van de verkoopmedewerkers, en 5 minuten later hadden wij onze keuze al gemaakt. Duidelijke uitleg gehad en kan de tv meteen meenemen!


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen en goede inruilprijs!

Door: Hoft | Ordernummer: 65686 | Aankoopdatum: 26-1-2013 | Geholpen door: Michael

Ik ben met mijn oude homecinemaset naar een van de winkels van Plattetv.nl gegaan. In de winkel meteen een goede inruilprijs laten maken voor mijn inruil apparatuur. De nieuwe set was op voorraad en kon deze dan ook meteen meenemen. Kortom: goed geholpen, goede prijs gekregen!


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Het kan niet beter!

Door: L.L. Woddema | Ordernummer: 65658 | Aankoopdatum: 26-1-2013 | Geholpen door: Roy

We zijn direct geweldig geholpen we zijn tevreden. Uitstekende adviezen!!


 

4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen in de showroom

Door: Rauwers | Ordernummer: 65613 | Aankoopdatum: 25-1-2013 | Geholpen door: Michael

Opzoek naar een tv, uiteraard bij Plattetv.nl uitgekomen. In de winkel goed geholpen, goede uitleg, goede aanbieding! TV ben ik direct op komen halen met een steekwagentje dus zometeen thuis meteen aansluiten.


 

5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer goede klantenservice!

Door: Klaas-Jan Gorter | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: Maick

Ondanks het feit dat mijn koop (van een LG televisie) niet doorging omdat ik mijn bestelling gecancelled heb (was te ongeduldig en wilde mijn tv het liefst dezelfde dag nog ;-) ), heb ik toch zeer goede ervaringen met Plattetv.nl. Snelle reacties op mijn e-mails en een prettige, persoonlijke benadering. Zelfs nog het aanbod voor een goeie deal ontvangen. Samengevat: dit keer geen zaken met Plattetv.nl maar een andere keer zeker wel!


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Bij PlatteTV denk ik direct aan de goede en scherpe aanbiedingen, ondanks het ruime aanbod kies ik toch voor PlatteTV in Nijmegen.

Door: J.G. Brouwers | Ordernummer: 65574 | Aankoopdatum: 25-1-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Vrienden wezen mij op het filiaal in Nijmegen. Vervolgens ben ik bij enkele concurrenten geweest maar heb ik toch de knoop doorgehad in nijmegen bij PlatteTv. Mijn voornaamste reden om voor deze winkel te kiezen was de prijs en de onderhandelingsmogelijkheden. Over het algemeen is het aanschaffen van een nieuwe TV al vrij duur en hier kwam ik het scherpst uit. De adviseur legde alle informatie goed en duidelijk uit. Hier ben ik dan ook zeer tevreden over. De winkel is overzichtelijk ingedeeld en is ruim qua opzet. Al met al zou ik PlatteTV zeker aanraden bij vrienden en kennissen. Met name voor de super scherpe prijs.


 

4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima. Goedkoop en goed geholpen.Mooie zaak en goede website.

Door: Koning | Ordernummer: 65109 | Aankoopdatum: 25-1-2013 | Geholpen door: Alie

Prima website Erg duidelijk . winkel met veel keuze en vriendelijk personeel. Prima !!


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie winkel!

Door: J. Jong | Ordernummer: 65509 | Aankoopdatum: 24-1-2013 | Geholpen door: Guido

Tegen winkel gevonden via Google, was opzoek naar een kleine TV voor op m'n kamer.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima geholpen bij Plattetv.nl

Door: Dekker | Ordernummer: 65464 | Aankoopdatum: 24-1-2013 | Geholpen door: Michael

Vandaag vanuit Emmen naar Nijmegen gereden voor te kijken naar een nieuwe tv.


 

3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede uitleg over de producten

Door: Wagenmakers | Ordernummer: 62416 | Aankoopdatum: 24-1-2013 | Geholpen door: Jochem

Goede uitleg over de producten. Telefonisch goed bereikbaar, geen klagen. Tevreden!


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vakkundig en prima geholpen door een prettig mens.

Door: WNGM Lourier | Ordernummer: 65403 | Aankoopdatum: 23-1-2013 | Geholpen door: Niko

Onze keuze was een nieuwe homecinemaset en na wat googlen kwamen wij op een HK set uit bij Platte TV in Breda. Na een goed advies viel onze keuze op deze set en bij wat telefonische ondersteuning bij het installeren voldoet deze set geheel aan onze wens. Wij hopen nog jarenlang plezier hiervan te hebben.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekende service!

Door: E. Raben | Ordernummer: 62498 | Aankoopdatum: 23-1-2013 | Geholpen door: Roy / Rick

We hadden de pech dat we de tv die we hadden uitgezocht niet direct mee konden nemen. Maar ook hiervoor hadden ze een oplossing. We kregen zolang een showroommodel mee. Chapeau. Super aardig medewerkers. Kortom: een aanrader.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Op basis van aanbod, advies en prijs vind ik PlatteTV een uitstekende keus.

Door: M.M. Hakkers | Ordernummer: 65381 | Aankoopdatum: 23-1-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via Kieskeurig zijn we bij PlatteTV terecht gekomen. De scherpe prijzen in combinatie met de goed winkelreviews vielen ons direct op. Hierdoor besloten wij ook om eens een kijkje te nemen bij de winkel in Nijmegen. De winkel is vrij basic, de opstelling is overzichtelijk en het aanbod is groots. Hierdoor hebben wij veel keuze en dit maakt het aankopen gemakkelijker. In de winkel werd alles goed uitgelegd en de gegeven informatie kwam goed overeen met de vooraf onderzochte feiten. Op basis van onze eerste indruk zou ik PlatteTV zeker bij kennissen en vrienden aanraden.


 

5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer goed

Door: F. Prins | Ordernummer: 64606 | Aankoopdatum: 23-1-2013 | Geholpen door: Internet

Zeer goed. Heel snel geleverd.


 

4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Ik wilde ´m graag hier kopen

Door: J. Verburg | Ordernummer: 65136 | Aankoopdatum: 23-1-2013 | Geholpen door: Guido

Ik werk hier in Nijmegen vandaar dat ik deze winkel ken. Als je hier binnenkomt raak je gelijk onder de indruk van het grote assortiment. Ben hier en bij andere winkels paar keer binnengelopen voor advies, kreeg hier een goeie aanbieding. Ik wilde ´m sowieso graag hier kopen, ik kreeg bij deze winkel het gevoel dat het echte experts zijn. Dat komt zowel door het grote assortiment als door de goeie manier hoe ik wordt geholpen. Daarnaast hoor ik goeie verhalen over deze winkel. Website goed in orde.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Perfect geholpen door Guido!

Door: Mevr. G. Nienhaus | Ordernummer: 65358 | Aankoopdatum: 23-1-2013 | Geholpen door: Guido

Ik kwam deze winkel tegen via de website van Samsung.nl. En een vriendin van me heeft hier ook haar TV gekocht. Website prima in orde, makkelijk in gebruik. Goed geholpen in de winkel. Mooie winkel in Nijmegen, mooi opgesteld, heel overzichtelijk. Heel veel keus in TV's, lijkt hier wel de Mediamarkt qua keuze


 

3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snelle afhandeling

Door: M Kuipers | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: Internet

Tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling en de prijs van de televisie was erg aantrekkelijk. Helaas werd mijn tv door DHL bezorgd en vind dat een minpunt. Er wordt aan geen enkele kant meegewerkt om bv even van te voren te bellen of een tijdsmarge van enkele uren te geven...Nee je moet er de hele dag voor thuis blijven. Niet handig ivm mijn werk.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Een fijne showroom winkel voor een objectieve keuze met een prima advies.

Door: Dick | Ordernummer: 61243 | Aankoopdatum: 22-1-2013 | Geholpen door: Rick

Via internet bij plattetv.nl uit gekomen in de showroom te Doetinchem een prima advies en zeker ook een zeer goede service, wat na je aankoop erg prettig is. Ook de mogelijkheid om een verlenggarantie af tesluiten is een aanrader. Een aanwinst voor Doetinchem en omgeving.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima prijskwaliteit verhouding in zowel de winkel als op de website.

Door: G.L. Hansen | Ordernummer: 65263 | Aankoopdatum: 22-1-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Via een huisgenoot kwam ik bij PlatteTV in Nijmegen terecht. M'n eerste indruk van de winkel is prima. De indeling is goed, alles is qua merk ingedeeld en ziet er overzichtelijk uit. De website is af en toe een beetje lastig zoeken maar dit heeft mede te maken met het ruime assortiment. Ik zou PlatteTV zeker aanraden bij vrienden en kennissen.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service, prima toestel

Door: Mevr. P.M. Alink | Ordernummer: 65259 | Aankoopdatum: 22-1-2013 | Geholpen door: Guido

Kende deze winkel al vanuit de stad, was ook al een paar keer komen binnenlopen. Heb voor deze winkel gekozen ivm de goeie prijs, korte afstand vanaf mijn huis en dat deze TV hier direct op voorraad is. Prima website. Goeie informatie, je kunt makkelijk een selectie maken. Erg ruim assortiment!


 

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact