Winkelreviews Pagina 11


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service; snelle levering en scherpe prijs

Door: G. Dijkstra | Ordernummer: 64759 | Aankoopdatum: 22-1-2013 | Geholpen door: Tim / Paul

Goede service; snelle levering en scherpe prijs


 

5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer klantvriendelijk, goede en snelle communicatie en ook nog eens een superr! snelle levering.

Door: Johan & Hetty Jansen | Ordernummer: 64840 | Aankoopdatum: 22-1-2013 | Geholpen door: Internet

Wij hebben het contact met PlatteTV.nl als uitermate plezierig ervaren. Zeer vriendelijk, duidelijk en snel mailcontact en vervolgens ook nog eens een superr snelle levering! Wel jammer dat het -volgens Kieskeurig.nl- de zoveelste keer was dat uw voorraadadministratie op internet niet op orde was. Wij vonden de aanbieding voor een andere TV niet erg, maar op Kieskeurig.nl kunt u lezen dat veel klanten zich hier ergg aan ergeren en zich zelfs genomen voelen. Echt een duidelijk punt van aandacht voor u dus!! De indruk zou namelijk door u gewekt kunnen worden dat u via internet meer inkomsten wilt genereren dan aangegeven. Beter maar voorkomen toch?? Nogmaals: wij hebben geen enkele reden tot klagen en zullen uw website zeker bij anderen aanbevelen! Johan & Hetty Jansen


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Keurig geholpen!

Door: Heutink | Ordernummer: 65247 | Aankoopdatum: 22-1-2013 | Geholpen door: Guido

Ben al paar keer deze zaak binnengelopen om te kijken en te vergelijken. Helemaal top, goed geholpen en veel keus. Prima ingelicht. Website heb ik ook gezien, heb via PlatteTV.nl en de site van de consumentenbond mij geinformeerd.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Perfect , correct, accurraat, snel.

Door: C.A. Hooymaayers | Ordernummer: 65055 | Aankoopdatum: 21-1-2013 | Geholpen door: Internet

Kan bovenstaande superlatieven in een zin formuleren , lijkt me dermate vanzelfsprekend dat het overbodig is. Vr. gr. Nicolas.


 

4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima winkel

Door: A. Huisman | Ordernummer: 65157 | Aankoopdatum: 21-1-2013 | Geholpen door: Robin

Na een dag door NL reizen voor een specifiek model, uiteindelijk goed geholpen door Robin die voor mij de laatste uit het magazijn wist te vissen. Een uitstekend verkoper, geknipt voor het vak, dat merk je meteen. Aan alles werd gedacht. TV thuis uitgepakt en alles is naar volle tevredenheid.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie aankoop tegen gunstige prijs...

Door: Jack Schifferling | Ordernummer: 64459 | Aankoopdatum: 21-1-2013 | Geholpen door: Tim

Als je via internet besteld is het nogal onzeker, zeker als je het bedrijf nog niet kent. Maar het is mij reuze meegevallen. Ik moet zeggen zelden kom je een bedrijf tegen die meedenkt met de klant. "PlatteTV.NL" heeft die service en de bestelling boven mijn verwachting uitgevoerd!! Ondanks dat ik de aankoop nog niet zo lang in huis heb, zijn we al blij met de aankoop en hopen dat deze langer mee gaat dan de LCD Tv van Philips. Er valt nog genoeg te testen maar heb er vertrouwen in dat dit toestel dit met glans doorstaat. Nogmaal een aanrader om uw aankopen bij "PlatteTV.nl" te doen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  mooie winkel goed advies...

Door: MJ Peek | Ordernummer: 65092 | Aankoopdatum: 21-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Je wordt netjes geholpen. Er is een groot aanbod aan tv's. de winkel ziet er opzich netjes uit.


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima verkoper...

Door: Bernard Kamphof | Ordernummer: 65127 | Aankoopdatum: 21-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Via internet bij deze winkel gekomen voor de 55inch 6100. Omdat ze een mooie aanbieding hadden voor de UE55ES6900 heb ik voor dit model gekozen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service, extreem goede prijzen!...

Door: F. Buursen | Ordernummer: 64962 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: -

klant vriendelijkheid zit hier goed. en ik ga uiterraad met een mooie tv naar huis heen!!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie showroom, vakkundig personeel...

Door: W. van Vark | Ordernummer: 64912 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Jochem

Via kieskeurig bij PlatteTV gekomen. Een webshop mét mooie showroom en vakkundig personeel. Verkoper nam alle tijd om de vragen te beantwoorden en was niet opdringerig om een "tv te verkopen"...... al met al toch een mooie tv mee naar huis genomen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed te woord gestaan en goed advies!...

Door: Boerakker | Ordernummer: 64964 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Michael

Ik had de tv van mijn keuze al op het oog. Bij de winkel van Plattetv werd ik heel goed geholpen. Duidelijke uitleg over de tv en mogelijkheden en leuk verteld. Goed advies ook v.w.b. aansluitingen en kabels. De tv wordt binnenkort opgehangen en compleet geinstalleerd door het hoofd van de technische dienst, net zo makkelijk! Plattetv.nl maakt de eerdere goede recenties op internet meer dan waar!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Door de mogelijkheid van inruil en scherpe prijs meest aantrekkelijke aanbieder...

Door: vd Loo | Ordernummer: 64942 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Anne

Gevonden via Google. Zo gezien dat Plattetv.nl op meerdere site bovenaan stond. Door de mogelijkheid van inruil en scherpe prijs meest aantrekkelijke aanbieder. Door de mogelijkheid van in de winkel advies krijgen werd mij nog meer duidelijk voor de garantie. Zo hebben ze een mooi garantie pakket! Zo nog meer overtuigd om hier te kopen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Enorm goede service!

Door: Ed | Ordernummer: 64613 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Jochem

Goed geholpen bij PlatteTV.nl Enorm goede service! Wij hadden problemen met onze CI+ module. Ondanks de drukte in de winkel nam de verkoper toch de tijd voor ons! Werden zoals afgesproken teruggebeld om uit te zoeken waar het probleem lag. Uiteindelijk de oplossing gevonden. Het probleem lag bij veroudere CI+ module. Deze werd niet ondersteund bij Ziggo. Nieuwe gecertificeerde CI+module geplaats met resultaat!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snel, kort en daadkrachting, chat heel erg tevreden over!

Door: Siebelink | Ordernummer: 64919 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Guido

Via de consumentenbond gezocht naar een goeie TV. Toen ik een mooie keus had gemaakt ben ik gaan Googlen, deze winkel viel mij omdat ze mogelijkheid tot inruil bieden. Dat spreekt mij erg aan want ik had nog wel een fatsoenlijke TV. Ben online goed en vlot geholpen via de chat. Vindt de chatfunctie een mooie mogelijkheid, je hebt dan direct antwoord. Ik hou er niet van als je bij wijs van spreken 3 dagen moet wachten. Goed geholpen in de winkel bij het afhalen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nette winkel

Door: Willem | Ordernummer: 64854 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Jochem

winkel met scherpe prijzen en goed advies


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uiterst goede service en representatief personeel

Door: Laurens van Vlaardingen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Tim

Het product heb ik nog niet binnen, maar uit reviews is gebleken dat het een goede tv is. Wat betreft de service is deze van zeer hoog niveau, je wordt op een respectvolle en informerende manier te woord gestaan, zodoende ben ik tot op heden erg tevreden!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Eenvoudig te bestellen via internet, goede telefonische service en advies.

Door: Marianne | Ordernummer: 63019 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Ralf

Goede telefonische service en advies, overzichtelijke website. Snelle levering en makkelijk bereikbaar. Tevreden!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Super producten, Superservice!

Door: Dhr. Sondeijker | Ordernummer: 64992 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Anne

Via internet bij platteTv.nl uitgekomen. Via beslist.nl kwam plattetv.nl er zeer goed uit qua revieuws/service en de prijs/kwaliteit verhouding sprak mij erg aan! Eenmaal in de winkel te Breda uitstekend geholpen door Anne en heb nu een zeer mooie set voor een zeer leuke prijs!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekende service!

Door: Jan Halfman | Ordernummer: 64619 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Roy

Perfect geholpen en een zeer goede deal gemaakt bij de aanschaf van de Bose Cinemate set.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  In een woord samengevat Prima!

Door: Daan | Ordernummer: 62667 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Tim

Toevallig ben ik plattetv.nl tegengekomen toen ik op zoek was naar dit toestel. Ook weinig zaken die tv's inruilen dus dit heeft mij over de streep getrokken! Kortom zou ik deze webwinkel zeker aanranden aan anderen! Goeie service!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  gewoon heel goed geholpen

Door: Dafer | Ordernummer: 64876 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Michael

Ik kan er een lang verhaal van maken, maar ik ben in de winkel zeer goed geholpen door de medewerker, veel uitleg gehad, ik heb de tv met volle vertouwen gekocht! Kan mijn tv meteen meenemen!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Reviews gecheckt en deze waren zeker oke!

Door: J.M. Flohil | Ordernummer: 64823 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Jochem

Via Kieskeurig gekomen op PlatteTV.nl. Reviews gecheckt en deze waren zeker oke! Winkel is in de buurt, erg handig dat er een fysieke winkel is!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Makkelijk te bereiken ten opzichte van andere internet bedrijven

Door: J. Kloet | Ordernummer: 64661 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Geholpen door: Jochem

Makkelijk te bereiken ten opzichte van andere internet bedrijven. Duidelijk de contact gegevens op de website. Eerst hebben wij een offerte ontvangen. Deze hebben we per mail en telefonisch besproken. Uiteindelijk opnieuw een scherp aanbod gekregen. Vervolgens was het toestel direct af te halen in de winkel!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Helemaal goed, goede service, en een hele mooie aanbiedingen gekregen.

Door: Jurrien Gosselink | Ordernummer: 64829 | Aankoopdatum: 18-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

Gevonden via internet en in de buurt. Prima geholpen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Overzichtelijke showroom en overzihtelijk.

Door: Derksen | Ordernummer: 64823 | Aankoopdatum: 18-1-2013 | Geholpen door: Robin & Paul

Gevonden via internet. Goede voorlichting en tijd voor uitleg. Rustige winkel en ruimte om rustig te kijken en te beslissen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service, duidelijke uitleg, kortom een echte aanrader!

Door: DH.G. Bakker | Ordernummer: 64815 | Aankoopdatum: 18-1-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Bij binnenkomst ziet de winkel er overzichtelijk en opgeruimd uit, echter is het achter in de winkel ondanks de verbouwing relatief stoffig. Via kieskeurig kwam ik op de website van PlatteTV terecht en die ziet er overzichtelijk en duidelijk uit. Het personeel is duidelijk en ziet er netjes en verzorgd uit.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  UItstekende winkel!

Door: Dhr. R.H.M. Van Stijn | Ordernummer: 64691 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Maick

Een zeer goede winkel, prettige medewerkers, kundig en enthousiast. Veel sortering in verschillende (prijs klasse). Goede hulp en ondersteuning alsmede aanbieding gehad toen gevraagde product niet meer aanwezig bleek te zijn. Aanbevolen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prima service en vakkundig geholpen!

Door: Dhr. Nielen | Ordernummer: 64793 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Liewe

Sinds jaren al ervaring met plattetv.nl en altijd goed. Meerdere aankopen gedaan, en altijd netjes geholpen. In Nijmegen een nette winkel, enige minpuntje is de koopjeshoek, die er toch wat rommelig uit ziet. Altijd positieve ervaring gehad!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk en goed geïnformeerd

Door: Bouwens | Ordernummer: 64196 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Niko

Via een vergelijking site bij PlatteTv.nl uitgekomen. Lekker dichtbij. Klantvriendelijk en goed geïnformeerd in de winkel. Werden zoals beloofd zelfs netjes gebeld op zaterdag dat het toestel helaas niet binnen was. Dit was al aangegeven dat hij of zaterdag of dinsdag binnen zou komen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Winkel in Nijmegen ziet er goed uit, denk wel het grootste assortiment van Nijmegen.

Door: F. Marneef | Ordernummer: 64222 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Guido

Ik ken deze winkel via Kieskeurig, deze winkel viel mij op door de prijs. Online een offerte aangevraagd via de website. In eerste een goeie deal voor de LG LM640, die bleek echter paar dagen later niet meer op voorraad, toen alternatief LM620 aangeboden gekregen, uiteindelijk ook voor een interessante prijs. Website goed in orde, duidelijk, veel informatie over de TV's, helemaal goed. Winkel in Nijmegen ziet er goed uit, denk wel het grootste assortiment van Nijmegen. Wat ik fijn vindt is dat je via deze ene organisatie met verschillende winkels makkelijk met het ene filiaal iets kunt afspreken en dan bij een ander filiaal kunt ophalen voor de afsproken prijs. Dat hoef je bij een Mediamarkt of een BCC niet te proberen....


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact