Winkelreviews Pagina 10


Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.


Totaalbeoordeling: 4.5 van 5 Totaalbeoordeling 4.5 van 5

Aantal: 1722 winkelreviews

Plaats een winkelreview

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vlot contact gehad per e-mail!

Door: Bouman | Ordernummer: 64373 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Jochem

Vlot contact gehad per e-mail! Op de "speciale prijzen" knop op de website geklikt, binnen een aantal minuten kreeg ik een scherpe prijs doorgemaild. Heb toen gezegd dat ik wilde afhalen in Breda. Kreeg netjes de bestel bevestiging en gelijk een dag later ging de telefoon dat mijn toestel klaar stond!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Internet kopen maar dan in een echte winkel

Door: Dhr. C. van Duuren | Ordernummer: 64766 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Guido

Ik kende deze winkel al van internet omdat ik me via de website tijd geleden op een TV heb georienteerd. Voor de muurbeugel me hier in de winkel laten informeren. Ik ben te voet dus kon 'm eigenlijk niet meenemen maar nu wordt de muurbeugel gratis bezorgd. Top service!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Uitstekend!!

Door: rusch | Ordernummer: 64613 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Alie en Tessa

website is erg duidelijk en kan makkelijk artikelen vinden . op internet vergeleken met het product en kwam er ook het voordeligst uit bij deze winkel. de winkel heeft een bestelling geplaats voor mij en al binen 2 dagen binnen . persooneel is erg behulpzaam en zeer klantvriendelijk. nemen allemaal ook de tijd voor de klant om te helpen .


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  ziet er Prima uit

Door: Van den Brink | Ordernummer: 64080 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Alie

kreeg meteen een mail met ebdankt voor de bestelling , alleen jammer dat er geen mail was verzonden toen de bestelling binnen was , website zag er netjes en prima uit zodoende zijn we ook bij deze winkel gekomen , ben goed geholpen door de medewerkster Alie erg prettig


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Afspraken worden perfect nagekomen!

Door: Van Loon | Ordernummer: 64083 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Geholpen door: Jochem

Tweede keer dat ik bij PlatteTV.nl koop. Eerder een audioset gekocht. Perfect afgewerkt als ik kijk naar mijn orders. Inruil is super interessant, anders blijft mijn oude toestel gewoon staan. Afspraken worden perfect nagekomen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk en goede oplossingen

Door: A.C.G. Willems | Ordernummer: 64690 | Aankoopdatum: 16-1-2013 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Ik kende de winkel al van mij nandere aankopen en toen altijd al zeer tevreden .daarom terug gegaan. we waren opzoek naar een goedkopen v. eenmaal wat gekocht bleek dit niet helemaal te zijn wat we zochten. de winkel deed niet moeilijk en we konden hem zo omruilen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Hartstikke goede service!

Door: Van den Dungen | Ordernummer: 64663 | Aankoopdatum: 16-1-2013 | Geholpen door: Michael

Gebeld naar het filiaal Nijmegen of onze tv van keuze aanwezig was, en ja hoor! Via de telefoon direct laten reserveren en ook direct gaan ophalen. De winkel was goed te vinden, leuk centrum in Nijmegen, ook als er geen vierdaagse feesten zijn. Mooie winkel, ruim opgesteld. Volgende keer weer direct naar Plattetv.nl dus!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed geholpen! een tevreden klant.

Door: M. van Perno | Ordernummer: 64673 | Aankoopdatum: 16-1-2013 | Geholpen door: Olivier Terwindt

Ik kende Plattetv.nl van andere mensen en van erlangs te lopen in de stad. Eerst even op internet gekeken naar een toestel. Deze bleek er helaas niet te zijn. Maar zeker tevreden over het alternatief voor een leuke prijs. De winkel was behoorlijk groot veel keuze, breed assortiment. In de winkel heel goed geholpen. Goede uitleg gekregen van de verkoper er is de tijd voor me genomen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Afhalen is ook perfekt geregeld :)

Door: G. Boon | Ordernummer: 64670 | Aankoopdatum: 16-1-2013 | Geholpen door: Michael

Na telefonisch contact over een Samsung tv heb ik een hele scherpe persoonlijke aanbieding gehad. Hierop besloten de tv direct te gaan ophalen bij Plattetv.nl. In de winkel goed geholpen door dezelfde meneer als aan de telefoon. Genoeg tv's om uit te kiezen, maar duidelijk advies helpt een hoop! Het Service totaalpakket bied een mooie extra zekerheids service!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geweldig orienteren bij Plattetv

Door: Dan Vergeer | Ordernummer: 58231 | Aankoopdatum: 16-1-2013 | Geholpen door: Michael

Vandaag samen met mijn moeder in Nijmegen centrum geweest om mij te laten informeren over een nieuwe tv in spee. duidelijk aangegeven dat ik nu nog niet wil kopen, maar alleen advies wil. Voor advies was ik volgens Michael ook op de juiste plek en dit is dan ook zeer goed nagekomen. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden en verschillende tv's. Dankzij de verkoper heb ik nu in 10 minuten een keuze kunnen maken, waarbij ik bij andere winkels hier in het centrum nog niet eens geholpen werd. Nu nog even sparen, maar zodra ik mijn loon heb sta ik weer in de winkel! Groetjes een blije klant in wording.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed georganiseerd

Door: A.J.G. de Graaf | Ordernummer: 58231 | Aankoopdatum: 16-1-2013 | Geholpen door: Guido

Eergister is de bezorger/installateur bij ons thuis langsgeweest om de Samsung 40ES7000 en mijn nieuwe blurayspeler en home cinema aan te sluiten. Hij (Onno) heeft dit heel goed gedaan. Ik bood hem nog aan om hem te helpen maar dit was niet nodig, hij heeft alles perfect in z'n 1tje geinstalleerd en de TV opgehangen. Helemaal perfect!! Heel erg tevreden!!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  PlatteTV is in mijn ogen een goede winkel, met name door het ruime assortiment en winkelopbouw in combinatie met het personeel

Door: M.J. Wolkotte | Ordernummer: 64668 | Aankoopdatum: 16-1-2013 | Geholpen door: Bert Cillessen

Het logo oogt vrij goedkoop, maar de eerste indruk van de winkel en website is goed. De adviezen klonken bekend in de oren en kwamen overeen met ons eerdere advies van vrienden. Ik zou PlatteTV.nl zeker aanraden bij vrienden/kennissen omdat ze een ruim assoriment hebben en over vriendelijk personeeel beschikken.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie ruime winkel in Nijmegen, je hebt hier keus zat

Door: B. Kuster | Ordernummer: 62595 | Aankoopdatum: 16-1-2013 | Geholpen door: Guido

We kennen deze winkel gewoon hier uit de stad in Nijmegen. Zijn hier al vaker komen binnenlopen. Tijdje geleden een 32 inch hier gekocht maar gelijk bij thuiskomst toen we 'm hadden neergezet besloten dat we liever een 40 inch wilde hebben, dankzij de omruilgarantie van het servicepakket was dit mogelijk bij PlatteTV.nl! Mooie ruime winkel in Nijmegen, je hebt hier keus zat.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijke en goeie informatie

Door: M. Janssen | Ordernummer: 64605 | Aankoopdatum: 15-1-2013 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via Kieskeurig, deze winkel trok mijn aandacht door de goede beoordeling. Website voldoende informatie over de TV's. Helemooie winkel in Nijmegen, van binnen dan, de buitenkant zou wel wat mooier mogen. Goed geholpen door de verkoper


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed en prettig geholpen

Door: R. jansen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: Arnhem

Gisteren de via internet bestelde tv opgehaald en werd er prettig geholpen in Arnhem.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Dik tevreden!

Door: Reijs | Ordernummer: 64506 | Aankoopdatum: 14-1-2013 | Geholpen door: Guido

Deze winkel getipt gekregen via vrienden van me, die hadden ook hier hun TV gekocht. Was op zoek naar een Sony TV, had ergens anders al een goeie aanbieding, heb toen PlatteTV gebeld en die deden me ook een goed voorstel. Netjes en goed geholpen in de winkel en ook aan de telefoon.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede Service!

Door: HG Sala | Ordernummer: 64076 | Aankoopdatum: 14-1-2013 | Geholpen door: Michael

Voor de tweede maal een led tv en home-cinemaset gekocht in deze winkel,en heb daar weer geen spijt van. Goede service,behulpzaam en vriendelijk.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Prettige service en samenwerking bij Plattetv.nl naar klant

Door: Van Rooij | Ordernummer: 63166 | Aankoopdatum: 10-1-2013 | Geholpen door: Michael

Ik heb via de Plattetv.nl website een offerte aangevraagd gehad voor een nieuwe Samsung tv. Het contact met de adviseur verliep uiterst prettig, erg leuk mailen en contact : dat zie ik graag! Vandaag de tv opgehaald, mooie winkel, veel tv's, en veel kennis!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Service in de winkel was perfect

Door: L. van Mierlo | Ordernummer: 64159 | Aankoopdatum: 10-1-2013 | Geholpen door: Jochem

Gevonden via internet. Zochten een model van LG en vonden dit model via Kieskeurig.nl op PlatteTV.nl. Service in de winkel was perfect, ga zeker terugkomen voor een nieuwe aankoop!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede Service!

Door: L. van Steen | Ordernummer: 63710 | Aankoopdatum: 10-1-2013 | Geholpen door: Jochem

Goede snelle service. Scherpe prijzen! Vriendelijke onthalende winkel. Gevonden via internet, duidelijke website alles snel gevonden. Winkel enorm makkelijk te vinden!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  In eerste instantie zeer tevreden...

Door: Mccardle | Ordernummer: 64075 | Aankoopdatum: 9-1-2013 | Geholpen door: Guido

Vriend van me heeft ook jaar geleden ook al een Smart TV gekocht, die was erg tevreden. Maar ik ken de winkel zelf ook al hier uit de stad. Overzichtelijke website, geen geknoei met zoeken. 1e keer dat ik hier koop, hoop niet niet de laatste keer haha! Belangrijk dat de verkoper goed luistert wat de klant wilt, dat heeft deze verkoper goed gedaan. Hij praat wel een beetje snel.


1.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Website geeft verkeerde voorraad

Door: S. de Graaf | Ordernummer: 64123 | Aankoopdatum: 9-1-2013 | Geholpen door: nvt

Op 09-01-2013 een blueray-speler (Sony BDP-S590) besteld en direct betaald. De website gaf en geeft nog steeds voorraad aan. Later bleek er echter helemaal geen voorraad te zijn. Kreeg een voorstel voor een andere blueray-speler. Dit vond ik echt onzinnig, ik heb niet voor niets de Sony uitgekozen. Geld werd spoedig teruggestort, dat was prima. Wat ik echt ergerlijk vind is dat er op de website nog steeds staat dat er voorraad is, terwijl dat niet het geval is! Website uptodate houden is cruciaal voor vertrouwen. Er kan natuurlijk eens een foutje optreden, maar dat de website nog steeds niet is aangepast vind ik echt slordig!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid is optimaal!...

Door: J.Kardol | Ordernummer: 64082 | Aankoopdatum: 9-1-2013 | Geholpen door: Michael

Na advies van een kennis maar eens naar een nieuwe tv gaan kijken in filiaal Plattettv Nijmegen. In de winkel werden wij zeer netjes geholpen, waarbij direct opvalt dat de verkopers zeer klantvriendelijk en klantgericht zijn, ze denken heel goed mee. Goed advies gehad, helemaal zo als ik het wens! Deze winkel is qua prijs, klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en ouderwetse maar zeer belangrijke SERVICE absoluut aan te raden.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  goede en duidelijke service...

Door: Van Raaij | Ordernummer: 63965 | Aankoopdatum: 8-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

we kwamen voor een instap model tv en door goede uitleg en prima prijs aanbod zijn wij voor kwalitatief beter toestel gegaan.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Top Geholpen!...

Door: M. Meinen | Ordernummer: 63987 | Aankoopdatum: 8-1-2013 | Geholpen door: Paul de Boer

klant vriendelijkheid zit hier goed. en ik ga uiterraad met een mooie tv naar huis heen!!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  bijzonder prettig...

Door: B. van Amerongen | Ordernummer: 62875 | Aankoopdatum: 8-1-2013 | Geholpen door: Maick

Op 30 december 2012 hebben wij de firma PlatteTV in Arnhem bezocht. Wij wilden een (smart) Samsung TV kopen en door middel van email kontakt hadden we daar al een goed gevoel bij. Op een zeer vriendelijke, prettige en leuke wijze zijn wij daar geholpen en werden zeer goed geinformeerd. De keuze werd daarom ook snel gemaakt. De winkel ziet er perfect uit, zeer overzichtelijk, kortom: een aanrader.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Klantvriendelijk en voor mijn 1e aankoop bij platteTV.nl geeft het mij een goed gevoel!...

Door: Dhr. Damen | Ordernummer: 63420 | Aankoopdatum: 7-1-2013 | Geholpen door: Anne

Via kieskeurig ben ik bij de website gekomen en aangezien ik dichtbij woon ben ik een keer naar binnen gelopen. Het personeel zeer klantvriendelijk en de verkopers weten goed waar ze het over hebben! Ik zou het zeker aan vrienden en familie aanraden om hier een Tv te kopen!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  perfect!...

Door: Nick Beem | Ordernummer: 63666 | Aankoopdatum: 5-1-2013 | Geholpen door: Alie

We zijn zeer klantvriendelijk geholpen, nemen ruim de tijd voor uitleg en advies. enige nadeel is dat de winkel lastig te vinden is.website is ook overzichtelijk

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact