Winkelreviews Pagina 1 - Oudste Reviews

4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  2e Aankoop

Door: F. van den Wildenberg | Ordernummer: 58053 | Aankoopdatum: 8-11-2012 | Geholpen door: Michael

Vandaag mijn 2e aankoop gedaan bij Plattetv.nl. Weer netjes en goed geholpen door Michael. Fijne combinatie tussen de scherpste prijs en hele goede ouderwetse service. Om 2 voor 9 de tv gekocht op de koopavond en vanavond al thuis kijken!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Mooie winkel in Nijmegen

Door: S. Scheepers | Ordernummer: 58052 | Aankoopdatum: 8-11-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via internet, via een vergelijkinssite. Weet niet meer precies hoe ik had gezocht. Voor deze winkel gekozen ivm goeie prijs. Mooie website alleen jammer dat je niet makkelijk kunt zoeken met filters. Mooie winkel in Nijmegen. Goed geholpen door de verkoper


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Plezierig shoppen

Door: Cor Aafjes | Ordernummer: 56297 | Aankoopdatum: 8-11-2012 | Geholpen door: Tessa

Met hun scherp geprijsde artikelen is het plezierig shoppen bij PlatteTV. Het personeel helpt vriendelijk, en hun service laat werkelijk niets te wensen over; daar wordt je blij van! Ik kom daarom regelmatig terug bij de zaak in Arnhem. Een aanrader dus!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vakkundig en goede uitleg

Door: De Waal | Ordernummer: 57975 | Aankoopdatum: 7-11-2012 | Geholpen door: Paul de Boer

Zeer vakkundig en goede uitleg gegeven en ook vriendelijk, in het kort prettig geholpen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gekozen vanwege prijs

Door: W. Polman | Ordernummer: 57903 | Aankoopdatum: 6-11-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via Kieskeurig, toen op Philips TV's gezocht en zo bij deze TV uitgekomen. Voor deze winkel gekozen ivm prijs, en hoop dat de service ook goed is haha. Website prima in orde. Winkel ziet er goed uit. Goed geholpen in de winkel.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Pluim van de week

Door: A. Doosje | Ordernummer: 57887 | Aankoopdatum: 6-11-2012 | Geholpen door: Guido

Ik ken dit bedrijf via internet, al vaker via prijsvergelijkers tegenkomen toen ik nog opzoek was naar een TV. Vandaag moesten we hier toevallig toch in de buurt zijn dus daarom langsgegaan in filiaal Nijmegen. Prima website, heel duidelijk. Heel goed geholpen in de winkel. Pluim van de week.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vriendelijk en kundig man

Door: H. Hendriks | Ordernummer: 57614 | Aankoopdatum: 3-11-2012 | Geholpen door: Roy

Roy is een vriendelijk en kundig man. wij zijn prettig door hem geholpen. Fam. Hendriks


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed advies in het Engels

Door: C. Stocks | Ordernummer: 57649 | Aankoopdatum: 3-11-2012 | Geholpen door: Michael

Als een Engelse student heb ik me laten adviseren bij Plattetv.nl in Nijmegen. Good advies in het engels door de verkoper, die er echt moeite en tijd in stak om mij goed te adviseren. Ik heb nu een mooie tv gekocht, welke thuis bezorgd wordt binnen enkele dagen. Goede en duidelijk uitleg in het engels vond ik echt een enorm pluspunt.


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Aantrekkelijke aanbiedingen

Door: E.L.M. van der Werf | Ordernummer: 57635 | Aankoopdatum: 3-11-2012 | Geholpen door: Paul de Boer

De winkel, daar liepen we aan voorbij. Helaas, wat wij zochten, was niet op voorraad...Aaantrekkelijke aanbiedingen.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Dat noem ik nou service

Door: T. Janssen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 3-11-2012 | Geholpen door: Michael

Vorige weeek bij Plattetv.nl in Nijmegen een ophangbeugel gekocht. Helaas paste de (goedkope) versie niet op mijn tv. De verkoper heeft mij voor slechts een klein meer bedrag voorzien van de veel duurdere beugel, welke zeker past! Dat noem ik nou SERVICE!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alleen maar lof

Door: Jan Alessie | Ordernummer: 57588 | Aankoopdatum: 2-11-2012 | Geholpen door: Leroy

Alleen maar lof over de lage prijs, de uitstekende kwaliteit en de perfecte aflevering en installatie.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Inruilaanvraag gedaan

Door: J. Vruggink | Ordernummer: 57484 | Aankoopdatum: 2-11-2012 | Geholpen door: Michael

Inruilaanvraag gedaan via de website voor een Samsung tv. Snelle responses, binnen 10 minuten. Via email en telefoon contact gehad met Michael wat vlot en soepel verliep met duidelijke antwoorden. Toestel in filiaal Nijmegen komen bekijken en ook direct gekocht. Fijne aankoop!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed en netjes geholpen

Door: P. Hendriks | Ordernummer: 57537 | Aankoopdatum: 2-11-2012 | Geholpen door: Liewe

wel een minpuntje is de voorraadstatus die niet klopt, maar voor de rest goed geholpen. Vier filialen aan de telefoon gehad en werd overal netjes geholpen. Ook in de winkel goed geholpen, tot nu is de verkoper ook aardig!


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Dichtstbijzijnde winkel en goede service

Door: M. Bloemers | Ordernummer: 57570 | Aankoopdatum: 2-11-2012 | Geholpen door: Johan

Gevonden rechtstreeks via Kieskeurig. Gekozen ivm dichtsbijzijnde winkel en goede service.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Laatste dag van Samsung actie geopend

Door: W. Riede | Ordernummer: 57708 | Aankoopdatum: 1-11-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via Kieskeurig, gezocht op dit typenummer. Voor deze winkel gekozen omdat ik deze winkel vaker had gezien, de prijs en door de goeie recensies die de winkel heeft. Daarnaast ook dat deze webwinkel ook echte winkels heeft. En belangrijk dat de winkel vandaag geopend was, vandaag namelijk laatste dag van de Samsung actie. Zowel telefonisch als in de winkel goed geholpen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Website duidelijk en goed opgebouwd

Door: R. Buskes | Ordernummer: 57357 | Aankoopdatum: 1-11-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via Kieskeurig, was LM660. Die hadden ze niet meer, toen het alternatief LM670 aangeboden gekregen. Werd perfect en professioneel te woord gestaan. Website duidelijk en goed opgebouwd. Prima geholpen in de winkel.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Beste prijs

Door: Hr. Prins | Ordernummer: 57495 | Aankoopdatum: 1-11-2012 | Geholpen door: Tim

Via google bij PlatteTV terecht gekomen, ik had reeds gekeken naar dit model maar zocht de beste prijs. PlatteTV had deze prijs en had hem ook nog eens op voorraad. erg veel modellen in de winkel . ben erg goed geholpen door Tim


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vaker bij deze winkel gekocht

Door: H. Janssen | Ordernummer: 57503 | Aankoopdatum: 1-11-2012 | Geholpen door: Guido

Hebben al vaker bij deze winkel gekocht, wonen hier in de buurt. Goeie winkel, mooi assortiment, veel keuze. Hoef ook niet meer keuze haha! Goed geholpen in de winkel, net zoals de vorige vorige keer door dezelfde verkoper.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  4e Aankoop

Door: A. Blaoui | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 1-11-2012 | Geholpen door: Michael

Zojuist mijn 4e aankoop bij Plattetv.nl in Nijmegen gedaan. Dit keer waren het Sony 3d brillen. Ook deze keer weer fantastisch geholpen. Duidelijk advies, de verkoper weet waar hij het over heeft, in tegenstelling tot andere winkels. Tot de volgende keer!


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Gevonden via Kieskeurig en Google

Door: R. Verhage | Ordernummer: 57502 | Aankoopdatum: 1-11-2012 | Geholpen door: Michael

Winkel gevonden via kieskeurig en Google.nl, Goed geholpen in de winkel door de verkoper, prima uitleg gekregen. Ik kon mijn tv en Bose apparaat meteen meenemen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Alternatief voor 42LM660

Door: E. Alma | Ordernummer: 57459 | Aankoopdatum: 1-11-2012 | Geholpen door: Tim

We kwamen binnen in de winkel Arnhem voor een 42LM660, jammer genoeg was deze er niet maar de verkoper heeft een zeer mooie prijs gemaakt voor de 42LM670.Winkel ziet er zeer goed uit en ben erg goed geholpen


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Top geholpen in de winkel

Door: M. van Haren | Ordernummer: 57275 | Aankoopdatum: 1-11-2012 | Geholpen door: Guido

Ken deze winkel gewoon het langslopen, toen op de website gaan kijken. Website heeft heel veel informatie, daardoor wel iets onoverzichtelijker. Top geholpen in de winkel. Diversen keren in de winkel geweest om te kijken, iedere keer goed geweest. In de winkel een offerte aangevraagd, via email ontvangen.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Duidelijke website

Door: R. van Beuningen | Ordernummer: 57447 | Aankoopdatum: 1-11-2012 | Geholpen door: Guido

Anderhalve jaar geleden hier ook mijn TV gekocht, was goed bevallen. Kende de winkel toen al vanuit de stad. Duidelijke website. Goed geholpen in de winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goeie prijs en afstand

Door: M.R.B. van As | Ordernummer: 57423 | Aankoopdatum: 31-10-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via mond-op-mond reclamen en internet, maat van me had me getipt over deze site. Voor deze winkel gekozen ivm goeie prijs en afstand. Ik geef deze winkel weer door aan anderen! Fijn en prima geholpen, deze verkoper mag blijven


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed en snel

Door: W. Jorissen | Ordernummer: 57151 | Aankoopdatum: 31-10-2012 | Geholpen door: Johan

Bestelling ging snel , levering en contact ging goed en snel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Toestel bekijken in Nijmegen

Door: P. Janssen | Ordernummer: 57354 | Aankoopdatum: 30-10-2012 | Geholpen door: Daniël

Thuis een mooie TV via internet gevonden, ik was nieuwsgierig hoe het toestel in de werkelijkheid eruit zag, daarom in de auto gestapt om het toestel in de winkel te bekijken. Eenmaal in Nijmegen aangekomen werd ik vriendelijk geholpen door Daniël en kreeg een goed advies waardoor ik de juiste keuze heb weten te maken. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Via mond-op-mond reclame gevonden

Door: I. Haagman | Ordernummer: 57356 | Aankoopdatum: 30-10-2012 | Geholpen door: Guido

Deze winkel gevonden via mond op mond reclame, door een vriend getipt. Overzichtelijke website. Goed en vriendelijk geholpen in de winkel.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Aanbieding verlopen

Door: Willem-Jan de Kleijn | Ordernummer: 57278 | Aankoopdatum: 29-10-2012 | Geholpen door: Internet

Ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop. Helaas bleek de aanbieding "jaarabonnement fotomagazine" op uw website inmiddels verlopen bij Sony. Mede vanwege die aanbieding heb ik de camera bij plattetv.nl gekocht. Als compensatie ontvang ik nog een Sandisk 8GB card. Al met al ben ik positief over de camera en tevreden met de levering en afhandeling door plattetv.nl!


0.5 sterretje voor https://www.allesvoorbbq.nl/  -

Door: Hans Loring | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 29-10-2012 | Geholpen door: -

-


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Binnen een uur al in huis

Door: A.R. van Boxtel | Ordernummer: 57720 | Aankoopdatum: 28-10-2012 | Geholpen door: Internet

Tv besteld en binnen een uur al in huis. En werd keurig in de woonkamer neergezet. ben er super tevreden over. Bedankt. Grt. Arthur


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeer terechte score

Door: P. Vroegop | Ordernummer: 57190 | Aankoopdatum: 28-10-2012 | Geholpen door: Internet

Gezocht naar mijn gekochte blue raid speler gevonden op het internet. Waarbij uw bedrijf er qua prijs en site er goed uitkwam. Uw score is bij mij een zeer terechte score. Binnen een paar dagen geleverd en alle stappen goed begeleid. Jammer de de transporteur niet precies kon aangeven wanneer qua tijd geleverd zou worden. Gelukkig hebben wij goede buren.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Via Kieskeurig naar PlatteTV

Door: Mw. Wijnen | Ordernummer: 57080 | Aankoopdatum: 28-10-2012 | Geholpen door: Roy

Ben via Kieskeurig naar PlatteTv gekomen. Heb in deze winkel een Samsung UE55ES8000 gekocht. Heb hier prettig en deskundig advies gekregen. Wij gaan nu met een goed gevoel huiswaarts en kunnen niet wachten tot deze fantastische tv wordt geinstalleerd.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede en duidelijke uitleg

Door: T. Griep | Ordernummer: 57142 | Aankoopdatum: 27-10-2012 | Geholpen door: Roy

Ik kwam via intenet bij deze winkel uit. Keuze gemaakt voor de UE55ES8000 en daar een mooie prijs voor gekregen. Daarna goede en duidelijke uitleg in de winkel door Roy.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Nette inruil prijs

Door: G. Huisman | Ordernummer: 57159 | Aankoopdatum: 27-10-2012 | Geholpen door: Paul de Boer

Ik kwam voor een 37 Inch toestel en ga door goed advies weg met een 40 Inch voor een mooie prijs. Goede uitleg nette inruil prijs


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Denkt met de klant mee

Door: W. Freudenberg | Ordernummer: 15515 | Aankoopdatum: 27-10-2012 | Geholpen door: Marco

Plattetv.nl staat open voor discussie en denkt met de klant mee. Fijne winkel.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Geen klachten

Door: A. Vissers | Ordernummer: 56980 | Aankoopdatum: 27-10-2012 | Geholpen door: Vincent

Alles is goed verlopen. Winkel en telefonisch contact. Geen klachten te noemen.


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vakkundige verkopers en vriendelijk

Door: R. Pals | Ordernummer: 57134 | Aankoopdatum: 27-10-2012 | Geholpen door: Daniël

Vakkundige verkopers en vriendelijk goed bereikbaar zeer scherpe prijs en hele leuke akties


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Snel en compleet

Door: Mevr. De Bruin | Ordernummer: 57129 | Aankoopdatum: 27-10-2012 | Geholpen door: Liewe

Snel geholpen en compleet geleverd. tevreden.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Oplossing iDeal storing

Door: A. Traanman | Ordernummer: 56985 | Aankoopdatum: 26-10-2012 | Geholpen door: Filiaal Arnhem

Geweldig hoe we zijn geholpen. We zouden via de website bestellen, maar de betaling via ideal wilde niet vlotten. Gebeld met de winkel, prima te woord gestaan, netjes een oplossing gezocht en de volgende dag de TV in huis. Dus wij zijn prima tevreden. Vriendelijk personeel en goed meedenkend naar oplossing.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  De scherpste prijs

Door: Mw. Nijman | Ordernummer: 57106 | Aankoopdatum: 25-10-2012 | Geholpen door: Roy

Ik kwam binnen voor een Sony camera en deze mocht ik direct meenemen. Ik werd heel correct geholpen en ocht hem voor de scherpste prijs meenemen. Verder keurig en goed!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Zeker een aanrader

Door: Hr. Vermeer | Ordernummer: 56755 | Aankoopdatum: 25-10-2012 | Geholpen door: Niko

Eerst telefonisch advies gevraagd en daarna online besteld. Netjes op de hoogte gehouden over de stand van de bestelling. En een nette prijs voor de apparaten die ik heb aangeschaft. Zeer zeker een aanrader!


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goed en zeer goedkoop

Door: B. Franken | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 15-10-2012 | Geholpen door: Internet

qm een 10 te geven dat zegt al genoeg.prima zaak om je spullen te kopen.Als ik weer wat nieuws nodig hebkoop ik bij deze zaak. Goed en zeer goedkoop.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Wij wonen op Texel

Door: E. Drijver | Ordernummer: 56048 | Aankoopdatum: 9-10-2012 | Geholpen door: Rick

We hebben ons naar volle tevredenheid laten informeren door Rick van platte tv filiaal in Doetinchem, over de Samsung UE46ES8000 en besloten deze aan te schaffen. Na wat problemen met de bank( de overschrijving duurde bijna een week) en een telefoontje met de winkel in Arnhem bleek alles in orde. De tv werd meteen afgestuurd en de volgende dag konden we om 10 uur s ochtends al van de tv genieten. Dit was erg snel gezien wij wonen op Texel! we zijn tot nu toe erg tevreden. Binnenkort zijn we in Doetinchem en komen dan zeker even aan.


5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Vlotte omruiling van mijn TV

Door: Cor Heijmering | Ordernummer: 54923 | Aankoopdatum: 25-09-2012 | Geholpen door: Roy

Hierbij wil ik Roy bedanken voor de vlotte omruiling van mijn TV! Mvg, Cor Heijmering


4.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Goede service

Door: Anoniem | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Via de website bij de winkel gekomen. overzichtelijke website. goede informatie. gekozen voor deze winkel omdat ze een goede prijs hadden. winkel ziet er goed goed uit. in de winkel goed geholpen niks op deze winkel aan te merken.


3.5 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  had al een tv besteld en betaald

Door: Verboom | Ordernummer: 58018 | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

had al een tv besteld en betaald , moest ik wel na 3 dagen zelf vragen waar mijn tv bleef. deze bleek niet meer op voorraad te zijn. is het wel netjes opgelost met een korting op een andere tv.


4 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  prima levering, wel 2 dagen later dan aangegeven, maar

Door: Hr. Zwinkels | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: Internet

prima levering, wel 2 dagen later dan aangegeven, maar werd netjes op de hoogte gehouden.


3 sterretjes voor https://www.allesvoorbbq.nl/  Levering duurde flink langer. Afspraak was dat de TV

Door: Klant uit Dordrecht | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Geholpen door: -

Levering duurde flink langer. Afspraak was dat de TV op maandag geleverd zou worden en dit werd pas donderdag. Verder goed geholpen in de winkel in Breda. Jochem heeft geholpen met het in de auto plaatsen van de TV.


Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact