• AllesvoorBBQ.nl is Weber Experience World Dealer

AllesvoorBBQ is officieel Weber World Dealer!

Weber-Certified-World-Dealer

AllesvoorBBQ is officieel door het merk Weber zelf uitgeroepen tot World Dealer. Deze titel, waar we natuurlijk heel trots op zijn, krijg je niet zomaar. Er zijn strenge eisen die Weber stelt aan World Dealers. Zo kunt u bij AllesvoorBBQ ieder Weber model krijgen, we hebben ze allemaal. Niet alleen kunnen we ze allemaal leveren maar u kunt bij ons ook alle modellen bekijken. Hierbij stelt Weber de eis dat de modellen op minimaal 60 vierkante meter te zien zijn maar daar gaan we natuurlijk ruim overheen.
 

Kennis en service


Om Weber World Dealer te worden is het aanbieden van iedere Weber barbecue niet genoeg. Daarom is het personeel van AllesvoorBBQ getraind om u te kunnen adviseren over alle mogelijkheden die u bij Weber heeft. De speciale training die door Weber zelf gegeven wordt zorgt ervoor dat medewerkers van AllesvoorBBQ alles weten over de barbecue zelf en het gebruik ervan. Deze training is meteen ook de hoogste training die Weber aanbied en dit gaat verder dan een beetje product kennis. Bij ons kunt u advies krijgen over welke Weber bij u past maar ook hoe u het beste uit uw Weber barbecue haalt.
 

Unieke acties en modellen


Omdat AllesvoorBBQ een geautoriseerd Weber World Dealer is kunnen we u speciale aanbiedingen en acties doen. Vaak gaat het hierbij om een speciale prijs voor een van de top kwaliteit Weber barbecues die we verkopen. Zo heeft u altijd meer voordeel bij een Weber World Dealer. Maar soms gaat het ook om een echt uniek model dat nergens anders te krijgen is of een unieke uitvoering van een Weber topmodel. 
 

Voordelen van een Weber World Dealer op een rij


 Ieder Weber model is verkrijgbaar

 Ieder Weber model is te bekijken in onze showroom
 Deskundig advies over Weber barbecues
 Deskundig advies over het gebruik van uw Weber barbecue
 

Weber partnerstatussen


Weber kent vier partnerstatussen: Partner, Premium, Premium Plus en World Dealers. De World Dealer status staat voor het volledige Weber assortiment, de best getrainde medewerkers en het hoogste serviceniveau. 

Weber World Dealers 
Weber Premium Plus Dealers
Weber Premium Dealers
Weber Partner Dealers 
 
 

 Weber showroom bij AllesvoorBBQ.nl