UPDATE: Winkels open tijdens Pinksteren - Bekijk alle maatregelen

Weber Genesis II serie

Weber Genesis 2Begin 2017 komt Weber met 2 gloednieuwe series, de Weber Genesis II en Weber Genesis II LX. Wat u kunt verwachten? Het zijn allemaal zeer krachtige en bloedmooie buitenkeukens die ten opzichte van de vorige Genesis serie flink veranderd zijn. En dan hebben we het niet alleen over het design, ook de functionaliteiten zijn naar een hoger level getild namelijk.

Een mooiere afwerking én meer ruimte
Weber zou Weber niet zijn als het niet ook naar het design zou hebben gekeken. Een mooie afwerking en een strak design zorgen voor een oogverblindend plaatje. Een grote plus daarnaast is het feit dat de gasfles aan de zijkant van de BBQ geplaatst wordt, waardoor deze niet zichtbaar is. U houdt tevens meer ruimte over voor uw borden, accessoires en natuurlijk voor al het lekkers!

Weber GS4Weber GS4
De Flavorizer bars hebben een nieuw design en samen met een nieuw vetmanagement systeem word het vet beter opgevangen. Het grote voordeel daarvan is dat u minder hoeft schoon te maken, dat wil toch iedereen? Ook zijn de branders vernieuwd waardoor de warmteverdeling nog beter en gelijkmatiger is. De Genesis LX heeft naast de gewone branders ook nog een zijbrander, ideaal om bijvoorbeeld uw satésaus warm te houden of wat dacht u van heerlijke warme chocoladesaus voor bij het toetje! Verder is er een nieuw soort ontsteking, deze zit direct in de branderknop verwerkt, wel zo gemakkelijk. Al deze nieuwe functionaliteiten bij elkaar noemt Weber GS4. Een andere handige aanpassing is de kap. Het draaimoment zit hoger op de kap, waardoor de Genesis II dicht op de muur kan staan en de kap alsnog open kan.

GBS systeem
Uiteraard hebben alle modellen een mooi gietijzeren rooster en zijn ze uitgerust met het GBS systeem. Pizza, poffertjes of een wokgerecht, het is allemaal mogelijk met behulp van de GBS accessoires. De modellen zullen verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren, zodat er voor iedereen een passende Genesis te vinden is. Hieronder ziet u de diverse modellen binnen de 2 series, als u op de link klikt krijgt u meer informatie over het betreffende model.

De Genesis II serie

Weber Genesis II serie

Deze serie is beschikbaar vanaf €799, komt in de kleuren zwart en smoke grey, en wordt geleverd in 4 uitvoeringen:

Weber Genesis II E-210 GBS Black met 2 branders

Weber Genesis II E-310 GBS Black of Weber Genesis II E-310 GBS Smoke Grey met 3 branders

Weber Genesis II E-410 GBS Black of Weber Genesis II E-410 GBS Smoke Grey met 4 branders

Weber Genesis II E-610 GBS Black met 6 brandersDe Genesis II LX serie

Weber Genesis II LX serie

Deze serie is er vanaf €1599, komt in de kleuren zwart en RVS, en wordt wederom geleverd in 4 uitvoeringen:

Weber Genesis II LX E-240 GBS Black of Weber Genesis II LX S-240 GBS RVS met 2 branders + zijbrander

Weber Genesis II LX E-340 GBS Black of Weber Genesis II LX S-340 GBS RVS met 3 branders + zijbrander

Weber Genesis II LX E-440 GBS Black of Weber Genesis II LX S-440 GBS RVS met 4 branders + zijbrander

Weber Genesis II LX E-640 GBS Black of Weber Genesis II LX S-640 GBS RVS met 6 branders + zijbrander

 

 

Kijk ook eens naar het complete overzicht van de nieuwe Genesis II en Genesis II LX serie, inclusief foto's en meer informatie.  

Weber Genesis staat voor functionaliteit, kwaliteit en degelijkheid. Kortom, jarenlang gegarandeerd veel BBQ-plezier!

 

Weber Genesis II serie

Product wordt toegevoegd