Mijn account

Dé BBQ-winkel van Nederland

Nieuw bij BarbecueShop: Napoleon

Weber Genesis II LX E-440 GBS Black

Merk:Weber
+8
2298,-
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

    Productinformatie

    Productomschrijving

    De Weber Genesis II E-440 is de meest uitgebreide barbecue voor barbecueliefhebbers die houden van perfect gegaarde gerechten en gemak. Deze luxe buitenkeuken beschikt over het nieuwste Weber Connect pakket, drie branders, een zijbrander en een krachtige sear brander. Dankzij de barbecuehulp van Weber Connect is het grillen van de perfecte steak nog nooit zo eenvoudig geweest. De Weber Genesis maakt barbecueën eenvoudig en betrouwbaar dankzij het hoogwaardige GS4 grillsysteem. Het systeem bestaat uit een Infinity gasontstekingssysteem, drie hoogwaardige branders, een zijbrander, een krachtige sear brander, Flavorizer Bars en een vetopvangsysteem. Het Infinity gasontstekingssysteem zorgt ervoor dat de branders snel en gemakkelijk ontsteken. De drie branders zorgen voor de perfecte hitteverdeling. De zijbrander is perfect voor het maken van sauzen of bijgerechten. En met de sear brander kun je enorm hoge temperaturen bereiken en zo bijvoorbeeld steaks dichtschroeien op jouw Weber barbecue. De Flavorizer Bars vangen afdruipende vleessappen op en voorkomen daarmee dat het rookt en sist. Het vetopvangsysteem voorkomt steekvlammen en maakt het reinigen eenvoudig. De Weber Connect is een stapsgewijze barbecue-assistent die van elke barbecue een slimme barbecue maakt, en van elke barbecueër een grillmeester. Dankzij de barbecuehulp van Weber Connect is het grillen van de perfecte steak nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de Weber Connect ontvang je meldingen wanneer het eten moet worden omgedraaid en wanneer het de perfecte serveertemperatuur heeft bereikt. Je kan bijhouden hoe ver het eten is op basis van tijd en temperatuur. Selecteer hoe gaar je het eten wilt hebben (bijvoorbeeld medium-rare steak) en ontvang een melding zodra het klaar is. Je krijgt hulp bij alle aspecten, van het voorbereiden van de barbecue tot wanneer het tijd is om te eten. Bij de barbecue of op jouw telefoon, dankzij de WiFi connectie, controleer je de status van het eten, zoals gaarheid, tijd en temperatuur en tellers die aftellen tot het eten gaar is.

    Korte specificaties

    Merk
    Weber
    Modeltype
    62014164
    EAN
    0077924048456

    Bekijk dit product in onze winkels

    • Kom langs en laat je inspireren en adviseren door onze specialisten.

    Vind onze winkels

    Gourmet Barbecue System

    De nieuwe barbecues en buitenkeukens van Weber zijn allemaal uitgerust met het GBS systeem. Dit hoogwaardige systeem zorgt ervoor dat je met de speciale accessoires verschillende gerechten kan klaarmaken op de barbecue. Maak bijvoorbeeld poffertjes klaar met behulp van de poffertjespan of kies voor de pizzasteen en maak de heerlijkste pizza's!

    Genesis GS4

    Het nieuwe GS4 grillsysteem bestaat uit een elektronische ontsteking, hoogwaardige branders, Flavorizer Bars en een vetopvangsysteem. De Flavorizer bars hebben een nieuw design en samen met een nieuw vet management systeem wordt het vet beter opgevangen en hoef je dus minder schoon te maken. De branders zijn vernieuwd waardoor de warmteverdeling nog beter en gelijkmatiger is en er is een nieuwe soort ontsteking die direct in de branderknop is verwerkt. Wel zo gemakkelijk. 

    Productspecificaties voor Weber Genesis II LX E-440 GBS Black

    Productinformatie

    Merk
    Weber
    Modeltype
    62014164
    EAN
    0077924048456
    EAN
    0077924048456

    Algemene eigenschappen

    Type barbecue
    Gasbarbecue
    Inbouw barbecue
    Aantal gasbranders
    4
    Zijbrander
    Searbrander
    Deksel
    Vorm kookoppervlak
    Rechthoekig
    Materiaal rooster
    Gietijzer

    Gebruiksgemak

    Verrijdbaar
    Thermometer in deksel
    Gasfles past in onderkast

    Fysieke eigenschappen

    Kleur
    Zwart
    Materiaal barbecue
    Porselein geëmailleerd
    Gewicht
    95

    Hulp nodig? We staan voor je klaar!

    Onze klantenservice is geopend tot 18:00

    Kom langs in onze winkels

    Er is altijd een winkel bij jou in de buurt

    Copyright © 2002 - 2024. New Retail Company B.V.

    * Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.