Winterweberen - Tot 200 euro retour & andere leuke acties

 

De gezelligste barbecueperiode van het jaar!

Winterweberen is van start gegaan en dat betekent leuke kortingen en andere spetterende acties! Op geselecteerde BBQ’s van Weber krijgt u nu diverse cashbacks die op kunnen lopen tot maar liefst 200 euro. Daarnaast zijn er ook andere leuke acties, waaronder de Master-Touch Copper. Een Limited Edition BBQ, perfect voor de feestdagen!


Waarom Winterweberen?

In de winter barbecueën is hot! Veel mensen associëren barbecueën nog met de mooie zomerse dagen van het jaar, maar barbecueën kan tegenwoordig het hele jaar door, zelfs in de winter. Barbecueën in combinatie met de winterse kou is echt magisch, want wat is er nou gezelliger dan met z'n allen rond de BBQ te staan terwijl de sneeuwvlokjes om je heen dwarrelen? Koop daarom snel die BBQ en ga óók genieten van een winterse BBQ!

 

De deelnemende modellen 

Weber-Bar-B-Kettle

Winterweberen tot 25 euro cashbackWeber-Bar-B-Kettle

Een kogelbarbecue waarmee u heel gemakkelijk de lekkerste gerechten maakt. Met 3 ventilatieroosters in de ketel en 1 in de deksel is de luchttoevoer gemakkelijk te controleren en ook het schoonmaken is kinderspel dankzij de uitneembare asschaal en een makkelijk schoon te maken grillrooster. De meegeleverde brikettenmaatbeker zorgt ervoor dat u altijd met precies de juiste hoeveelheid kunt barbecueën.


Winterweberen tot 60 euro retourWeber Master-TouchWeber Master-Touch

Iedereen kan barbecueën met de Weber Master-Touch! Het is een complete barbecue waar u eindeloos mee kunt barbecueën, zo is het GBS grillrooster te vervangen door diverse accessoires, waaronder een pizzasteen en sear grate. Daarnaast is het voorzien van het One-Touch systeem waarmee u binnen no time de BBQ schoonmaakt. De Master-Touch is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus ga voor uw favoriet! 


Winterweberen tot 60 euro retourWeber Q1400Weber Q1400

Barbecueën in een grote tuin of op een knus balkon, de Q1400 past overal en is heel gemakkelijk mee te nemen. De BBQ mag dan wel klein qua formaat zijn, de prestaties zijn dat zeker niet! Steek de stekker in het stopcontact en laat deze krachtpatser zijn werk doen. De Flavorizer Bars geven uw gerechten die echte barbecuesmaak waar iedereen van smult! De Q1400 is verkrijgbaar in diverse hippe kleuren.

 

Winterweberen tot 200 retourWeber Spirit E-320 Original GBSWeber Spirit E-320 Original GBS

De Weber Spirit E-320 is een krachtige gasbarbecue die van alle gemakken is voorzien. Met de 3 RVS branders én de zijbrander maakt u werkelijk alle gerechten klaar; Vlees, vis, groenten en de lekkerste sauzen. Met het GBS grillrooster kunt u ook nog eens eindeloos variëren met accessoires, ga bijvoorbeeld voor de bakplaat of de gevogeltestomer. Laat deze BBQ stralen in uw tuin

 

Meer over de actie


Meer weten over hoe de actie werkt? Klik hiernaast op de button en je leest er alles over.