Summit Charcoal GrillmastersDe finalisten mochten gisteren, tijdens de finale van Grillmasters, op de gloednieuwe Summit Charcoal Grill van Weber barbecueën. De primeur, zoals Jord het noemde, en Herman maakt nog even duidelijk dat er nog nóóit op deze BBQ gewerkt is door iemand. Wát een bofkonten die finalisten! 

Ze kregen de opdracht om iets lekkers te maken van mooie, grote stukken vlees. Low & Slow was dan ook de techniek die veelal werd gebruikt door de deelnemers en daar is de Summit Charcoal Grill uitermate geschikt voor. Vlees werd voor een aantal uur op de BBQ gelegd en de finalisten maakten de heerlijkste gerechten. Er werd zelfs een appeltaart op de barbecue gemaakt! 

 

Finale GrillmastersDe winnaars

Jord en Herman hadden de taak om de finalisten punten te geven voor hun gemaakte creaties. Spareribs, buikspek en nog veel meer smaakvolle gerechten werden er gemaakt. De jury was onder de indruk en uiteindelijk wonnen Frank en Erik uit Hengelo de titel Grillmasters. Zij gaan er vandoor met de gouden grilltang, een Weber BBQ, een fantastisch barbecuepakket en een jaar lang gratis boodschappen.


Weber Summit Charcoal Grill

Wilt u ook een echte Grillmaster worden? De Summit Charcoal is vanaf nu, als 1 van de slechts 6 verkooppunten, te koop bij AllesvoorBBQ. Wat de Summit Charcoal Grill zo bijzonder maakt? Deze houtskool BBQ is de ultieme combinatie van barbecueën, roken en grillen. De BBQ biedt u de ultieme controle en de smaak die het toevoegt aan gerechten is fenomenaal. De BBQ heeft onder andere een grilloppervlak van 61cm Ø, dubbelwandige deksel en ketel, en een rapidfire ventilatierooster. 

Kijk hier voor meer informatie en bekijk hieronder het introductiefilmpje van deze revolutionaire BBQ! Natuurlijk is hij ook te bewonderen in onze winkel in Breda of Utrecht. Hij is direct leverbaar, dus hij kan morgen al bij u in de tuin staan!