Arteflame

Arteflame: de nieuwe manier van barbecueën

De Arteflame ziet er niet alleen prachtig uit maar is ook de upcoming manier van barbecueën. In het middelste gedeelte kunt u zowel houtskool als houtblokken plaatsen om de barbecue goed heet te stoken. Een aanrader is het gebruik van houtsblokken, hierdoor komt de vlam boven de Arteflame uit en creëert u een unieke sfeer.

Op de stalen plaat bovenop de Arteflame kunt u de heerlijkste gerechten bereiden, van groentes tot grote stukken vlees. Er is van alles klaar te maken op de bakplaat. Daarnaast kunt u op het middelste gedeelte een rooster plaatsen en hierop vlees direct boven het vuur grillen. Door met houtsblokken of houtskool te schuiven kunt u meerdere zones creëeren en met verschillende temperaturen barbecueën.

Arteflame: het middelpunt van uw tuin

De Arteflame is een barbecue, vuurhaard en stuk kunst in één. U maakt de heerlijkste gerechten klaar op de bakplaat of het rooster van de Arteflame. Daarnaast kunt u een vuurtje stoken in het middelste gedeelte zodat u op een nazomerse avond lang buiten kunt genieten van de hitte van de Arteflame. Dankzij de ronde vorm kunt u met uw gezelschap rondom de vuurhaard staan. Als u de Arteflame niet gebruikt voor een barbecue of als vuurhaard, is het een prachtige toevoeging aan uw tuin.

Bekijk hier de verschillende modellen.