Grillmasters 2016

BBQ-liefhebbers kunnen hun hart weer ophalen! Dinsdag 7 juni om 21.30 uur begint Grillmasters weer op RTL 4. In het programma is de top van barbecueënd Nederland geselecteerd en gaan ze op zoek naar dé Grillmasters van het jaar! Wekelijks worden er gerechten op diverse manieren klaargemaakt. Roken, smoken, grillen, alles komt voorbij, en na iedere aflevering beslist de jury welk koppel de minste BBQ-skills heeft laten zien en naar huis moet. 

Herman den Blijker en Jord Althuizen zitten wederom in de jury en zullen alle gerechten proeven en beoordelen. Dit jaar neemt Ruben Nicolai het presentatie-stokje van Martijn Krabbé over. De woordgrappen 'waar een grill is, is een weg' of 'hebben jullie ergens een steak laten vallen' zullen we dus moeten missen, maar Ruben zal gegarandeerd zorgen voor wederom een goede portie humor.  


Welke BBQ's gebruiken de Grillmasters?

In het programma worden een aantal BBQ's gebruikt van Weber. Barbecues waar je een grote diversiteit aan gerechten mee klaar kunt maken, denk bijvoorbeeld aan zelfgemaakte pizza's, een heerlijke steak of de lekkerste groentespiezen. Hieronder staan de 3 BBQ's die ze bij Grillmasters gebruiken: de Master-Touch GBS System Edition 57 cm, de Smokey Mountain Cooker en de Go-Anywhere. Ze hebben allemaal zo z'n charme en diverse mogelijkheden. De barbecues zijn er in verschillende uitvoeringen, klik dus snel op de barbecues voor meer informatie. 

 

Weber Master-Touch GBS System Edition 57 cm Weber Smokey Mountain Cooker Weber Go Anywhere
                Master-Touch 57 cm                          Smokey Mountain Cooker                                Go-Anywhere                        

 

Jij bent sowieso een winnaar!

Wie mogen zichzelf dit jaar Grillmasters van 2016 noemen? Daar komen we achter tijdens de finale van Grillmasters, maar jij bent gegarandeerd al een winnaar wanneer je op één van bovenstaande BBQ's de heerlijkste gerechten klaarmaakt! Je zal binnen de kortste keren bekend staan als topchef en dat wil toch iedere BBQ-fanaat! 

Kun je nu al niet meer wachten op de eerste aflevering van Grillmasters? Bekijk dan hieronder alvast het promofilmpje!