Cadeautips Kerst

 

Het is bijna Kerst!

De feestdagen komen eraan en dat betekent, naast eten en gezelligheid, dat u weer de taak heeft om de leukste cadeautjes voor vrienden en familie te kopen. Want wat zijn de feestdagen nou zonder cadeaus voor je dierbaren? Wij begrijpen dat het ieder jaar lastiger wordt om cadeautjes te vinden die men ook écht leuk vindt. En wij begrijpen ook dat u in deze drukke feestmand geen zeeën van tijd heeft om stad en land af te zoeken. AllesvoorBBQ is de beroerdste niet, dus hieronder vindt u 3 fantastische cadeaupakketten! Pak het pakket leuk in en leg het onder de kerstboom, meer hoeft u niet te doen. 
 

BBQ Rookpakket

Rookpakket BBQ


Voor de echte rookfanaat! Steek de BBQ aan en maak met behulp van dit rookpakket de heerlijkste rook-gerechten. In het pakket zitten de volgende producten: 

 

*   Weber's Smoke kookboek
*   2 rookplankjes
*   Smoking Dust Beech
*   Cold Smoke Generator 
*   Houtsnippers Hickory 

 

BBQ Rookpakket


BBQ Pizzapakket

Pizzapakket BBQ


Word een echte pizzabakker met dit pizzapakket! Creëer de lekkerste pizza's, beleg ze met alle ingrediënten die u wilt en gooi ze daarna op de pizzasteen. Het pakket bevat:

*   Pizzasteen
*   Pizzasnijder
*   Pizzaschep 

 

BBQ Pizzapakket 
 BBQ Burgerpakket

Burgerpakket BBQ


Eigengemaakte burgers van de BBQ zijn de lekkerste! Met dit burgerpakket maakt u gegaran-deerd de beste burgers. De volgende producten zitten in het pakket:

*   Weber's Burger kookboek
*   Hamburgerpers
*   Burger flipper
*   Uniek Weber schort

 

BBQ Burgerpakket

 

 
 We wensen u alvast hele gezellige feestdagen en veel barbecueplezier voor 2017!