Gas BBQ

Een gasbarbecue werkt, zoals de naam al doet vermoeden, op gas. Het gas ontvlamt en verspreid zich via de branders. Hierdoor is een gasbarbecue veel sneller warm dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue. Gasbarbecues zijn er in veel verschillende formaten; zo kunt u bijvoorbeeld kiezen hoeveel branders u wilt en of u een inbouwmodel wilt of een complete buitenkeuken.

Van laag naar hoog sorteren

Items 1-30 of 176

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van laag naar hoog sorteren

Items 1-30 of 176

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat is een gasbarbecue?

Een gasbarbecue is een barbecue die werkt op gas in plaats van de traditionele kolen. Het grote voordeel van de gasbarbecue is dat hij snel op temperatuur is. Om de hitte te verspreiden wordt er gebruik gemaakt van branders. Deze branders verspreiden de vlam over de gehele barbecue. Met de regelaars past u de intensiteit van de vlam gemakkelijk aan, net als bij een gasfornuis.

 

De grootte van een gasbarbecue

Gasbarbecues zijn er in veel verschillende groottes. Hoe groter de barbecue des te meer branders er nodig zijn, net als bij een gasfornuis. Het grote voordeel is dan ook dat elke brander individueel regelbaar is en u daardoor elke brander op een andere temperatuur kunt zetten.

 

Van kogelbarbecue tot complete buitenkeuken

Gasbarbecues zijn er in veel varianten. Zo zijn er standaard kogelbarbecues op gas, uitgebreide grills en zelfs complete buitenkeukens. Voor gasbarbecues zijn er ook veel accessoires beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld een sideburner, pizzasteen of rotisserie koppelen aan uw barbecue en daarmee weer compleet nieuwe gerechten maken.

 

De voordelen van een gasbarbecue

 • Gasbarbecues komen snel op temperatuur
 • De temperatuur is eenvoudig te regelen en blijft constant
 • Een gasbarbecue is snel klaar voor gebruik
 • Gasbarbecues zijn er in veel verschillende maten en varianten

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact