Brada AllesvoorBBQ

 
Brada-gasbarbecues Gasbarbecues Brada-buitenkeukens Buitenkeukens inbouw inbouw accessoires Accessoires

Brada Grills International BV is opgestart in 2006 en in het eerste jaar met 3 gasbarbecues op de markt gekomen. Dit breidde zich de afgelopen jaren succesvol uit in een totaal assortiment van 24 exclusieve buitenkeukens in 2013. Zo zit er voor iedereen wel een passende Brada Grill tussen. De Brada grill kenmerkt zich door een uniek design gebaseerd op de trend van nu en de beste kwaliteit-prijs verhouding. Voor elke consument kan Brada een passende barbeque bieden van een degelijk model tot een zeer uitgebreide buitenkeuken compleet met spoelbak. Alle buitenkeukens hebben gemeen dat ze vervaardigd zijn van hoogwaardig RVS en voorzien van RVS branders met warmteverdelers voor gezond koken, bakken en grillen.

meer info

Gasbarbecues en Buitenkeukens


De barbecues en buitenkeukens van Brada staan bekend om de sterke prijs/kwaliteit verhouding. Hoogwaardige materialen worden gebruikt om de barbecue een lange levensduur te garanderen. Sterke branders en handige werkruimte maken de barbecues tot de perfecte grillpartner. De buitenkeukens beschikken over praktische opbergruimte waarin ook de gasfles goed weg te werken is. Brada heeft ook vele inbouwmodellen! Met deze topapparatuur kunt u zelf vormgeven aan uw ideale buitenkeuken. Bekijk de barbecue modellen van Brada.

brada

De service van Allesvoor

Bij Allesvoor bieden we naast de scherpste prijs ook de beste service. Wij bezorgen we al onze barbecues gratis bij u thuis! Heeft u advies nodig bij het kiezen van een barbecue? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of open rechtsonderin het livechat venster, wij helpen u graag!.

De service van AllesvoorBBQ 

Brada

Van laag naar hoog sorteren

29 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

29 artikel(en)

per pagina

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact