Mijn winkelwagen

Boretti Italiaanse Dagen

Boretti Italiaanse DagenBent u altijd al gecharmeerd geweest van een Boretti barbecue? Pak dan nu uw kans en profiteer van hoge kortingen op alle Boretti BBQ's tijdens de Italiaanse Dagen! Neem contact met ons op via de LiveChat, e-mail, telefoon, of kom naar één van onze winkels en wij maken een persoonlijke deal voor u! Naast deze hoge kortingen krijgt u ook een Grillmaster workshop t.w.v. € 79 cadeau!* 


Hoge kortingen op alle Boretti BBQ's!


Al jaren maakt het italiaanse Boretti de mooiste barbecues die u zich maar kan wensen. Verschillende stijlen, in verschillende kleuren, alles is mogelijk bij Boretti. De hoge kwaliteit in materialen die gebruikt worden maken de barbecues helemaal compleet. Uitgerust met vele branders, zijbrander en een warmhoudrek zijn de buitenkeukens van Boretti helemaal ingesteld op uw wensen. Werkelijk niks hoeft meer binnen bereid te worden. U kunt genieten van lange zomeravonden met de apparatuur van Boretti. Bekijk ons assortiment hieronder!

Boretti Gas BBQ's

Boretti Houtskool BBQ's

Bekijk de Boretti collectie


Gratis Boretti Grillmaster workshop t.w.v. 79!


Bij aankoop van een Boretti BBQ krijgt u nu tijdelijk een gratis workshop t.w.v. €79.- cadeau! AllesvoorBBQ.nl heeft het afgelopen jaar diverse workshops georganiseerd en dat was één groot succes. Daarom worden er ook in 2017 weer Grillmaster BBQ workshops georganiseerd en u kunt daarbij zijn! Samen met een Grillmaster leert u alles op het gebied van barbecueën en u gaat zelf ook aan de slag op fantastische BBQ's naar eigen keuze. U maakt een culinaire maaltijd klaar, die u natuurlijk daarna zelf ook op mag eten. Wat u klaarmaakt? Dat blijft nog even een verrassing!


Wat krijgt u allemaal tijdens de workshop?

  • Een 3 à 4 uur durende workshop die enorm gezellig én leerzaam is
  • Een Grillmaster die u alles leert op het gebied van barbecueën
  • Een variërend menu waardoor u de rest van de week niet meer hoeft te eten
  • En natuurlijk heerlijke drankjes!


Wanneer?

Op dit moment is nog niet bekend op welke data de aankomende workshops worden gegeven. Wanneer de data bekend zijn, nemen wij contact met u op zodat u zich voor de gewenste datum aan kunt melden. Voor nu willen we u alvast heel veel barbecueplezier wensen en verwelkomen u graag bij onze volgende Grillmaster BBQ workshop!

*Gratis Grillmaster workshop t.w.v. € 79 cadeau bij aankoop van een Boretti barbecue t.w.v. minimaal € 199.

Boretti Italiaanse Dagen AllesvoorBBQ.nl Boretti Italiaanse Dagen AllesvoorBBQ.nl Boretti Italiaanse Dagen AllesvoorBBQ.nl Boretti Italiaanse Dagen AllesvoorBBQ.nl